Komentari na vest

Naneli sprečio katastrofu, Partizan jedva izborio majstoricu

P

Panter ili ŽOC

pre 12 meseci

Skuplji i imaju veći ugovor pojedinačno od kompletnog budžeta Studenta. Velika pobeda Partizana u egal utakmici. Završnica za infarkt. Realno treća utakmica je ovde realnost. Biće teško i u trećoj utakmici i neizvesno je davati bilo kakve prognoze. B tim budućnosti ima najskupljeg igrača sa platom od 4200 eura mesečno. Trener u Podgorici radi mesečno za skromnih 1700 eura. Sve to pada u vodu u trećoj utakmici. Novac je tu najmanje bitan. Rok za drugu ratu poreza je prošao, poruka za Ostoju....
j

jako si

pre 12 meseci

pametan...jesi to sve sam smislio?
m

milittao

pre 12 meseci

još jedan meč sa mlakom odbranom a sve zbog činjenice da nam bitni igrači brzo udju u problem sa ličnim greškama. Plus povreda Madara dovela je do toga da imamo samo Exuma na poziciji organizacije igre te su često Naneli i Panter pomagali. Lesor i Smajli takodje, ne smeju da se biju sa njihovim centrima jer bi brzo otišli van. uz sve to, evidentno je emotivno pražnjenje pa čak i nas kao navijača, bar sam ja tako doživeo celu seriju sa Realom. juče ni trunke radosti na trojku Nanelija, baš smo nekako utučeni. treba nam pod hitno neli restart. očekujem naravno nekih 10+ u trećoj utakmici ali u 1/2 finalu moraće ozbiljno da se oznoje i namuče ako misle da se domognu finalne serije.
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Nema razloga za brigu.Naneli je juče opet okrenuo sezonu kao onda protiv Efesa ili/i Splita . On se vratio, Dante podiže, Lesor se smirio. Da se vrati Kevinov šut i da se Zek odmori. Ove momke iz SCD nagraditi aplauzom u Areni jer su vrlo lepo i hrabro igrali a pri tom bili korektni sve vreme a onda ih rutinirati. Protiv COL podići formu na još viši nivo a onda u bitku protiv najskupljeg kluba Balkana ( sa sve Grčkom i Turskom)
S

SSSR

pre 12 meseci

matoriekspert@Najgluplji komentar na Balkanu(sa sve Grčkom i Turskom).
L

Ljuljaj Ljulje

pre 12 meseci

A ovo nije katastrofa ?
B

Bez F4.

pre 12 meseci

Da li su stigli na bus za Kaunas ? Danas igraju protiv Barse
B

Bane15

pre 12 meseci

Ovaj tim je i pravljen da osvoji Evro ligu samo sto se svi prave budale. Doveden najbolji trener, najbolji trojkas, igraci timova proslog fajnal fora. Ko to financira ne mogu da tvrdim ali predpostavljam odakle i zasto stizu pare. Samo balon je pukao i ima nezadovoljnih...u vrhu. Neko ce morati da plati krcmaru
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Tim koji ima ukupno 13 igrača u rosteru od kojih su pola statisti ili veći deo sezone povređeni, planiran da osvoji EL? E svašta čovek ovde može pročitati. P.S. Zato tim koji u rosteru ima 16+ igrača (sa otpuštenim i pozajmljenim) nije planiran ni za Top 8. 😄😄😄
r

rnda

pre 12 meseci

Nije to partizan bio, oni su u Kaunasu igraju večeras.
B

Bane15

pre 12 meseci

hahaha oplakah vrh
l

legenda si

pre 12 meseci

kad se real saragosa smeje Realu sto izgubio u polufinalu LS ...haha vrh ste
F

Fore.Fazoni

pre 12 meseci

Da li si tu foru procitao na tviteru, glavati?
D

DakaCz

pre 12 meseci

Mislim da nemaju sansu za titulu.Dosta vremena su igrali na visokom nivou,cak i previse dugo s obzirom da imaju 7-8 jakih igraca uz ostale vodonose i tesko je izdrzati cele sezone u tom ritmu.Ne bi bilo interesanto da su ispali od studenata,nadam se da cemo ih sacekati u finalu i dokazati premoc.
R

