Komentari na vest

Najgori Partizan ove sezone

B

Bane15

pre 12 meseci

Danas ce to sudije sve pozlatiti. Hej ljudi..pa ovaj tim Partizana je napravljen da zbaci Zvezdu sa trona i sada ce kao da izgube u petoj? Daj nemoj da ste smesni. Pa vise se nista ne desava slucajno
@

@torbicis

pre 12 meseci

Zato sto imamo neograniceni budzet od kada smo coVketOv tim.
N

Namne156

pre 12 meseci

Ja nikao da dobijem odgovor ko je doveo obradovica, za koliko i kolika mu je plata. Takodjer koliki je budzet Partizana i odakle pare?
t

torbicis

pre 12 meseci

Ako je namesteno kako kažete,zasto ste onda dovodili najskuplje pojacanje u istoriji kosarke na ovim prostorima???Cemu Vildoza,Nedovic,Bentil,Martin,Raduljica,Ilic,Petrusev,Holand,sve u ovoj sezoni ?Roster od 16 igraca gde jedan Dzoni Ivanović kao najbolji igrač Sampionske ekipe Budućnosti nema mesta, trener Ivanović???Znate da je namesteno a potrošili 20 miliona na roster???
B

Bane15

pre 12 meseci

Al si ti naivan hahahaha
B

Bane15

pre 12 meseci

A vasi igraci dosli iz tunguzije i to iz ljubavi. Jos malo pa osvojili EL. Kao Obradovic ih naucio kosarku? Pa gde su igrali ti vasi "polovni" igraci? Za koliko je doveden Obradovic i ko ga je doveo? Kolike su plate vasim milionerima? Ko stoji iza drzavnog projekta?
D

Dzi

pre 12 meseci

Sutra radi vremeplov....zaranjamo u Jugoslaviju...treba cuvati igrace od povreda...Da Jugoslavija i samozvana im institucija ostanu u ruznoj proslosti....Zivela Srbija.
V

Volim te Zvezdo

pre 12 meseci

Bice najbolje sudije aliii nece ni to biti dovoljno!!!
g

glok

pre 12 meseci

To sto su okrenuli okrenuli su jer je Lesor dobio 23 bacanja.Usao u Ginisa, da se sudijama zahvalite.
G

Ginola 14

pre 12 meseci

Ekipa bez karaktera. Povedu 2:0 pa puknu po šavu... Košarkaški Murinjo je kao i fudbalska verzija, zreo za penziju
F

Fußballspieler

pre 12 meseci

Mene samo zanima šta je bila svrha onoga što je igrač sa prljavim šorcem uradio na kraju utakmice? Da li je poučen iskustvom protiv Reala hteo da izazove neki incident ili tuču i na taj način započne neki psihološki rat pred peti meč? Mitrović je ispao nevidjeni šmeker svojim potezom i dao svoj doprinos izgledu njegovog šorca. Šta tek reći za Nanelija i Pantera i njihovo ponašanje dok Petrušev daje izjavu posle utakmice? Ako su navijači divljaci bar sportisti treba da budu iznad cele situacije i pokažu bar trunku poštovanja jer se nikada ne zna gde i kada mogu da zaigraju u istom timu!
z

zeca

pre 12 meseci

Duhom Markane,pobedi partizane...
J

Jeste uzela

pre 12 meseci

Druze, koje gluposti? Za pitanje sta je Zvezda uradila za ovih 10 godina igranja u Evroligi, Partizan nista nije uradio jer nije ni igrao, ali sta je Zvezda uradila to uopste nije glupo pitanje, valjda se ta Aba osvaja zbog Evrolige i da pokazes nesto u Evroligi.
r

reb8888

pre 12 meseci

...zvezda je skoro svake godine zavrsavala bolje nego sto su joj predvidjali. i postoji jedna velika razlika, nikada nije igrala sa timom koji je projektovan za F4, nego je uvek imala jedan od dva najmanja budzeta...
r

reb8888

pre 12 meseci

Pa ni Dule nije imao projektovan tim za F4, pa sa najmanjim budzetom tad otisao na F4, i na jednu loptu nije otisao u finale, u finale na jednu utakmicu ko zna sta bi bilo. A vi ni top 8 ne mozete da dodjete.
д

