Komentari na vest

Najluđa serija u istoriji Evrolige

c

crvena.vrana

pre oko 1 godinu

Da li moze izjava nove zeljine devojke? Da li je ona zadovoljna sezonom njenog zelje. Ljubav ne poznaje godine.

Riks

pre oko 1 godinu

Stvarno luda serija ti nateras Real da se tako razbesni da nije bilo nesportskih stvari ,provokacija na koje se naselo Partizan bio pocistio najveci klub opet steta ali domaci zadatak za sve narocito za domace igrace kako se treba boriti na terenu ,agresivno ali fer i sportski i cuda su onda moguca.
m

musaturcune

pre oko 1 godinu

Hahahah sad pjevajte musa turicne a pocijepa vas frajr sinoc.
G

Gedža Srbijanac

pre oko 1 godinu

Je l moze da se dobije vajldkarta (citaj, kupi) za ucesce na F4 (ako moze za EL, kontam da moze i za to)? Pitam za dva drugara, jedan crven ki rak, drugom se ime rimuje sa postoja...
b

bas.mi.drago

pre oko 1 godinu

Zbog Zelja, jer je nekulturan i bahat.
S

Sale Kg

pre oko 1 godinu

Hvala ti Željko što si nas upisao u istoriju i ispunio nam davni san, kao prvi klub koji je izgubio nakon vodjstva 2-0!
S

SilverSurfer

pre oko 1 godinu

Zvezda je igrala Top 8 i izgubila od CSKA sa ovim igračima: Kinsi, Rebić, Dangubić, Mitrović, Lazić, Micić, Simonović, Gudurić, Jović, Miler, Cirbes, Štimac. Nije tu bilo nikakvih miliona kako se insinuira. Na te tri utakmice od kojih su dve odigrane u Moskvi a jedna u Beogradu Zvezda je šutnula 54 bacanja dok je Partizan na tri gostovanja u Madridu šutnuo 85 bacanja i sva tri puta imao je više dosuđenih penala od domaćina. I to ne nekog levog domaćina, nego Reala. Partizan je imao "domaćinsko" suđenje skoro na svakom gostujućem terenu i to je više nego interesantno. U danšnje vreme kada lova vrti svuda čovek bi mogao svašta da pomisli kada je u pitanju suđenje pa bilo ono i u Evroligi. Ono što se može primetiti da u Partizanu ove sezone ništa nije prepušteno slučaju. Tu spada i "spontani" doček igrača na Aerodromu. Ulupano je mnogo love a ništa se nije dogodilo. Čak je i mesto u Evroligi kupljeno. Kazna zbog neigranja u domaćem prvenstvu nije izrečena zbog političkih pritisaka. Vlast im je platila wild card, pa im je dala desetine miliona evra za tim i dozvolila da ne plaćaju porez a Poreska služba im je izdala potvrdu da nemaju dugovanja kako bi mogli da igraju Evroligu, košarkaški klub vodi jedan od visokih funkcionera sns-a, zasluženu kaznu (iako je postojala volja u kss da se slučaj reši) nisu dobili zbog politike a navijači su i dalje uvereni da su opozicija. I sve im je to bilo malo već su morali da drkukaju Zvezdu. Da li po nečijem nalogu ili po sopstvenoj savesti nikada nećemo saznati. Uspeli su i da se iz čista mira potuku na kraju dobijene utakmice i sve preokrenu na vodenicu Reala. Pobedili su sami sebe. I to je istorijski.