Realni Arth

pre 12 meseci

Citam komentar tipa, pa mi bili u TOP 8 i to je kao veliki uspeh, pa bio bi zaista veliki da su za Partizan igrali, samo Partizanovci i mozda dva stranca (setite se Duleta, pa jos igrao Final Four, i to u glavnim ulogama domaci igraci), i ne bi se desio ovaj pad, jer domaci igraci drugacije osecaju partizan. I da vam kazem da isto Zvezda igrala TOP 8 ono protiv CSKA koja je na kraju bila i prvak, ali nije se nesto osetio toliki pad, a zasto? Pa zato sto su igrali Jovic, Kalinic, Blazic, Davidovac, Dobric, Mitrovic, Marjanovic, i par stranaca, ako se ne varam Dzenkins, Quinsi Miller, i jos jedan koji nije imao dobru epizodu u Zvezdi. Ovakav pad, ne moze da se tek tako prodje, ako prezivite S.Centar, vec protiv Cedevite bice malo bolje, samo da Bog cuva igrace od povreda, jer umorom sve je osetljivije, oni koji se bave sportom profesionalno, znaju o cemu pricam. Sve u svemu, ovo veceras je bilo povuci potegni, a jos da nisu napravili tri greske u dva minuta i to bez ikakvog pritiska, tri ciste lopte su izgubili, mozda bi vec veceras Partizan digao sidro, jer ne vidim vise volje kod igraca da su zainteresovani da igraju, ni ABA, a kamo li KLS! Ispravite me ako gresim, pozdrav!
M

Mjv

pre 12 meseci

Pa da su imali domace igrace ne bi ni dosli u top8. Jer to sto oni mnogu da dovedu od domacih to nije taj kalibar, dugo nisu igrali ozbiljnu kosarku, dugo nisu izbacili igraca koji bi se vratio, osim jaramaza koji realno nista ne bi promenio.
5

56789

pre 12 meseci

SA ANDJUSICEM TOP 18
H

Hahahha

pre 12 meseci

Blazic domaci ??? Hahahahahha
r

različak

pre 12 meseci

Žoc i ja smo isti, za dve godine nula trofeja on, nula trofeja ja! Samo je razlika što je on trener, a ja lokalni pijanac!
n

ng

pre 12 meseci

pa i on je pijanac
J

Jose mourinhoo

pre 12 meseci

Zelimir Obradovic kosarkaski Jose Mourinho!
M

Mjv

pre 12 meseci

Da je Murinjo uzeo bi evrokup prosle sezone
C

Choopo

pre 12 meseci

Treba Murinju da stigne Željka još trofeja.
v

viša trenerska

pre 12 meseci

Evo da i mi sa više trenerske damo neki doprinos temi! Partizan ovakvim pristupom nece dobiti ni Derby SC u Beogradu,da ne pricamo o Olimpiji, Zvezdi...
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

ako si stvarno visa trenerska ...svaka utakmica izvlaci iz igraca i mentalno i fizicki a ovi nasi momci su odigrali mnogo ove sezone i mnogo dobrih ,jakih utakmica . Pogotovo posle Reala gde je svima nama tesko palo mogu zamisliti igrace tako da je sve ovo normalno. Oni nisu masine i dolazi do pada ,loseg dana i bolje da se los dan desio protiv Studentskog jel da je neka druga ekipa bila mi bi verovatno ispali .Treba napuniti baterije i to ce se desiti za finale NAPRED PARTIZAN
v

viša trenerska

pre 12 meseci

Napisao sam da ovakvim pristupom Partizan nema sta da trazi...igraci su dezorijentisani, nisu motivisani...a profesionalci su!
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

moze neko da te plati bilone, trilione al si covek ne masina .Ko nije igrao ne zna sta pricam
v

viša trenerska

pre 12 meseci

Real je igrao 2 ili 3 utakmice ACB lige između mečeva sa Partizanom u TOP 8! Partizan nije igrao ABA! O čemu pričaš!? O kakvom premoru!?
r

različak

pre 12 meseci

Žoc i ja smo isti, za dve godine nula trofeja on, nula trofeja ja! Samo je razlika što je on trener, a ja lokalni pijanac!
М

Марјан

pre 12 meseci

Какав неславан крај онакве сезоне.....
m

metalika moj dobar

pre 12 meseci

neslavan kraj ?? idi se sa cokijem tesi za jos jednu procerdanu sezonu mi burazeru udjosmo u top 8 , jedva ispali protiv reala na 5 utakmica i to zna se kako . Ovde jos igramo a znas i sam sta ce da se desi u Beogradu
M

Mjv

pre 12 meseci

Svaka cast metalika za osvojenih par trofeja za malo, a realno nula…
S

Studentarija

pre 12 meseci

Držte gaće u Beogradu! Nijesmo mi od juče! Još ništa nije gotovo, ćerat ćemo se još. Naprijed Studentski Centar!
m

mord

pre 12 meseci

Ček, ovaj studentski ima navijače ili se to javlja peta kolona što je i za real navijala?
z

zglajzo

pre 12 meseci

Trifunović ne može da igra ni ABA ligu! Bio bi sevap da ode da igra negde u Rumuniju ili Slovačku!
Z