да, да...

pre 12 meseci

...уопште нисмо играли топ8 у праву си 😂😂😂
@

@da,da

pre 12 meseci

Igrali ko da niste pometlao vas CSKA, sa 3:0,uspeh nema sta😂😂😂
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Tzv. Zvezda je za igranje u EL potrošila više od 100 M evra. Veliki deo toga je veoma sumnjivo potrošen ,da ne kažemo ukraden a o rezultatima se ne priča jer njih jednostavno nema. Zato ovog leta počinje gradnja naselja na Čukaričkoj padine. Pogodite čijeg!
P

PartizanPFK

pre 12 meseci

Svi grobari su hrvati
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Pa?
M

Mali jsd

pre 12 meseci

Ojjjj turcineeeeeee
M

Molimo...

pre 12 meseci

Penzioneri Srbije hoce svoje pare nazad..
M

Motel Radmilovac

pre 12 meseci

Znači ovako, ako KKP pobedi, onda je očekivano, jer je namešteno, jer svi mrze FMP. Ako FMP pobedi onda je sve regularno jer je FMP premoćan. A ustvari FMP-u nije ni bitna EL gde su bili manje više nebitni, a igraju ABA ligu, da bi igrali EL, na koju se uopšte ne "lože". Na kraju FMP igra neku ligu koju je sam osnovao i odmah je finalista i igra protiv FMP-a 2. A inače FMP štiti interes srpske košarke, igrajući sam protiv sebe uz skor 20 i kusur:0 za FMP 1, brinući o košarci u Čačku, Novom Sadu itd. Uzgred Željko Obradović je najveće zlo ikada, zato što "dobar je kao trener, a đubre od čoveka", jer svi koji vole FMP i privatno poznaju dotičnog i druže se sa njim. 🐩🥰
L

Laki92

pre 12 meseci

Ne. Ja se samo nadam da nije namesteno, ne pričam u čiju korist, i ko god da osvoji, realno svojim kvalitetom i svojim rezultatima u ABA ove godine je i zasluzio da osvoji. A nadam se da će Zvezda osvojiti, prvenstveno zbog vaše bahatosti, ponašanja i potcenjivanja Zvezde cele godine, eto samo zbog toga, trofej kao trofej, bilo je i biće ih, ali vas treba postaviti na mesto zbog bahatosti, nista više.
o

ofi.basketas

pre 12 meseci

A Ofy basket i Igokea? Sta oni igraju?
л

лк

pre 12 meseci

Због таквих каи што си ти, Звезда сутра мора да победи и сруши све што сте радили ове две године(не смем да напишем ништа о томе, пошто неће објавити коментар, као и до сада). После тога, што се мене тиче, не мора да победи, никад више никога. Не мора више ни да се такмичи.
@

@Laki92

pre 12 meseci

druže, sve ok poštujem. Jedino to oko "bahatosti", to što je za tebe bahatost za mene je samo "revanš na istu" koja se pokazuje kao modus operandi od 2012.godine. Tvoj klub kao klub sam poštovao, sve dok niste dozvolili zbog kompleksa od Partizanove dominacije od 13 godina, da "napravite dil sa đavolom", zarad malo uspeha, koji nikakvu potvrdu nije doživeo nikad u Evropi.samo ovde ste "uspešni" gde bahatost i bezvlašće uspeva. I da, nisam ljubitelj lika i dela Duleta Vujoševića i mnogo toga mu zameram i on jeste jedan od generatora problema, ali zna se ko je glavni. Uz bitnu ogradu, taj KKP je osvojio evro ligu, 4 puta igrao F4, dao srpskoj košarci najviše, tako da ta priča o "omalovažavanju" razmisli malo, zašto je to tako... Sportski pozdrav.
T

Tarantula

pre 12 meseci

Čovek je loš,kao i dule vujošević.Gde god da je radio(Atina,Istambul)derbiji su bili ratno stanje!Domaću ligu ne igrate jer nemate sa čim,tako da mani se te smešne demagogije.Uzećete ovo,jer se mora zamazati ovoliko novca uloženo u ove 2 godine a trofeja,krompir!Na stranu što su vam igrači veoma vaspitani,ne provociraju,ne pokazuju srednji prst protivničkim navijačima,ne pesniče protivničke igrače,itd,itd.
@

