Komentari na vest

Obradović: Morali smo da odigramo skoro perfektnu utakmicu

R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Msm realno nista partizan nije specijalno dobar. Namestila im se ova sezona samo tako, gde realno nisu ni trebali da igraju EL, al eto visa sila... Njima je i dalje glavna preokupacija Zvezda... A tu ce biti ispraseni... Jedina prednost im je trener, to je definitivno....
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Napalili se grobosi..kao Žoc legenda..katedra. Efes sa pola rovitih igraca, bez trojice u rosteru i imao tesan mec na jednu loptu pre dve veceri protiv Reala i normalno da su padali fizicki kako mec odmicao..ljudi, imate nikad skuplji tim, sve sem top 8 je neuspeh. Druga sezona za Pantera, Ledeja, mvp f4 turnira pre dve godine i konstanto dobre igrace u El godinama unazad..pa ste proslo leto doveli iz Barse Exuma, iz Fenera Nanelija, Papapetrua iz Pao-a, iz Makabija Lesora, isto konstantno dobre igrace El..njih 6 svaki mec daje 70-80 poena sigurno..plus ne maše bacanja..Panter mozda i najbolji šuter El u bacanjima..a i ostalih 4-5 igraca su dobri i korisni..Avram, Madar, Smajli(reprezenativci), a i Andja je dobar šuter, dosao iz Monaka..em ste doveli te igrace na vreme..prosli pripreme..zato ste i tim sa najmanje povredjenih igraca..nijedan od ovih bitnih nema povredu celu sezonu..a vuku po 30-tak min svaki mec..em atlete..em pripreme..tako da vam ne treba pomoc sudija protiv nas, to je poenta price..po timu ste jaci 40%..da je lepo sudija Lesoru dao tehnicku na pocetku 4..cetvrtine..nista ne bilo posle..kao ni sto nije trebala pomoc da se sude smesni 5 i 5 faulovi Kampacu..jer bi dobili i bez toga..povredje i Nedovic i Dobric..Luka van forme..fubi lopte i zuva trojke..pa vas Kapmaco od 32 ne moze sam dobiti..nije realno 21 bacanje za Lesora..koji se gura na sve strane...to nama Zvezdasima bode oci..ne trebaju vam sudije, igrajte i pobedite..a pojasanje Lesora je za osudu svakog sportsmena, em prvi put..em na kraju opet..bruka za jednog sportistu..nije za policiju, mada je usvojen zakon o sprecavanju nasilja na sportskim priredbama, ali njega sudije nakon snimka nisu htele kazniti..kako ce tek Aba imati onu stvar za to..Aba koja ne vidi da Lesor igra sa 6 licnih u Splitu..dok onaj novinar nije objavio, svi cutali..
m

meh

pre oko 1 godinu

Nisi objektivan uopste. Trebalo bi to da znas, jer me mrzi na 75 posto budalastina sto si napisao. Ponedeljak je prosao pre 4 dana, vreme je da se iskuliras.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Gledajući post, uočava se jasan primer podvojene ličnosti. Školski primer reklo bi se, jer tu su dvojica koji se prepliću, jedan objektivan, drugi ostrašćen. E sad, koji je pravi on, a koji alter-ego, to zna samo njegov šrink, dr.Kac.
c

cudno

pre oko 1 godinu

A i mi Partizanovci smo cudni... Secam se samo komentara kada je bio los period i rezultatski i u igri, mnogo negativnih komentara za Zeljka u svakom smislu. Ili je crno ili belo, ili pukovnik ili pokojnik
n

nemam pojma

pre oko 1 godinu

Da, kad čitaš imena igrača protivničkih timova, smrzneš se. I ne samo Efesa, već i Milana, Virtusa, Fenera. Kako bi nama legli Micić, Klajburn i Žižić. Ma bili bi prvi, ponovo prvaci Evrope.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

auuu zeljko nista ne znas, sram te bre bilo
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Profesor-doktor Željko Obradović vodi PARTIZAN ka DRUGOJ EURO TITULI!!! A njegovoj DESETOJ!!! Korak po korak, meč po meč...
j