Zn

pre 12 meseci

Ma kakvi, pa prekaljeni Zelimir rekao da je on najbitniji igrac😂 Decko koji je opsovao Milojevica u Megi umesto kazne dobio nagradu povratka za prvi tim Partizana, pa ne ide to tako rodjaci, ‘nate, za nevaspitanje je potrebna sankcija, nikako nagrada, pri tome Miloje ziva legenda tog istog Partizana
D

Dachaa

pre 12 meseci

Posle reala sunovrat,ovo nije ta gledanje.
Z

Zzvezdaš

pre 12 meseci

Jbš ABA ligu ako u finalu ne budu igrali Partizan-Zvezda, dve najjače ekipe! I neka pobedi bolji! Čemu mržnja i bahaćenje! Ove mlađe generacije izrastaju u ozbiljne bolesnike i psihopate!
4

446

pre 12 meseci

Papapetru i Trifunovic,pa ono nisu kosarkasi..Treba da se organizuje akcija da im se plati da odu
B

B. Grobar

pre 12 meseci

Ali, obavezno pozivaj na povecanje plate Panteru. Nikako nemoj to da propustis. Inace, za Papapetrua i Trifunovica se slazem, ali ipak, po meni, Panter je najvece zlo u ekipi.
D

Dragan VG

pre 12 meseci

Kosarkaski Mancester Siti. Doduse, vi imate istoriju, trofeje. Oni postoje 100 + godina, sto je za respekt, ali sem toga nemaju nista. Sto se tice para, premda se radi o 2 sporta gde nije u opticaju ista kolicina novca, po trosenju ste tu.
m

mita i trta

pre 12 meseci

trpalo se i trpa u vas deset godina pa ? gde ste u evropi , sta je sa istorijom ? doduse mlad ste klub ...
a

aaa covece

pre 12 meseci

Pa NI JEDNOG JEDINOG navijaca SC-a da nesto napise ovdje, komentarise nesto...da se zali na sudjenje,poraz itd.... ali su zato tu navijaci zvezdane da daju svoje strucno misljenje...NEPOROCENJIVO
L

LOGICNO

pre 12 meseci

Odigrali ste na granici mogucnosti sa klubom koji nema navijace! Zvezdasi vas samo zeke zbog toliko bacenih para a titula ni na vidiku!
S

Superhik

pre 12 meseci

Tješi se, ako ti je tako lakše. Mene bi bilo sramota... Čestitamo!
j

ja ja ja

pre 12 meseci

@logicno...samo cu ti jedno reci.. ne obra se bostan dok sljive ne popadaju... zapamti ;) ako kontas
L

LOL!

pre 12 meseci

Naviajc SC derbija? Cujes li ti sebe? ahahaha
S

Skocajic

pre 12 meseci

Sta se desava sa Panterom, Lesorom i Papapetruom..?
s

sta se desava

pre 12 meseci

Desava se to da su se previse digli...da su to neki igraci, pokazali bi klasu ranije...panter vam je tacno koliko utakmica za dve godine odigrao vrhunski?
b

bgkkp

pre 12 meseci

koji moj vi cigosi čitate o pobjedi Partizana i ostavljate debilne komentare.Što vam to treba? Unaprijed hvala na tačnom odgovoru.
k

koji moj

pre 12 meseci

ABA liga je takmicenje koje svi prate, tako da tvoj komentar nije na mestu, u ostalom celokupna javnost SRBIJE zeli da vidi gde su ulozene drzavne pare, i zasto? Ako vas studenti oduce od kosarke! Koji moj tebe to interesuje?
D

Dusko ce zgaziti Zoca

pre 12 meseci

Sve cestitke za SC, posteno su igrali play off a sad vam je jasno zasto je Ivanovic rekao i oni znaju da cemo ih dobiti...
N

Naneli vam

pre 12 meseci

Kod njih samo još Žakelj i Đuro Ostojić nisu pogodili trojku... Jer nisu šutirali 😁 Dobra ekipa!
Z

Zvezda 91

pre 12 meseci

NULA na kraju za velikog Zoca . haha
G

GrobarNBGD

pre 12 meseci

Екипа је у каналу, и боље да се ово вечерас завршило јер странци су увелико главама на годишњем одмору! Неће ово на добро да изађе, али нам се смеши и у другој сезони 0 трофеја што је за Жељка и овакав тим, у најмању руку срамотно!
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Kako ce samo Naneli kad budemo usli u finale da kuca preko Bentila,Petruseva i ekipe.

