Komentari na vest

Partija karijere Alekseja Pokuševskog i pet poena u poslednjih 50 sekundi (VIDEO)

G

Gost898

pre oko 3 godine

Kako ide Bogdanoviću, je l solidan?
t

tokomok

pre oko 3 godine

Beli Durant! Glava odlicna, visina odlicna, pokretljivost odlicna, osecaj za skok, dribling, tehnika. Jedine mane su mu masa i snaga (u NBA to sredjuju tokom leta, pogledajte Janisa kakav je dosao u NBA), i procenti (koji ce doci kad tad). Mali je najmladji registrovani igrac u NBA od njih cirka 450. Niste impresionirani? Bicete. Kazete mnogi talenti nisu uspeli? Pokusevski je, za razliku od njih u pravim rukama sto se tice razvoja, tim koji je u rebuildu, koji ce tankovati sledece dve sezone minimum. Beli Durant ljudi!
г

геца м

pre oko 3 godine

Није Јанис то средио преко лета. Боље да среди природно за две три године да не откажу колена, лигаменти и слично. Мозгу један медиоктитетски. Упоређујеш га са Дурентом а нисам видео да је Дурент средио физикалије још увек. Тежак је мршавко.
t

tokomok

pre oko 3 godine

geca, pod jedan ne umes da procitas, pod dva ne umes da protumacis, pod tri, imas potrebu da vredjas drugu osobu jer ima misljenje koje se razlikuje od tvog, sto samo po sebi govori ciji je mozak mediokritetski, a to bi, barem u tvom slucaju, bila uvreda za mediokritetske mozgove. Pogledaj kakav je Janis dosao, a kakav je sad. Niko nije pomenuo da je to jedno leto. Janis nije neki suter, Pokusevski se dosta oslanja na sut, ima dobru mehaniku i to ce mu biti jedno od najjacih oruzja, samim tim sto poseduje takvu brzinu i takav sut sa svojih 213, navodi na poredjenje sa Durantom. To poredjenje su napravili neki mnogo strucniji ljudi od mene i tebe. Zelim ti sve najbolje i da ne ispadas toliko cesto glup u drustvu.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Ma jok bre, ne zna mali nista. Zelen je za reprezentacinu, nema kila, nema iskustva, ma bolji su Kalinic i Simon. (Sarkazam)
B

Bracafaca

pre oko 3 godine

Polako ime vremena za njega, jedna pola sezona u nba je nedovoljna za reprezentaciju ne kazem da ne treba biti pozvan. A to sto je kalina bivsi igrac zvezde je tvoj problem ako vec tako uporedjujes onda ni lucic ne bi trebalo biti u rerezentaciji
B

Boaće

pre oko 3 godine

Vidim da ti znaš... Mali ima najgore procente u istoriji NBA... Znači, ispod 30% iz igre... ispod 20% za tri... Tako da, rano je za dizanje u nebo...
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Калинић није тренутно бољи од овог већ је 17 пута бољи, што не значи да мали, даће Бог, неће напредовати и стићи га и престићи.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Nema ovo veze sa zvezdom i Partizanom. Naravno da ni Lučić ne treba da igra, ni Gagi Milosavljevic, ni Guduric, ni Zagorac, ni Davidovac. Od trojki po meni jedino u obzir dolaze Pokusevski, Dobric, i Todorovic kad je zdrav.
Д

Дамјан

pre oko 3 godine

Алексеј ће бити најбољи српски играч ,свих времена......Запамтите то.
A

Amid

pre oko 3 godine

Nemanja Aleksandrov
г

геца м

pre oko 3 godine

Браво за малог, али мислим да је боље да игра развојну лигу и да има минутажу, јер њему фали игре у сениорској кошарци. Ова партија је випе изузетак него правило. Надам се да грешим.
Д

Дамјан

pre oko 3 godine

он има одличну минутажу
b

bratmoi

pre oko 3 godine

odigrao vise od pola utakmice, stoga minutaza i vise nego dobra, pogotovo za njegov uzrast i trenutne mogucnosti koje su vise neiskustvo, bice on dobar
S

Saklaman

pre oko 3 godine

Slusaj ovu dvojicu, ima odlicnu minutazu. Imao je na ovoj utakmici gde nije igrao orvi tim i gde se desio BO, inace nema nikakvu minutazu niti ce imati sa ovakvim procentima suta