@лк

pre 12 meseci

Misliš FMP, kec ili dvojka?🥳🐩
@

@tarantula

pre 12 meseci

Kazes svuda gde je Zeljko radio problemi. Evo Zeljko nije u grckoj 10 i vise godina, a procitah da je utakmica finala prekinuta. Gledao sam polufinale Fener-Efes publika ulazi u teren iako taj duel nije bas i neki derbi. Ok, imas pravo da mrzis Zeljka i to je tvoje pravo, ali nemas potrebe izmisljati ovakve gluposti jer jednostavno ovo je Balkan. Ono sto je sigurno kod Zeljka, to je da on sam ima vise trofeja nego tvoj klub u istoriji, a vrednostima tih trofeja ne treba ni pricati i uporedjivati.

gemathegreat

pre 12 meseci

FMP ti se već usro u život a i ubuduće će. Crvenovrati vepar ide iz Srbije bez i jednog trofeja i sa svetskim rekordom da u mesec dana dva puta izgubi posle 2:0. That's about it.
@

@tarantula

pre 12 meseci

Imas pravo da mrzis Zeljka, imas pravo da napises sta hoces, ali ne vidim svrhu izmisljanja. Kazes gde god je trenirao bile su tenzije, tj. hoces da kazes da ih on pravi. E sad, Zeljko vise nije u Grckoj, a zadnja utakmica finala prekinuta. Igraju Efes i Fener polufinale, publika u zadnjem minutu druge utakmice ulazi na teren, baca se sve i svasta, a Zeljka nema vise od 5god. Sve si lepo objasnio i normalno je da ga mrzis, jer on ima vise trofeja nego ceo tvoj klub u svojoj istoriji. Zna i te kako kako se osvaja Evropa, prvenstva Italije, Grcke, Spanije, Turske i na kraju Jugoslavije. Jedino ne zna kako se osvajaju titule na sljaci u ligi od 3-4 timova.
д

да, да...

pre 12 meseci

..."Партизан освојио ЕЛ" 😂😂😂 јесте, али у царству снова.
д

да, да...

pre 12 meseci

...ја тек из други пут прочитах да је Партизан дао неке силне играче 😂😂😂 па оно јесте дао, Мића Берић и Вук Радивојевић.
M

Milioneri zagorje

pre 12 meseci

Turcin je ponovo video srednj prst.
I

Ivan pfc

pre 12 meseci

I kada svi očekujemo da trener posle utakmice objasni šta se desilo, on priča kako mu je neko dete pokazalo srednji prst i na nekoga je ljut. O očajnoj igri ni reč. Nada je jedino što ni zvezda ne liči ni na šta i čak i protiv ovakvog Partizana, jedva pobedi..
r

re>ivan pfc

pre 12 meseci

Jedva pobedi????!!!! Treci mec sa 13 razlike, juce sa 12 razlike. A vi nas sa 8 odnosno 9 u prva dva. Sine, Zvezda je ladno mogla u drugoj utakmici da vas pobedi i sada bi ova serija bila gotova. Vi sve sto ste ostvarili, ostvarili ste na UA i na silu. Ako se sutra uozbilje Vildoza, Nedovic, Kampaso, Dobric i co. nece vam pomoci ni da se igra pred 40000 vasih navijaca. Vi ste jednostavno napucana RUN and GUN ekipa i nista vise od toga. Brdo misica bez imalo mozga. E na to mi lici vas KK Partizan.
@

@re>ivan pfc

pre 12 meseci

Pa druze tu razliku ste napravili pred kraj meca, isto kao sto je Partizan lomio mec na kraju, tako ste i vi. Ne laprdaj mnogo, onda mozemo da kazemo da vas je Partizan gazio jer je imao 20 poena prednosti u jednom momentu. Drugi mec je bio neizvestan do samog kraja, treci mec je isto bio neizvestan do samog kraja kada ste prelomili, cetvrti mec ste imali dvocifrenu prednost, Partizan je spustio i mogao da se priblizi jos da nisu prodali neke lopte u poslednjih par minuta, kao sto ste vi prodavali, samo sto ste ubacili neke bitne trojke i resili mec. Razumeo bih da ste od pocetka do kraja imali veliku prednost pa da kazes da nije bilo neizvesno, ovako samo lupetas gluposti
m