gemathegreat

pre 12 meseci

Može da kuca na vrata ali stidljivo. Ovaj mali ofinger od 30 kila vas je odučio od života i od basketa.
t

teši se....

pre 12 meseci

Ha ha ha ...pa odraćemo vas kao i uvek,niste ni svesni koliko smo jači od vas!
Z

Zn

pre 12 meseci

Bolje ispadnite na vreme😂😂😂
s

shommy

pre 12 meseci

prvo skoči pa kaži hop!
Š

Školovanje

pre 12 meseci

Željko je na dopunskoj nastavi kod profesora Žakelja.
G

Goss

pre 12 meseci

Dal neko veruje u ovaj naslov pa da oće partizan bi ih zgazio 30 razlike a ručna je zbog duleta pametnom dosta
b

bagaljivko

pre 12 meseci

Teši se...ahahahahahaha
k

kolja083

pre 12 meseci

Derbi sam sebe pobedio.Dve debilno izgubljene lopte Drežnjaka rešile utakmicu.Ali svaka im čast za pokazano.Igrali su daleko iznad mogućnosti.Partizan se teško namučio.
W

Wolfasin Lav

pre 12 meseci

Exum i Naneli su dali više poena od svih ostalih zajedno. Odbrana mora mnogo bolje. Avram mnogo fali.
p

pace

pre 12 meseci

imamo kratak roster povredjenih igraca plus smo pali psiholoski posle reala realno je da necemo uci ni u finale aba lige bez 15 igraca u rosteru pri ovoliko utakmica u sezoni nema sta da se trazi ja sam zadovoljsn ovom sezonom
s

smrc smrc

pre 12 meseci

Isplaci se
Z

Zn

pre 12 meseci

A sa kojim si trofejom najzadovoljniji?😂😂😂
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Pratite nas komsije ako lepo je pratiti sampione.
z

zbunjen sam

pre 12 meseci

Sampioni cega?
s

sampioni

pre 12 meseci

Top 8 evrolige.
p

podesen

pre 12 meseci

Visoki igraci izadju na 3 poena brane,pod kosem ostane Trifa i Naneli,katastrofa,Zeljko se opasno pogubio.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Velika psihološka blokada,strah od poraza i ispadanja,greške koje su do pre nedelju dana bile nezamislive.Poraz od Reala ipak je ostavio velike posledice igrači su ubijeni u pojam što umesto protiv Barse moraju da igraju sa ovim studentima.Problemi u putu i defanzivnom skoku baš brinu.Sa druge strane Podgoričani su rasterećenje,napaljeni i agresivni,igraju sa strašnom energijom i motivacijom.Ipak sve osim pobede Partizana u trećoj bila bi senzacija.
p

pst

pre 12 meseci

Sto senzacija kad su vas vec dobili. Ovde prelomio guruov covek. Alo bre razvalio vas rezervni tim Buducnosti.
R

Rider Gost

pre 12 meseci

Da li sam ja jedini Zvezdas koji zeli da se u finalu igra spekatkl Zvezda-Partizan?Pa oni i da su ispali od SC igrali bi Evroligu sl sezone,ako je tacno da smo i mi i oni u istoj sl sezone bolje onda da gledamo takvo finale nego Zvezda -Cedevita ili Partizan-Buduccnost
z

zajebani cica

pre 12 meseci

Nemas ovde mnogo normalnih. Samo napaljeni klinci koji mrze. Vise mrze protivnika nego sto vole svoj klub. Navijam za Partizan i radujem se derbiju u finalu. Sportski pozdrav.
g

gosssst

pre 12 meseci

Ove će da rastrgne cedevita a kamoli zvezda koja je sada u top formi
A

Aca LJotic

pre 12 meseci

Gosssst Oni su vec gubili od Cedevite u sezoni 2013-2014 u Polufinalu Aba Lige zatim u sezoni 2021-2022 obe utakmice i ove sezone su pukli tamo tako da zaista me ne bi cudilo da ih i sad CedevitaOlimpija izbaci u Polufinalu s obzirom na cinjenicu da se muce sa Studenskim Centrom.
7

78

pre 12 meseci

Partizan celu utakmicu 9 asistencija haha. Pa to kampaco sam napravi za 25min koliko igra. Užas. 16 skokova manje od studenskog centra? E moj željko, nećemo mi ni ove godine ništa uzeti
M

Megisa89

pre 12 meseci

Pregazicemo vas kao plitak potok ako i stignete do finala.
M

Ma važi

pre 12 meseci

Naneli sprečio... pre će biti to što je dželat Zvonimir Ivišić bio u ,,problemu" sa faulovima i još po ,,nešto".
G

