Komentari na vest

Ovo boli više od Berlina, Partizan Mozzart Bet u nestvarnom finišu pao u Vitoriji

m

marbelja

pre preko 1 godinu

Ako imas 3 razlike i desi se da promasis bacanje za 4 i pobedu cemu ne pravljenje faula nego davanje sanse da zabiju trojku.pocetnicka budalastina
g

gost123

pre preko 1 godinu

Partizan je ocajan treba smeniti trenera jer je vec procitan
o

ojo

pre preko 1 godinu

Jbt pa ove ekipe iz EL nisu izgleda obavještene da su ovi Favoriti za naslov
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Prvo sam znas da tih 9 stranaca nije igralo istovremeno, neki nisu završili sezonu, neki su došli kasnije ali nikad se nije desilo da prvih 7 po minutazi svi budu stranci, da srpski igrači ne ubace ništa od poena itd... Derik Braun i Kalin Lukas odigrali koliko i Nemanja Nenadic i Nikola Jovanović te sezone. Simanic je tad imao 21 godinu i prosek od 13 minuta po mecu u evroligi... Davidovac 18, Dobric 15, Lazic 15 minuta... A sezonu kasnije pa tek da nepricamo Davidovac i Dobric preko 20 minuta Kurzida, Simon i Branko po 17-18, Kuzmic 12. Znaci čak i u tim sezonama Zvezda je uvek imala 5-6 domaćih igrača sa dvocifrenim brojem minuta u proseku. Ili ako oces jos tačnije u sezoni 19/20 je 20 igraca prošlo kroz roster Zvezde 10 stranih, 10 domaćih. Od 5675 mogucih minuta domaći igrači su odigrali 2340 što mu dodje 41.2 % vremena. A to je sezona sa ubedljivo najlosijoj minutazi za domaće igrace. Kao što sam napisao znate da je istina, osećate da nije to to ali nećete da priznate i zato vas boli kad vas prozivaju. Drugo ja ne vidim s kim će Partizan od ovih sad stranaca raskinuti ugovor ali zato jako dobro mogu da zamislim da će u toku sezone doci još neki... U dve utakmice od mogućih 425 minuta stranci 360 na terenu a domaći 65 minuta i primili ste oba puta po 100 poena... Da ste stvarno sa klincima primili po 100 poena, ja prvi ništa ne bi komentarisao.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, objasnio.
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Pa nervira me sto sami dobro znaju da nije istina ali oce meni/nama da nabace da smo licemeri. Ne budem lenj, sednem na gugl i preborjim sve evroligaske minute iz sezone 19/20 i vidim da su domaci igraci u Zvezdi prebacili 40% vremena provedenih na terenu. Mislim čak je i sama Evroliga zvanicno potvrdila da je Zvezda tim koje se po minutima najviše oslanja na domaće igrace ali koga zanimaju zvanicne statistike... Ajde lepo da slusamo Tegeltiju svi da nam bude lepo... Juce prvih 6 skupoj igrača, sve stranci svi imaju izmedju 27 i 32 godine a gube onako. Kaže Zoc ne gledam na pasoš a kad došao pričao o razvoju za srpsku kosarku. Evo ja nisam nijednom komentarisao poraz Partizana u vreme Vujoševica ali sa 4 jeftinija stranca i 8 domacih to je okej. Da je Dule sa klincima primio 100 poena, svako ili makar realna vecina bi rekla svaka čast borili se momci do kraja. Nije isto i ne verujem nijednom koji mi kaze da mu je emocija ista.

KS

pre preko 1 godinu

I koji je zakljucak Zvezda razvija domace igrace do 30 godine zivota i tako znacajno utice na razvoj domace kosarke narocito kad nepusta igrace u reprezentaciju.
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Калинић, Јовић, Марјановић, Гудурић, Добрић, Давидовац...
m

milaneze

pre preko 1 godinu

Posto vidim da su glavna tema stranci Partizana, navescu jedan podatak kad je diva imala cak 10 stranaca, sezone 2019-2020 : Bili Beron, Derik Braun, Lorenco Braun, Muhamed Faje, Dzejms Gist, Carls Dzenkins, Kalin Lukas, Majkl Odzo, Stratos Perperoglu, Kevin Panter! Sezona 2020-2021 (9 STRANACA): Kino Kolom, Lengston Hol, Dzordan Lojd, Lendri Noko, Dzoni O'brajant, Diop Rit, Tejlor Rocesti, Emanuel Teri i Kori Volden! Bolje da cutite, sramote jedne!
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Boriće se blizanci za 17.mesto, očekivano. Bitno da nam je sve skuplje iz nedelje u nedelju. Ovako su i sa juniorima mogli da igraju, a ne preko grbače naroda.
E