Ma da

pre oko 1 godinu

Partizan je igrao f4 sa 3 puta jeftinijim timom i od tog Zvezdinog u istom starom formatu takmicenja koga ste vi obesmisljavali kad u novom ne mozete da pridjete, i jos 2 puta je igrao top 8 gde je brutalno pokraden protiv Taukeramike ali me mrzi da se raspravljamo sigrurno je da tada imao bas naklonjene sudije.
p

petlovo brdo

pre oko 1 godinu

A aljosa vuckovic, sinovec, bozic, bane djekic sta cemo sa njima i njihovim fajnal forom?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Partizan tri dobijene utakmice gubi prosle godine u Evrokupu protiv Burse vodjstvo 5 razlike na 20 sekundi do kraja i poraz.Ove sezone treca utakmica protiv Reala u Areni i 15 razlike ispusta Partizan i sinoc 18 razlike ispusta Partizan.Prosto je neverovatno da se to stalno desava ocigledno ima malo i do Zeljka Obradovica.
P

Pik gost

pre oko 1 godinu

Nazovite stvari pravim imenom! Bruka i sramota, jedini klub i trener koji su 0-2, stigli da izgube sa 3-2 u istoriji EL. Kao sto rekoh, 8. u Evropi i 2. u Aba ligi i 0 trofeja i ove godine! Kalemegdan u junu!
s

soichiro

pre oko 1 godinu

ja ne razumem zasto kad je tavares imao cetri licne napadi nisu isli na njega da se iznudi 5ta jer smo imali prednost....na kraju nisu ljulj, hezonja i rodrigez odlucili vec tavares...zbog njega su mogli da igraju onako jer je apsolutno stiti reket i kos...bar da je partizan pokusavao sutem ...gomila otvorenih suteva je pretvoreno u lose pasove i iznudjene suteve.
G

Gost241

pre oko 1 godinu

Vidim ovde komentare bravo za ekipu itd. Za sta bravo? Top 8, ok super. Ali kad se slegnu malo utisci svako ko iole prati kosarku priznace da je ovo bila istoriska prilika za Partizan da cak i uzme titulu Eurolige. Da nije bilo gluposti Pantera, ponavljam gluposti, a malo i do Zeljka koji na 1,30 do kraja na 15 razlike ne vadi iz igre nosioce. I ne zove time out posle grubog faula par minuta ranije Poiriea i ne smiri ekipu, kaze da ne nasjedaju na provokacije, barem je on iskusan trener. Sad ce neko reci da si se ti nekad bavio sportom pa da na udarac odreagujes osmjehom. Da, jesam amaterski. Ali, oni nisu amateri nego profesionalci debelo placeni i to je mec od velikog znacaja. A Panter ne igra basket ispred zgrade pa da zateze rukom u predelu glave S.Ljulja. Ljulj jeste napravio grub faul (nesportski) ali je to sudija i svirao. Partizan posle 2:0 u punom sastavu u Bg pregazio bi Real, ovako ispao je kao krava koja da 20 litara mlijeka a onda se ritne i prospe kantu. Mogli su sa kompletnim rosterom da odu u Kaunas, jedna utakmica sve otvoreno. Podrska navijaca, 3:0 razbijen Real, Barseloni fali Abrines, Higins ali bez obzira mislim da bi Partizan bio vise nego konkurentan ako ne i favorit u toj tekmi. Sto se tice sinocne utakmice 18 razlike, agresivna odbrana prvo ali u drugom poluvremenu sve obrnuto. Mislim da su primili 56 poena u drugom, sto znaci da odbrana nije postojala. Djelovalo je da se samo ceka Panter da sa svojim sutom proba da dotuce Real. Ali ne moze ekipa da zivi samo od suta jednog igraca. Pritom vecina tih suteva bila je preko igraca sa 9 metara. Ali, opet ponavljam gluposti iz druge utakmice odredile su sudbinu ove serije.

