Komentari na vest

Pešić o Teodosiću: Rekao sam mu da ima boljih od njega, odustali smo i od varijante da bude rezerva

L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Sve si dobro rekao, samo si promašio za Gudurića. Ako se Avramović oporavi, Gudura verovatno neće ni biti medju 12. Inače Nedović vrv startna dvojka, a Dobrić će krpiti na 2 i 3 umesto Nedovića i Lučića, Avramović izmedju 1 i 2, Kalinić uglavnom na 4, u rotaciji sa Petruševim, Bjelica out. Jokara i Milutinov na 5. Davidovac 99,9% putuje na prvenstvo. Micić, Nedović, Lučić, Kalinić, Jokić, Avramović, Dobrić, Davidovac, Petrušev, Milutinov, Jaramaz, Koprivica/Simanić.
I

Iskreno

pre gotovo 2 godine

Na tea sam skroz zaboravio , kad smo raspravljali o petorci uvijek bilo micic Bogdan i onda kao Bogdan ne ide treba neko drugi.svakako teška odluka
a

amater

pre gotovo 2 godine

Kari Pesic dr kosarke. Kad on kaze nema mjesta, onda stvarno nema. Po tome kada ga je iskljucio, vidi se kako je Teodosic pripremljen.
S

Sablon

pre gotovo 2 godine

Jasno nam je vise da pravis nerezonske odluke da bi se nametnuo kao autoritet, odstranis neke ljude i to ti je kao sok terapija za ostatak ekipe. S obzirom da danas menadzeri vladaju vidjecemo koliko ti stare fore prolaze.
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Pesic nije tamo da bude voljen i popularan. On je tamo da ga se plase i slusaju. Ovo nije kontest za najvoljeniju osobu na planeti vec pripreme za Evropsko prvenstvo
P

Peti

pre gotovo 2 godine

Pozvao Pesic Tea na sastanak I rekao slusaj imamo bolje igrace na poziciji jedan od tebe realno je da nemas mesta u reprezentaciju. Teo ga gleda pita koji su to sem Vase ? Pesic odgovara Vanja Marinkovic I Avramovic. Teo se upiso od smeha rekao mu ok I napravio party 🤣
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Čovek je želeo da bude prvi plej pre Vase, a on to trenutno što zbog godina, što zbog ne igranja odbrane, može samo sanjati.
O

Objektivac

pre gotovo 2 godine

Misljenja sam da je Pesic pogresio, i nemojte samo ono- Ko smo mi da sudimo coveku koji je osvajao EP, SP, EL, pobedio USA na njihovom terenu…itd…Ok, to jeste tacno, ali njegova izjava da Teo vise ne moze da ima ulogu u reprezentaciji kao sto je imao, prosto nema osnova po mom misljenju jer znamo svi kako je igrao zavrsnicu sezone u Virtusu(MVP). Zamislite jedan Skariolo kako na ovo gleda sa kojim Teo saradjuje u klubu gde je Bog, mora da angazuje Brauna u spanskoj repki na poziciji pleja, a nama(Pesicu) Teo nije dovoljno dobar !? Da podsetim mladje citaoce da je Pesic imao cudne odluke i 2001 kada npr. nije zvao Berica koji je igrao pre toga sezonu zivota u Partizanu(ako ne gresim bio najbolji strelac Suprolige) i na EP poveo Vesu Petrovica na toj poziciji !!?? Ili godinu dana kasnije na SP kada mu Scepanovic nije odgovarao, a svi pamtimo godinu pre kako je igrao finale protiv Turske i sezonu pre SP u Partizanu.Covek danas na konferenciji nije znao da li je juce ili prekjuce igrao protiv CG i kada su ga pitali za krajnji rok(datum) prijavljivanja igraca, ni to nije znao pa je rekao da novinarima da za to pitaju Tarlaca, malo “cudno”, slozicete se !? I za kraj…neka Pesic ponovo “gresi” kao ‘01 i ‘02, a da mi uzmemo zlato, mada iskreno ne verujem u to, ali daj Boze da gresim.
G

Gost53

pre gotovo 2 godine

Šta je "čudno"? Pa ne mora selektor sve da zna, nije on sveznajuća Mara nego selektor. Za administrativne poslove postoji sportski direktor pa se njemu obratiti oko rokova, letova, smeštaja, vađenja viza i slično. Svako da radi svoj deo posla, a ne da selektor bude i selektor i fizioterapeut, i ekonom, i PR, i kuvarica... To možda može tako u nekoj seoskoj ekipi, a u reprezentaciji ne! Selektor se bavi onim što je na terenu, taktikom, igrom, treningom... Kada mu Tarlać kaže slušaj vreme je da se odredi poslednjih 12 Pešić će da preseče. A da je kojim slučajem rekao lupam rok je 18 avgusta, onda bi ste mu našli, e nije 18 nego 19. Drugo, kažeš tu imao je čudne odluke, nije zvao ovoga, onoga, i šta? Šta se desilo? Bili smo oba puta zlatni. Treće po tebi je ok, da ide trut koji je i sa 28 bio na lošem glasu što se tiče fizičke spreme, a ne neko mlađi ko svaki dan posvećuje svojoj igri i treningu? Samo zato što ovaj prvi ima nešto veće ime? To više govori o tebi samom, nego o Pešićevom izboru.
d

djole89

pre gotovo 2 godine

@gost53 covek napisao objektivno a ti ces da nestanes kao I ovi botovi sto lupaju minuse kad puknemo na evropskom
c

cccc

pre gotovo 2 godine

vesa petrovic ili mica beric. vesa uvek i svuda. znao je pesic zasto. ja kao zvezdas mogu da kazem da je vesa petrovic azdaja igrac bio
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 2 godine