Evropski prvaci

pre preko 1 godinu

Dokle vise srpski igraci? Pa u ovoj Baskoniji samo jedan spanac 4min i 0 poena a oni prvaci Evrope od pre nekolko nedelja. U Partizanu su veceras 3 igraca srpska mladja od 22god igrala zajedno 15min a kod vas za celu proslogodisnju Evroligu 0 od igraca U22 u egal utakmici. Partizan je uvek pravio igrace i napravice i od Vukcevica i Balse. Ovih po 5min njima je dragoceno. Radujte se nasim porazima jer necete imati vase pobede. Ovaj Partizan ide u playoff 100%
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Proćićete vi pored playoff.
i

istina

pre preko 1 godinu

koliko gradjane Srbije kosta ovo sramocenje najskuplje legije stranaca u istoriji kosarke, pitam za druga
D

Djurgården

pre preko 1 godinu

Divljacka ekipa.Svako gleda svoju statistiku,odbrane nema ni na vidiku. Nema ni trunke inteligencije,lopta u rukama decka koji celu utakmicu sipa trojke kao lud a Lidej i Panter trckaraju oko njega ko balerine. Kakve je trojke pogadjao,ova za OT je bila najlaksa.Plus decko igrao sa 4 faula,i niko da se seti da ga napadne.
T

Tuzno

pre preko 1 godinu

Tužno je veceras da je španski klub imao više poena (Srpskih igrača - 4) a Partizan koji je Srpski klub svega 3. Ne znam koja poenta da Partizan bude Srpski klub?
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Pa i nije srpski klub..
B

Blboy94

pre preko 1 godinu

Poražavajuće loše smo igrali odbranu tokom čitavog meča ... Da se pravio faul u poslednjem napadu sve bi bilo drugačije,ali ne vrijedi kada imamo sve strance u ekipi koji ne shvataju kako se brani poslednji napad na 3 razlike za tim koji ima prednost ! Igrači iz Srbije su statistička greška i izgleda nema Željko živaca,a ni vremena da se posveti njima ... Nažalost teško će biti jer trenutno stanje ne vodi nigdje.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

@ Gostivojevic E tu sam saglasan ima u navijackom svetu svasta i nije idealan ali kakvi god da smo i u tom rivalstvu mi smo odrastali u kakvom takvom sportskom okruzenju koji takodje ima svoje mane ali bar nam nije glavna tea Farma i Zadruga kao jednom delu omladine danas.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Najpozeljniji gost u EL, dal ima podatak koliko godina nisu dobili u gostima, drze rekord po tome, cak iz vremena Prolom Trefla, i Bamberga i onih Francuza
G

Gost24

pre preko 1 godinu

U fudbalu 24g da pobede nekog iz petice ,ubasketu skoro deceniju,mada ovaj format nisu ni igrali......
?

???

pre preko 1 godinu

Nije mi jasna ideja da na 3 razlike dozvolis mogucnost da ti igrac koji je sve ubacio veceras ponovo pogodi za 3 poena. Pustis ga da sutira i molis boga da ne pogodi, a zbog cega? Zasto se ne pravi faul? Tako smo izgubili i od Burse i sada opet.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Ne treba da budete tuzni oborili ste rekord Evrolige Partizan je prva ekipa u istoriji koja je u prva 2 kola primila 203 poena . Sve cestitke .
х

хаххха

pre preko 1 godinu

203 поена од екипа из доњег дома ЕЛ, шта ли ће бити када дођу Барса, Ефес, Реал, јел ће пасти неки рекорд
p

pixi1010

pre preko 1 godinu

Najnovija mantra: Sve su to kosarkasi partizana!
G

Gost93

pre preko 1 godinu

zvezdasi sada brinu o repki,a poslednjh 10 god prva petorka camuge
V

Vojica

pre preko 1 godinu

Hoćete mi više objaviti komentar, 5 x sam slao???
n

napredzvezda

pre preko 1 godinu

Gledao sam sa sinom i čekirali smo pobedu, konstatovali da ste odigrali odlično, u svakom slučaju šteta. Suđenje za poželeti. Skupa greška trenera da ne dobaci ovoj dvojici da naprave faul u prevođenju a bili ispred njega. Dešava se i najiskusnijima.
m

milaneze

pre preko 1 godinu

Posto vidim da su glavna tema stranci Partizana, navescu jedan podatak kad su sek***i imali cak 10 stranaca, sezone 2019-2020 : Bili Beron, Derik Braun, Lorenco Braun, Muhamed Faje, Dzejms Gist, Carls Dzenkins, Kalin Lukas, Majkl Odzo, Stratos Perperoglu, Kevin Panter! Sezona 2020-2021 (9 STRANACA): Kino Kolom, Lengston Hol, Dzordan Lojd, Lendri Noko, Dzoni O'brajant, Diop Rit, Tejlor Rocesti, Emanuel Teri i Kori Volden! Bolje da cutite, sramote jedne!
n

nikolauss

pre preko 1 godinu

Zeljko out, Trinkijeri sa ovom ekipom playoff lagano
r

realan 2

pre preko 1 godinu

isto kao protiv burse, isto panter ne pravi faul i gubimo... svaka cast svakome ali sad treba postaviti pitanje zeljku jel on odlucio da brani zadnji napad ili ga igraci ne slusaju... krajnje je vreme da trgnu....
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Јел неко озбиљно мислио да могу добит басконију? Нема везе, идемо даље! Добијамо студентски центар, сигурно!
M