PFK NIŠ

pre oko 1 godinu

Brate, ja sam Partizanovac, ali ti lagano pises kakve je greske pravio Zeljko Obradovic... Kada se toliko razumes, zasto ne treniras nekog? Mnogo je lako da sada svi pisemo kako je i sta trebalo, ali to mnogo glupo. Odigrali su odlicnu sezonu u EL, moglo je ovo da se prodje, i to sa tri nula, ali... Ovi iz Zeleznika su ulozili mnogo vece pare, igraju svake sezone, pa sanjaju TOP 8...
C

Cestitke

pre oko 1 godinu

Partizanu na prvom trofeju od povratka velikog Zeljka Obradovica, najludja serija u istoriji Evrolige! Dosanjali smo jedan davni san!
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Moram da budem krajnje objektivan. Da partizan ima kvalitet ima.Pogotovo ofanzivni, manje defanzivni.Da su imali faktor nevidjene srece tokom EL, ja to nisam video.Obrazlozicu. Od 39 mececa tokom kojih se igrala EL, povredio im se samo Avramovic u 37 mecu EL.Na pocetku isti i Smailagic nisu igrali zbog povreda, ali je tu bio Brodzijanski.Nezabelezeno da jedna ekipa za sezonu prodje barem bez 5-6 povreda, ja to ne pamtim Faktor znanja sam naveo, i to im ne mogu osporiti.Faktor uticaja Bodiroge, i sudija, mozda i presudni, gde je partizan u jednom Madridu imao 30 bacanja na 2-3 meca, u Istanbulu sa Efesom skoro 30, u Istanbulu sa Fenerom skoro 40, prva su ekipa EL sa bacanjima, sto dodatno vuce druge posledice da protivnik ne moze igra odbranu, vrzo ulazi u bonus i tako dalje. Ovakvo sudjenje klubu sa nasih prostora se u evro okvirima ne pamti, kakva logistika, vala svaka cast, radilo se i podmazivalo i van terena, vidi se.
P

Prcko33

pre oko 1 godinu

Da se opet ponovim, da neko nesto i nauci iz ovog piskaranja ... 😄 Jednostavno jos jednom da kazem da Zeljko ne radi dobar posao , kada to kazem mislim na jednu "sirovu" bez trenerskog "pecata" igru . Ovo vodjenje ekipe sa odlicnim strancima koji se ispucavaju do besvijesti je li to igra "najboljeg evropskog trenera" ? Co'ek ima Madara, Tristana, Andjusica, Trifunovica da ne zaboravim jos nekog , nijedan od njih nije milimetar napredovao , dje je ta ruka vrsnog trenera? Svaka cast na top 8 , necu nista drugo reci ali Partizanova sezona je izgubljena , Zvezda dobija u finalu aba-e 100%
s

ssssssss

pre oko 1 godinu

Pa Zvezda je u kupu istu razliku preokrenula, tako da i nije prvi put.
a

aleksa101

pre oko 1 godinu

Zvezdas sam...Zadnji put sam pa sve do ovog što je Partizan uradio (poslije 0:1 u Madridu), gledao košarkašku utakmicu dok je Jugoplastika harala Jugoslavijom i Evropom..Od tada pa do sada nije se imalo ni šta da se pogleda. Svaka vam čast za sve.. Mnogo uspeha i dalje,kao i mojoj Zvezdi u Ligi Šampiona..
i

ime gosta

pre oko 1 godinu

nema sta pravi zvezdas
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Čudni su ovi navijači tima iz predgrađa.Ceo dan srećem ljude koji navijaju za Zvezdu i svima je kao krivo što je Partizan izgubio i svi govore objektivno i pošteno.Sa druge strane na ovim komentarima od sinoć vlada oduševljenje,radost,likovanje i zadovoljstvo.Partizan im ne izbija iz glave i opsednuti su njime.Poraz Partizana im je draži od pobede Zvezde.
k

kunde

pre oko 1 godinu

Zato sto odje desetak sendvicara komentarise mijenjajuci nickove
A

Aebre

pre oko 1 godinu

Sto je najgore nije ni desetak nego jedan lik dominira
g

gost ali pravi

pre oko 1 godinu

Hoćete li osvojiti nešto ove godine ili samo trofej Top 8?
b

bebs

pre oko 1 godinu

osvoiji su i el, zofri stize na peta utakmica, pobedili Olympiacos u cetvrtfinalu Barcu u finalu, ako ti je do znanja
g

