Komentari na vest

Obradović: Da li su igrači umorni? Možda, stigli smo juče u 17 časova

n

niko123

pre 12 meseci

Znaci, ladno ne pustate normalne komentare, samo botovske.Niste vi nista bolji od rezimski medija...
p

pietrys

pre 12 meseci

a kad su stigli Cedevitini igraci?
R

Realno123

pre 12 meseci

Umorni su jer si spucao budzet na 5 6 igraca koji su bas kvalitetni a ostali nisu ni prosek. Pa ovih 5 6 igraca nosi cijelu sezonu jos imas srece sto se ne povredjuju. Uvijek neki alibi nikad ni rijec da je mozda on kriv

Arena

pre 12 meseci

Hteo je kombinaciju da pravi rezultat i kali ovaj mladji deo tima ali se preracunao i tu su povrede upravo tih igraca Smailagica i Koprivice poremetile planove ali i povreda Avramovica skratila rotaciju a Andjusic je odigrao ispod svakog ocekivanja mozda je i najvise podbacio, cudo je pravo kako su ovi stranci izdrzali toliko u takvom ritmu.
N

Nikson

pre 12 meseci

Od 60 komentara , 58 su botovi iz Železnika, prati se Partizan , još će neki početi da navijaju za Partizan. Tanka je linija između ljubavi i mržnje.😂😂😂
G

Gost999

pre 12 meseci

Sreca pa mi vas ne mrzimo, vec ste nam tragikomicni. Ali posto vi nas mrzite, ne bi me cudilobda pocnete za Zvezdu da navijate kad vam pukne ovaj vas drzavni projekat.
M

Mareska1

pre 12 meseci

Postao alibi trener. Kanali se, imao je dobru trenersku karijeru, sad je postao Muta Nikolic.
m

madness

pre 12 meseci

Ma umorni normalno, poslednjih mesec dana su radili na mesalici dan-noc....
z

zbunjen

pre 12 meseci

jos nevidjeno kod nas. vise panterima krivo sto je Partizan izgubio nego grobarima. Znao sam da ce dolaskom Zeljka da se malo relaksiraju odnosi ali bas ovoliko… :)))))
E

Eskobar

pre 12 meseci

bla bla bla samo to znas
V

Vinetu

pre 12 meseci

Dajte im još 20 dana odmora. Da se zavrsi liga u avgustu.
h

hulio

pre 12 meseci

Cipiripi ekipa i trener..beze od srpske lige ..bilo bi plus 40 za zvezdu ...bili prvi put u istoriji u top8 kao da su igrali za prvska univerzuma..svi iz top 8 igrali svoje lige i plej of samo igokea nije...njima to svejedno jer nemaju ni jednog srpskog igraca za reprezentaciju
g

gunnersi

pre 12 meseci

Ne znam zasto se ceka Arena da bude slobodna kada ne Partizan prijavio Stozice kao svoju halu u slucaju da ne moze da igra u Areni. Pa eto neka igraju opet kod Cedevite treci mec. Smejurija sta se radi.
m

matoriekspert

pre 12 meseci

A zašto se išlo autobusom? Cedevita se vratila avionom.
M

Mali jsd

pre 12 meseci

mene je sramota kao grobara ovog politickog projekta ,klasican plasticni klub koji zavisi iskljucivo od legije stranaca
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Zato ti i dalje slaviš neverovatn uspeh na skupu od petka. Jedi sendvič i slavi duplu krunu botino severna
V

Vladimir 30

pre 12 meseci

ova aba liga je smešna. Kada oni planiraju da se završi liga u avgustu?! 06.06 treća utakmica pa kad kreće finale. Ako se bude igralo 5 utakmica ovim tempom nece biti gotovo još mesec dana
X

X-1

pre 12 meseci

Morace da podnese ostavku, ne moze gospodin da radi u ovakvih uslovima. On da se nekom pravda? Ko ste vi? Sta ste uradili u zivotu? Znate li vi ko je on? Hocete preko noci sve? Videcete Balsa Smajli Trifun Drezga kada porastu bice ta decica najbolja u Evropi. Do tada mora najbolji stranci da oni igraju sa njima na treninzima. Kako napraviti igraca ako nemate u timu najbolje? Ovo je naucna fantasticna sta radi covek sa ovim pokupanim strancima. Kao nam dali novac, kao nam dali Arenu? Ja razumem da je doveden Tavares! Ali ovako, slabo je to mi smo evropski Boston Seltiksi. Protestovacu ako ne dovede najbolje igrace na leto. Zeljo ne brini. Ostani molim te. Znam i u Turskoj nisi osvajao, pa si osvojio sta si osvojio. Zasto nama nisu doveli Kampaca? Ma bezzzi bre.
1

11111111111111111

pre 12 meseci

kad porastu? kad dostignu 33 godine :)

Zeks

pre 12 meseci

Ima vremena za njih narocito za malog Drezgica a Balsa bio povredjen skoro cele sezone njemu ovo tek druga sezona u seniorskoj kosarci ,Smajli se podize. Sta su znali Davidovac,Lazic i Lazarevic i mnogi drugi u njihovim godinama bili rezerve zato ima vremena ali moraju se odma baciti u vatru tako je Dule radio.
T