Msjsmnsn

pre preko 1 godinu

Sve ovo vreme ste prodavali priču o instituciji, o čuvenoj školi i takozvanoj familiji...drago mi je da ste došli u evroligu da sami shvatite to, a to sto pišete po komentarima nema veze sa realnošću.
a

andjoos.

pre preko 1 godinu

Aco brate nedaj vise nista u kkp samo nas sramote......
G

Gost eto

pre preko 1 godinu

Još par utakmica i onda počinje ono,Žoć je rekao, da je plan, da se u trećoj sezoni igra prava košarka.
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Karma je cudo, za ono bezanje sa kls sticicd vas kazna kao i vase zemljake 1995 g
L

Lepi ,B

pre preko 1 godinu

10 godina bez pobede u EL u košarci,a 40 od lige ili kupa sampiona
k

klinka

pre preko 1 godinu

Zoc me startuje redovno vikendom ,kome da se obratim?
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

A u Humskoj : MUUUUUUUUUUK.... Pozdrav za 100-tkaše / fenjeraše 💪
Z

Zocc

pre preko 1 godinu

Hocu kkp sa 12 domacih igrača......sramota
L

Lepi B

pre preko 1 godinu

Marinković više minuta od kkp Srba.....
C

Cej cek

pre preko 1 godinu

Koliko vas to boli?
a

abc

pre preko 1 godinu

Polako groblje, dok upoznate takmičenje, dok se snadete u višim brzinama, kliknuće toliki milioni kad tad.

zeksana

pre preko 1 godinu

A vise sa panterom, ubija nas lik najjace, Em sliuje šuteve, ništa ne pogadja, Em odbrane bez
E

E tako...

pre preko 1 godinu

Tabela skrinsotovana..Za anale
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Dajte im jos narodnih para
t

tooooo

pre preko 1 godinu

je taaaa institucijaaaaaaa
c

c c c

pre preko 1 godinu

Kakva nakaradna igra, u odbrani neka nakaradna preuzimanja u napadu nakaradna izolacija do besvesti. Mi smo ovaj sport izmislili, pobedjivali u ovoj igri pametnom glavom i pametnom igrom. Treneri su nam bili avangarda, ovo sada veliki Zeljko prati trendove, igramo kao da igramo Nba, toboze moderna kosarka. Cele godine ce biti ovako, nakaradno, jer u timu imamo samo strance i par domacih igraca da masu peskirima.
G

Goci 899

pre preko 1 godinu

Od pon nove cene mleka goriva, mora jos plej centar pa idemo f 15
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Druga stotka, nije loše. Nego jel sve u redu sa rasporedom na tablici, nemoguće da ste poslednji???
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Baskonija pogadjala sve zivo njihovi igraci udvajali Partizanove i morao je da se desi poraz.
B

Bajke

pre preko 1 godinu

Čitam komenatre i gledam pljuvanje Žoca. Pa ljudi dragi da nema tog čovjeka ne bih bilo3vrolige. Ne bih bilo nanelija, exuma i ostalih, ne bih bilo para itd. Bice to bolje, samo da uzmu pred domacom publikom i da skontaju grb i ime koje nose na grudima :)
S

Samo da kazem..

pre preko 1 godinu

Pogledajte semafor ( citaj : tabelu )....
K

Klikeras

pre preko 1 godinu

Samo se mi prepuzavajmo. Kao drzava imamo bilans 0 pobeda i 4 poraza. Kada bolje razimislim i teba uci dubaji i ostale kamile. Dok se ni medjusobno trujemo
Z

Zoc Effect

pre preko 1 godinu

KO JE TO NAMA NA POSLEDNJEM MESTU NA TABELI
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

TOP 18 😂😂😂
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Jel idete na f 4
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Prvo u top17 da udju 😂😂😂😂
g

gostva

pre preko 1 godinu

Jel se to zavrsila Euroliga ili ? ili ti je mozak stao ?
M

Micko moj

pre preko 1 godinu

Vi F4 necete videti ni u snovima...
K

Kako ono rekose...

pre preko 1 godinu

Top 17 EL stizemo!!!
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Čitava 3 poena domaćih igrača
L

Lobo84

pre preko 1 godinu

Nemoj tako i Punter je domaći igrač. :)
T

Tuga jesenja!

pre preko 1 godinu

Dokle ce pare sipati svaki dan nekoga dovedu,pa sta je ovo sada ce posle poraza da traze Durenta,pa ljudi moji a cene odose u nebesa
R

Rece

pre preko 1 godinu

simpatizer kluba iz Stjepana Supanca, koji je doveo 10 igraca!
M

Milance66

pre preko 1 godinu

Idemo jos kampaco milutinov daj vodjo jos 10 mil evra pa da evropski boston pobedi nekog, ovako rekorderi su el 203 poena u 2 meca
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