gfgd

pre oko 1 godinu

BuRsadzija NE LAŽI !!!!! CSKA Moscow Russia 3–0 Serbia Crvena zvezda Telekom 84–74 77–76 78–71 Zvaničan sajt Evrolige.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Bravo crno beli, cilj ostvaren i vise od toga, top 8 i poraz na jedan posed od najtrofejnijeg tima Evrope. E ali ne mogu da stanem da se smejem od komentara navijaca rentanih za Zeleznik, prvo su igraci Reala penzosi koji se jedva dovukose do f4 a ti penzosi oprase najskuplji tim ikada na Balkanu dva puta i u Bg i u Madridu po 20 razlike, ali tada nisu penzioneri. Onda pokusaj da se omalovazi Real kao nikad slabiji a oni bili treci u regularnom delu :) Kakva sizofrenija kolektivna, koliko ih boli sto smo rame uz rame sa najvecima a oni jadni vestacki ne mogu sa 1000 miliona budzetom, igracima iz NBA da udju u top8 ceo zivot :D i oni ostavljaju komentare ahahahahahahahaahahahahah hvala Zeljko hvala momci na ovoj sezoni, videlo se koliki strah i koliku nemoc osecaju od institucije i giganta KK Partizan. A sada cekamo replike najpogodjenijih kompleksasa ovom jedinom istinom.. Ajmo brojilo, ajmo gema mesalica da se zaradi taj sendvic danas!!!
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Druze,to su napaljeni osnovci. Da smo u finalu izgubili opet bi nas omalovazavali. Meni je zao te decurlije kolilo ima mrznje u njima. Mislim i obrnuto.
Л

Лк

pre oko 1 godinu

Не смејеш се, него плачеш. Видећеш у финалу ко је ко, а сад би ти пензоси били растурени. Играли сте две утакмице без Пантера и кукали сте ко нико, а овде упоређујеш Звезду са Кампацом и без њега. Звезда са Кампацом је сто посто у три најбоље екипе у Европи. Уосталом све ће се брзо видети, а ја сам ту и после финала, па ћемо видети ко је у праву.
a

abc

pre oko 1 godinu

@Lk burazeru ti si ovde 24-7 zivot nemas idi na vazduh slosice ti se
з

за абц

pre oko 1 godinu

Само једно, пошто не знам чиме сам те толико повредио, па иде овакав коментар. Сто живота да проживиш, не би толико био на ваздуху колико ја, пошто моје занимање је везано за најлепшу природу у Србији,а твој излазак на ваздух се врроватно своди на смог.
9

999

pre oko 1 godinu

Zamolio bih te da ne plačeš baš toliko glasno
S

Smislov

pre oko 1 godinu

Ja sam mislio da je glupo što slavimo 1966. godinu, a neki slave i top 8.
I

Ima pravde !

pre oko 1 godinu

Ima pravde !
P

PartizanPFK

pre oko 1 godinu

Braćo Partizanovci probali su svim silama godinama da nas uruše, ali mi smo se kao Feniks podigli iz pepela i zasijali kao NIKADA PRE! I oseća se u vazduhu taj strah u njima, te na sve načine hoće da nas DESTABILIZUJU pred finalne borbe. NEĆE IM PROĆI! Ponosimo se ovim momcima i Željkom i POSTOJANO STOJIMO UZ NJIH! UVEK I ZAUVEK! Nažalost nismo uspeli ovog puta u kombinaciji mnogo faktora, prvo sramnog ponašanja igrača Reala koji su inicirali tuču u drugoj utakmici i još sramnijeg rukovodstva Evrolige koje je dopustilo da se glavni vinovnici incidenta PUSTE SLOBODNO, a da se KK Partizan i njegovi igrači ni krivi ni dužni - KAZNE! Ni to im nije bilo dovoljno nego su za naredne mečeve delegirali sudije zadatka sa JASNOM NAMEROM da u utakmicama tri, četiri i pet NESKRIVENO kradu za Real Madrid. To jasno pokazuje da se u evropskoj košarci pravi novi poredak stvari gde KK Partizan zauzima jedno od vodećih mesta! Real je ekipa koja igra svoju labudovu igru, dok su golobradi mladići u crno belim dresovima pokazali da je BUDUĆNOST NJIHOVA! Tek treba očekivati velike stvari od ove ekipe. Zato ne smemo nasesti na ove organizovane provokacije koje dolaze iz predgradja već suprotno, JOŠ JAČE, stati uz ekipu DO KONAČNE POBEDE! Idemo jako Partizane sve pred sobom MELJI! Titula u ABA ligi i da se prave planovi za A licencu EVROLIGE!!!
B

