Komentari na vest

Nejpir: Pokušavam da pomognem, ne promašujem namerno šuteve...

z

zv78

pre 7 meseci

Tuzne su ove licemerne izjave Sferopulosa,Nejpira...deluje kao da ih je jedan covek pisao,a lako je mogùce da jeste..."korektne" fraze...umesto njih zasto ne odgovore na prosto pitanje-zasto lrimaju po 30+ poena od ekipe koju je Mega oducila od kosarke? Koliki nivo bezvoljnosti treba da imas da to dozvolis sebi?
P

Pod h

pre 7 meseci

Hitno otkazi Teu, Davidovcu, Kuzmiću, Lazareviću, Laziću, njihov doprinos ekipi je smešan, a boljitak se ne vidi. Tu je i Simonović, pola ekipe nema mesta u klubu koji igra evroligu a glavni krivac je magistar.
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

I to je to....Ako nista drugo, covek je makar iskren i samokritican, i vidi i on da ovo nista ne valja. Sabaz je najmanji problem u ovom timu, timu koji je selektovan od strane 2 hronicne neznalice i nesposobnjakovica, koji igrace dovode na osnovu zvucnog imena, a ne ucinka na terenu. Naravno, mislim na Covica i Dozeta, koji dobrog igraca ne bi prepoznali ni da ih ujede za gu.icu...Dok njih dvojica budu glavni u Zvezdi - mi se necemo mnogo radovati pobedama. Jer problem uvek ide od "glave". Davidovac, Tobi, Simonovic i Teodosic nisu krivi sto su dovedeni, kriv je onaj ko ih je doveo.
Х

Х Х

pre 7 meseci

Ово је последња Човићева сезона у Звезди, па ћемо видети. Мислим да је проблем друге природе, недостатак континуитета. Нпр ако би остао Јанис следеће године, а од играча Шабаз, Јаго, Недовић, Ханга, Гедраитис, Симоновић, Боломбој, Митровић, па се на то додала 3 озбиљна играча, плус мали Топић, то би већ била права прича.
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

@XX....slazem se u vecem delu sa tvojim komentarom, osim za Nedovica i Simonovica, koji uz jos gomilu drugih igraca - nisu za Zvezdu, i nisu igraci koji ce da "ginu" na terenu. Uz njih bih dodao jos i Lazarevica, Ilica, Kuzmica i gore vec pomenute pojedince koji nicim ne doprinose igri Zvezde. Oni su se samo fino uhlebili u Zvezdi dobrim i jakim ugovorima, i dosli da planduju i odmaraju u Zvezdi. Opet ponavljam - kriv je onaj koji ih je doveo.
S

StankoBGD

pre 7 meseci

Dok se ovaj raštimovani naštima, ode nama sezona.
G

Gost46

pre 7 meseci

Mislio sam da je jutro pametnije od noci i da se covic zahvalio momentalno teu i ovome a doveo nazad topica. Ali izgleda da se tu nista ne menja i uvek ista prica!
Д

Драгиша Мишовић

pre 7 meseci

Хтели смо Шабаза добили смо шабана!
V

View

pre 7 meseci

Nestrpljenje CZB, već uobičajeno. Svake godine menjanje tima, trenera,.. i sve varijante za 10 godina doleko od njihovih očekivanja. Sva pojačanja koja su došla bili su drugi ili treći igrač na poziciji u timu iz kojeg su došli. To što su preplaćeni i što je neko ubedio rukovodstvo CZB da je to najjači tim neka zahvale menadžerima.
G

Gost1717

pre 7 meseci

Covek jedini ima onu stvar i sam nesto pokusava. Jer su drugi bez te stvari i kriju se..Sam nas je vratio u igru u Bolonji..juce isto se borio, pokusavao..drugi ni da pokusaju, samo trce u prazno. Neka mi neko kaze ucinak Davidovca..a jos kao repka igrac. Kad je uzeo loptu da resi napad, kad isao na ulaz, a ima 2 metra..krilo..nista!!!
g

gostt1

pre 7 meseci

Tako je, jedini koji pokusava. Niko ne prica o Davidovcu koji ne postoji na terenu i Simonovicu
I

