Komentari na vest

Od šuta ne treba da se živi, ali je mnogo lepo kada se pogađa

l

lisabon

pre preko 2 godine

vezbajte bre sut, a ne u napadu kada ne znate sta ce te sa loptom uvalite kalini
Z

ZaboleloJe

pre preko 2 godine

Nikad slabiji Bajern nikad jaci Slask. Znam, zabolelo vas je jako.

Mr 007

pre preko 2 godine

Ivanovic je igracina,izuzetno mi je drago sto igra u Zvezdi. Smatram da bi ga Radonja morao koristiti kao startnog beka sutera,jer Volters moze odigrati pleja 30-ak min,a moze i Markovic nekih 10 min.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Osvetili smo komsije. Nemojte posle da kazete da vas ne volimo. Eto i tog Trinkijerija koji vas je lagao, pricao o ljubavi i tradiciji pa pobegao, smo izbambusali da mu ne padne to ponovo na pamet.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Калинина рампа Јарамазу... Непроцењиво!
M

Menadjer

pre preko 2 godine

A i zakucao je preko njega
k

kokos

pre preko 2 godine

I poster mu potpisao :D
d

djile

pre preko 2 godine

Svaka cast odbrani, al kosarka se igra na poen vise. Koliko god da je dobra odbrana mora se i u napadu pogadjati. Igrali smo dobro odbranu protiv fenera i cska pa opet izgubili...
H

Hagagaj

pre preko 2 godine

I dalje mislim da nije toliki problem šut, već nedostatak odličnog plejmejkera. Markovic i Volters su dobri igrači, ali nikada nisi bili prvi plejmejkeri, dok Ivanovic nije plejmejker, vec bek, koji može da odigra na pleju. Kada bi imali pleja koji odlično organizuje igru, onda bi se stvarale situacije da igraci ostanu sami na šutu za 3,ili neka bolja akcija za 2. Mnogo puta se desava da plejmejkeri drze loptu 15ak sekundi i onda krenu nesto, dobace, pa Kalinic 3 sekunde pre isteka opali trojku preko svog cuvara i normalno da onda nece pogadjati u visokim procentima. Sve u svemu, tim nam je skroman za evroligaske standarde, ali se bore kao ludi i zato zasluzuju još veću podrsku.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Jeste ali da nije bila dobra odbrana tada nebi bilo ni sanse da se pobedi.. verovatno bi oba meca izgubili 20+