Komentari na vest

Ne treba očekivati reinkarnaciju Jugoslavije iz 2001, kao podsetnik neka stoje 2015. i 2019.

Z

ZALx2

pre gotovo 2 godine

Još samo par reči o Šarencu, vidim da je konzumentima to zanimljivo: Dete je dobar komentator, dete je pouzdan komentator, ali da se u živom prenosu pravi nablesikav da tobože ne prepoznaje čuveni hit jednog od najvećih gospodina na domaćoj sceni, koji zapravo i nije deo te scene već godinama egzistira kao zasebni entitet na estradi, govorim o Nedeljku Bajiću Baji, uvek pristojno obučenim, van skandala, bez mrlje u karijeri, naslovnica u žutoj štampi...i ovaj u fazonu, ne znam ko ovo peva... Ma, nemoj? Majke ti? Pazi on našao, koji je od Žike Šarenice u amanet nasledio jednu od najodovratnijih emisija koju ova zemlja ima, koja služi za poseljačivanje i zaglupljivanje naroda, koja služi za oblajhane babe, za crvenokose dokone gospođe, gde su plaćeni termini, plaćeni gosti, i gde je redom prodefilovao kompletan polit biro Granda, sa svim svojim perjanicama, na čelu sa pijanom Nadom Topčagić... I on, mangup, sad kao ne zna šta je Koktel ljubavi i čija je to pesma. Pišancija!
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Bolje da kao podsetnik stoji 2017. godina.
C

Centar 2

pre gotovo 2 godine

Mora Milutinov na parket, Ristic nije ni za protokol
Z

ZAL

pre gotovo 2 godine

O Kariju Pešiću možete da pričate šta god hoćete ali u eri njegovog stolovanja se zna kome je gde mesto u i oko reprezentacije. Dan pauze na prvenstvu iskoristiću da vam ovde čisto u kroki crtama skiciram tri ključna razloga zašto je to trener koji će ovom narodu vratiti pehar evropskog šampiona: 1) Nije uoči početka šampionata zvao Šarenca na kafu da se ortački konsultuju oko sastava. 2) Iz stručnog štaba najurio dežurnog klovna i pajaca Mutu Nikolića, sa sve njegovim metlama i kozerijama 3) Udaljio onu benu Vladana Tegeltiju sedamdeset kilometara od hotela da ne zaluđuje i zaskače igrače po ćoškovima, zaviruje im u svlačionicu i tanjir. Nema teorije da ne osvojimo.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Biće uspeh ako uđemo u polufinale. Jednostavno nemamo kvalitet. Malo je to dobrih igrača u rotaciji. Inače ona bena Muta Nikolić kada je bio pomoćnik Obradoviću uzeli smo sve što se može uzeti, s kada je bio pomoćnik Đorđeviću smo bili drugi na Olimpijskim igrama, Svetskom i Evropskom prvenstvu.
E

Eurobasket

pre gotovo 2 godine

Meni se svidja sto lagano iz utakmice u utakmicu dizemo formu. Sjetite se samo kako smo ispadali lagano kada smo se prosetali kroz grupu na prvenstvima. Po meni mi nismo do sada ni jednom bas potegli u odabrani onako momacki, vec se stedimo i igramo na mozak. Mislim da ce odbrana u drugom krugu da nas vodi do medalje! Idemo!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Meni se svidja kako igraju.mozda klupa mora bolje kad dodju jaci protivnici al ne sumnjam u njih..taj daavidovac ima iskustva iz el i bice najbolji kad bude najvaznije.ristic samo neka skace i vraca bekovima skinute lopte,za to je odlican.kuridza slicno njemu uz odlicnu odbranu.marinkovic dize formu i sve bolje suta..guduric ima dobar prodor i pik end rol.cekamo jos nedovica da se podigne u napadu,u odbrani je uvek bio ok..moje procene su da uzimamo medalju,nije vazno koju.treba imati i srece a i protivnici se nesto valjda pitaju..
G

G200

pre gotovo 2 godine

Kako li su Kuridža, Jare i Vanja zalutali ovde...
P

Prekookeanac

pre gotovo 2 godine

Cuo je Pesic da si povredjen pa nije hteo da te cima , kaze nek se oporavi valjace nam za neka naredna okupljanja pa zvao njih da pokrpe nekako taj nedostatak .
G

Gost59r9

pre gotovo 2 godine

Zato Davidovac je toliko dobar da kad izadje na teren ne zna gde je desno,a gde levi ni da li je dosao ili posao
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Veliki problem kada Micic izadje iz igre. Mora Nedovic sto pre da udje u ritam posto od Jaramaza nema vajde.
G

Goran087

pre gotovo 2 godine

Jel u onu formu kao protiv slovenije kada sutira 1 od 13 i kada dzabe drzi loptu,ovako je odlican bolji nam ne treba da moze da sutne 2 do 3 puta na ugakmici i dosta .Jaramaz igra odlicno za sad
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Ja se iskreno nadam da će Pešić ostvariti rezultat kao i njegov poznati kolega 2005 godine
1

118d

pre gotovo 2 godine

Mi smo jako nestrpljivi i negativni. Pre samo 2-3 nedelje smo odigrali niz utakmica Slovenija, Italija, Nemacka, Grcka, Turska.. Od toga samo protiv Grka kući. I dobili smo 4/5. Prepaljeni Slovenci pred punim stožicama, u punom sastavu, su bili zreli za poraz al su sudije odradile svoje, bili smo egal u najmanju ruku. Strpite se malo, bićemo pravi kad bude najpotrebnije. + ce uci u ritam Milutinov i Nedovic kroz ove preostale grupne utakmice, a oni će mnogo značiti sa klupe jer je reč o odlicnim evroligaskim igračima.
h

hru

pre gotovo 2 godine

Kad igramo bez Jokica je tesko al kad izadje Micic je neopisivo tesko.Jaramaz se trudi al nema on taj gen niti ce ga ikad imati.Davidovac ili Daaaavidovaaac promasi dvadeset puta pa sveze tri trojke i onda opet cekaj osam utakmica obican krs.Mali Marinkovic je jedini od koga se moze nesto napraviti.Kalina standardno dobar i los ali i kao takav puno bolji od ovih iz druge petorke.Kuridza doktor sta mu se kaze to i ispuni.Ristic nit smrdi nit mirise al mislim da moze biti nesto od njega uz dobar rad al prvenstveno dobre savete.Lucic mozda radnik al takvi tesko da odluce utakmicu pre ovo drugo.Ima sto je perfektno ima i veoma dobro ima i dobro al ima i lose i veoma lose.Nije lako Pesicu.
h

hazard

pre gotovo 2 godine

ti znaš, da li neko ima gen? Klasičan tastatura besposličar.
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

@hazard Zna bolje od tebe to je sigurno.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Reprezentacije Srbije pod imenom Jugoslavija.
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

gledam sastave ostalih zemalja ako sad ne uzmu zlato sa jokicem nikad nece
N

No.1

pre gotovo 2 godine

Bolje gledaj kako ko igra nego sastave! Slovenija opet osvaja.
M

Minister

pre gotovo 2 godine

Valjda neće pa da možemo opet da ih prozivamo kako su najgori na svetu