To su srpska posla. Ako ga pozoves - sto si ga zvao? Ako ga ne pozoves - sto ga nisi pozvao? Ne tako davno komentari za Tea su bili sto uopste igra, da je mator, da je lenj, da siluje loptu, i da ima mladjih i boljih od njega i da je njihovo vreme doslo. E kada selektor kaze i uradi to, onda se pojave oni isti koji su tada pljuvali da bi sada pricali obrnutu pricu. Jbt, jel se moze vama udovoljiti? Ovde su u pitanju komentari na sporskom portalu, tako da ne mogu ni da zamislim kako vama izgledaju zivoti. Ili bolje, kako izgledaju zivoti ljudi pored vas. Ja zaista ne razumem. Ne moze covek da vam udovolji ali nikako. Kao ono - hocu nesto gazirano. Evo koka kola. A ne to mislio sam nesto drugo. Ok, evo ti Pepsi. A to je bezze. Ok, evo ti Kokta. Ma daj, necu to. Ok, hoces Fantu? Hocu! Evo ti. A ne, ima li ona sa limunom? Nema…pa nista onda…a Sprite? Nemaju sada, ali mogu da ti sipam secer u kiselu vodu. Ma daj, sta me zezas, nista, daj sok od jabuke. Evo ti…pa jbt, nema pulpu…e to ste vi, kao zena u pms.
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

Hahahaha, secer u kiselu vodu da glumi sprajt i jabuka koja na kraju nema pulpu hahaha. Nasmeja me bas onako, ulepsao si mi dan! Pa carski nema sta, lepo si objasnio ovo, od mene VELIKI plus!
V

Volim fucu

pre gotovo 2 godine

Puna podrška ekipi i treneru. Svi komentarisete odluku Pesica, vecina negativno. Odluka boli jer je to nas Teo, ali taj dan je morao doci kad tad, Pesic mu je barem iskreno u oci rekao sta je problem i to treba ceniti i postovati. Pojedini selektori su odredjene igrace odstranjivali bez ikakvog objasnjenja i sportskog razloga i niko im nista nije prigovarao.
D

DK

pre gotovo 2 godine

Videcete da je Kari u pravu
G

Gost82

pre gotovo 2 godine

Ako budes medj prava 3 mesta , niko ti nista nece zameriti , ali ako podbacis BICE TO TVOJA I SAMO TVOJA GRESKA
Z

Zvornik

pre gotovo 2 godine

Od vremena Divca, Bodiroge prvi košarkaš i patriota i virtuoz. Drugi ili patriote ili samo virtuozi. Šteta
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Ništa Kari nije novo ni nepoznato rekao. Što se tiče mesta pleja zna se da će Micić biti prvi izbor. Problem je što nemamo zamenu za njega, a to je trebao da bude Teo svidelo se to njemu ili ne!
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Ne kažu džabe da se istorija ponavlja onda je to bio Radmanović , a danas je to Teodosić . 2002 te noć sam bio požarni u vojsci; kao 3 iz grupe smo išli na USA a pobedu dugujemo ludilu Gurovića i smirenosti Jarića . Samo zlato protiv Argentine sudijama. To je odlučilo prvenstvo baš te sitnice, a ne kako neko reče da je Pešić rasturio amerikance jaoooo.
R

Restauracija

pre gotovo 2 godine

Najjači su mi ovi što pišu ponoviće se 2005... A nisu tada bili ni rođeni! Kako znam? Pa da su doživeli taj period 2001-2002, pa i pre toga 1995... da ne kažem i još pre toga 1980... itd... Teodosić bi im bio samo jedan običan igrač i ništa više, a oni napraviše Jordana od lika koji i u prime time nije mogao da dodje do vazduha u malo jačem ritmu utakmice (ne može cigara i pivo svaki dan i da očekuješ da ćeš da letiš po terenu).
A

Aлександар1

pre gotovo 2 godine

Недовић је одличан спој са Јокићем. Он може бити плеј, док се Мицић одмара, а такође се може ротирати са Гудурићем на двојци. Дакле, Недовић ће бити доста битан играч. Вероватно ће и Добрић добити озбиљну "ролу". Калинић ће вероватно играти четворку, а Добрић ће мењати Лучића. Добрић је озбиљан и дефанзивац и шутер, такви требају Јокићу. Битно је да сви остану здрави и 100% спремни.
m

mastif

pre gotovo 2 godine

sad sam gledao konferenciju, debakl vec protiv grcke a onda I debakl na evropskom sa ovim izlapelim likom
a

argh

pre gotovo 2 godine

O tvojoj kulturi dovoljno govori to što pljuješ čoveka koji nam je doneo najveće košarkaške uspehe u 21. veku. O tvom poznavanju košarke ne bih, jer ga i nema.
m

mastif

pre gotovo 2 godine

kod tebe se primecuje elmentarna kultura I ogromno znanje, pisace se I pricace posle evropskog samo sto vas pesicevih botova nece biti nigde
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Словенци нам спремају Велики ресет пре свега тога.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Znaci treneru Virtusa je dobar za Evroligu a nama nevalja.
K

Koju EL?

pre gotovo 2 godine

Čovek poslednji put igrao Evroligu 2017 i to u dresu CSKA. U Virtusu redovni učesnik Evrokupa u epskoj borbi sa London Royalsima.
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