U Italiji FC Internazionale a kod nas KK Internacional.U Baskoniji vise Srba ne u Partizanu.
b

bvb

pre preko 1 godinu

Ovi sto kazu da smo dosadni sa nasim igracima i brojanjem minuta i poena su zaboravili izgleda da su oni ti koji godinama unazad broje iste te minute i poene. Zaboravljaju i da je Zeljko sam pricao kako se vraca u KKP i da ce akcenat biti na mladim domacim igracima i razvitku igraca za reprezentaciju. Dosao je do toga da ima 4 nasa igraca u timu koji ni protiv MZTa ne dobijaju krstenu sansu.
D

Dzoe

pre preko 1 godinu

Avangarda, stub srpstva. Oh wait…
a

arhitekt

pre preko 1 godinu

Koprivica, Trifunović, Anđušić i Vukčević ukupno večeras 3 poena Mislim da je svaki dalji komentar apsolutno nepotreban. E to je, sada već utabani, put kojim ide srpska košarka. Jednom rečju katastrofa!
z

zveki982

pre preko 1 godinu

Srpski kosarkasi u Partizanu 0 poena, 2 skoka i 4 asistencije! Ovo nikako nije dobro!
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Sa ovoliko stranaca nigde nećemo dogurati!!! Šta smo mi nekada bili...A sada Bože mili, da se prekrstim...I ono belaca što igra, Madar, Papapetru...I kažemo reprezentacija ima loše rezultate...
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Koliko god da ih imamo uvek nam je na terenu bar po dva donaća igrača što se za vas ne može reći.
D

Da cujemo..

pre preko 1 godinu

I sta kaze " najbolji " trener ?
G

Godzila

pre preko 1 godinu

Da je igrao Kampaco i Hezonja drugačije bi se završilo al dobro, trebaće vremena da se adaptiraju. Tek su stigli.
P

Pazi ovo

pre preko 1 godinu

Ali na jednom portalu napisase kako " partizanu fali iskustvo "...O Gospodeeee..A starac Foco malo stariji od svakog njihovog igraca..

Forzza

pre preko 1 godinu

Kakve talente gušimo, koprivica, vukčević, trifunović, pa i anđušić ne igra, samo se razigravaju ameri ovo nije humano iskreno, pa džaba i da se pobedi kada naši i neučestvuju u tome pa gde je tu draž i da napravimo nekog novog Bogdana, Pekovića...
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Nije ovo Srbija pa da moraju srbi da igraju, ovo je klupski sport i nije bitno ko je ko i odakle...
M

Ma sta kazes???

pre preko 1 godinu

Pa hteli ste Zoca ? Sta ti sada nije jasno ? Covek samo sa budzetima od 30+ M uspe nesto da napravi..I sa punim rosterima skupih amerikanaca..
H

Hmmmm

pre preko 1 godinu

Da li mi je draze zbog njih ili zbog sponzora njihovog ?
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Jos plej, jos centar, jos pozicija 4ti jos 4, 5miliona i onda je to, to...
M

Miroslav rikavela

pre preko 1 godinu

Ovo je ko iz filma mrtav ladan. Dobi i ti? Dobi. Sramota i za jedne i druge skakavce ovi jedni 10 godina troše nenormalno a ovi drugi već 2 sezone spiskaše za dve sezone desetogodišnji budžet budućnosti. Sramota nemam reči
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Jeste, samo za jedne igraju srbi, a drugi samo igraju u srbiji
@

@Mjv

pre preko 1 godinu

Da, 'cistokrvni' Srbi: Adams, Bentil, Holand, Martin, Ivanovic...Plus Vildoza.
L

Look

pre preko 1 godinu

Željko odlazili
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Za ovaj nivo kosarke 4 totalno neupotrebljiva igraca,kopriva,trifa,vukcevic,glass...previse Onda ostali peglaju dok ne puknu... Kako se EL bude zahuktavala sve vise ce da ekipa tone....ne moze to 6-7 igraca da izdrzi fizicki ...jos kad dodju 2 nedeljno...ne moze...
M

Mauro

pre preko 1 godinu

Izgleda da Partizanu bas fale igrači koji znaju igrati odbranu. Tacno mi ne lice na ekipu nego na bandu.
v

vldblk9a

pre preko 1 godinu

Vodis 3 razlike, 7 sekundi pred kraj, i pustis coveka da neometano lretrci ceo teren i da trojku. I ne treba da pobedis.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

skolski primer da treba praviti faul... deca to znaju....
S

Shearer

pre preko 1 godinu

Ovde se vise navija da Partizan izgubi nego neki timovi da dobiju... Nema tu i N od navijaca. Ogledalo nacije
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