Izaci

pre 7 meseci

''izaci cemo iz ovoga, izaci cemo iz ovoga" dok vi izadjete mi ga ispusili na svim frontovima
G

Gost namernik

pre 7 meseci

@ ABacd... Ti nam čoveče ispriča šta će sve biti, pa nam sad neće biti interesantno da gledamo dalje ....
s

savršeno

pre 7 meseci

Kod preokreta u drugoj četvrtini ni jedan faul nije sviran. Kad je utakmica rešena uhvatili su se za pištaljku. Da nije smešno bilo bi žalosno. Nekima nije potreban challenge, dovoljno je da namignu sudiji a on uzvrati namigivanjem. Sport klub da izbriše sporne sekvence.
M

Mop

pre 7 meseci

Dečko ABA Ligu prenosi Arena a ne SK. Za razliku od prvog derbija, ova pobeda je apsolutno zaslužena ma šta ti u glavi zamislio
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Do pred kraj zvezda je konstantno imala 7 bacanja vise, jedino ako ne gledas statistiku u gazdinom excellu
c

cac

pre 7 meseci

Evo, i ja kao zvezdas da se oglasim... apsolutno zasluzena pobeda partizana. Da i pitas i jedne druge, ove kako su pobedili a ove druge kako su izgubili u cetvrtak, ne bi verovatno znali da kazu. Sto se tice meca sinoc, pobeda cista kao suza... bila je po koja sumnjiva odluka sudija, ali to ne menja cinjenicu da zvezda ne moze da odbrani nista. Grk se trudio, kombinovao, al ne vredi... jedini koji igra odbranu od spoljnih igraca je Gedraitis. Falio Hanga bas... vise nego Panter partizanu.
d

dr Marko

pre 7 meseci

Suđenje je bilo taman na ivici tendencije. Oteta lopta (kada je bilo preko pola), pa 2 lakat-čelendža, pa Tobiju prestup kod 1 bacanja… Malo po malo i taman da te izbaci iz vinkla. A timovi su bara-bar po kvalitetu i to bude jezičak da se prelomi na neku stranu
G

Gost nanernik

pre 7 meseci

Polako rođaci, nije još novembar, a ovde se već dodelili trofeji, odredio raspored u EL ..... Činjenica je da Zvezda ne izgleda dobro, ali tek je počelo. Jedna, samo jedna, makar i srećna pobeda, može da ujedini i pokrene ovaj tim jer je Zvezdin glavni problem što ne deluje kao tim. Malo više strpljenja i vere nije na odmet.
T

Ti si

pre 7 meseci

Smesan i nezainteresovan
m

milomoje

pre 7 meseci

kazu los je kritikuju ga stručnjaci vidim. koliko je poena dao čovek, koliko daje iz utakmice u utakmicu!? zasto niko ne kritikuje pantera u partizanu od početka sezone je očajan daje jedva 11poena, nije ni upola kao prošle godine. i takva će mu sezona i biti, prošla je bila van njegovih mogućnosti ova će sada da bude jako jako slaba
m

missisipi

pre 7 meseci

Jer panter postigne 11 poena kad se lomi utakmica a ovaj postigne 20 poena u trash tajmi. E sad da ti objasnjavam sta je i tres tajm idi kucaj na google posto od skoro pratis kosarku, razumem da ti treba vreme da shvatis.
M

Maestro

pre 7 meseci

Sabaz je kvalitetan igrac,to je cinjenica,e sad to sto mu nisu pronasli "zicu" sto jos nije stavljen u funkciju tima i sto je selekcija ekipe lose odradjena to je neka druga prica.
M

MileBre

pre 7 meseci

Sami sebi uskacemo u stomak sto bi se reklo, greska se napravi na pocetku i stalno kaskamo. Dok sa jedne strane imamo kkp, koji gradi tim i ostavlja igrace, mi dozvoljavamo da nam ode jedan Dobric, a mogao je da mu se ponudi jaci ugovor. Igraci koji su MORALI da budu u zvezdi ove sezone su JOVIC, KALINIC i DOBRIC, uz MITROVICA i DAVIDOVCA ... Sada ide doselekcija ekipe, ali smo vec sada u opasnosti da izgubimo sezonu ...
A