А у међувремену играо само тамо неки НБА. Ко још игра ту НБА лигу....
c

cim

pre gotovo 2 godine

matori ima ovoliko botova nema od nas nista...prvo Danilovica oterati i reorganizovati savez...pa sve ostalo...nemamo mi bezbroj vrhunskih igraca i trenera i tim pre sa time sto imamo moramo pazljivo i pametno da raspolazemo a to sada nije slucaj...
v

volem djevrek

pre gotovo 2 godine

Sale i Kokoskov nam nisu valjali. Smenismo ih i doveli Pesica u stilu ''samo on moze da nam pomogne''. Covek dodje i svi eufornicni. Sada kada je doneo neke odluke oko tima nastala je opsta pljuvacina. Ok. I da njega smenimo ko ce onda na klupu?
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Tako sam verovao u ovu reprezentaciju ali sada kada vidim sta se desava mislim da cemo da puknemo kao tikva
M

Mjv

pre gotovo 2 godine

Bas se i desava da ne bi pukli kao tikva. Da si malo stariji setio bi se npr 2004
@

@mjv

pre gotovo 2 godine

A sta se to desava da ne bi pukli kao tikva? Atmosfera je losa. Prvo Jokic izjavi kako mi Srbi ne volimo sport,pa sada sklanjanje Teodosica. Dok danilovic ne ode nema nama spasa!

milford

pre gotovo 2 godine

Svaka čast Teu ali godine čine svoje. On ni u prajmu nije igrao dobro odbranu i umeo je da uništi ekipu nerezonskim potezima. Umeo je i da donese dosta dobrog ali ne tako često kao što vlada opšte mišljenje, a odbranu je igrao loše uvek. Za napadačka rešenja, lucidnost, asistencije svaka čast ali sada njegova odbrana nije ni na nivou ABA lige. A pošto u ekipi imamo i Vasu i Jokića mislim da se bez njega može preživeti. Ako uzmemo medalju, a hoćemo, svi će zaboraviti Tea.
@

@ @mjv

pre gotovo 2 godine

To što je Jokić izjavio je apsolutna istina, što se vidi i po ovom pljuvanju koje pravite ti i tebi slični. Isfrustrirani ljudi koji ništa nisu napravili u životu, pa pobede kluba i reprezentacije doživljavaju kao lično svoje, a poreze svaljuju na druge.
r

rebellion8888

pre gotovo 2 godine

...milion puta sam procitao: selektor bira-on snosi odgovornost za rezultat...a kakvu to odgovornost??? da u slucaju neuspeha izadje i kaze momci su dali sve od sebe, danas svi igraju kosarku, nismo imali srece itd...definitivno bi u ugovoru trebalo da stoji da u slucaju neuspeha(po kladionicama imamo tim za borbu za medalje) selektorova plata bude 0...a o plasmanu na svetsko prvenstvo da ne pricam, tu bi morali da se placaju i penali, jer kada se reprezenracija koja bi trebala da se bori za medalju- ni ne plasira, to nije neuspeh, to je katastrofa...mislim da bi onda malo drugacije birali igrace, a ne da kvalifikacije igraju igraci koji nemaju mesta ni u svojim timovima...
К

Квалификације

pre gotovo 2 godine

Квалификације играју играчи који су на располагању у прозорима.
M

Mjv

pre gotovo 2 godine

Nije to matematika, to je sport, svasta tu menja stvari. Nemoj da se informises po kladionicama, italija uzela evropsko u fudbalu, p gde su na svetskom? Koju kvotu davale kladionice?

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Može ako uspeš da nateraš i FIBA-u i NBA da ukinu sve zabrane, jer sve dok on seče uši i krpi dupe ne može samo on da snosi odgovornost. Prosto.
G

Gostfkcz021

pre gotovo 2 godine

Najveća greška u celoj ovoj sagi oko Tea i Pešića je ta što selektor nije odmah nakon odluke da izostavi Tea, izašao u javnost kao sad i obrazložio svoju odluku,nego je pustio da se provlače razna nagađanja i neistine i spekulacije o tome..Posle ovog danas njegovog obrazloženja, po meni tu nema ništa sporno..Ako je stvarno u direktnom razgovoru rekao Teodosiću da ga ne vidi kao prvu opciju na pleju u ovom trenutku(što je njegovo legitimno pravo kao selektora), a Teo nije želeo da ima malu minutažu i ulazi kao rezerva, onda je ovo možda i jedino realno rešenje zbog mira i atmosfere u ekipi..I naravno, ako su se razišli na ljudski i sportski način..E sad, postoji i ona druga strana medalje.. Pešić mora da zna da je ovim potezom uzeo veliki teret i odgovornost na sebe, jer će u slučaju neuspeha i lošeg plasmana biti označen kao glavni krivac za narušavanje atmosfere u reprezentaciji i za loš plasman, što je opet potpuno legitimno mišljenje svih onih koji cene Teove košarkaške kvalitete, a sa čim će Pešić morati da se nosi.. U svakom slučaju, vreme i plasman će pokazati da li je bio u pravu, ili ne..
B

Barton Fink

pre gotovo 2 godine

Nije Teodosić odbio da bude rezervni plej, nego je sam Kari u razgovoru sa svojim saradnicima zaključio da Teo to ne može da igra, pa mu nije ni ponudio tu ulogu. Čitajte i slušajte pažljivo.
J