A ti si sinoć navijao za Zvezdu?😂😂😂
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima sad cjelokupno drutvo to sto se malo peckano kao navijaci vecitih rivala.To svugde tako ne samo kod nas.
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Druže moj...Jesi li ti realan??!? Čekamo ovoliko da se vrate u Evroligu...Sad kao grobar kažem, skrkamo realno dobre prave da napravimo kakav tim??? Tim pun amera bez mozgova??!? I sad kao neko nam drugi kriv, sad nam npr Zvzda kriva, itd...Ne tražimo krivca u drugima...Sagledajmo stvari na pravi način!!!
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Sta lupas bre koji Partizan, kapiten stranac, sve stranci, od 45 minuta, 43 igrali stranci. Oces za te sto za milione igraju, Pa Marinković igrao pet puta više nego svi domaci u Partizanu zajedno. To i nisu crno beli to su crni. Sa ovim su se složili...
S

Shearer

pre preko 1 godinu

@Reč je reč sto se zvezde tice pratim samo rezultat, na vesti ne ostavljam komentare. Sto se ostalih tice, to sto nema nasih igraca je rezultat rada u poslednjih 10 godina. I ja bih voleo da imamo celu domacu petorku, ali jedno su zelje a drugo realnost.
T

Tugica....

pre preko 1 godinu

MALO PARA MALO POJAČANJA SKUPIH !!! IZDRZI kkp
M

Markkoo

pre preko 1 godinu

Anđušić,Trifunović,Koprivica i Vukčević nisu stranci i ukupno 3 postignuta poena.Stranci nemaju osećaj te pripadnosti klubu kao domaći igrači,biće pobeda,biće uspeha,ali gubi se draž jer gro tima čine stranci.
S

Srki987

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 al što Žoc celu utakmicu napušava nesrećnog Lesora. Što je najgore ovaj uopšte nije loš bio!
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Hahahahahaha
I

IGokea 2008

pre preko 1 godinu

JADNI PENZIONERI , DRZITE GACE.
a

arhitekt

pre preko 1 godinu

Čekaj bre... Koprivica, Anđušić, Vučević i Trifunović ZBIRNO 3 poena Katastrofa i za partizan i za Srpsku košarku
k

kako beše

pre preko 1 godinu

A da, TOP 18
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Pa dobro bre,hocete li vi jedan put pobediti nekoga? Sve ove godine smarate kako bi sve nase protivnike odrali i oducili od kosarke i sta cemo sad? 203 kosa primili za 2 tekme,nije li vas sada konacno malo sramota? I da li cete konacno ucutati i shvatiti da ovo nije EL gde je dosta 2-3 pobede da ides dalje?! I hvala vam sto ste uzeli ovog lesora hahah ubio vas je! Sportski pozz!
F

Figueroa

pre preko 1 godinu

Ma bravo za Partizan i promovisanje Srpske kosarke,od osam strelaca na mecu,sedam prvih stranci..Jedan jedini polu-Srbin koji se upisao u strelce Tristan Vukcevic citavih tri poena...onog Zeljka Pantica ocima ne mogu da vidim,ali za KK Partizan je apsolutno sve u pravu
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

A za vas FK nije u pravu? Za sve je u krivu, samo je u pravu za KK Partizan. I jos ocima ne mozes da ga gledas. Pred ogledalo i postavi sebi koje pitanje!
M

Molimo vladu

pre preko 1 godinu

Drzavo malo je 20 mil budzeta mora barem jos 10 mil da bi se borili za top 17! Ne mozemo igrati Evroligu sa samo 4 pleja i 6 centara Panterom od 3,3 mil i Nanelijem od 4 mil,ne moze se dovesti samo 8 pojacanja i to 5 iz F4 ekipa !! Malo je ovo ,hocemo jos i jos i joss!!!

Kos

pre preko 1 godinu

I nije bas duhovito Partizan nema nijednog pleja osim mladog Madara i 2 centra to je to.
G

Gost34

pre preko 1 godinu

Hauard 24 minuta samo igrao, pola utakmiceb4 lične i niko ga ne napada
M

Mali jsd

pre preko 1 godinu

A jel idete na F4????
Č

Čerge oko njega idu

pre preko 1 godinu

Da.
G

Gost6789

pre preko 1 godinu

MARINKOVIĆ 30 MINUTA SVI ŽOCOVI SRBI 20
B

Brukaaa kakve nema nigde

pre preko 1 godinu

Treba ih bojkotovati! Tolike pare ulozene i opet nista! Pa sta nam sada fali?! Ovaj tim je duplo skuplji od Albinog i opet nista! Razocaran sam..