ABacd...

pre 7 meseci

Ti si bas optimista,sezona je gotova i neuspesna. U EL Zvezdi ide na 2-9 vrlo brzo a Partizan na 7-4. ABA ligu uzima Partizan koji ima za klasu bolji tim. Zivi bili pa videli.
G

Grobar1919

pre 7 meseci

Iskreno ne vidim razlog pljuvanja Sabaza, okej derbi u El ali sinoc? 23p 8 asist 2sk 4 izg.lopte..Sta je problem momci? Pa hocete ubicu igraca u rosteru a da ne baci nekoliko lopti u aut? Pa nema takav ograc u El..Ovaj je sinoc na -17 sam drzao Zvezdu, poenima sa bacanjama, ulazima, trojkom i 2+1..Pa mi Pantera isto trpimo, spakune 20p ali i izgubi 4 lopte..Jos ovaj vas je sinoc asistitao 8 puta..Opasan igrac, zao mi ne sto nije nas..Pozdrav
i

ivan3333

pre 7 meseci

Dzaba je tebi kosarka kad je gledas samo preko statistke. Vise znaci panter za ekipu kad da 7 poena nego ovaj kad nakrlja 30. Juce je imao.skoro 25poena i 10 asistencija ubijedljivo najgori igrac na terenu.
S

SUNĐER BOB

pre 7 meseci

a ti matematicar sto sport gledas samo kroz brojke, vidi malo i izracunaj kad je nabio statistiku, kad je dao koseve? kad je utakmica bila resena..gde je bio u 2 i 3 cetvrtini..
s

slavuj

pre 7 meseci

@grobar. Možda ih samo pališ, a ako si ozbiljan onda ne vidiš. Lik je dao 23 koša, od toga 9 sa bacanja i to sve u 3 četvrtini. Sve koševe je dao kada je Partizan bio u ogromnom plusu i zbog toga je on koristio opuštanje u odbrani. On srlja i ne daje loptu sve dok ne zna šta će sa njom. Gubio je lopte kada nije smio kada se utakmica lomila. Ko pogleda statistiku misli da je odigrao ok utakmicu, a on solira i igra za ličnu statistiku. Vjerovatno je zbog toga i pušten iz Milana, kao i Teo iz Virtusa. Mislio sam da je Teo sazreo kao igrač, a on kao magarac tvrdoglav i gleda sebe. Ponekad proigra ali ako je naumio da šutne to će i uraditi ako treba i u 7 sekundi napada, bio pod blokom ili ne. Tako se ne igra ozbiljna košarka, bez odbrane i bilo kakve odgovornosti prema timu i saigračima. Takvi su obojica i to je puno za jedan tim, ma kako bio kvalitetan. Čini mi se da će se to teško ispraviti, čak mislim i da ne može. To su formirani igrači i na njih ne možeš uticati.
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Шабаз има кошарку у малом прсту, то се види по потезима, шуту, говору тела, али! Ја могу да разумем да имамо младе играче, да имамо неке осредње играче па да треба пуно времена и рада дасе то посложи, али имаш брале 5-6 прекаљених интернационалаца, уз пар наших играча, и да немаш пар акција нацртаних, и да незнаш ко и шта ради на терену није ми јасно! И Шабаз каже да још незна у чему је проблем, док он сазна можда буде касно, и сезона оде у к---ц!
G