juzny

pre oko 1 godinu

košarka,pa to je PARTIZAN
D

Dedadakaze

pre oko 1 godinu

Zasto nema komentara?
D

Dedadakaže

pre oko 1 godinu

Profesore,večeras ste držali katedru u Istanbulu! Hvala Vam na zadovoljstvu dok smo Vas gledali!!! Živi bili!!!!
a

all grobar

pre oko 1 godinu

Ma drzi on katedru u Istanbulu jos od 92! NAPRED PARTIZAN!
P

Ppp

pre oko 1 godinu

Samo jos Papapetru da se uozbilji malo, dosta slabo igra za njegov renome.
n

nedović za tri

pre oko 1 godinu

Hoće biti ope napuštanje lige Žoc.
_

_000768.66c8e6c2b1994a718839c695d8bbe6dc.1514

pre oko 1 godinu

Hoće brate,boli nas k. 🤣 nego jel će biti još neko saopstenje ,da pročitam Cokijev roman pa da spavam 🥰🥰 srce malo,moralno 😍😍
B

Branko 111

pre oko 1 godinu

DR Želimire hvala. Iskreno se nadam da ćeš dugo biti na klupi Partizana. Ove botove sendcičare ne uzimaj za ozbiljno. A nije im ni lako sad pisati gluposti. Jadni su to ljudi. Partizan se voli, za druge se navija🖤🖤🖤
D

Džaja zvani kuk

pre oko 1 godinu

Doktore gospodine Obradoviću, još jedan magistarski rad na temu kako se ljušti protivnik. Svaka čast, alal vera legendo, majstore. Naklon do poda..
n

nema sta..

pre oko 1 godinu

sa 30 miliona I najvecim budzetom u istoriji Srpske kosarke stvarno si genije
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Copium mehanizam
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Take L + Ratio + Stay mad
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Place li se u Zelezniku?
G

Gost90

pre oko 1 godinu

Kajlo, ljubim te potpisi do kraja karijere za tvoje crno bele. Faca si do koske. Samo kada te vidim na nasoj klupi srce hoce da iskoci.
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Svaka čast, čestitke.
L

Lebranko Lazić

pre oko 1 godinu

Željko, idi prijavi Nelsona hteo je kukavički kičmu da polomi mladom Milutinovu dok ga je tukao. Pravda za Milutinova našeg reprezentativca.
t

tako jeee

pre oko 1 godinu

Tako je Zeljko da nije drzava kupila wild card, ništa od ovog ne bi bilo....
H

Hoćeš

pre oko 1 godinu

li biti sutra na ciganskim vestima? Nećeš, nećeš
N

Naravno

pre oko 1 godinu

Vi kupite od Cedevite, Buducnosti, Igokee i zelenim stolom, pa opet se borite za 15 mesto.
H

Haha

pre oko 1 godinu

Svaka cast. Tako se igra kosarka.
g

gregor fucka

pre oko 1 godinu

Kao sto rekoh, EL je merilo, pokazujes iz dana u dan ko si i sta si! U nasem mulju odavno nema smisla traziti pravdu i objasnjavati neke stvari (kao izbori u FSS), tu se odlucuje na drugi nacin... Napred Partizan!!!
a

ajde reci nam

pre oko 1 godinu

Jel bio Evrokup merilo u prosloj sezoni?
G

Gost677

pre oko 1 godinu

Evrokup nije bio bitan prosle sezone nije bilo merilo?
v

videcete

pre oko 1 godinu

Videcete dogodine kako je Evrokupu, pa cete znati... ;)
G

Gregor Fucka

pre oko 1 godinu

Rado cu odgovoriti, EK je bio zagrevanje. Racionalno je ocekivati da se primeti napredak kako vreme prolazi (pod uslovom da covek zna sta radi). Prema tome, postavi pitanje gde je bio napredak 10 sezona CZ za redom? Ili jos uvek ne mislite svojom glavom, i cekate saopstenje br.5 da biste imali misljenje?
G

Glavno Pitanje

pre oko 1 godinu

Jel se zahvalio Vladi Srbije?
N

Naravno

pre oko 1 godinu

Zahvalio se, al ste vi zahvalili Buducnosti, Igokei, Cedeviti i zelenim stolom kad ste igrali umesto njih?
5

56789

pre oko 1 godinu

I BILA JE PERFEKTNA.