Komentari na vest

Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda u ciljnoj ravnini: Osam kola do kraja plej-of trke, miriše na foto-finiš

m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Zvezdin problem nije samo rezultatski zaostatak za vodećima već mnogo više raspad u njenoj igri što je direktna posledica dolaska Kampaca. Tri dobra ali istovremeno divlja igrača u bekovskoj liniji je mnogo. Ivanović izgleda da nema dovoljno autoriteta u odnosu na njih a sa druge strane ostali igrači nemaju kvalitet da bi preko njih moglo da se igra. TOP 8 je samo želja i to je izvesno još od Žalgirisa.
P

P Dragan

pre preko 1 godinu

Za ovog gospodina mislim da se prestavlja kao MVP , slušaj druže mnogo slušas Tegeltiju ( najveći mrzitelj uz Pantića i čovek koji priča neistine posebno za Zvezdu ) ili stvarno si na portalima samo da bi pisao nešto . Kakvi 800 000 € za Adamsa i koji to domaći igrač sem Nedovića ima veću platu od vašoh Avramovića , Smailagića pa i Vukčdvića koji ima oko 500 000€ Andjušića za strance da ne pišem jer se skoro sve zna i na kraju imas obraza da kažes za nas stručni štab pa šta ćemo sa vašim koji kad sr saberu svi treneri košza skoro 2 miliona € i ti pročaš nešto , druze 21 vek je i sve se pronadje na internetu ko koliki ima buždet tako da nema potrebe da lupas.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Ukoliko Partizan pobedi naredne dve utakmice u Italiji gotovo je izvesno da će ući u osam.Ukoliko ne pobedi i dalje će imati šanse,ali male.Sa druge strane Zvezdin plasman u osam je u domenu teorije.
P

Partizanov@c

pre preko 1 godinu

Ništa još nije sigurno, ima još 8 mečeva a oba naša tima imaju 4 kod kuće. Zavisiće i od ostalih rezultata ali treba se boriti do kraja. Partizan moze i da preskoči Monako npr ali i da ne bude u top 8 a Zvezda moze sigurno do top 8.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Zvezdine šanse su 1%, a posle sledećeg kola i Efesa biće konačno 0% pa da prestanu ovi idiJotski naslovi i analize. Tim vlade republike Srbije će se boriti sa Baskonijom i Makabijem za preostala dva mesta u top 8. Oli, Real, Barsa, Fener, Monako i Efes su 6 sigurnih
N

Nejasna

pre preko 1 godinu

je priča. Duško se često opisuje kao DIKTATOR GVOZDENA PESNICA itd međutim mi vidimo da ovi na terenu deluju kao indijanci. O čemu se radi niko ne zna.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Partizan je prošle sezone doveo neke mlade i neafirmisane igrače plus dva pojačanja, Lidej i Panter. Na početku ove sezone, pojačanja su Papa i Egzum. Anđušić i Naneli su šenzioneri koji mogu ozbiljno igrati aba ligu. To što ovi navijači tzv. czv spinuju i pričaju o Partizanovim skupim pojačanjima, to samo zataškavaju svoj bezobrazluk dovođenjem tri igrača od ukupno skoro 15 miliona eura.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Нанели пензионер од милку ипо по сезони, и најбољи тројкаш ЕЛ икада и међу топ пет тројки прошлогодишње евролиге??? Аууу друже, па ти си кошарку почео пратити пре 4 године када се наранџаста лопта први пут закотрљала аутолимарском радионицом у прислоници
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Alo, Ložač, pričaš šta je bilo nekad, ti stvarno misliš da on sad može da igra ozbiljnu košarku??? Penzioner, čist, može da igra protiv slabijih aba ekipa, prati malo, udubi se u njegovu igru, ne pričaj na pamet. Od svih Partizanovih igrača koji su došli u zadnje dve godine, samo su Papa, Egzum i možda Lesor pojačanja. Sreća je što je Željko tu pa pegla neke stvari, inače da nije njega, bili bi od 15. do 18.mesta u EL.
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