Jtr

pre gotovo 2 godine

Gde ste vi to culi da teo nece da bude opcija dva, da ulazi sa klupe...dva puta sam preslusao deo, ONI su zakljucili da on ne moze i to nikad nije bio...uvek, uvek je lose kad ne pustis igraca u igri da on sam shvati nego mu ti objasnjavas da ne moze ili nece. Cak mi nekako lici i na prekoracenje ovlascenja narocito kad kazes da si tu da njima pomognes, da oni budu bolji i bla bla...
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Prekoračenje ovlašćenja?🤔😂
m

mm's

pre gotovo 2 godine

Micic je u Efesu igrao 30 min u proseku, a u najbitnijim utakmicama je ograo 35+ min. Mislim da ce tako biti i u reprezentaciji, jer on mnogo bolje igra kada je konstantno u igri, nego kada se stalno rotira. Siguran sam da Teo nije hteo da igra 5-10 min po utakmici. Takodje mislim da cemo na periode igrati bez pleja i sa dva beka sutera, a da ce Jokic prevoditi loptu kao sto radi u NBA. Na sve to, Jokic dosta pokusava sa teskim asistencijama kao i Teodosic, pa bi sa njima dvojicom bilo previse izgubljenih lopti. Mislim da ce bez Tea Micic i Jokic biti dosta rastereceniji.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Konačno neko ko razume košarku. Pljuju samo ovi što za igranje košarke kažu "idemo da bacamo na koš".
N

Ndndn

pre gotovo 2 godine

Ali likovi reon tek je sad to video na primpremama nije znao pre, pa kad pre valjda na pripremama i treba to da vidi
b

buster

pre gotovo 2 godine

Ne, tako krupna stvar se vidi dva meseca pre priprema
@

@buster

pre gotovo 2 godine

Kako to moze da se vidi dva meseca pre priprema? Ne moze sve da se vidi na utakmicama, nego na treningu, da se vidi kako se uklapa u zamisli trenera. A Pesic ga tek sada prvi put trenira. A i tek na treningu moze da vidi kako se uklapa sa drugim igracima na treningu, u postavci koju planira da igra.
p

p€sk0

pre gotovo 2 godine

Jednostavno ne mogu da podnesem ovog lika, tako je bilo i pre 20 godina. Antipaticnost, nabildan ego koji izlazi u prvi plan. Ne radi se o izboru, radi se o njemu kao pojedincu. Ne moze in da motivise ekipu, nema autoritet jer je nabildani ego provaljen. Hodaj u penziji, ne izlazi iz nje, nisi mi drag zbog zlata iz 2002, jer nije ni tvoje.
L

Lipši

pre gotovo 2 godine

Čovek natrpao Ameriku na njihovom terenu. Da ništa više nije uradio - najveći je! A da ne spominjemo da je u dve godine doneo i evropsko i svetsko zlato!
H

Hahahah

pre gotovo 2 godine

I baba pre 20 godina nije bila baba i šta sa tim??
@

@Hahahah

pre gotovo 2 godine

Da je sreće da je tebe ćale pre 10 godina obrisao o maramicu
K

Karasi iz Calme

pre gotovo 2 godine

Ima boljih i od tebe deda.Svaka cast za sve, ali mislim da je vreme za laganu setnju pored reke, sah, bajke sa unucima.....Teo s pola noge je izmislio kosarku za vas sve tamo.
H

Hteo

pre gotovo 2 godine

Ne zaboravite da je Teo igrao za Ruse a da je Pesicev sin igrao za Nemacku. Toliko o patriotizmu i o tome ko nam vodi reprezentaciju a ni dresovi nam nisu crveni a šorcevi plavi tuga jedna. A i za fudbal Puma nam je napravila poljsli grb umesto naseg jel smo mi normalni??
Z

Zmaj 93

pre gotovo 2 godine

Neki ljudi su stvarno ograniceni, kad kaze da ima boljih od Teodosica na njegovoj poziciji, kaze da ima bolju opciju za startnu petorku od njega, a ne da su svi u timu koji igraju na toj poziciji bolji od Tea. Problem je sto Teodosic ne zeli i ne moze da bude broj 2 i samim tim otpada. Idealno bi bilo kad bi on to prihvatio ali nece i bolje je da se pre prvenstva presece sa tim nego da se tamo prave problemi.

buster

pre gotovo 2 godine

Nemojte sa pričom da je nespreman, pa i 5 minuta da odigra i da napravi razliku kada se lomi utakmica pa je koristan
N

Ndhg

pre gotovo 2 godine

Si ti pobedio amere i uzeo zlato?
S

Samo pitam

pre gotovo 2 godine

Jel iste one amere koji su igrali sa desetom postavom?
L

Lomi se tekma

pre gotovo 2 godine

Pozdravio te Vasa Micić, šut za evropsku titulu!
b

buster

pre gotovo 2 godine

Samo da ne bude šut za titulu isto kao 2017 protiv slovenije
@

@samo pitam

pre gotovo 2 godine

Igras kod kuce i imas Milera, Pirsa, Valasa, nije to bas bio 10. Tim :)
D

Divac AnD Stojakovic, A Bodiroga Dejan?

pre gotovo 2 godine

Pa vidi i Jasmin Repeša bi uzeo zlato da su mu igrali ova trojca 😂
A

Ateizam

pre gotovo 2 godine

Mrzim Jokic jer sam procitao komentare bezmozgasa na mocartu. Mrzim Rusiju jer citam Blic, mrzim Srbiju jer pratim N1. Volim Svinjovujosevica, jer kao i on, ja sam ateista, ponosni Jugosloven.
F