Grobar1919

pre 7 meseci

Pa u tome i jeste problem, jaki ste pod kosem ali ova spoljma linija Teo Nedovic Sabaz i Jago treba 4 lopte pogotov ako uzmemo u obzir da vama svonica od ove cetvorice uvel budu zajedno na terenu..Partizan je imao slican problem prosle sezone kada su na terenu Panter Naneli i Egzum.
r

rea

pre 7 meseci

@Grobar1919, kakav problem su tačno imali Dante, Naneli i Panter na terenu zajedno? Naneli igrač koji živi od igre bez lopte, Panter igrač koji voli loptu, ali itekako dobar i bez lopte, Dante "lažni plej" koji ne zavisi od lopte u rukama i istu "davi" jedino kada je u fazi "zidanja". Ne vidim nikakvu sličnost sa ovom u kojoj su na terenu Šabaz i Teodosić, ili Jago. Pri tom, Dante je elitni defanzivac, Panter i Naneli vrlo dobri na tom polju, dok su ova trojica rupčage.
d

dskv

pre 7 meseci

Igras samo i jedino za sebe! A onog umisljenog Tea je glupo i pominjati.
g

gostt1

pre 7 meseci

Najbolji plej u El. Ljudi ne znaju kosarku samo jedva da znaju koju ko poziciju igra. Sram da vas bude zbog loseg komentarisanja Nejpira. Batalite da pratite ovaj sport pa idite gledajte stoni tenis ili bacanje kugle.
G

Grobar1919

pre 7 meseci

Realno, 23p 8 asist 2sk 4 izg lopte, ja bih potpisao da nas plej ima takav ucinak svalu tekmu pa nek gubi i 6 lopti..
r

rea

pre 7 meseci

@Grobar1919, vaš plej je i imao takvu statistiku. Mi, Grobari, ćemo morati da se zadovoljimo sa Aleksinih 15p-6a i Doužerovih 12p-8a - skromni smo.
T

Tačno tako

pre 7 meseci

A sve to "nabio" kad je utakmica rešena...ispoštovao ga Grk da bi došao do te brojke poena...svaki normalan trener ga ne bi ni uvodio zadnju četvrtinu..izgubili bi mozda sa jos nekim poenom više ali bi zato svima pokazao PRAVI UČINAK NEJPIRA SINOĆ....a one jebl takav da bi ga trebalo da bude sramota da uzme platu za ovaj mesec...
d

d q

pre 7 meseci

i 2-11 sut za 3p
Д

Домаћин

pre 7 meseci

А јел може теић некад да да интервју Да га питамо што не иде у пензију алал му
H

Haha

pre 7 meseci

Ma namerno promašujete!
S

SilverSurfer

pre 7 meseci

Vašarski košarkaš. Pitanje i što Armani nije zapinjao da zadrži najboljeg igrača. Nije tu u pitanju samo lova. Na parketu deluje nezainteresovano za sve osim za bildovanje statistike. Zvezda ne deluje kao tim. Navodno je Ivanović želeo većinu igrača. Izuzev jednog. Zvezda ima previše onih koji ne mogu da igraju ozbiljnu košarku. A oni koji nešto mogu, takođe ne igraju. Tako da rezultati ne treba da čude. Možda bi Ivanović dobio bar jedan derbi? Zbog filinga.
G

Gost997

pre 7 meseci

U inat svima okrenuce se sezona, u aba je i dalje sve na Zvezdi, da nas dobiju kao domacine ne mogu, kiks neki tesko da moze da se desi, u el imaju pobedu bise posle 5 kola sto lako noze da se izjednaci kroz par dana vec, a Teodosic ce pokazati svima da nije slucajno svoje ekipe vodio bise puta na f4 nego sto neki iz tabora obih suprotno imaju ukupno utakmica u karijeri u EL, jos nije kraj oktobra a racuni se svode u junu
n

nezvani gost

pre 7 meseci

Kakve veze ima inat sa košarkom. Tim je nov i to je problem. Jesu li ovi igrači kompatibilni to je pitanje a i na to će vreme dati odgovor. Novi je trener koji ne može bilo šta značajno da promeni posle par treninga. I da ti kažem, ne navijam za zvezdu hvala Bogu.
g

gostt1

pre 7 meseci

Shabaz je najbolji plej u El. Niste zahvalni kog igraca smo doveli. Ljudi koji pljuju nemaju kosarkasko znanje ili ga imaju jedva da znaju koju poziciju ko igra. Strasno ko prati ovaj sport... Idite gledajte drugi klub pa velicajte njihove igrace, sram da vas bude. Ova ekipa ima kvalitet ali zahteva promenu na nekim pozicijama
a