mali jsd

pre 12 meseci

Partizan je hrvatski klub
t

tviter.glava

pre 12 meseci

Jel se okupao Ledlej, inace psihicki poremecena osoba? Sta kazu na tviteru?
M

Ma da

pre 12 meseci

Nadam se da ce ledej da opere sorc za petu utakmicu, nema smisla vise ovako
P

Pa kad je video

pre 12 meseci

ekipu iz Mumbaja, nije želeo da vas uvredi, kod vas su takvi običaji, da budete musavi i flekavi.
L

Laki92

pre 12 meseci

Objektivno, oba tima su vrlo kvalitetna, Partizan mozda vise kvalitetnih(iskusnih) pojedinaca, sa druge strane Zvezda širi roster. Problem Partizana, a o kome se uopšte ne govori u medijima(kao da je zabranjeno) je da je na njima sutra neeevidjeni pritisak, bez titule 10 godina, Zeljko gradi ozbiljan tim vec dve godine bez odlazaka bitnih igrača, ulozeni dosta u tim, voda u ušima, jer su kao i protiv Reala imali 2:0 i opet dolaze u situaciju da im ovaj jedan meč praktično gasi sve sto su gradili dve godine i vraća 10 godina unazad. Zvezda sa druge strane nema toliko toga da izgubi, sa mnogo manje pritiska će igrati, jer objektivno, nije sramota da ovakav Partizan uzme titulu, drugo, uzeli su sve sto se moglo proslih 10 godina, treće vratili su se od 0:2, znaci mnogo olaksavajucih okolnosti na Zvezdinoj strani, dok je Partizanu pištolj prislonjen na glavu, i samo čeka da li će Zvezda sutra opaliti, a ako nije dogovoreno, a nadam se da nije, smatram da ce da se Zvezda sutra pita mnogo vise nego sto neki misle, jer je Zvezdi pogodovalo da se ova serija produzi i da udji u ritam nakon one pauze.
J

Jeste uzela

pre 12 meseci

A sta je uradila u Evropi za ovih 10 godina?
m

merllin_pfc

pre 12 meseci

Izgleda da si ti to vidio drugim ocima i onako kako tebi odgovara. Sto se tice Partizana on nema nikakvo moranje sutra. Partizan je postigao mnogo vise nego sto je bilo ko ocekivao. Dosao je na prag F4. Partizan nije doveo Zeljka da bi osvojio ABA ligu nego da bi osvojio Euroleague. Sljedecastvar koju si "slucajno" zaboravio ili nisi skontao. Partizan ce igrati Euroleague sljedece sezone osvojio sutra ABA ili ne a Zvezda ako sutra izgubi velike su sanse da ce ostati bez Eurolige. Moze li iko da zamisli da je tjeranje policije iz hale , bacanje flasica i tvrdih predmeta , nasrtanje stolicama na igrace Partizana , pljuvanje i udaranje igraca na 30 secundi prije kraja i vodstva od 14 razlike samo da bi se osvojila za sada nebitna ABA liga. Ovo je posljedna godina kada Aba ima prednost za Euroleague i ko ostane bez nje proci ce kroz toplog zeca sljedece godine da bi igrao Euroleague.
L

Laki92

pre 12 meseci

Drugari, toliko gluposti u dva komentara da ne mogu ni da odgovaram, u sustini se ne slazemo i to je to, uzivajte u svojim stavovima i srećno sutra.
S

Seljak!

pre 12 meseci

@merlin A sto si ti toliko siguran da je partizan siguran ucesnik za sledeci sezonu u Evroligi? Mislim da je glupo sto si napisao da je Zeljko dosao da osvoji Evroligu,a ne Aba ligu...
@

@merlin

pre 12 meseci

...vas trener cele sezone prica da je aba najvaznija, ali vrv ti bolje znas ili ti tako odgovara. kada ste vi prosle sezone posle mnogo vise od flasica i poraza na svim frontovima zavrsili u evroligi, ne vidim sto bi to za zvezdu bilo problem. a tek treba da vidimo kako ce izgledati ako zvezda bude vodila, kao prosle godine kada je trebala da zavrsi sa 3-0, pa je doslo do prekida. i na kraju, ako mislis da zeljku ova aba liga nije bitna kao finale evrolige, u zabludi si velikoj.