Bnm

pre oko 1 godinu

STA GOD PISALI REKREATIVCI ZNAJU I ONI, IMAJU FILING STO RECE DUJE, DA SMO ODIGRALI MUSKI EL I DA NAS SE SVI PLASE. JOS 2-3 IGRACA DA DOVEDEMO UZ OVO STO IMAMO I OSVOJICEMO JE ZA 2-3 SEZONE, SAMO POLAKO. IPAK SE SA 8 IGRACA NE MOZE OSVOJITI EL, DUZA KLUPA JE POTREBNA. INACE MI SMO ZVANICNO PETI U EVROPI ZA OVU SEZONU, NEKO JE 10-11 MESTO, A ISTI OVAJ REAL CE BITI 4 NA FINAL4, OBE UTAKMICE CE IZGUBITI!!!
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Moze da se osvoji u malom sportu samo treba jos para. U svakom malom sportu kosarci,vaterpolu,odbojci,rukometu sa malo para si prvak Evrope. U zenskom malom sportu tek. E jedino to ne vazi za kralja sporta fudbal, pa ni milijarde ne pomazu za titulu prvaka Evrope. Ali tu neko od 1945 ne zna za UEFA trofej i zavrsnice UEFA takmicenja. Veliki Abedin pa Dinamo Tbilisi, pa Slovan Bratislava,Geteborg, Seltik,Rendzers,Fejnord, Steaua itd su veliki timovi sa UEFA trofejima.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Al si besan.
1

1234567899

pre oko 1 godinu

ti si vas proglasio petim u el?

ValensijaKK

pre oko 1 godinu

Okej, samo da stavimo na papir to što si sad napisao, dakle, da zadržite ovo što imate i dovedete još 2-3 igrača. Vi ste prošle godine igrali Evrokup, a dat vam je evroligaški budžet od 11-12 miliona evra. Doveli ste dva vrhunska igrača direktno sa F4 (Panter i Ledej), dva povratnika iz NBA lige (Smajilagić i Kuruc) i najboljeg igrača osvajača Evrokupa (Lesor), da ne navodim Avramovića kao jednog od najboljih poentera u španskoj ligi i Madara, kao najboljeg mladog izraelskog igrača i NBA prospekt. Sledećeg leta, iako u Evrokupu niste ništa uradili, dat vam je nadprosečan evroligaški budžet od 20-21 miliona evra, dovoljan da zadržite sve pomenute, i dodatno ih pojačate sa četiri evroligaška igrača, opet vrhunskim igračem direktno sa F4 (Egzum), opet plej-of starterom sa bogatim NBA iskustvom (Naneli), kapitenom kluba koji je sinonim za Evroligu (Papapetru) i Anđušićem, koji je bio "samo" najbolji igrač francuske lige. I ti sad tražiš ne samo da sve njih zadržite, nego da ih još i pojačate sa 2-3 igrača?! Isto evroligaškog krema, ne sumnjam, ništa manje od tako nekog Muse, Hezonje i Vilijams-Gosa? Pa koliki bi ti budžet, hoćeš 30 miliona?
I