asi

pre 7 meseci

Da je dobar igrač,dobar je. Daleko je od najboljeg.
m

mileJe

pre 7 meseci

Dobar igrac ali je u odnosu na Kampaca koji vam je igrao prosle sezone liga ispod...I je li jos tih par korekcija pa cete nama biti konkurentni ili napadate f4,na sta se tacno odnosi?
n

neshha

pre 7 meseci

Dok ti shvatis nama ode sezona,a tebi legne gomila love na racun.
G

Gigan

pre 7 meseci

Ja čitam komentare i ne kontam. Pljujete ga, lik dao 23p, aj što je dao toliko poena to može biti da je solista ali onda vidim da je udelio i 8 asistencija... Pa ne kontam sta je trebalo da napravi još toliko asistencija i bar 35 poena?
K

Krtalić

pre 7 meseci

A procenar šuta 2 od 10 za 3. Nejpor nije pley već klasičan skorer.
.

....

pre 7 meseci

A nisu vam valjali nejt volters i dejan radonjic sad gledajte ove cirkuzante
1

1980

pre 7 meseci

moj utisak je da ovog zabole za sve.
G

Gallina

pre 7 meseci

Ovo je normalno kada se ceo tim promeni … e sada sto mi hronicno menjamo dvake sezone tim i trenera to je drugo…. Momci ce se podici i biti pravi kada bude trebalo to jd nesporno, ali treba sacuvati ekipu i malo pojacati sledece godine a ne ceo tim menjati
j

jestedatako

pre 7 meseci

Realno previse losa odbrana. Partizan je zasluzeno pobedio, iako nisu igrali nista specijalno, pored nas su izgledali kao Nba ekipa. Lazic, Hanga i Nedovic, ova tri igraca su falila, prva dvojica najvise u odbrani, skroz bi se promenio koncept tima. Gedraitis i Bolomboj odlicni u poslednje tri utakmice. Teodosic i Nejpir katastrofa, dzabe budze statistiku kad kao plejmejkeri nista ne pomazu ekipi. Istina imace oni po par jako dobrih asistencija ali sta cemo sa izgubljenim loptama? Sta cemo sa losom odbranom tj uopste je i ne igraju? Ko ce da juri njihove igrace? Mislite da ostali saigraci ne vide to, pa varate se. Deluju toliko lezerno na terenu. Novi trener bi mogao za pocetak da im smanji minutazu, da se potrude malo, da se oznoje. Bajern moze biti prekretnica u ovoj sezoni, moramo to jako bolje. Napred Zvezdo bre!!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Od fajterske ekipe i Dejana Radonjića, gde je bilo i poraza i nerviranja, ali gde borba i srce nikada nisu bili upitni, došli smo do igrača koji sede na cvetnom proplanku i pričaju o osećanjima. Pretpostavljam da je Duško bio jedan grubijan koji je vikao na vas, nije se brinuo o tome kako se osećate i da li je onaj period u mesecu.
@

@ssss

pre 7 meseci

Taj da vredi zadržao bi ga Mesina.On ima individualni kvalitet,ali nije za kolektivnu košarku kakva se igra u Evropi.
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Pustil Dobrica sa 700k doveli ovou prevaru za 2.5M po sezoni ako se vodio eksel tabelom A koliko je dobio stvarno to je x2
g

gost23 #

pre 7 meseci

Nije tačno.
Б

Бане 2

pre 7 meseci

Шахбазови квалитети су можда за Харлемовце али сигурно нису за озбиљну кошарку. Док он схвати све што је поменуо неће бити на трибинама ко то да види.
M

Miloschichichi

pre 7 meseci

Tako ce i biti, upravo si naveo razliku izmedju partizana i zvezde a da nisi ni svestan toga. Vas nece biti posle tri poraza dok u nasem taboru samo grmi i kad je najteze
m

matoriekspert

pre 7 meseci

Čovek bi možda bio dobar igrač da nije zaglavio u blatu Železnika
z

zorge

pre 7 meseci

ako ne promašuješ namerno onda je to totalno neznanje raskini igovor i marš iz zvezde
Д