gemathegreat

pre 12 meseci

@jeste uzela. Ebala te evropa, ako ne možeš da osvojiš svejedno je da li si drugi ili dvanaesti. Šta ste se rasprdeli evropa pa evropa. Ako vas Zvezda sutra opere osvojili ste još jednu drvenu diplomu i 🥔. Pa ti trtljaj o evropi letnji dan do podne.
B

Bane15

pre 12 meseci

Nikakav Zeljko ne gradi tim. Zna se ko daje pare i gradi ovaj mutant od tima? Jel on kupuje igrace svojim parama, parama Partizana ? mozda parama partizana? Svi se prave blesavi od medija do sportskih radnika. Kao Obradovic nasao tamo neke igrace na ulici i umalo napravio tim da osvoje EL.
l

limarske sudije

pre 12 meseci

Podbacile su njihove sudije javor,boltauzer i pukl,nisu mogli u Pioniru pred Delijama da im poklanjaju po 150 bacanja za mec kao sto to rade u Areni redovno,to je glavni razlog njihove lose igre!
g

gooxy

pre 12 meseci

Al su zato sudili sve u vasu korist.smajlija i lesora odma sasjekli sa po 3 licneni zdravo.kampaco se zabija jer zna da je dogovoreno da mu se svira sve.lako je tako drugovi crveni,sad se opet igra u areni trebalo bi biti sudjenje fer i da Partizan pobjedi jer smo jednostavno bolji kad je sve fer,ako se igra rukomet i da se hvalite lomljenjem eksuma a kampaco ga nabio laktom u stomak i svako bi to sudio kao faul u napadu ali u pioniru to nije slucaj jer predsjesnik kluba postrojava policiju,direktor mts poteze stolicu da tuce,navijaci stoje na terenu itd itd
b

bu

pre 12 meseci

Pa bato Lesor se preko nekih drugara nudio pre desetak dana Zvezdi. Vi ne mozete bolje od ovoga. Uzak roster. Maksimalno prvo poluvreme. Treca cetvrtina raspad sistema. Bude li egal na poluvremenu nemate sanse. Fizika i karma. Uostalom igrate protiv bokjeg tima jer kosarka nije samo sut za tri poena. Kod vas nista novo u igri a stize Dzon Holand dzelat od prosle sezone. Odmoran i motivisan.
O

Ostoja Limar

pre 12 meseci

Raspad drzavnog projekta ,aco pomagaj
j

ja sam jaaa

pre 12 meseci

A zvezda je pa bila bolja? Cinjenica je da su obe ekipe odigrale strasnu odbranu, na kraju se zvezda snasla bolje iako su u poslednjim minutima i jedni i drugi poklanjali lopte. Samo sto je te poklon lopte zvezda bolje iskoristila
D

Djape45

pre 12 meseci

Jedan tim igra onoliko koliko mu protivnim dopusti,...
C

Cekaj malo...

pre 12 meseci

Tek ce sutra biti najgori..A ovaj bradonja u soku
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Cekaj malo moze i sutra da se ponovi Real Madrid iz Evrolige i tad su imali 2-0 pa su prosli kako su prosli.
R

Rule55

pre 12 meseci

Ako pred 20 000 Grobara ne pobede i nemaju motiva da uz svu podršku tokom cele sezone koju su imali, onda i ne treba da osvoji Aba ligu. PARTIZANE NAPADAJ.
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Rule 55 I u sezoni 2014-2015 smo vas pobedili u Polufinalu Aba Lige jednom kao domacini i dva puta kao gosti ne vidim razlog zasto ne bismo i sutra pobedili.
B

