Komentari na vest

Pešić: Igrači da nauče da je u kvalifikacijama svaka utakmica kao poslednja

D

Dajvak

pre preko 2 godine

Nema mjesta panici, 3 od 4 reprezentacije idu dalje.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Sakupi hrabrosti i pozovi Pantera. Dečko ispunjava sve uslove da igra za repku. Ne samo kvalifikacije nego i takmičenja kada bi mu rekli da će igrati možda bi pristao.
V

Videli smo

pre preko 2 godine

mi da nemamo pleja osim Tea. Videli smo i Zagorca koji loptu ne može da uhvati. Ništa sporno, momku želim sve najbolje. Možda ga krene u budućnosti. Samo nije realno da se on pozove kad je svima jasno da je u očajnoj formi. Imali smo Ilića, koji je u ovom trenutku bolji i trebalo je da bude u sastavu. Ne kažem da bi sa njim pobedili, samo da u repki treba da budu igrači koji su u formi i koji mogu da doprinesu. Nije mi jasan ni ovaj Jovan Novak. Svojevremeno veliki talenat, večeras nikakav učinak. Jasno da nisu uigrani, nije bilo vremena za treninge, al ne može u zadnjoj četvrtini da damo 6 poena i to sve Petrušev. Forsiramo Tea i kad ga udvajaju. Moramo da imamo igrače koji će da aktivno učestvuju u igri a ne da ćoškare. Idemo dalje! Biće bolje. Biće još iznenađenja u svim grupama.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Potreban je još neko opasan da rastereti Tea kad ga udvajaju kao Panter npr. jer bi onda morali da udvajaju dva igrača. Teo + Panter na parketu uz Smajlagića i razbijali bi uz pomoć Avramovića, Kuridže, Radanova, Petruševa, Lazića...
p

publika

pre preko 2 godine

@neregistrovanigrobar Apsolutno nam nije potrebno da naturalizujemo amerikance. Nema iskreno to sad veze Zvezda ili Partizan, samo smatram da filozofija kojom se jos gotovo jedino Srbija vodi jeste ispravna-ne treba stranac da igra za reprezentaciju tudje zemlje. Ako je resenje nasih problema poziv Panteru ili bilo kom drugom strancu, onda smo mi sto se tice buducnosti u ozbiljnom kanalu.
p

poruka mrziteljima

pre preko 2 godine

Nisu bli najgori ova trojica spomenutih. Oni su bil PRISUTNI na terenu. Najgori su bili Zvezdini igraci kojih uopste nije bilo.Kad su se ovi momci borili ovi su bili izvaljeni na kaucu i smeskali se.To je ta Zvezda koja je najsrpskija. Ne mozes mi reci da nisu mogli da igraju u nedelju. Zadnja utakmica im je bila u cetvrtak.Pa nije kao da su se odmorili.Jedva da su probili znoj. Nije ovo prvi put da ih odmaraju, kao, za El jer svi znamo oni jure plasman, negde oko petnaestog mesta.Koje licemerje.I niko ih nikada ne kritikuje zbog ovog, jer oni manipulisu Stampom koja pise ono sto im oni kazu.Ja pokusavam da prodjem sa ovim ali me slabo ko objavi. Ali ja cu biti uporan, do kraja.
C

Comi81

pre preko 2 godine

Zašto nema Kalinića,Luke Mitrovića,čak bi i jedan Kuzmić dopineo među ovim amaterima...
K

Km2014

pre preko 2 godine

Pa imas njegovu izjavu da je u dogovoru sa Radonjicem, da nije mogao uzeti njih jel su trebali za utakmicu sa Uniksem.
I

Isti Mister Bin

pre preko 2 godine

Čovek je 30 godina u inostranstvu, a i dalje je ljakse. Uporediti njega kada drži neki govor, i Zoca, ili pokojnog Dudu, svaka reč je suvišna. On pobegaja iz selo, al selo iz njega neje. Inače vrhunski trener.
n

ne budi surov

pre preko 2 godine

Žoc je eskivirao vojsku i robiju da bi završio fakultet. Šta ćeš, nije svako imao vremena da školuje.
G

GostKg

pre preko 2 godine

Kakve veze ima odakle je covek? Da li treba da se stidi svog porekla da bi ti bio zadovoljan???
@