Дејв Франкфурт

pre 7 meseci

Нису проблем промашени шутеви несрећо... Него ноншалантно понашање, нарочито у одбрани, да не кажем к...обоља...
B

Brt

pre 7 meseci

Shvati bre da nikog ovde ne zanima tvoj individualni učinak. Dao si 20p a odigrao si totalno loše. Sa tobom na praketu smo stalno u minusu. U odbrani te nema nigde. Igraš solo, vidi se da nisi deo tima. Došao si u zemlju košarke, pa mi smo imali i imaćemo puno veće majstore ove igre nego što si ti. Smanji malo ego i počni da se uklapaš u tim,inače ništa od ove sezone.
M

Monolog

pre 7 meseci

Sve te je razumeo...
D

Delija penzioner

pre 7 meseci

Kad bi ti sad reznuli malo od plate , zbog ovakve igre kao na poslednje 3 utakmice , sigurno bi igrao bolje
p

psihijatar

pre 7 meseci

Plate su garantovane, tvoje razmišljanje pripada dalekoj prošlosti.
M

Mile led

pre 7 meseci

Dajte mu još bacanja malo je 20
y

ynwads

pre 7 meseci

Gore od ovoga ne moze. Bajern je idealna prilika da se krene napred, ali ovo za sada ne obecava
N

Nikson

pre 7 meseci

Bayern je kljucna utakmica u ovom delu sezone,ako ne i na duze staze.Pobedom ce porasti samopouzdanje i uhvatiti prikljucak...ako izgubimo,a sledecu idemo Barsi na noge ( tamo je skor u 10 utakmica,0-10 ili 1-9) dolazimo u situaciju kao pros sezone,skor 1-6.I to je izgubljena sezona sto se evrolige tice,videli smo to i u prosloj ,kakav play off u tom slucaju.Bili bismo predzadnji,mi i Asvel.Mnogo halabuke ,f4 itd...a preti 17 mesto.Zato sam na pocetku napisao..Bayern je kljucna utakmica i bukvalno nam okrece sezonu,ovako ili onako..
L

Luka2012

pre 7 meseci

Dok se ti i ekipa uigrate zbogom firmo, zbogom preduzeće...
M

Maljko

pre 7 meseci

Od pocetka sezone igras isto, drzis loptu do 5 sekundi pre isteka, i nakon pika ides na kos i vise ne vidis ni jednog saigraca, nego i preko trojice sutiras.. Ne znam sta trener crta svaki tajm aut napad kad uvek igramo isto
M

Maljko

pre 7 meseci

O odbrani nema potrebe da pricam jer je igraju 2 igraca od 12
b

bobinho

pre 7 meseci

čovek je odigrao skroz dobro meč, ne znam šta je trebalo da postigne 30+ poena i 15 asistencija pa da zadovoljii...
M

Melo89

pre 7 meseci

Tacno. Pritom, kida u odbrani. Covek cuva sve od 1 do 5, u sustini cuva onog ko mu je u tom trenutku najblizi jer mi je radijus kretanja otprilike kao i tvoj IQ
n

ne

pre 7 meseci

nego nije trebao da proda 10+ lopte, bolje da je dao upola manje poena ali kada je trebalo. Ovo su suplji poeni i budzenje licne statistike kada je mec bio gotov. Mada mogao bih da dobije neki faul kada se lomi a ne kada je resen mec. Inace sudjenje u EL je bilo odlicno , ovo veceras sudije samo gledaju u Zoca kad dunu u pistaljku. Kaminski bi u EL imao 5 licne mnogo ranije.
n

nikolas1

pre 7 meseci

Sigurno si igrao plus poene na njega pa ti je sad sve ok.
b

blablabla23

pre 7 meseci

to moze da kaze samo neko ko posmatra utakmicu kroz brojeve, ali nije sve u brojevima! msm da je imao 7 izgubljenih lopti, i pored dosta asistencija, opet je bio u minusu. davljenje lopte, los odabir suteva. covek je zver, ovo je samo kritika, i to dobronamerna. u svakom slucaju, zasluzuju je svi, odnosno ceo sportski sektor!