Istina i samo istina

pre oko 1 godinu

Imali ste 5-6 najveći budžet u EL, završili ste na 5-6 mestu, kom već. Imali ste ogromnu pomoć sudija tokom cele sezone, pa čak i u sred Madrida. Imali ste sve uslove za uspeh, i sezonu uglavnom bez povreda i sreću na nekim utakmicama, i niste napravili ništa. Ne plaši se vas niko, ne ložite se. Da biste ovo ponovili, treba i sledeće sezone da vam se upumpa 35+ miliona kao i ove, a i tad je pitanje da li biste došli do top 8. A ako hoćete da se pojačate, idemo na 45+ miliona i jedan od najvećih bužeta EL. Sa takvim ulaganjima, realno niste nikakav uspeh napravili. Radonja je pre dovoljno godina igrao isto top8 sa daleko jeftinijom ekipom. To je već bio uspeh. Ili da se Zvezda ove sezone pored svih sabotaža, povreda i malera plasirala u top 8 bi isto bio uspeh, s obzirom da ima jedan od najmanjih ako ne i najmanji budžet u EL. Pritom ta ista Zvezda ima pozitivan skor sa vama za sada ove sezone. Shvatite, niko se vas ne plaši, obična ste grupa plaćenika. Zato vas je Real i okrenuo na kraju, i to je surova istina, sviđalo se to nekome ili ne.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Oni ih opet pustili da bi Panter igrao na f4…svasta
r

razni stručnjaci

pre oko 1 godinu

su komentarisali neznanje trenera da privede utakmicu kraju sa plus 15... Gde su isparili ?
g

gaizka

pre oko 1 godinu

Čestitam Partizanu na trofeju "najludja serija u istoriji Evrolige".
P

PartizanPFK

pre oko 1 godinu

Ostaje samo nejasno šta se javljaju ovi što se nikada ne pale na Top 8 jer se okreću obavezama u domaćem prvenstvu još tamo negde početkom decembra. Partizanu se divi cela EVROPA, a FMP se pita who d fck are you?!?
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Šta ima da se palimo? Bili već i videli da je isti đavo kao i nebiti ako ispadneš. Koja je razlika između vašeg i našeg rezultata? Jel se dobija trofej za poraz u četvrtfinalu ili šta?
@

@nenadeee

pre oko 1 godinu

bio si i isprasili te 3-0
b

bratunga

pre oko 1 godinu

A sto tebe to pogadja i ti komentarises njih ? Ko si ti ?
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

I vas su isprašili tri uzastopne. U čemu je razlika? Da nećete možda dobiti počasni trofej pobednika EL?
g

gost94

pre oko 1 godinu

Nenade ne privaljuj se majke ti, po tvojoj logici i ako dodjes do finala i izgubis isto je kao da si bio zadnji na tabeli jer, pazi sad, ne postoji trofej ni za drugo mesto, šta sve čovek neće pročitati
V

Vuc

pre oko 1 godinu

gost94@ Naravno da se za drugo mesto ne dobija nista. Nije dobio ni Marsej 1991 a ni PSZ pre neku godinu a ni Dnjepar u finalu LE. Biti 2 i 30 je isto u sportu ako nije olimpijada zbog drzave i broja medalja. Samo se osvajaci pamte a drugi,treci,cetvrti,50-ti su isto.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Ko pamti da ste izgubili finale LŠ? Niko osim vas. Eto tu se krije tvoj odgovor.
N