Firga

pre gotovo 2 godine

Danilović odmah treba da ode a pešić u zavisnosti od učinka
G

Gost post

pre gotovo 2 godine

Sad si na pripremama video da ima boljih od njega,nisi to znao ranije.
G

Glup si

pre gotovo 2 godine

Da, zato se i zovu pripreme. U suprotnom čemu postojanje istih, onda može u Junu odmah da se igra po završetku sezone, selektori lupe 12 imena i ajmo odmah prvenstvo
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

Ako uzmeš medalju svaka čast na ovoj odluci da precrtaš Tea, a ako ne uzmeš medalju i ispadnes pre polufinala mislim da ćeš leteti sa klupe samo tako. A moje mišljenje je da je velika greška što si ga oterao ali ti si selektor to je tvoja odluka.
d

dejan bm

pre gotovo 2 godine

Ima i boljih od tebe. Smijesan si Kari... Ko je bolji od Tea? Jaramaz???? Nemoj molim te daljeeee
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Ipak je nacin na koji je ovo odradjeno pogresan.
G

Gost76

pre gotovo 2 godine

Svašta! Da ga nije pozvao kmečali bi ste kako se usudio da ga ne pozove! Selektor ga je pozvao kao i ostale i utvrdio da je Miloš u katastrofalnoj fizičkoj spremi u odnosu na druge koji su svojim radom i zalaganjem više zaslužili mesto među 12 igrača Srbije
d

def

pre gotovo 2 godine

Micic je plej br 1 i tu svaka prica prestaje.To sta je Teo uradio svaka cast ali on to ne moze vise da pruzi.Iz Coviceve izjave moze se izvuci da je I Virtus hteo lagano da ga pusti ali ne smeju zbog navijaca.Nije hteo da bude rezerva znaci da je gord a to je jako losa osobina.
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 2 godine

I sta misliš strunjače da će Micic da ti igra 40 minuta? jel si ti čuo za rotaciju?Teo ne bi ni bio prvi plej već bi menjao Vasu i igrao tipa 10-15 minuta ne više.
a

a ako ne

pre gotovo 2 godine

zeli da bude drugi play?
G

Gostgg

pre gotovo 2 godine

Menjace ga jovic
R

Real

pre gotovo 2 godine

Naši najbolji košarkaši u zadnjih 10 godina. Jokić pa deset mesta prazno onda Teo pa dvadeset mesta prazno pa tad svi ostali mogu da se nadju.
m

milos ns

pre gotovo 2 godine

bogdanović igra odbojku
I

Ispravka

pre gotovo 2 godine

Jokić je američki
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Dobro ,postoji i dobra strana.Teo će imati vremena da propituje reditelje zašto ne daju uloge Jelisaveti.
p

profesorogi

pre gotovo 2 godine

Ustanite deco kad govorite nešto o velikom Svetislavu Pešiću,nemojte vređati čak i kad gubi to njemu ne može biti na štetu jer je on zaslužio da bude večiti pobednik kada se spomene srpska košarka.
S

S p

pre gotovo 2 godine

Šetajte obojica
d

dejan bm

pre gotovo 2 godine

To sto je nekada uradio ne znaci da je sada najveci. Vidi se a tek ce se vidjeti kad se zavrsi prvenstvo.
@

@dejan bm

pre gotovo 2 godine

Liče, on je evropski (dvostruki) i svetski šampion dok je živ. Klupski prvak Evrope i kao igrač i kao trener. A ti si "dejan bm" iliti drugim rečima "niko i ništa".
S

Stari vidi ovako

pre gotovo 2 godine

Tebi neko treba da kaze da i od tebe ima boljih na toj poziciji i da si odavno zreo za penziju. MVP Evrokupa, genije kosarkaski ti nije dobar i ti si to uocio za svega 7 dana. Pa takvog igraca vodis samo da ti jednu utakmicu rijesi, mozda i najbitniju. Sto je rekao Ser Brano Milacic na konstataciju novinara da je Arjen Roben strasan igrac ali stalno povrijedjen: "A evo su ovi moji zdravi pa sta im je bolje!?!"
R

Rex

pre gotovo 2 godine

Mvp finala evrokupa
I

Ispravio sam ti ovo

pre gotovo 2 godine

MVP Hamburg Towersa
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ahaha,ko je Milačić ,koje igrače je on trenirao pa ih upoređuje sa Robenom?
B

Bogdan58

pre gotovo 2 godine

Pešića je pregazilo vreme, podlegao je uticaju Jokića i izbacio Teodosića. Samim tim je narušio atmosferu u timu, tako da nema ništa od nas !!!
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Odakle si ti izvukao ovaj zakljucak? Kakve veze ima Jokic i ko kaze da je narusena atmosfera? Mozda su se bas lepo pozdravili i rastali....Bas je super kad pred samo takmicenje mi pocnemo crno da mislimo i da prizeljkujemo propast!
E

Eeeeeee

pre gotovo 2 godine

Ma iz kakve glave izlaze te takve ideje...
R

Real

pre gotovo 2 godine

Ako ovaj misli da su Jaramaz i Avramović bolji od Tea onda je skroz izlapeo.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ti nista ne razumes covece.Teo nema kvalitet za startnu postavu a za razliku od njih dvojice Tea ne mozes drzati na klupi jer bi to bilo lose po atmosferu.Video si sam onaj klip gde pokazuje srednji prst ,,nekome" dok ono peva.Ima tu crtu arogancije i ne bi dobro izneo odluku bekap igraca koji ce uci na 5-10 minuta.A ovi mladji ce se potruditi jer je njima cast da odigraju 5-10 minuta.Pa kod Saleta su Bircevic i Stimac bili u reprezentaciji, o cemu pricamo?
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Bolji je svako ko iole moze da potrči za razliku od njega,tako da u ovom trenutku i moja baba je bolja opcija ako razumes.A to da igras samo napad a u odbrani si igrac manje i fikus,to pricaj nekom drugom da moze u savremenom sportu.
G