Sliks17

pre preko 1 godinu

Ljuljaj admine, ljuljaj admine
У

УЛТРА.....

pre preko 1 godinu

ВИШЕ ИМА СРБИН ПОЕНА У БАСКОНИЈИ НЕГО У ПАРТИЗАИИИУУУ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
J

Japi

pre preko 1 godinu

Karma.
P

PG

pre preko 1 godinu

Kao protiv Burse ? Sta znaci ovo branjenje suta za 3 poena ? Ja ovo iskreno ne razumijem . Jednostavno ovo je nelogicno, van svake pameti . Zeljko valjda zna najbolje , ali ovu utakmicu bi priveo kraju trener pocetnik . Iskreno .
4

446

pre preko 1 godinu

Nije samo Bursa,Cedevita,i jos par utakmica,na istu foru gubi covek..
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Željko izgleda kao neiskusni klinac pa ne naredi ekipi na +3, 5 sekundi do kraja da ne napravi faul za 2 slobodna. Je li ti se Željko ovo prvi put dešava? Ma idi i ti i tvoje titule i tvoji stranci, praviš rotaciju od 7-8 igrača a naši ti na klupi sjede gotovo cijelu utakmicu. Nisam mislio da ću ikad ovo reći, Željko, da se ne ljubimo, penzija zove, uživaj u njoj zaslužio si.
M

Mitra

pre preko 1 godinu

Не прави се фаул на 3 разлике и 9 секунди до краја... и пушта се играч који је до тад погодио 8 трица да шутира за три поена???
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

BUŠI😂😂😂😂BUŠI😂😂😂😂BUŠI😂😂😂😂
p

pobednički

pre preko 1 godinu

Fali ti još jedno BUŠI na kraju bez HA HA HA HA. Care 🤣
L

Laktasi 2007

pre preko 1 godinu

Milutinova dovesti i Kampaca za 10 mil ! Kad vec imamo tolike pare ne treba stedeti nego samo saltati pojacanja kao na traci! Prvi smo u Evroligi po broju pojacanja ove sezone ,a u top 5 smo sa budzetom ,odmah posle Barse,Efesa,Reala,Fenera..
T

Tata Menažera

pre preko 1 godinu

Minuti Srba: U Baskoniji - 30 U Partizanu- 22
g

gost978

pre preko 1 godinu

Idi bre dečko leči se na nekom drugom mestu… svaki bre dan isto pišu, pa da li je moguće da toliko jadne i dosadne živote vodite da vas ovakve gluposti ispunjavanju…ovo je vre sportski portal, doktori za te vaše provere se nalaze na drugom mestu
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Nba partizan hahhahaahha dva meca 203 poena boston evropski, nego penzosi stegnite gace mora jos plej centar i 10 mil
G

Grobari !

pre preko 1 godinu

Za top 17 spremni :D
M

Mislis za

pre preko 1 godinu

ove iz Zeleznika? Top 17 je njihovo prirodno staniste.
G

Gost0912457

pre preko 1 godinu

Haurad je zvanično visok 178 zato ne igra Nba, u top 3 šutera u El ako ne i najbolji, ne skače ne asistira ali kad ga krene šut onda je to ovo večeras
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

A nezvanično ima dva metra.
n

ng

pre preko 1 godinu

e onda ništa
S

Saporex

pre preko 1 godinu

Pre svega hvala komsijama na razvoju mladih srpskih prospekata. Čak 3 poena od 96. Zrtvovala se pobeda zarad razvoja srpske kosarke.
G

Gostnjiuoip

pre preko 1 godinu

ma samo reci za ovih deset godina koga ste razvili od srpskih igraca a dva tima imate?
a

ahahaq

pre preko 1 godinu

vidim i kod vas se Srbi ubise...

Sliks17

pre preko 1 godinu

Inace pogled na tabelu. Drzite cvrsto 18.mesto

Rx

pre preko 1 godinu

Ma nesmemo da gledamo tabelu imamo posle 2 kola isto 0-2 kao vi i koliko 5 koseva veci minus katastrofa.
N

Naneli

pre preko 1 godinu

Je placen 5 mil za dve sezone bolje za te pare da smo doveli Doncica! Mada ne znam kako ali Ostoja u nikad vecoj drzavnoj lovi mozda i dovede Milutinova i Kampaca u paketu!
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

bolje bi sudio nebojsa covic, toliko
a

au

pre preko 1 godinu

faul se pravi ja da verujem ne mogu tako prosle sezone protiv Burse tako sad najveci nas problem je odbrana sa preuzimanjima bespotrebnim ako ne promenimo covek na coveka sluzicemo za plus koseva protiv nas u mocertu
I

Iskrenoooo

pre preko 1 godinu

Drzavo malo je 20 mil budzeta mora barem jos 10 mil da bi se borili za top 17! Ne mozemo igrati Evroligu sa samo 4 pleja i 6 centara Panterom od 3,3 mil i Nanelijem od 4 mil,ne moze se dovesti samo 8 pojacanja i to 5 iz F4 ekipa !! Malo je ovo ,hocemo jos i jos i joss!!!
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Hvala ti Željko za ovu divnu veče. Spavaću kao beba.😂😂😂
G

Gost...uztr

pre preko 1 godinu

ma neka smo ti mi utjeha nakon sinocnjeg debakla.treba se malo odspavati.laku noc
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Neko će da spava a neko da gricka nokte. Treća smena ti ne gine.😂😂😂😂
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Šta su sinoć uradili Ferencvaroš i Pao, jesi li noćas lepo spavao?
j

juzny

pre preko 1 godinu

veze on nema, samo sto niko nema j..a da mu kaze... kasno je sad, razočarenje ogromno
Z