Napeto

pre oko 1 godinu

Ajde malo smanjite dozivljaj sa tim naslovima. Ispada da cak i Vi znate sve utakmice EL ili Kupa sampiona od postanka,a mislim da pola novinara d anije googla ne bi znali ni igrace od pre 10 godina. Opet bice kod nas najveca patka,sarma najbolje jelo,becicka plaza najlepsa u svetu,jelen pivo najbolje pivo. Ja volim sto Partizan nije prosao,jel od naslova i ludila napumpane,vestacke americko-kamerunske ekipe,tj.legije stranca 9 ih bilo pocetkom godine da podsetim u crno-belim dresovima ne bi smo ziveli. Ovde je Obradovic zasticen kao sveta krava u Indiji,ni rec da je neki clanak bio protiv njega cak i kad izgubi. Da je trener ne bi posle 2:0 gubi i to pred tkz.najboljom publikom selfi na svetu. Da je trener ne bi drzao u Madridu prvu petorku na 15 razlike minut pre kraja i ne bi bilo incidenta i kazni. Jos sto sta tu moze se reci protiv..Da je tener ne bi ga Zvezda drala vec drugu godinu od kupa do aba lige. Ajde malo objektivnosti,mnogo se igralo napetih utakmica istoriji i el i kosarke. razumem ja histeriju nekih medija da se skloni Zvezda,li ne zaboravite nas je 60-65%. Nismo vrane ni indijanci.
S

Smislov

pre oko 1 godinu

Tih 65 % posto jel to neka analiza, anketa, po kojoj metodici si došao do tog broja, ili je to ono kao sa peračima prozora u Americi. Sve sekcije svih sportova oba pola tvog voljenog kluba nemaju zajedno titula prvaka Evrope, kao taj trener koji po tvom "stručnom" mišljenju i nije trener. Smešan si.
B

Bok

pre oko 1 godinu

Sa njim bi čak i vi bili u top 8. Al to vas ne zanima. Šteta.
B

BuRsadzija

pre oko 1 godinu

@bok @Smislov Mi smo bili u F8 pre sedam godina.Igrali protiv CSKA monstrum ekipe tadasnje koja je za ovaj Real sadasnji Harlem puta Lejkers. I nikakve uzbune,ludila,histerije nije bilo.Izgubili smo 3 1 i u Moskvi prvu u zadnja minuta,drugu 8 razlike. Bgd prvu dobili,drugu izgubili. I plus sedam godina igramo El.a Vi na moljakanje,kupovine valjd karte za sva moguca takmicenja svih ovih godina od Fiba do Evrokupova. da nije Rusa izbacenih ne biste videli EL do 2055te. Jos ekipa koja ispala u 1/16 evrokupa igra dogodine EL.Pa jel Vas malo sramota. Patako je mogao Tamis i Zdravlje da udju u EL i da im se kupe 9 stranaca i dovedu 4 domaca tipa Smailagica i Andjusica
P

PartizanPFK

pre oko 1 godinu

Privilegija je i viteštvo biti navijač PARTIZANA!
b

bratunga

pre oko 1 godinu

Ahahaahahah,privelegija je kada bi ti imao 200 din u dzepu .Idi bolje radi nesto ,mani se ovih gluposti
2

2905

pre oko 1 godinu

Cekam Acu da ostvarim jedan davni san...
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Povoljno prodajem kartu za Kaunas. Šifra: nekorišćeno.
S

Smislov

pre oko 1 godinu

Što si bio toliki optimista, a i top 10 je nešto.
S

Srbin iz Pive

pre oko 1 godinu

Kako Musa dere jarca.....
p

prti

pre oko 1 godinu

Sledeca stanica Bukurest, Rumunija.
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

A hteo je on na fajnal 4

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Sta se vi bre javljate, za tri meseca dajete dvanaest godina svom klubu, bavite se fudbalom i odbojkom jer samo jos to imate.
V

Vuc

pre oko 1 godinu

markomarkovicmar@ Samo fudbal i postoji a ostalo je neprofitabilna zanimacija za porodice igraca i entuzijaste. Kosarku ozbiljno prate 5-6 drzava u evropi od 50. Da nema Amerikcke NBA koji sebe nazivaju sampionima Sveta, niko ne bi znao za kosarku. Da ne govorimo o ostalim malim sportovima.