Gost 976

pre 12 meseci

Realno preumorni smo , roster kratak , daj Bože da prođemo Cedevitu , ali sve u svemu bili smo dobri tamo gde je najbitnije i pokazali Evropi šta je Partizan u košarci . Ja sam kao veliki Partizanovac prezadovoljan ovom sezonom i bravo momci bravo Željko . Volim Partizan!
a

ahahaha

pre 12 meseci

Od cega smo to umorni?
v

vidi bajo

pre 12 meseci

Partizan je jedini tim u Evropi koji nije igrao domace takmicenje dok je trajao top8. Za razliku od vas Real je odigrao 2 ili 3 utakmice između, dok je igrao sa Partizanom! Od čega ste umorni?! Kratak vam roster!? Ma jel!? A do juče ste bili u NBA formi!?
G

Gost 976

pre 12 meseci

Umorni smo od 5 utakmica sa Realom u četvrtfinalu koje ste vi jednom igrali za desetak sezona u EL , za razliku od vas mi smo to takmičenje osvojali i višestruki smo učesnici fajnal fora . Tešite se osvajanjem nebitnih takmičenja
д

дуда

pre 12 meseci

ниси ти баш у винклу.
F

Fmp zlo

pre 12 meseci

Ajmo crno beli odličnom sezonom u evroligi nemoj da pokvarite na kraju⚫⚪⚫⚪⚫⚪
P

Ponos Beograda i Srbije

pre 12 meseci

Najveci klub i najtrofejniji na svetu sa najvise navijača naš Partizan 🖤
b

bukvalno...

pre 12 meseci

...nista od toga nije istinito.
D

Direktno su

pre 12 meseci

Ukrali deset poena Derbiju.Sramota vise kako im se sudi.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Ajde ajde obrisi suze o Derbijev dres koji nosis veceras
N

Najveći

pre 12 meseci

I najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan i naravno najveci i najtrofejniji trener u istoriji svih sportova 🖤 Nek nastave da gledaju dusmani Evropski Boston

aleksandar stolic

pre 12 meseci

bravo brate, ekipa od 20 miliona na jedan posed, stvarno ste Boston, a naneli tejtum 😂😂
A

Alesandro

pre 12 meseci

Uroš i Andjušić zločin kome nema kraja. Emotivno skrhani posle Reala. Idemo dalje.
S

Sve je to lepo

pre 12 meseci

Ali kakvo razocarenje Andjusic, od svih pojacanja letos, najvise sam se radovao Danilu i mislio sam da ce biti najbolji, ali ovo je stvarno strasno i kako posle da igras bez stranaca, covek je trojkas to mu je najbolje oruzje i on nije u stanju da pogodi otvorene suteve, niko mu ni blizu nije bio….
d

degol

pre 12 meseci

i to tri za redom..koliko treba sansi da dobije i da ni nednu ne iskoristi..a morao bi da pokrene tim...umesto ds nastavi on razocara
G

Gost123321

pre 12 meseci

Da ga vidiš sutra na treningu, trideset u nizu...
p

pst

pre 12 meseci

Obradovic svuda gde je radio unistava domace igrace. Kod njega igraju samo Ameri koji ga mnogo i ne slusaju tokom utakmica. Sezone je dobijao nba postavama ali se sad promenilo po Evropi. Mnogi naprave takve petorke. Cirkus je tolerancija njega i Itudisa od strane sudija. Oni brate sude umesto sudija a imaju najsjuplje rostere. I ko je rekao da je ovo sa SC zavrseno. Rezervni tim Buducnosti. A vi kako te.
ж

жоц превара

pre 12 meseci

Па кад целе сезоне има 4 минута по утакмици,не може дечко да буде у топ форми.
I

Ih, bre

pre 12 meseci

Baš ih briga i da su ispali, dobili bi vajld kartu za ABA finale. A transfer blama ide navijačima, -20 skokova, hahahahahaha.
t

torbicis

pre 12 meseci

Na zalost promena toka sezone se desila se u Madridu kada smo bili najbolji u poslednjih 20 godina.. Pitanje je da li mozemo proci Cedevitu i onako mali roster je osakaćen povredama Avramovića, Koprivice, veceras Madara, tera ekipu u dodatne obrtaje i rizik od jos neke povrede,sa druge strane Zvezda ima 16 dobrih i zdravih igrača.Andjusic i Trifunović ne mogu da naprave razliku ni protiv Studentskog centra, strasno.

