Komentari na vest

Obradović samokritičan: Slavio bolji tim

u

uzicanin

pre preko 2 godine

Nadam se da smo najzad shvatili da bez centra nema sta da trazimo kod iole ozbiljnih ekipa.Samo su igraci Andore zakucali preko 10 puta sinoc,sa dibrim centrom druga prica
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Gospodine Obradoviću ovo je samo sport, nekada pobediš a nekada i izgubiš. Čemu toliko dranje na ove mlade momke?
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Nemam logicno objasnjenje ko jednog obradovica moze da natera da mu najgori igrac bude kapiten ....bez minuta,da dangubica drzi u ekipi a ovaj bi trebalo da plati andori za tri pokusaja razbijanja table sa 6.75,ko moze obrada da natera da gaji tatine sinove balsu,trifu....taj madar decko zna s loptom ali ti danas sa 70 kg ne mozes da igras tu poziciju ...i ne mozes imati keca avramovica koji ne moze sa da trojku ni sa centrale...fale 3 ozbiljna igraca..
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Sta si ti ocekivao.Dosao Obradovic i sad ce se pobedjivati svaka utakmica,uzece se sve titule,nece biti ni jedne lose utakmice,ni jednog kiksa.Treba da budemo zadovoljni sto se Obradovic vratio,sto je resio da sa Partizanom krene iz pocetka,od nule,Nazivas mlade,perspektivne igrace tatinim sinovima,pa ni Sale Djordjevic nije odmah bio Sale Djordjevic nego je to postao vremenom.Najlakse je reci fale nam tri pojacanja,kao da mi to ne znamo.Svaki poraz boli pa i ovaj ali je to normalna stvar.Mozda je to samo jadna epizoda na putu do stvaranja velikog Partizana.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ovo je mozda i najbolja stvar koja je mogla da se desi. Ove cemo nakantati u Bg-u sa 30 razlike, tako da je poraz nebitan u rezultatskom smislu. Ali bitan je u psiholoskom, jer videlo se da ekipa ima pritisak nepobedivosti, odnosno pritiska tog prvog poraza. Sada je lakse, vise ne razmisljaju o tome, i mogu ponovo da igraju dobru kosarku. Vidwlo se u zadnjih nekoliko utakmica da igramo sve losije. Sad ce u nedelju da padne lagano demoliranje Radonjinog Fmp-a. Lagaanoo
S

SNSPartizan

pre preko 2 godine

30? Da dobijete? Sa kim? Mader sa NULA asistencija. Dzaba vam novci moji sinovci, da pevate neka vam kolovodja bude na primer Dacic, posto je on docekao Žoća kako ga od milosti zovete.
G

Gost33

pre preko 2 godine

Bitno je da smo pred LOKOMOTIVE ! Prvi dobija domaci teren Vazno je imati vise pobeda i od Virtusa i Valencije ,ako zelimo finale !
k

kost

pre preko 2 godine

Zamisli zemlju u kojoj kritikuju..mrze..sprdaju se..i omalovazavaju Zeljka Obradovica.. Malo je..sta sve treba i sta ce nam se svima desiti..
M

MaDaBre

pre preko 2 godine

Nista brate, neka mu dodele pehare sve koje vam se svidjaju bez meceva, jer inace ojadicete budzet drzave a nista necete uraditi. Ovako Žoću koji je unistio reprezentaciju, od tog njegovog unistavanja ni dan danas ne mozemo da se vratimo na kolosek. Moze slobodno u Tursku ponovo posle Partizana. I sa Partizanom ce biti ista prica. Nista Nece uraditi i ispljuvace sve igrace, jer to je Žoć koji sa najvecim budzetima osvajao Eurolige.

KK Partizan

pre preko 2 godine

Unistio je sve i Panatinaikos pre njega je bio malte ne prosek tim za njegovo vreme 5 titula prvaka Evrope a posle njega vidimo moze da ga nakanta ko hoce, ali da nije on dosao Panatinaikos bi sigurno bio bolji od Reala imao 10 titula po logici mnogim vasim teorijama da nije bilo Partizana i njegovih legendi sigurno bi i reprezentacija bila jos 5 puta prvak Evrope a mozda i sveta ali samo u basketu 3 na 3.
K

Koma

pre preko 2 godine

Jel ima neko od starijih grobara da ispriča mlađima kako je Žoc ispraćen nekada u inostranstvo od strane Zvezde? Kako je prošao kao tadašnji trener Partizana? Možete i na gugl.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Bolji?!? 14ti tim španskog prvenstva odigrao najlošiju utakmicu u sezoni i dobio najbolji tim ove godine u univerzumu i šire! Ovde večeras nije bilo boljeg, ovo je sve bilo toliko ičajno i negledljivo da oči bole
G

Gost77

pre preko 2 godine

Pa dobro. Ostaje borba za play off ABA lige sa Igokeom,FMP-o i Cibonom,za to četvrto mesto. A ovde će proći grupu,a onda kreću ozbiljne utakmice sa kojim Partizan realno nema neće moći da izađe na kraj,jer nema kvalitet. Sve u svemu,prosečna ekipa Partizana i svako ko iole prati košarku to vidi. Dosta limitiranih igrača osim Pantera koji će vrv otići uskoro zajedo sa Zekom. Video čovek gde je došao
W

Wtf?!

pre preko 2 godine

Ti se očigledno drogiraš..
B

Bnm

pre preko 2 godine

Videces nas u nedelju, samo polako...
T

TzT

pre preko 2 godine

Koliko je Andora zicera promasila i otvorenih trojki.Idealno ste prosli.Jedino ste tim koji nema nijednog povredjenog igraca.Zvezda ih je do skoro 5-6 imala.Sa samo 1 povredom vaznog igraca, tim ce biti smesan.I vise od toga.Ledej igra 37 i po min.Panter 30+ prosek.Pitanje do kada.
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Spremi izjavu za derbi jer vam se loše piše sa ovakvom igrom. Kalinića nema ko da čuva u partizanu što se tiče napada, a u odbrani i centra vašeg u džep može da stavi
g

grobar cacak 1

pre preko 2 godine

Nesto ne stima na relaciji madar zeljko do skoro,e sad sta li je..mala minutaza za madara vec dve tri utakmice,a igrao je po 25 minuta do skoro..zeljko dovodi centra covece onaj panj koprivica ce nas ugasiti
G

Gost579

pre preko 2 godine

Reci Panteru da doda loptu
O

Objasni

pre preko 2 godine

A gde su ti u svemu ovome? Bruka od igre i izbora igraca u odlucujucem trenutku.
G

Gost8444

pre preko 2 godine

Evo tebi ce da objasni bas!!! Ko si bre ti da tebi Zeljko objasnjava bilo sta?!!!
G

Gresko

pre preko 2 godine

Gresis Zoc, slavio je manje losiji. Oba su bili zivi ocaj.
p

podesen

pre preko 2 godine

Igra ti Trifunović i Dangubic a Mur na klupi
Р

Роко

pre preko 2 godine

Он је Жељко Обрадовић и има право да му игра кога он одабере, поштујте то што имате таквог тренера и лагано ћете у наредну фазу, глупо је критиковати због једног небитног пораза. Спортски поздрав.
9

951357

pre preko 2 godine

@Roko - pa ovu grupu je skoro nemoguce ne proci.
G

Gost43

pre preko 2 godine

Kod mene ni jedan ne bi igrao !Nisu oni za finalni okrsaj ! Zoc zahvali se nekima i pojacaj tim !