Toto-ko-tunjo

pre 12 meseci

Je l' bilo nekog skandiranja sponzoru?
n

nesto malo se razumem

pre 12 meseci

obradovic upropascava svojim idejama. lesor mu juri bekove na trojci,a kad ovi promase ,njemu egzum skace sa omicem. pa bas zbog obradovica smo najgora skakacka ekipa,ovako radi sve utakmice,ne mogu to da shvatim. zamislite da je novosel slao arapovica da cuva djordjevica a da mu je sa divcem skakao drazen ili brat mu aco petrovic. stvarno pocinjem da mislim da bi ovaj tim partizana imao mnogo bolje rezultate sa drugim trenerom. da ih vodi trinkijeri imali bi sve pobede u aba ligi osim mozda jednog poraza od zvezde. puko sam mnogo na kladionici i obradovicu sam sve po spisku,kako je vodio utakmicu.
x

x-1

pre 12 meseci

Ma bezzzi bre, ti ces da pricas ko je Zeljo. Sta si ti uradio u zivotu. Nezahvalnici.
i

istina

pre 12 meseci

ZELJKOGLU NEMA NI JEDNU AKCIJU. STO NE PUSTITE KOMENTARE. ZBORIN SAMO ISTINU.
T

TVITER.GLAVONJA

pre 12 meseci

ZAUSTAVILI KOMENTARE KADA JE ZELJO IZGUBIO HAHAHAAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHQH
n

nema sta

pre 12 meseci

Turcin ponovo lupeta
U

Uzmi zeljko

pre 12 meseci

neku titulu
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Nece da puste komentare jer pametniji grobari su shvatili da je ovaj covek velika prevara i od coveka i od trenera. Oni sa 🤏 koeficijentom inteligencije ne odustaju.
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Izgleda da si pored nazeba u petak uhvatio i dijareju ali mentalnu! Nema veze važno je da si hrabro ostao ispred bine do kraja!
S

StaMuJe

pre 12 meseci

Kaze samo prvih petnaest minuta su bili bolji a COL pobedio prvu cetvrtinu.
J

Jb

pre 12 meseci

Partizan nema pleja, egzum nije, a madar je to jos manje...igranje protiv zone za njih je nauka, milion nepoznatih. As na svaka 4 min na ovom nivou je za plakanje , odbrana pika smesna i za septembar a ne za jun :-)
P

Polivač

pre 12 meseci

Kako je iskusno Ostoja namestio još jednu platu Kanpacu
N

No Respect

pre 12 meseci

Razlog kašnjenja u Stožicama: Poručili Krstići da im je pukla guma !
t

tviter.glavonjero

pre 12 meseci

Zeljo je nevidjeni manipulator.
a

all grobar

pre 12 meseci

U pravu si, izmanipuliso celu Evropu samo tebe nije, glavonjo.
B

Batistuta1

pre 12 meseci

Zoves nekoga manipulatorom,ko iza sebe ima rezultate i jedan od najboljih strucnjaka u Evropi.I mi kao narod se cudimo sto se raspadamo u svim strukturama...
t

tviter.glavonjero

pre 12 meseci

Ne raspadamo se. Mnogo citas proevropske medije koji blate Srbiju, a ne nisi video odnosno otisao da vidis kako je u Evropi. Zeljo je manipulator.
d

d. g.

pre 12 meseci

Bitno je da nije ništa do tebe...
s

sone 2

pre 12 meseci

A kada su se vratili igraci Cedevite iz Bg?Dosli u Bg,vratili se i odmoroniji od vas
S

Sta ima

pre 12 meseci

Pa ima vremena. Šta smo tražili to i dobili. Ove pošlo sve, nas ne. Dobili zasluženo. Dobit ćemo mi treću. Ovo je teško kad imaš a nemaš trifu, danila, balšu, tristana. Sada i papapetrua. Sve trećeligaški nivo. Moraju sve Kevin, Dante i Džejms sami. Zek i Matijas nisu tu trenutno. Valjda se tempiraju za koomšinicu. Razbijamo sve do kraja
?

?

pre 12 meseci

Ja ne razumem ono non stop iskakanje centara na pola terena na bekove a u reketu promaja. To igramo celu sezonu i nista drugo. Neko je tvrdoglav i tačka. Drugo, ja ne znam šta se hoce sa onim Trifom. Čovek je jednostavno samo za Megu ili Igokeu. Bezopasan po koš, a kao igra neku odbranu. On glumi odbranu.
L