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Ovaj Studentski sa dvadeset izgubljenih lopti se drzao do zadnje lopte za pobedu, njima svaka cast, a nase igrace sram da bude! Ovo sto su igrali je sve, samo ne kosarka!
B

Bane 2

pre 12 meseci

Шта рећи кад ти се игра ослања на шут за три поена, безброј проданих лопти противника и судијско слепило?!
m

miile

pre 12 meseci

ali gledao si opet,neprocenjivo
B

Bane 2

pre 12 meseci

Студенти против Свецке Силе ! Где да то пропустим
P

Pogadja Naneli!

pre 12 meseci

Nije ovo lako za srce, al uvek je lepo biti grobar, nadam se da ce ovo momcima psiholoski znaciti, ajmo momci po titulu🖤🤍
h

hahahah TITULU

pre 12 meseci

Pusti snovi! ZVEZDA ŠAMPION.
V

Viktorija

pre 12 meseci

Pakao, samo 1 rječ. Džejms je opeet spasio. 5 put. Užasna igra obe utakmice. Namjerno ili ne, ja nikada saznati neću. Vjerovatno igramo Euro ligu i bez aba, ali ovo je ispod nivoa. Skrhani u Madridu jasno je. Ovo je najteži meč ove ekipe. Dva igrača su izneli Dante uz Džejmsa, ostali nisu igrali. Uroš nije igrač za nas jasno nemože ni u derbijumeđu 10 biti. Sezona za šamćenje, ali ovo je još jednom pakao. Hvala vam momci za sve do sada. Srtuka i uprava mnogo lošiji od ovih 7 igrača što imamo. Još 1 hvala Džejmsu, Danteu, Zeku. Kevinu, Matijasu, Alenu i Jamu. Aleksa korektan. Ostali nisu zaovu ekipu. Mali Drezgić svaka čast
l

ljikac

pre 12 meseci

Sve si lepo rekao, osim jedne izuzetne greške na kraju. Kažeš hvala Jamu a Aleksa korektan. Druže, Avramović je bukvalno, ali bukvalno tri klase iznad Madara po svim parametrima. Prvi uz Trifunovića koji mora da leti je upravo Madar, koji nikad neće postati igrač. Jednostavno nema prostora za napredak. Ovo što igra sa 20 godina, to je njegov maksimum, veruj mi. A Aleksa je jedini koji stvarno fali u ovom plejofu. Bolje da nemamo Pantera nego Aleksu. Bez njega, mislim da nemamo nikakve šanse protiv Fmp-a, ako uopšte doguramo do finala. Kampaco, Vildoza, Nedović, S.Marković, Ivanović. 5 igrača koji mogu na keca, a kod nas samo odlični, ali preumorni Egzum koji inicajlno i nije plej, i pomenuti Madar zbog kog strepim svaki put da mu ne uzmu loptu još u prevodu.
C

Czz

pre 12 meseci

Slobodna bacanja i to je to. Onaj iz studentskog prica sa nekim sa strane dok puca slobodna, koji amaterizam
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Ovo nam je dobro doslo da nas trg
D

Doktor za glavu

pre 12 meseci

Dobro bi ti došlo i da ne preskočiš terapiju. Znaš i sam da u Lazi neće više da te prime.
U

Uzassss

pre 12 meseci

Kakvo sramotno pustanje na kraju..Napredeno guranje svim silama "najboljeg" trenera ..Sramotaaa
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Sve im se vraca, podsmevanje i njihov top 8 a nas top 17...Ako slucajno prodju Olimpiju ali tesko da ce proci, onda ce ih Zvezda unakaziti...Nece ove godine oni nista uzeti...Uzasni ste, dve mec lopte u Areni protiv Reala vi ispadate..Veceras da nije bilo sudija vec bi sad pricali o vasem kraju u top 8 ABA lige...
Ž

Žukauskas

pre 12 meseci

Grešiš. Sad kad su provukli večeras, ne izbaci ih više niko, to tako redovno bude.
h

haha haha haha

pre 12 meseci

Ali smijurija je koliko limeni prate partizan svaku utakmicdu... Kako vas nije stiddddd hahahah limeniiiii
c

cccc

pre 12 meseci

pa kad balavis na svakoj nasoj utakmici sto ne bi mi gledali kako vas osmi tim aba lige oducava od kosarke. ipak ste vi neka institucija, samozvana
S

Sofronije III

pre 12 meseci

Kako nas nije stid? Kao prvo vi ste Limarevi, a kao drugo kako se zove ovaj sport koji vi igrate?
G

Gost9

pre 12 meseci

Vi ste sramota,derbi ne mozete da dobijete.
h

haha haha haha

pre 12 meseci

Gost9..pa dobili smo. ne znam koju si ti utakmicu pratio. jbg..nije SC zadar

DZIKIC

pre 12 meseci

Nisko ste pali navijaci naseg rivala i svih nasih protivnika pre par nedelja navijali ste za Real koji je bar najveci klub u Evropi sada svim srcem za Studentski centar vrtoglav sunovrat.
S