Blade123

pre 12 meseci

Tim koji ako ne pogodi između 15-20 trojki jednostavno nema šta da traži na parketu!I bukvalno je cela sezona takva!Oni mogu pobediti CZ samo na dva načina, prvi je da ubacuju i veš mašinu kroz obruč a da Zvezda ni vola ne može ubosti, a drugi je da, ako CZ krene put i igra, sudije odrade posao, kao u drugoj sezonskoj utakmici u ABA ligi kada su ubili Kampaca ličnim greškama.Pazi, oni napad organizovan nemaju, sve se svodi na put za 3 poena i ćao!
t

tvrtko1

pre 12 meseci

Momak nemas ti pojma o modernoj kosarci,vi ste jos na sljaci sto se pokazuje u el godinama.mozete igrati u aba ligi tu igru jer vam nesmiju suditi nista.pa u el lebranko jedva da i udje i odma pet licnih i cao.
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Blade 123 To si u pravu seti se sezone 2014-2015 kad je bilo Polufinale Aba Lige Crvena Zvezda - Partizan tad su obe ekipe iskoristile prednost domaceg terena u regularnom delu a posle u Polufinalu prvu smo pobedili drugu smo izgubili kao domacini a onda smo dve dobili kao gosti ostisli smo u Finale Aba Lige i osvojili smo je na kraju dobili smo i prvi Veciti Derbi u Evroligi decembra meseca prosle godine zasto ne bismo pobedili i sutra?
д

да, да...

pre 12 meseci

...скроз их је пореметило дете које је Жоцу показало средњи прст и дететова мајка која се смејала 😂😂😂
E

E

pre 12 meseci

Jado pa to nije za smejanje, nego za zaljenje.
j

ja ja ja

pre 12 meseci

E dok je takvih kao ti, koji dzaba trose vazduh ovaj , tesko nama....
t

tviteric

pre 12 meseci

A ono dete sto se plazi i ruga u Areni sto je uslikano i cela Srbija videla?
а

ађутант

pre 12 meseci

Плаши ме да ове године Жељко не освоји само срца навијача Партизана.Десет година је предуг период, улог је превелик, странци очекују одмор и незнају шта су Звезда и Партизан....
Z

Zoc neznalica

pre 12 meseci

Nemoj tako osvojio je TOP8 EL....
а

ађутант

pre 12 meseci

Добар си онолико, колико ти противник дозволи...Прича о навијачима, домаћем терену и домаћинско суђењу престаје оног момента када ментални склоп играча проради....Па сви су они професионалци који играју за велике новце...
c

cv

pre 12 meseci

pa moraju i oni jednom u sezoni da ubace poena manje od 90 u proseku

Bojank91

pre 12 meseci

40 manje
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Netačno. Biće još i gori sutra. Luzerski tim. Scenario Real biće ponovljen.
K

Kakav uspeh....

pre 12 meseci

U FUDBALU 6.GOD BEZ TITULE I PREKO 20.GOD BEZ ODIGRANE LS,U KOSARCI 10-11.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL,TO JE ZA GINISA!
h

hyuygy

pre 12 meseci

kako to mislis 20 godina bez Ls, kad se igrala LS 2010? To mu dodje majstore 13 godina ;) al ajde bitno da se nesto napise, da se pokusa ispasti pametan…
B

Bane1989Ns

pre 12 meseci

u fudbalu na titulu ce da se nacekaju.Imaju tri tima ispred njih
g

gjji

pre 12 meseci

al kako puma cvili u specijalu za specijalce, čovek snima posle utakmice komentar i umesto da čuješ analizu utakmice on ko papagaj vuciceva zvezda, najveci budzet u istoriji srbije, kampaco 6,9m, a trofeji nisu vazni vazan je top8 i zamalo da ne osvoje El kako on kaže
G

Gosten

pre 12 meseci

Lik je skupljac lajkova na budalastinama i teorijama zavera. Ne bi me cudilo da sam sebi pise komentare,a znam da blokira svaki komentar u kome ga cinjenicama spustis.
0

09

pre 12 meseci

Svi znamo da ih gazimo lagano
w

wule popowić dps

pre 12 meseci

sjutra 30 razlike uvaženi mozzartbete
N

Nele 007

pre 12 meseci

Ako sudije budu sudile po pravilima partizanu se crno pise...Nasa Zvezda je mnogo bolji tim.