LakoJe

pre 12 meseci

Trifa je već u Igokei
p

pfc

pre 12 meseci

Koliko botova:). Svidja mi se sto ce fmp mesec dana cekati na ozbiljnu utakmicu...hahaha
n

nije problem

pre 12 meseci

to je dosta manje od vaseg cekanja na neki trofej hahahahahaha
L

Laki92

pre 12 meseci

Pretpostavljam da i Zvezda igra "svoj play of" u međuvremenu, i pretpostavljam da to rade protiv FMPa, posto su oni korektna ekipa, jer ovoliki period koliko Zvezda neće imati zvaničan meč do finala, ma ko tamo došao, je sramota za profesionalni sport i organizaciju jednog takmičenja, eeeej, da ljudi tri nedelje čekaju protivnika bez utakmice, pa kao da je Partizan igrao za spas galaksije, a ne top8 EL, pa je bas toliko moralo da im se izlazi u susret i olakšava. Ni u jednom drugom sportu, ni u jednoj drugoj državi nije vidjeno.
K

Ko

pre 12 meseci

Vama kriv sto 10 godina ne mozete udjete u top8.
G

Gost1111

pre 12 meseci

Vi ste hteli ovu ligu,zato tiću. Plus igrate zaostale kad hocete. Plus kad ste jednom u 10 god usli u top 8 sve se odgadjalo zbog vas.
A

Ali...

pre 12 meseci

"Odgadjalo" !? Xaxaxaxaxxa
i

igokea 2008

pre 12 meseci

Legija stranaca mu se umorila
V

Vi

pre 12 meseci

Se i ne umarate jer uvek zavrsavate takmičenje u Evroligi u decembru.
A

Alo bre

pre 12 meseci

Kao Grobar iskreno kazem da si ti Obradovicu proslost ovoga posla,svaki poraz neko kriv-ti nikad.Ove ložane sto ga brane nek razmisle a ne da se loze na njega
k

kemp

pre 12 meseci

Alibi trener
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Jeste peske isli?
s

srdja86

pre 12 meseci

Od naših igrača,ladno se samo Smailagić upisao
J

Ja u gradu

pre 12 meseci

Pa i nnemamo nijednog više. Ostali su voajeri koji popunjavaju roster i papapetru još.
g

gostic

pre 12 meseci

Ovo je sramota. Pre ce se zavrsiti NBA nego Aba liga. Koliko je jedan tim povlascen u odnosu na ostatak lige, to nema nigde.
T

TAKOO JEEE

pre 12 meseci

Ako Partizan prodje, Zvezda ce ih unakaziti...Dobijali urakmice u EL sutem za tri koji ih je bas isao, bez puno poena iz reketa, a ako sw gradi igra samo sa spoljne pozicije tu nema garancije za uspeh...Mozes dobiti jednu alu drugu, trecu pitanje je...Ovi su pali posle one 2 prokockane 2 mec lopte u Areni, gde se samo njima to desilo...Hoce face da se biju u Madridu, pali su u formi kao niko...Dusko digao formu na vreme, taman da ih pregazi u eventualnom finalu, realno su i kvalitetnija ekipa od ovih limarovih pucaca za tri poena...Puno su nam se smejali, leteli, ko pamti da su bili u top 8 ili da nam je jedna pobeda falila za cetvrtfinale uz onu otetu protiv Barse...Smejali su se i za Kampaca, ali sam pricao kako ce biti kada ispadnu iz EL..Pamte se samo trofeji a ne cetvrtfinala, a bice upisana titula ABA lige, titula prvaka Srbije, titula kupa Srbije, jednom recju pamtice se sezona 2022/23 po Zvezdi i njenoj TRIPLETI...Zvezda mora podhitno naci sparing ekipe zbog odrzavanja ove odlicne forme, zbog ovih luzera sto su otegli ovaj plejof Aba lige..
F

Factor X

pre 12 meseci

i ta ti je tacna pamte se samo trofeji 1992 Prvaci Evrope ....eh da je vama jedan takav
z

zocOglu...

pre 12 meseci

...Popi ladnu CEDEVITU da se malo smiris!
T

TzT

pre 12 meseci

Cedevita bez drugog najboljeg igraca ekipe rutinirala partizan.Adamsa.
D

Dap

pre 12 meseci

Adams je napustio Cedevitu, a i povredio se.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Ma naravno, treba da odmore. Pomerite utakmicu, malo je nedelju dana, neka budu dve nedelje, da se odmore mukice.
n

nego sta

pre 12 meseci

Ostoja prevozio obezbedio i sendvice
9

9999

pre 12 meseci

Stalno trazi neki alibi
o

ojo

pre 12 meseci

Jeste li pješke išli
8

8889

pre 12 meseci

Jesu li dobili sendvice u autobusu?
G

Gost9

pre 12 meseci

Ma,gde dovolino 7 dana,trebalo je bar 15.
v

v333

pre 12 meseci

Uzmi Žeki evroo.....u 👋
K

Ko nam kriv

pre 12 meseci

Sto celu sezonu igramo samo 7 igraca, a ostali su statisti, skroz neozbiljno smo krenuli ove sezone,normalno da ce da stigne umor pa nisu oni masine da igraju bez odmora.
T

Tiki Taki

pre 12 meseci

Kako 7?Igrali veceras sa 9? Nemoj bre ljudi vise da izmisljate.To sto on ne koristi Vukcevica EL igraca koji je vise igrao u jednom Realu i EL igraca Monaka Andjusica to je Zelimirov problem.