Gašić StarMo

pre gotovo 2 godine

Većeg neradnika u dresu reprezentacije i generalno u svetu košarke NIJE BILO …nikad mi se nije svidjala igra repke dok je on bio aktivan! Na stranu par dobrih rola i par odlučujućih poteza i slično ali nikad ništa nije uradio za repku! Lik je madjionicar bez daljnjeg…malo njih ima takvu viziju i takvu eleganciju..Ali ponavljam nikad većeg neradnika u svetu sporta i nikad lošiji rezultati dok je trajala njegova era…zato hvala ti Boze sto mu se Pesic zahvalio i sto počinjemo novu eru bez TEA KAPITENA
П

Пумпаџија

pre gotovo 2 godine

Данас макар можеш доћи до информација брзо. Тако да макар консултуј гугл пре него што неку овакву глупост напишеш.
I

Idi toči Benzin

pre gotovo 2 godine

25.07.2017 Džekson: Teodosić nije mnogo trenirao MOSKVA – Bivši košarkaš moskovskog CSKA Aron Džekson rekao je da njegov dugogodišnji saigrač Miloš Teodosić nije mnogo trenirao, za razliku od Nanda de Koloa. – Miloš nije mnogo trenirao ali, De Kolo, koji igra svaki meč 30 minuta, je radio svaki dan. Pogledajte njegovo tijelo sada. Siguran sam da će završiti ponovo u NBA – izjavio je Džekson.
g

gost133

pre gotovo 2 godine

bolje da budes zahvalan za eru dok je teo bio tu a ne da lypas gluposti, umesto zlatne medalje karma ce sijati u punom sjaju na evropskom prvenstvu
p

pjeto mićo

pre gotovo 2 godine

brate svaka cast na komentaru, nadam se da ce teo procitati ili bar zena mu da shvate o cemu se radi. VELIKI POZDRAV!
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Pesicu, tebe je izgleda pregazilo vreme. Mislim da ne rasudjujes bas najbolje. Mislim da si pogresio, ali u svakom slucaju bicu uz reprezentaciju i zelim joj uspeh. Sa Teom ili bez njega, sa tobom ili bez tebe, moje srce je uvek uz SRBIJU !!!
B

BicuSlobodan

pre gotovo 2 godine

Nije tačno da nije hteo da bude rezervni plej nego mu je rečeno da ga trenutno ne vidi ni kao trećeg pleja. I tačno je da je Miloš tu vest mirno primio ali reprezentativci nisu. Hteli su čak i da štrajkuju ali je Miloš insistirao da se situacija smiri.
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Izvor: veruj mi cuo sam

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Bio si tamo?
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Izvor informacija je blizak reprezentaciji, pretpostavljam.
U

U pravu ste

pre gotovo 2 godine

Jelisaveta, koristite molim vas u buduće svoje pravo ime jer je lepo :) Ti znaš šta je nuđeno....
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 2 godine

Jeste. Da.ali nisi rekao sve do kraja. Celu istinu. Čak se tu umešao i predsednik MOK-a, pozvan je i predsedavajući UN , kao i još neki iz parlamenta i vlade R. Srbije, R. Srpske. A ono za dijasporu? Austriju, Kanadu i USA? To si prećutao? . Daj kad pišeš, piši do kraja 👀😂😂😂👌
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

teo je bio nespreman ,to je kari i video i doneo je dobru odluku.
R

Real

pre gotovo 2 godine

I nespreman Teo moze da odigra 15 minuta i donese mnogo ekipi.
M

Magarcino

pre gotovo 2 godine

Promeni nik
G

Gostdijagnosticar

pre gotovo 2 godine

A sta kaze Jelisaveta? Jedva cekam novi tvit.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Надао сам се пре пар година да ћемо на ЕП да одемо комплетни и да демолирамо све...Велики хендикеп Богдановић,а овај случај видећемо шта ће донети. Имамо медаљу са СП ал како у финалу против смера,исто важи и за ОИ...На ЕП са Словенијом било је баш тешко много играча отказало због повреда плус се на самом ЕП повредили ново играчи. Ово са Теодосићем ако је овако било уреду...не види га у тиму и то је то...ал ако је било другачије,јер се свашта писало онда је лоше.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Igracki nema dileme da bi teodosic pomogao makar kao druga opcija, ali ocigledno postoje odredjeni problemi i nerazumevanje na terenu, moguce i van njega, sa ostalim saigracima. Mislim da bi velika vecina selektora ostavila Teodosica u timu. Sta je tu je. Videcemo na kraju da li je odluka bila ispravna.
S

Smoli

pre gotovo 2 godine

Pa ako nije dovoljno dobar sto si ga vodio na propreme i to mu saopstavas mesec dana pred evropsko?
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Gde se to inače vidi osim na okupljanju ?
G

Gost76

pre gotovo 2 godine

Zato što selektor ima pravo da pozove na pripreme 20 igrača i od njih odabere 12 najboljih, najspremnijih, i onih koji će se najbolje uklopiti u celinu zvanu - TIM! Sam je kriv što nije u tih 12 svojom amaterskom spremom.
S