2011

pre 12 meseci

dotičnoj je opevana vječnajapamjat.
A

Auuu jbt

pre 12 meseci

" Partizan se odjednom transformisao iz blagog povetarca u uragan " ....Auuu jbt gde vas stancuju takve debilne ???
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Dobar tekst uz jednu ispravku: Aleksa se povredio protiv Reala ali ne u Madridu nego ovde u 3.utakmici 02.05.2023.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Čini se da je sredinom treće četvrtine negde u periodu kada je u igru ušao Koprivica, Željko osetio da ova utakmica teśko može da se dobije i malo smanjio tempo,nije bilo tenzije sa njegove strane,i lagano pustio da se utakmica završi.Ni ambijent,ni kriterijum suđenja,energija i motivacija nisu bili na nivou.Kasnije je nekako došlo do šanse da se preokrene pre svega jer je i Zvezdu stao šut ali je Panter promašenom trojkom za minus dva sve upropastio.Trojka Lazarevića i Kampaca posle sumnjive situacije zbog mogućeg faula u napadu su prelomile utakmicu.Sutra će verovatno biti potpuno drugačija utakmica jer ono od sinoć teško da može da se ponovi.Mnogo zavisi i od kriterijuma koji će zauzeti sudije.I na kraju biće lako Zvezdi i njenim navijačima.Oni ako pobede ima da se puvakaju sledećih godinu dana,ako izgube verovatno već imaju spremno saopštenje da su pokradeni.
д

да, да

pre 12 meseci

...уопште се ниси уплашио 😂😂😂

Bojank91

pre 12 meseci

Tako je, da je bilo pošteno Zvezda bi dala 14 poena verovatno?
L

Luks1

pre 12 meseci

I sad očekujemo sjajni Partizan Neće da može Ponavlja se Ljulj Voda je u ušima Teško da mogu ponoviti ovako loše izdanje ali i neće mnogi bolje Džabe arlaukanje sa tribina, pokazivanje prsta Spasa vam nema A vi optimisti pljujte Izviniću se ako bude drugačije
b

bruka i jadnost..

pre 12 meseci

Na sta je drzava potrosila 30 miliona evra....
i

ivko svemirko

pre 12 meseci

Nije druže 30, al' 23 jeste + neplaćeni porez 9 miliona i donacija simpatizera avangarde koja je uplaćivala kintu za pomoć otplate poreza a cifra za isti raste iz dana u dan 😂🐑
D

Dzoni...

pre 12 meseci

7 dana odmora da bi im se oporavio Avramovic pa jos 7 pa jos 7, Najbedniji klub na svetu
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Nikad skuplji stranci nikad gora Igokea, hvala drzavi .
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Procenti nisu bitni. Bitno je da se odradi peta utakmica, da se zatvore sudije i da se krene sa petnaest fore. Koliko daleko ide pritisak govori i cinjenica da je Arena podnela krivicnih prijavu protiv postovanog cjenjenog i uvazenog Vladana aka Ostojine pudle zbog napada na njihovog voditelja. Ej voditelja, sta li ceka tek sudije. A Zelimir se iscudjava odakle krece nasilje. Pudla, Lesor... nastavi niz. Sa ovim su se složili..
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Nikad skuplji stranci nikad gora Igokea, hvala drzavi .
C

Cirkus...

pre 12 meseci

Cekalo se mesec dana sa utakmicama da se oporavi Avramovic da bi oni bili spremni za playoff to im je bio cilj...Kakav jadan klub

Bojank91

pre 12 meseci

Zvezda je uhvatila takmičarski ritam, a nadam se sutra i šuterski
i

iju

pre 12 meseci

Bice placa za napredni drzavni projekat sutra
1

1312

pre 12 meseci

Pravi se alibi,ako sutra Partizan prsne
D

DV91

pre 12 meseci

Najgori kad je najpotrebnije. Idemo u Mordor po titulu!
m

marko asensi

pre 12 meseci

Zato sutra 30 razlike, oko mene samo dileri i Naneli ;D
X

Xavijesta

pre 12 meseci

Samo se ti tesi sutra slavimo tripletu pred vasim frakcijama
M

Mile led

pre 12 meseci

Samo napredno zagorci
N

Naravno...

pre 12 meseci

i zvezda je bila losa, 2 dana izmedju utakmica, a bilo je lepo kada je 7 dana bila pauza...