Skeni96

pre 12 meseci

Andjusicu prevaro kosarkaska
p

pst

pre 12 meseci

Uzivaj posle njega nijedan iole afirmisani domaci igrac nece doci kod vas. Nije budala da unistava karijeru. Tu su bitni ssmo stranci.
Z

Zeca1987

pre 12 meseci

Jel rekose da ce biti 20 raz da svetskog sampiona, lagano ispadanje od Cedevite
m

mile led

pre 12 meseci

Neko nam se opet ponadao
o

ok

pre 12 meseci

Nisam gledao ali me interesuje je l' logistika funkcionisala. Koji je ovo raspad majko moja. Rekao sam vam uz merdevine niz merdevine. Karma je cudo.
s

srbebda 777

pre 12 meseci

Kao krvavi grobar,ovo je takvo mučenje da je negledljivo,igrači igraju kao da su silom naterani,oni 20 skokova više,kakva bruka,sudije očajne,pola utakmice zure u tv,sa ovakvim odnosom možda bi bilo bolje da smo ispali
M

Mili43

pre 12 meseci

Ako se kojim slučajem osvoji aba ovom NANELI ju izgravirati neki simbol nesta da se zna ko nas je spasavao
Z

Zanosiš se

pre 12 meseci

Nećete vi nidje, opet će biti 0 (nula)
T

Top Gunzzi

pre 12 meseci

Dva tima sličnog kvaliteta. Partizan ima skuplje igrače, Studentski Centar očigledno boljeg trenera.
P

Penzioner

pre 12 meseci

Kao stručni konsultant Crnogoraca, radi Dule Vujošević. Vidi se njegov potpis.

Sakur

pre 12 meseci

Jednostavno strance ne zanima aba liga posle evrolige i to je to
K

KK NIGERIJA

pre 12 meseci

Koliko znam ni vas kk ne zanima Srpska liga!
G

GostBM

pre 12 meseci

Pa kako ih ne zanima kada su od 6 najboljih strelaca petorica stranci?!
G

Gost rider

pre 12 meseci

Strance ne zanima? Exum i Naneli sami pobedili😂
G

GostSombor

pre 12 meseci

Ovi nisu zeleli pobedu.Dreznjak stid da te bude.Kakva sramota .
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Sve im se vraca, podsmevanje i njihov top 8 a nas top 17...Ako slucajno prodju Olimpiju ali tesko da ce proci, onda ce ih Zvezda unakaziti...Nece ove godine oni nista uzeti...Uzasni ste, dve mec lopte u Areni protiv Reala vi ispadate..Veceras da nije bilo sudija vec bi sad pricali o vasem kraju u top 8 ABA lige...
p

pst

pre 12 meseci

Ma oni su zarko zeleli da pobegnu od gazenja i sada ispadnu ali je ocigledno neko premirao Dreznjaka.
s

sdsdsds

pre 12 meseci

Sta nam se desava...mada nisu ovi naivni uopste,ali pre 20 dana bi ih cepali 15 razlike...kakav restart mora da se napravi,da im organizuju neke starlete da se isprazne,ili tezka karantin,oduzeti mobilne i samo trening...daj Boze da se nesto okrene u nasu korist.Volimo te Partizane💪
P

Plavac

pre 12 meseci

Grobari bolje da ispadnete ovde nego da se blamirate u finalu.
D

Djape45

pre 12 meseci

Ja se iskreno nadam da će Partizan proći u finale. Zvezda za klasu bolja, kako se bliži kraj sezone vidi se umor i mali pad igrača Partizana, ne može 6 igrača da igra ceo meč.
B

Bzvz

pre 12 meseci

Što Panter nije igrao? Izduvao se posle Reala.
R

Ris

pre 12 meseci

Ovo je utakmica kojom je izbacili real iz glave.
L

Limun789

pre 12 meseci

Sta je ovo Dreznjak izgleda treba da predje u partizan 😂
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

И против СЦД судије крадуцкају перфидно 40 мин, да неби случајно неморали да идете у стожице. Свакако су били бољи, играли против судија, али се уплашили сами од победе, а ви добили на силу!
e

esprit fort

pre 12 meseci

Pobeda sto se kaze "na misice" i individualni kvalitet. SC Derbi bolje odigrao timski, sto govori i broj asistencija. Takodje su bolje kontrolisali skok i imali veci ucinak za tri poena, ali su ih upropastile jeftino izguljene lopte u zavrsnici.
5