See

pre gotovo 2 godine

Pa na pripremama je video da ovaj nije za tim trenutno, zato se to zovu “pripreme”. Dodju igraci, treniraju, pokazuju fizicku spremu. Je l realno koliko neukih ljudi
p

profesorogi

pre gotovo 2 godine

Pa morao je prvo da ga vidi kada su svi na okupu kako se uklapa.Ne može da zna bez testa.Mada dobro na vreme je saznao da nije na tom nivou da nastupi i igra protiv ovih aždaja koje nas očekuju.
p

prti

pre gotovo 2 godine

Voleo bi da cujem Tea sta ima da kaze na ovo sto je Pesic rekao. Cisto sumnjam da je ista prica... Da je tako izasli bi vi odmah pred novinare a ne cekali 2 nedelje da kazete ove stvari.
G

Gost76

pre gotovo 2 godine

Zašto bi izašli odmah pred novinare? Ljudi su na pripremama, rade, spremaju se za utakmice i za prvenstvo, a ne listaju kao ti po ceo dan portale i komentare jer nemaš ništa pametnije da radiš. Zna se, kada je predvidjena konferencija za medije, tada se ista i održi i svako ima pravo od novinara da pita šta mu je volja.
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Mozda zato da ne pisu ljudi milion komentara i da ih ne cekaju desetine novinara posle svakog treninga ako bas hoce mir u kuci nije mala stvar kada kapiten otpadne sa spiska.. A to da li ja imam sta da radim ili ne stvarno nije tvoj problem ali evo mogu da ti kazem da radim i da mozes samo da sanjas da radis i zaradjujes kao ja :)
G

Gostj7tufuf

pre gotovo 2 godine

Ma kakav Teodosić, poslednju utakmicu odigrao kao u parkiću, doveo ženu i zezaju se glume neki dzet set, može bajo ali u Bolonji. A Bjelica je penzioner odavno...Napred Kari, podrška!
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Teo mi je omiljeni igrac a kari omiljeni trener tako da ne bih mogao to komentarisati..ono sto mi bode oci jeste pozivanje jokica koji to nije zasluzio ponasanjem..sad ce da igra pa naredna 3 takmicenja nece hteti.znaci on moze kako hoce a ostali moraju kako kari kaze..to nije primer za buduce slucajeve.znaci jednom odbijes i vise nikada ne mozes igrati pa da vidim ko bi odbio..dvostruki arsini zbog jokica pa to onda vidi onaj jadni pokusevski pa i on bira kad ce da igra a kad ne..nista nema od medalje,atmosfera je nepopravljivo narusena.mora da se okrene novi list..bogdanovic je uvek mogao da igra,e to je kralj,car..
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Prvi put ,pre nego što su igrači saznali portali objavili odluku.Jasno ko je želeo da pravi buku oko ovoga.Pa još kad i žena počne da objavljuje po društvenim mrežama.Kari bravo .mnogo više si doneo radosti ovom narodu ,zlato na SP u Indijanoplisu,nego svi ti igrači zajedno.
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

a pre dva meseca kad niko nije hteo ili moga od igra onda je bio dobar? imao je sta da pruzi? matori licemer..
1

12312313

pre gotovo 2 godine

Pa u toj konkurenciji igrača iz Kupa Marinka Rokvića i može da prođe među 12. Sad kad su došli igrači iz ozbiljnih takmičenja može da ide da se sprema za Buržoaziju i Metropolitanse
X

XD

pre gotovo 2 godine

Važno da od tebe nema boljeg.
M

MVP

pre gotovo 2 godine

U poslednjih 20 god posle Saše Đorđevića naš najbolji plej. Igrač koji potezom može da reši utakmicu. Micić je stvarno vrhunski igrač i sada je u boljoj formi, ali ko je drugi bolji od njega ne znam. Jaramaz i slični teško
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 2 godine

ovo je isto kao da date mojoj kevi koja je ceo zivot kucala na kasi onoj staroj poluautomatskoj da kuca na novoj skener kasi...isto tako je dati Pešiću da vodi repku..jos je moja keva 1 god mlađa od njega ;)..bice debakl na EP...KO STO BI MOJA KEVA dozivela debakl na novoj skener digitalnoj kasi. 😀
K

Koan

pre gotovo 2 godine

To je isto ,pozvati Teodosića ,kao da moj deda trči pored nekog mladića ...Poređenje sa kasom ti je ...,ajde da ne vređam.
K

Kasir/ka

pre gotovo 2 godine

Nisi ni ti mnogo odmakao od te kase, vidi se iz priloženog.
b

bravooo

pre gotovo 2 godine

u centar a ovi debili koji su zaslepljeni pesicem od pre 20 prvi ce ga terati iz representacije kad budemo pukli
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Postujem odluku selektora, njegova je poslednja. Ali isto tako mislim da covek malo gubi konce, daj Boze da gresim i da nam donese dugo cekano zlato.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

super će biti ako ne prođemo gore nego 2005te
D

Djoni_1

pre gotovo 2 godine

E moj Kari,sad ce internet strucnjaci da ti kazu sta si trebao da radis,jer ko si ti u odnosu na njih.
S

Snowman

pre gotovo 2 godine

Kosarka propao sport, to vise niko ziv u Srbiji ne gleda mozda svega 10/15% populacije, pre bi sad gledao kecere sa Dzon Sinom i Rendi Ortonom nego budjavu dosadnu kosarku.!
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Zašto onda komentarišeš vest o košarci ako te ne zanima?
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Гледај.