@ MVPCACAK Zasto pokusavas objasnjavati stvari ljudima koji ne mogu to da shvate? Jednostavno,oni nemaju mogucnost razumnog poimanja stvari. Mozak im je tako bazdaren i dzaba! Ovaj mlati o 1,5 milion € plate za Nanelija. Neciji komentar je za njega cinjenica! Mozes im iznositi argumente i cinjenice 100 godina, ali ne vredi.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...da ste bar malo pratili kosarku znali bi da je taj naneli prosle sezone bio najbolji igrac makabija i odigrao najbolju sezonu u karijeri. a ne znam stvarno koje je to nepoznate igrace doveo, andjusic mozda, smailagic, vukcevic su nepoznati samo onima koji nisu gledali kosarku u zivotu a i madar i koprivica nisu daleko od toga.o ostalima nema smisla pricati, ko god prati evropsku kosarku vrlo dobro zna vasa pojacanja.penzioneri su raduljica, kuzmic, markovic a naneli nije ni blizu toga i kosta vise nego ova trojica zajedno garantovano...to sto ste vi doveli papa da igra ono sto kod nas igra lazarevic mnogo toga govori...
s

smešnoguft

pre preko 1 godinu

Da se ne lažemo Zvezdine šanse su bazirane na činjenici da je jedini način da pobede svih 8 utakmica???? Pa nema teorije. S druge strane, Partizan mora minimum minimuma 4, što takođe nije lako. Tako da je ovo vrlo zavisno i od drugih ekipa i ključan susret za Partizan je Virtus
P

Partizanov@c

pre preko 1 godinu

Ne znam šta se tačno zamera Zvezdi. Zvezda nikad ili možda jednom imala više od 11 pobeda a trenutno sad ima 11 pobeda i još 8 utakmica od čega 4 kod kuće. Partizan je u odličnoj poziciji, ali i Zvezda ima realne šanse za top 8. Hajde jednom da se ujedinimo i da se ne prepucavamo, ništa ni jednima ni drugima neće pomoći da neko od njih ne igra top 8 a koristiće svima, ako ništa drugo zbog pozitivne atmosfere.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Mesas teze i nisi u pravu. Zvezda je imala sa Radonjicem 14 pobeda,ali nije prosla u top-8 pre par godina. Druga stvar je da ove sezone nema ruskih klubova sto dodatno olaksava posao. Kazes sta se zamera Zvezdi,druze sta se ne zamera. Krenuli su EL sa Jovanovicem,bez Vildose i Kampaca...na ovakav Partizan?! Posle su videli da je vrag odneo salu,pa su se malo trgnuli. Nedovoljno naravno. Ocigledno da skaut tim ne radi dobro. Ne mozes Adamsa da pratis godinu dana a da decko nije ni za KLS. Ne moze Bentil i Holand da budu pojacanja?! Previse gresaka i evo gde smo sada. Sramotan sut i sramotna igra Zvezde sa nikad realno boljim timom. A to za podsku se manje vise slazem. Dobro je da tim iz Srbije bude u top -8! Jer me ne bi iznenadilo da mogu izbacili bi i Zvezdu i Partizan i uveli London i Dubai!
@

@ TP1

pre preko 1 godinu

Dobro, shvatam, ali ko ne gresi? Svi grešimo, uostalom krenuli od sebe i reci da i sam ne praviš loše procene ili donese loše odluke. Elem, sad je Zvezda u boljoj poziciji jer ima već 11 pobeda ali i 8 utakmica da odigra sto je potencijalno 19 pobeda a i sam kazes da imaju odličan sastav. Zato glavu gore i podršku treba dati tim momcima i treneru, šta je to teško. Biće još pobeda, videćemo kako će odigrati i ostali. Niko još nije obezbedio plasman ali ni izgubio šanse da se plasira. Ajd u zdravlje.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...zvezda je pre par sezona bila deveta sa 16-14, znaci 16 pobeda u formatu sa 16 ekipa...
P

P .Dragan

pre preko 1 godinu

Zvezdu je država ukanalila na početku sezone sa igračima koje je dovela takodje i trenerom jer sem Nedovoća mi nismo imali novca za bolje igrače u tom trenutku ( dok su drugi oformili tim sa odličnim i skupim igračima ) e kasnije smo i ki dobili novac i onda smo počeli korekciju tima dovodjenjem trenera i Vildose i kasnije Kampaca , takodje su terbali da dodju još Polonora i još jedan igrac ali onda je Evro liga uradila svoje sa susoenzijom pa kada ni to nije bilo dovoljno sa sudjenjem je Zvezdi OTETO bar četiri pobede i što je najgore sudjenje je i dalje uz Panatinaikos ubedljivo najgore na štetu Zvezde što nije slučajno .I tako da ove sezone uz sve ovo mi nemamo baš nikakve šanse . Videćemo prvo dali ćemo i sledeće godine biti deo Evro lige i kakav ćemo tim imati jer ako se ponovi prošlo leto trebali bi odustati ili početi kao neki skandiranje protiv presednika .
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Ko vam je doveo Adamsa za 800 hiljada eurs za tri meča koja je odigrao. Kampaco, vildoza, nedović, skoro 15 miliona eura??? Koliko koštaju ostali vaši igrači, ko zna?Dva trenera sa dva stručna štaba? Bolje vam je da ne pričate neistine i da se okrenete svom klubu u svoje dvorište. Nemojte više širiti mržnju bez razloga.
@