56789

pre 12 meseci

OVIM IGRACIMA JE POTREBNA VELIKA PODRSKA DA SE PSIHICKI VRATE. NAPUNIMO ARENU
j

jaaaaaaa

pre 12 meseci

pazar nije trebalo da bude 20-30 razlike kako vecina rekose nego ovako na jednu loptu i to zbog toga sto su sudije izbacile Ivisica faulovima jer je igrao samo 13 minuta a i sa 21 izgubljenom loptom ne dobija se dva meca zaredom u plej ofu

Sakur

pre 12 meseci

panteri opustite se malo,znamo razbicete nas kalemegdan itd samo opusteno
z

zabrinut čikica...

pre 12 meseci

Ti živ? Preživeo Madrid? Nema te što...
o

oporavio si se

pre 12 meseci

Od TOP 8 hahahaha
s

sudije ...

pre 12 meseci

i rukama i nogama a bogami i zadnjicom progurali ovo😂 Koliko asistencija 5?😂😂😂😂
С

Соћа

pre 12 meseci

Значи шта рећи игра катастрофа и то је блага реч. Имао сам целу утакмицу мучнини у стомаку. Ово мора боље.
G

GostRadan

pre 12 meseci

Ili se ovim nasim strancima duguju neke pare, ili su zaboravili da igraju kosarku. Videcemo u pon u Bgd.
N

News

pre 12 meseci

Kakvo sudjenje pa ovako se ne sudi u beton ligi. Tegeltija ne bi ovako domacinski sudio. Ovo je velika sramota za Aba ligu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

daj ne lupaj. navedi
D

Dećes

pre 12 meseci

Veće sramote kad se 3 kolo, igra kad se na kraju svih kola posle 8 meseci.
@

@deces

pre 12 meseci

cedevita je trazila odlaganjr
E

Evo da ti navedem

pre 12 meseci

Lesor se hvata za mrezicu i kos nisu priznali.Prvi faul u napadu koji se sviran Derbiju nije bio i ponistili kos Derbiju.Drugi faul u napadu nad Andjusicem nije postojao i tamo ukrali dva poena Derbiju.Isto takav prekrsaj pravi Lesor njemu se ne svira nego priznaju pojene.Egzum se okliznu i pri padu rusi dva igraca Derbija ne svira se faul u napadu nego Ledej daje kos.Sto znaci da se direktno ukrali deset poena Derbiju.
D

Dećeš

pre 12 meseci

@deces Pa zato i kazem da je sramota da se 3 kolo igra, kad se odigralo sva kola, i to posle 8 meseci.
R

Realan posmatrač

pre 12 meseci

Ovakve utakmice preokreću sve. Zapali smo u kanal nakon Reala, ali nakon ove ružne pobede kažem: osvajamo Abu 1000 %. Ajmo crno beli
O

Ognjen Drinski

pre 12 meseci

Ne znam zašto partizani hrle ka katastrofi. Satrće ih Zvezda kao nikad.
Z

Znik

pre 12 meseci

Dobija Partizan finale 3:1.
G

Gooo6

pre 12 meseci

Dreznjak košarkaški prevarant,sramota velika sta je dečko uradio svom klubu.

aleksandar stolic

pre 12 meseci

bravo za evroligasku ekipu koja se provlaci na jedan posed protiv nikad jaceg SC Derbija 😂 cim nema trojke nema nicega. zvezda da udje u ritam jos malo i pocisti ovaj projekat smesni
r

radonjicaaa

pre 12 meseci

Samo cu reci da vas je Zadar oducio u sred Beograda u regularnon delu, a ti idalje laprdaj. U finalu cemo vas razbiti, za klasu smo jaci od vas. Vas bi Real napumao 3-0 uz 20-25 razlije svaki mec. Znas to i ti sta ce biti u finalu, zna to i vas dusko, samo pokusavate da sakrijete strah.
A

Aron

pre 12 meseci

Eh da je protiv Reala pogadjao, ali dobro vazi se i ovo. 😉
b

blama bez ste

pre 12 meseci

Brukali su se a najvise sudije koje su ih gurale
X

Xavijesta

pre 12 meseci

Gotova prica tanka je linija izmedju Kaunasa i Podgorice…Zvezda osvaja sve 🍻
G

Grobar do smrtiii

pre 12 meseci

Dreznjak, hvala ti do neba, ako uzmemo na kraju titulu Aba lige, bice i tvoja!!! HVALA DO NEBA!!!
h

hmm

pre 12 meseci

da ga dovedete i dozivotni ugovor da mu date
g

gost iz Draznja

pre 12 meseci

Izvukao se Partizan.
a

aaaaaaa

pre 12 meseci

Jedva 🤣🤣🤣🤣