Komentari na vest

Mozzart Sport "snimio" Jokića još 2014. godine: Protiv Kosjerića se nisam snašao

D

Dzeko

pre gotovo 3 godine

Eto sada se vidi kvalitet NBA-a. Posle ovoga je svima jasno o kakvoj je ligi riječ. Nikola Jokić MVP-a.Igrač je realno ranga Alba, i da grije klupu Olindeu.Sportski pozdrav.
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Kvalitet lige u kojoj igraju : Kari, Durent, Harden, Lilard, Lebron, Jang, Tejtum, Irving... dakle najbolji kosarkasi na svijetu je po tebi upitan ? Jokic je narocito izdominirao nakon All Star-a kada se zateze odbrana i bori za Play off.
G

GostCZ

pre gotovo 3 godine

"Usta moja hvalite me". Korisno je imati samopouzdanja ali je cesto, u najmanju ruku, degutantno i iritantno, poput onog "mi smo najbolji portal" od pre par dana. Radite svoj posao, a pustite druge da o vama sude. Svaka cast za sve donacije. Svaka cast za akcije sa dresovima. Svaka cast za sve terene, akcije u toku pandemije... Lista je duga ali ostanite prizemni. Da barem imate ikakvu konkurenciju u ovoj nadri-drzavi...
A

Antinarodni element.

pre gotovo 3 godine

Nikola, doniraj par milki Mozzart-u, nemaju jadni...
Г

Геца м

pre gotovo 3 godine

Мислите да су појединци осим играча два ужасна клуба приметили Јокића у то време. МВП играчу су се подсмевали и причали средио Мишко НБА. Дечко је био сјајан као момак у тој генерацији, и као малолетан играо полуфинале српске лиге, Боби му је био саиграч, па нередне сезонепрешао у цзв. Невероватан таленат тог клинца се још тада видео, ко је умео да гледа нешто друго, а да се не зове цзв и птз. Његовим путем иде и Петрушев. Када сам почетком сезоне другару рекао каквог талента има Мега и да ће Николиним стопа, тај другар „навијач„ рече немам појма, а један је од оних што ће спомињао Мишка везано за Јокићев НБА. Сад ћути ко заливен.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Ti zbog tvog druga navijaca pljujes klubove? Šta lupaš? Zvezda ga je htela, dečko je imao druge planove.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Ne secam se bas da je Jokic bio neki predmet sprdnje, nije to toliko davna proslost. Znalo se da je talenat i da mozda moze da ode u NBA, za MVP niko nije mogao da pretpostavi. Micic je igrac koji je bio sprdan sa svih strana, to je istina. Ali ako cemo realno, tada i jeste bio los. U Megi, Bajernu, Zvezdi, to je bio suv prosek u odnosu na ovo sto danas igra Micic.
S

Sve do vas

pre gotovo 3 godine

Ma da, u pravu ste. Vi ste zasluzni, da ga vi niste snimili nista od toga ne bi bilo. Bravo za Mocart, bravo, fantasticno, bravo
T

Tuneki

pre gotovo 3 godine

Kako je bilo lepo BEZ STRANACA(minimalno) i u blizancima i u Megi ih sad previse
E

Englez

pre gotovo 3 godine

Strašan igrač Jokić, za koju godinu dostiže nivo Teletovića, a sada je sa Nurićem tu negdje.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Ko su ta dvojica inace?
D

Djokica

pre gotovo 3 godine

Tema je Kosarka a ne bacanje kamena sa ramena. Kako mozes da poredis tu dvojicu sa Jokicem?