Komentari na vest

Najkonkurentniji Evrobasket bez tri teškaša: Nije važno ime, već tim

a

acabre

pre gotovo 2 godine

Kako je uticao nas poraz od Italije na sve ostale,posle te utakmice svi su videli svoj sansu jako I sutiraj trojke uspeli su...u polufinalu su srecne Spanija,Francuska I jedino zasluzeno Nemacka koja najbolje igra!? Naravno Poljska trenutno ludilo...
G

Gos

pre gotovo 2 godine

I opet mi bi dalje prošli da je više solirao i da smo više igrali na tog jednog igrača umesto terali inat da pokažemo kako smo mi jelte više od jednog Jokića. Da je on uzimao lopte koje su ispucavali Micić Gudurić Jaramaz i Lučić mi bi sad verovatno čekali Poljake u polufinalu.
M

MišoMoj

pre gotovo 2 godine

E kad bi se košarka svela na jednog igrača . Nije to stoni tenis ovo je timski sport i pobedjuju ekipe koje imaju muda i srce . A ovima našim ne pomaže ni dest jokića kad nisu složni . Bolje da izgubili 2 u grupi nego što digli mu..da u nebesa . Naša košarka je mrtva odavno .
S

SUŠTINA

pre gotovo 2 godine

Košarka je timska igra a ne lični rekordi. Tim nije najboljih 12 igrača već 12 igrača koji najbolje funkcionišu zajedno.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Ne igra ni tim,već sudije!!! Nikada nisam komentarisao sudjenje, sem kada su nas na svetskom pokrali u Turskoj...Ali ovo prvenstvo je KATASTROFA!!!
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Kako kome.Slovencima su pomogle maximalno.Samo koševa što nisu ubacivali umesto igrača.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zato Radonja uvek ima rezultate i pored znatno bogatijih timova koje forsiraju treneri kao sto je Disko Zoc. Samo tim bajo moj.
t

top 17

pre gotovo 2 godine

rezultati.
C

Cira66667

pre gotovo 2 godine

Pesic jos nije podneo ostavku?
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ko kaže da treba?
l

lepo je reko Jokic

pre gotovo 2 godine

A sto bi? Ostavke nista ne resavaju. Desio se dan kad smo bili losiji od protivnika i to je to. U devet od deset utakmica mi bi Italiju nabili sa deset plus, potpisujem. Ni Francuzi nisu odigrali nista posebno, osim sto Italijani nisu bocnuli svaku kad su sami i svaku sa deset metara kad ne znaju sta ce s loptom. Kako bese, mi ne volimo sport toliko koliko volimo da pobedjujemo.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

najmanje sto moze da uradi je da se pojavi pred novinarima i objasni naciji neke stvari, od razloga otpisivanja Teodosica pa do toga zasto drzi Jokica na klupi dok Italijani lome utakmicu. to bi bilo i ljudski i profesionalno.
E

Evoooooo

pre gotovo 2 godine

Za : Lepo je rekao jokic. Kazes sto bi je podneo? Mozda zbog toga sto je ovo bio najblaze receno DEBAKL! To sto bi 9 od 10 utakmica dobili italijane,isti sekund si demantivan...poslednje 2 zvanicne utakmice smo izgubili! Znaci ne bi nikako dobili 9 od 10 kad smo 2 za redom izgubili! Ima jos mnogo razloga zasto bi trebao da je podnese! Zato sto je imao dvostrukog MVP-a NBA lige! MVP-a Evrolige! Mvp-a Evrokupa(kojeg je inace oterao iz reprezentacije) pa je onda imao MVP-a ABA lige! Pored svega toga,ispali smo u osmini finala! Sasvim dovoljno da mora da podnese ostavku! Da ne pricam o tome kakve je igrace poveo...tipa : Kuridza,Ristic...Oce neko da mi kaze da je Ristic bolji igrac od Marjanovica? Oce neko da mi kaze jos jednu reprezentaciju koja je na evropsko posla samo sa jednim plejom? A pri tome imas Teodosica koji je doktor kosarke...koliko god godina imao,on je doktor! Stoji da je sad Vasa prvi play...ali tvrdim da ne postoji trener koji ne bi voleo Tea u ekipi! Makar kao back up play-a! I nije to sve...ima jos mnogo razloga. Npr. Najbollji igrac ti sedi na klupi 7-8 minuta kada italijani prave razliku i idu na +12!!!! Momak igra 40ak minuta po utakmici u NBA...ovde kao nije mogao 25? I to je jos odmarao dok smo igrali grupu i nije igrao max minutazu! Onda...pucaju nam 4 trojke u 4 napada...umesto da sece to time outom...on setka pored aut linije i zvace zvaku?! Marinkovic jedini moze da pogodi za 3...krenulo ga lepo na pocetku utakmice,vezao 2 trojke...i on sedi na klupi?! Covek setka kraj aut linije celu utakmicu totalno nezainteresovan. Vikni covece....dobi tehnicku ako treba,razdrmaj ekipu! Jel ti dovoljno razloga zasto treba da ode? Meni jeste!