@SaleKg.

pre preko 2 godine

Zemljače nema veze ko je odakle, radi se o tome da je 30 godina u inostranstvu, a da se nije edukovao, opismenio. Daj nezajebavaj, sav je kao crtani film😂
I

Isti Mister Bin

pre preko 2 godine

Nemam ja ništa protiv Pešića. Ja kao Zvezdaš sam mu zahvalan što je bio u Zvezdi. Ali on kada nešto priča, to je plakanje. Treba mu dva minuta da sastavi jednu rečenicu. A onaj njegov tajmaut, kada je rekao oni DADU koš a vi skidate gaće, plakanje. Radi se o tome da je čovek skoro ceo život po Evropskim metropolama, a nije se obrazovao, nije stekao neke manire itd.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Sta si ti po obrazovanju i koliko si uspesan u svom poslu? Po vaspitanju vidimo kakav status imas!
G

Gost Peđa

pre preko 2 godine

Gospodine Pešiću, šta vam ovo treba pod stare dane?
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Njemu je jasno da Zagorac, Trifunovic, Dangubic pojma nemaju. BRAVO DOKTORE KOŠARKE. Jel ti jasno da neces odvest reprezentaciju na SP???? Kad ces to shvatit???
K

Km2014

pre preko 2 godine

Ovo je realno stanje, mladi igraci ne dobijaju sansu u nasim klubovima, dovode se stranci cak i u kls timovima, na nase igrace se vrsi pritisak da mora sa 18 ,19 godina da bude igrac, a strancima se sve oprasta bez ikakvog ucinka i igraju glavnu ulogu u svakoj ekipi, bojim se da ovde nema resenja i da ce u buducnosti biti sve vise poraza od ekipa kao sto su Belgija, Svajcarska i ostale.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Da realnost je kad zove Zagorca, Dangubica, Trifunovica ...naravno da je realnost - MENADZERSKA REALNOST.
K

Km2014

pre preko 2 godine

Pa ko mu je bio slobodan da zove od ostalih igraca, sem par talenata koje nij3 zvao jel nemaju iskustva kazi nam?
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Jovic mali nije dobio minuta, a jaci je od sve trojice zajedno, Dalibor Ilic od Zagorca 10 puta. U ovom rosteru pozvanom imao je bolje. Da ne govorim o početku 4.četvrtine kada na plus 9 za nas njemu umjesto Tea, Avramovica i Petruseva koji su tada mogli dotuci grogiranu Belgiju petorku cine PAZI SAD : Novak, Zagorac, Trifunovic, Dangubic i Ristic AJD TI MI KAŽI KO TU MOŽE DATI KOŠ?????? Kad se grogirani rival u 5 minuta te petorke na parketu izvukao i stekao samopouzdanje i izjednacio uvodis Tea, Avramovica i Petruseva. TO TI JE DRUŽE KRAJ - GOTOVO - VRATIO SI IH I NAPUNIO SAMOPUZDANJEM. Čist poraz Pešića - cist.
G

Grobar....

pre preko 2 godine

Pa sto ih nisi naucio? Uvek je imao opravdanje! Stani iza igraca! De se njega setise, Sasa Obradovic, Dejan Milojevic..oni ovog od 70g!
M

Micas

pre preko 2 godine

Ti si kari za penziju odavno kao trener..al nisi kriv sto te velike patriote predstavljaju naciju..vazno je da ih mi hvalimo na sva zvona i snimamo reklame sa njima..
P

Petar Denda

pre preko 2 godine

Da li bi neko mogao da postavi konkretno pitanje o Zagorcu? O njegovoj igri, o ponašanju, samopouzdanju. Pre svega je to pitanje za Obradovića, ali pošto mu je i Pešić dao ozbiljnu ulogu, mogao bi i on odgovoriti. Čime on to doprinosi ekipi, šta je to što mi ne vidimo. Naučite nas, da se više ne nerviramo, da znamo šta da očekujemo. Ne igra on u nekoj trećeligaškoj ekipi, pa da njegova pojava može tek tako prolaziti ispod radara. Evo već treću ili četvrtu sezonu za redom...
L

Luka muka

pre preko 2 godine

Opet kriv Kokoškov