@MVP

pre preko 1 godinu

Ako je adams 800 000 onda je naneli minimum 8 miliona! Majko mila ko sve komentariše ovde! Inače komentar je apsolutno i 100% tačan, što su potvrdile kvota na svim kladionicama na početku sezone: partizan osvaja EL - 35 ; Zvezda osvaja EL - 80. Što znači da je na početku sezobe budžet kamerunaca bio više nego duplo veći od budžea kkCZ
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

@прислоничанин Прочитај шта је човек написао, кампацо и вилдоза су дошли кад је сезона увелико почела, док је најпознатији робијаш међу тренерима и најпознатији тренер међу робијашима имао 5 играча од милион плус још почетким јула! Иначе шта мислиш колика је разлика у цени владе Јо-а и помоћника Симона и Јоровића, наспрем најскупљег тренера у историји ЕЛ и његових '11 величанствених' помоћника?
G

Gostxyz

pre preko 1 godinu

Zvezda igra kao razbijena vojska, stice se utisak da trener nema ozbiljan uticaj na igrace ili mozda ne zna drugacije. U svakom slucaju pricati o ulasku u plej of je bacanje blata u oci. Problem Zvezde je i sto dovodi igrace koji nisu za nivo EL, a celu sezonu primaju platu i navijaju sa tribina. Navescu samo tri slucaja: prosle godine Cirbes, ove Raduljica i Holand. Naravno i prosle i ove godine ih je bilo jos, neki su igrali, ali im je ucinak ocajan. Tako je svake sezone umesto da se dovede par dobrih igraca, dovodi se veci broj neznalica ili idtrosenih.
P

Pazi

pre preko 1 godinu

interesantno je da deluju raspuštano kao indijanci a priča se da je DUŠKO GVOZDENA PESNICA DISCIPLINA itd.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Па играли би и они да се држава у сред сезоне није отворила за Вилдозу и Кампаца. Реално смо били планирани за џак за ударање милионера из Дунавске, али срећом неко је то мало нивелисао са Кампацом, Вилдозом и штоје најбитније Ивановићем, тако да Робија после друге године у најбогатијем балканском тиму остаје са 0 трофеја
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Zvezda je svoje šanse propustila šta da očekuješ kad gubiš kući od albe s druge strane mi imamo vrlo težak raspored ali videćemo posle turneje u italiji
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Daleko smo mi od top 8, koji smo prokockali porazima kući od Milana, Partizana i Albe, i porazima na strani dobijenih utakmica protiv Žalgirisa i Bajerna. Ali ok, nije to ništa čudno pošto u ekipi imamo 7 igrača koji drže Zvezdu i doprinose, i 7 igrača koji nikakav doprinos nemaju. Ne mogu 7 igrača da iznesu celu sezonu. Ne može se bez dobrog centra i bez trojke šutera cele sezone. Velike greške su napravljene na početku sezone sa nekim igračima i sa trenerom, posle smo se krpili celu sezonu. Sada treba pobediti maltene svih 8 utakmica da bi ušli u top 8, što je maltene nemoguće. Ili 7 dobijenih uz povoljne rezultate drugih klubova, sve je to u domenu teorije. Propustili smo naše šanse...
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Hahaha pa jel moguće da ljudi i dalje dovode tim iz železnika u šanse za plej of a svake godine isto.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Zvezda da dobije Efes, Baskoniju i Valensiju, Partizanove konkurente za top8. Ovo ostalo nek radi sta hoce.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

A sad se navija za Zvezdu? Isti ste licemeri kao vas trener
A

Alcatraz

pre preko 1 godinu

Gunnersi- za sve se navija Partizan se voli⚫⚪⚫⚪⚫⚪