Zeljkovi milioneri

pre preko 1 godinu

Daj pare još još još, treba dostići top 17
S

Sadus

pre preko 1 godinu

Domaci igraci 0 poena!! Institucija bre
G

Gokou

pre preko 1 godinu

A TRIFUNOVIĆ NA PLUS 3 NEŠTO SE ŠEPURI I KOSTELU DOBACIJE DOK OVAJ PROMAŠUJE SLOBODNO TAD SAM ZNAO DA ĆE IZGUBITI
s

sadus

pre preko 1 godinu

Ali neverovatno to samo igraci partizana rade...prosle godine ona paljevina Smailagic sad ovaj mucenik Katastrofa
G

Gost241

pre preko 1 godinu

Pravi crno-beli. Crni igraju, beli na klupi. Stim sto su beli pod vecim stresom, Zeljko se istresa na njih.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Mozda je vreme da Partizan najzad dovede ozbiljnog centra a ne da nam svaka ekipa u Evroligi daje po sto poena i vise.
G

Gostbre

pre preko 1 godinu

ima li neko normalan ovde pa da kaze kako igramo sa 6 igraca 35 min naspram njihovih 12..pa nisu ovi nasi supermeni..onaj se odmara 7 min udje 3 min i sve pogodi...ja zadovoljan...odavno nisam gledo ovako dobru utakmicu NAPRED PARTIZAN
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Ko se zadnji smeje?😂😂😂😂
G

Grobarče

pre preko 1 godinu

A sto mu Dangubic ne igra ???
4

446

pre preko 1 godinu

Covek je ovako izgubio od cedevite,burse,i dalje nije naucio lekciju..Boze sacuvaj ko nas vodi..
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Čuvena Žocova odbrana,100 poena po utakmici
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Postovani, ovo je poraz koji najvise boli, jer Partizan igrao bas dobro, zasluzio da pobedi, ali da vam kazem, prvi put kazem da me Zeljko raocarao do neba, pa jeb.... valjda si imao 1000 ovakvih tekmi i dobio ih, nerviras me sve vreme kao da objasnjavas nesto, ali ne vidim da si crtao jednu krstenu akciju, Trifunovic bleji, mase peskirom ne igra, ne razumem, Tristan pogadja trojku, igra dobro odbranu, tebi i to ti nije dosta, nego klupa, nek ti igra Naneli koji ti izgubio mec, zajedno sa onom nesrecom Lesorom. Prvo dobiju trojku u zadnjoj sekundi, a posle videli smo sta se desilo. Zao mi je, bio sam siguran da ce Partizan ovo dobiti. Ajmo dalje, srecno u nastavku i vama i mojoj Zvezdi.
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Utakmicu je izgubio panter, a lesor 17 p 11 s, šta je još trebao da uradi
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Idemooo f4 nikada bliži.😂😂😂😂

Sakur

pre preko 1 godinu

Nerealno kakve su trojke likovii pogadjali i jos imamo dobijenu utakmicu
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

😭😭😭😭😭
p

preko dvesta u Zeljka Obradovića

pre preko 1 godinu

Ove pube do čepa, ali dobro oni jos nisu igrali ovo takmičenje.
A

Asad

pre preko 1 godinu

Žozeeee Murinjoooo Žozeee Murinjoooo Žozeee Murinjoooo
A

Asad

pre preko 1 godinu

Žozeeee Murinjoooo Žozeee Murinjoooo Žozeee Murinjoooo
G

Gostlkoh

pre preko 1 godinu

Alba 100 Baskonija 103 šta kad dođe Efes
G

Gosthuiop

pre preko 1 godinu

buraz dobi cemo efes.sigurno!
j

juzny

pre preko 1 godinu

VEZARA, pa ovo ni mnogo neiskusniji treneri ne gube...
G

Gost65

pre preko 1 godinu

Protiv Albe 100 danas 103, jes žoc zatego odbranu
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Kad par sekundi do kraja imas 3 poena viska i ne pravis faul da ih sprecis da sutiraju za 3, bolju sudbinu u ne zasluzujes, sta njima Zeljko prica na tajm autu sta oni rade kad osnovne stvari grese, ja stvarno ne znam...ove godine ako se nista ne osvoji, Ostoja treba pakuje kofere dosta je prodavao maglu, ili ce opet Grobari da miluju kosarkaski klub a samo na fudbalu da vicu uprava napolje, a u kosarci smo godinama unistavani od iste te uprave sve su to isti ljudi manje vise, sta je uprava kk toliko bolja nego fk...
G

Gostpoipoi

pre preko 1 godinu

Welcome to EL, Avant Garde Millionairs! 🤣🤣🤣
o

ovo je protiv zdravog razuma

pre preko 1 godinu

3 razlike, 7sekundi pre kraja jedina opcija koju imaju je šut za tri poena i mi im to dajemo!!! Ovo je nerealno, apsurdno.
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Ja bih jos para ulozio i doveo barem jos dvojicu stranaca
G

Gost67

pre preko 1 godinu

Hauard oola utakmice sa 4 lične greške i nijednom ga nisu napali, e sad ko je kriv zaključite
P

Pik and Pop

pre preko 1 godinu

Pravi faul, zaustavi jedino što imaju. Neverovatno.
t

tores

pre preko 1 godinu

ne tugujte grobari mi smo jos gori
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Domaci igraci (samo ih 3 ima) igrali zajedno ukupno 16 i po minuta, imali 0 poena. I slovima, nula. Le Day 38 minuta, Lesor 39, poredjenja radi. Sta napraviste od tima, ovo je sramota.
T

Trifunoviccc

pre preko 1 godinu

Trifunovic jos uvek nije naucio da se ne raduje pre vremena? Sad pokazuj prema publici sta si pokazivao

LosXeneizes

pre preko 1 godinu

Iznenadilo me je da Zeljko izgubi ovako dobijenu utakmicu,nikako ne mogu da poverujem da im je rekao da ne prave faul u poslednjem napadu 4/4 pa za to ti treba zdrav razum samo da tad pravis faul i tako branis trojku.
G

Gost6543311

pre preko 1 godinu

jes žoc trenerčina svaka mu ekipa da 20 trojki
G

Gost6yui

pre preko 1 godinu

Ovaj Hauard je u nekoliko Nba utakmica isto imao ovakve šuterske utakmice, nema visinu zato je u El Otprilike je u rangu Larkina
l

larkin exexe

pre preko 1 godinu

Ko zna da stane ispred njega nema da da još ni preko ni ispod ruke.
E

Ementaler

pre preko 1 godinu

Prosek primljenih koševa 101.5 po utakmici...Kakva se to odbrana igra?!
C

Cartel

pre preko 1 godinu

Poslednja pobeda u eliti 2014...Sprdnja od tima
V

pre preko 1 godinu

Ako tako gledas i city poslednju pobedu u čempionšipu ima pre 15tak godina
J

Jel nas ne za…bava

pre preko 1 godinu

ZASTO NISMO PRAVILI FAUL??!!
B

Boris iz Beograda

pre preko 1 godinu

Bukvalno amaterizam na nivou. Imaš 3 razlike i ne praviš faul, već dozvoljavaš šut za 3?!?!?!?!? Svaka čast gospodinu Obradoviću za sve u karijeri, ali mislim da je vreme ua reći pa pa i krenuti put penzije...
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Pogledaj ko je bio najbliži lopti u zadnjem napadu...Lidej, pa Panter i na kraju Lesor...Ko od njih trojice ima mozak da skapira šta treba??!?
G

Gost9909

pre preko 1 godinu

ŽOC EFEKAT
r

realnost

pre preko 1 godinu

Sledeća -15
G

Gost 777

pre preko 1 godinu

Od 96 poena Partizana ukupno 7 su dali košarkaši Srbi.
V

Vggg

pre preko 1 godinu

To stoji, al koga dovesti, sad kad pogledas malo igrace
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Ja koliko pratim 0 poena su dali domaci. Ne znam Tristan da li se racuna kao domaci. U slucaju da jeste onda imaju 3. Mada u stvari Panter je Srbenda tako da pokidali su domaci.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Da li je moguće da smarate i dalje sa tim nebulozama koliko su dali koševa Srbi?Koje srpske igrače da dovedemo u Partizan da igraju EL?
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Pa verovatno Jokica, Pokusevskog, Jovica, Teodosica, Lucica i Milutinova, posto imamo pregrst igraca koji su sposobni da igraju EL a mi zapeli za strance!
G

GostKenjator

pre preko 1 godinu

Stefan Simsic je Hrvat, nije Srbin, on je dao 22 poena, dole kralj.
G

Gost66

pre preko 1 godinu

Zeljko OBRADOVIC!!!!!!!
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ceo život brani poslednji napad...
J

Junker

pre preko 1 godinu

A jbg, legija stranaca ne igra nikad odbranu.
G

Gostgokuo

pre preko 1 godinu

Domaći igrači ukupno oko 20 ne poena nego minuta

Sakur

pre preko 1 godinu

i sta sad sa tim
a

asi

pre preko 1 godinu

Faul,faul,faul i ne bi bilo produzetaka. Kako niko da se seti toga?!
G

Gix

pre preko 1 godinu

To je posao trenera
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Kako daxse sete?? Pogledaj tu trojku!! Lesor i Panter uz igrača! Prvi bez mozga, dokazano, a drugom na pameti kada će lopta na drugu stranu da se ispucava!!!
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Sami sebe pobedili!
Z

Zeljko turcin

pre preko 1 godinu

Au bre gori smo od cigana.
A

Asad

pre preko 1 godinu

HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
G

Gost07

pre preko 1 godinu

žoce ostani