Gost17

pre gotovo 2 godine

Nisi ti za bolje od tih kecera
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Shvatićeš al kasno da je ovo sa Teom bio loš potez.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Normalna stvar.
G

Gost123456

pre gotovo 2 godine

mozda teo nije fizicki najbolje godine i sve to, ali je jedini igrac u celoj reprezentaciji koji ce ustati i podici celu ekipu, mislim da to niko nije u repki trenutno pa ni bjelica, nadam se da gresim
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Mislim da bi uvreda za Tea bila da on sad dobije ulogu mahaca peskirom.
P

Pitam se Ja

pre gotovo 2 godine

Kada je to Teodosić podigao ekipu? A da, onda kada se dernjao na tajm-autu protiv Brazila, a on je bio najgori pojedinac na parketu, totalno bezvoljan i umrtvljen... Inače smo tu utakmicu do kraja i izgubili. Jeftina predstava za široke narodne mase. Što nije prodrmao ekipu protiv Italije prošle godine, nego je kao i Bjelica bio u fazonu "odigrao sam kao g@vno izvinite". Ili onomad na Evropskom protiv Litvanije i Francuske kada smo ostali bez medalje? Imao je on svojih dobrih izdanja i momenata, ali i ispod katastrofalnih. Sve u svemu miljama daleko od pravih legendi ove igre: Bodiroga, Djordjević...
G

Gost2233

pre gotovo 2 godine

Bravo Kari! Napred do medalje
L

Laž

pre gotovo 2 godine

A ja imam vest iz izvora reprezentacije da nije ni blizu bilo ovako kako Pešić kaže da su "mirno rešili", već da je izbio veliki sukob, što pokazuje žurka Teodosića i objave na instagramu momaka koji su u reprezentaciji čim je precrtan..Pa nije narod sisao vesla Kari
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Da bre evo javio ti Aca Ilić lično. Daj ne njajke.
D

Deca smo ovog grada

pre gotovo 2 godine

Snimak je iz 2019. Loš ti izvor, promeni dilera.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Ako je tako to je onda veća sramota za Teodosića .
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Bez obzira šta se desilo, uvek će se naći neki pametnjaković koji će nam "objasniti" kako to nije istina i da on ima informacije iz "prve ruke".
1

1312

pre gotovo 2 godine

Zakaži i ti konferenciju, Lažni! Ili se obrati na tik-toku.
o

ovi su najjaci

pre gotovo 2 godine

Ovakvi kojima informacije javljaju "insajderi" koji zive u njihovim glavama :D
@

@gost13

pre gotovo 2 godine

Aca Ilic je pevac. Mozda si mislio na Nebojsu Ilica, bas nikako ne lice a i Aca peva 100 puta bolje od Nebojse. ;)
I

Ivica1708

pre gotovo 2 godine

Eto blago tebi kad imas "izvor iz reprezentacije", pa de nam kazi ko je izvor, da se sutne odmah iz isteposto iznosi stvari koje se ticu samo ekipe i selektora. A žurka samo pokazuje koliko je stalo selektoru do.dobre atmosfere pa i samog Teodosica kad je pustio komplet ekipu da se oždere zajedno sa njim.
L

Laž

pre gotovo 2 godine

Ja sam rekao šta sam imao, nakon što se završi Evropsko i krenete svi da terate Pešića, nemoj da sam video da ste prizivali onda Teodosića nazad :* i snimak žurke nije iz 2019, jer Kalinić tad nije išao na SP, a na snimku su momci u opremi Srbije. Pozdrav i uživajte "znalci".. "Aca Ilić iz reprezentacije" hahahahahahahahaha Aca Ilić
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Одлична али тешка одлука селектора. Пуна подршка Карију и стручном штабу.
D

Deagle

pre gotovo 2 godine

Ma tako treba. Svaka ti cast. Dosta je bilo sa proslim zvezdama da se igra...
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Sem Jokića i Micića naš tim je prosečan. Faliće jako Bogdan Bogdanović, velika šteta za Jovića i Pokuševskog.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Kalinic, Guduric, Lucic, Milutinov i Nedovic su lideri u svojim ekipama, mozda nisu NBA zvezde, ali su lideri u EL ekipama (CSKA je bio EL vise nije). Na sve to treba reci da imas Jaramaza, Davidovca i Dobrica koji su takodje EL igraci, ali jesu prosecni, ali za ove gore na vrhu navedene ne bih rekao da su prosecni. Nisam komentarisao Bjelicu koji je NBA igrac jer je diskutabilan, plus je kvalifikacije igrao ocajno.
1

1312

pre gotovo 2 godine

Pa koja repka ima trenunto da osim 2-3 igraca ostali nisu prosek? Slovenija? Grčka? Francuska? o Španiji da ne pričamo.
G

GostMozda

pre gotovo 2 godine

cuj prosjecan tim a onda kaze steta sto nema jovica i pokusevskog. Pa kalinic i lucic su bar 20 puta iznad pokusevskog, kao i nedovic i guduric iznad jovica. Zamisli jovic koji ima svu slobodu u megi i ima prosjek mozda 10 poena u aba ligi, a kalinic i lucic isto toliko u ozbiljnim ekipama u euroligi. I oni su prosjecni a za jovica je steta sto nije tu. Gdje mozak druze..Uzimamo zlato, opusti se.
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

sacuvaj boze i sakloni.
L

Liga sampinjona

pre gotovo 2 godine

To je to.Idemo dalje .Dosta je vise Teodosica.
j

jks

pre gotovo 2 godine

Teodosić da igra na skijama sa svojih 35 ne može da se poredi sa Avramovićem koji je pozvan, tako da ovo baš i nema smisla.
G

Gostichdich

pre gotovo 2 godine

Ti brate boluje od Partizantitisa. Um ti je zaraze, a poznat je i virusmejker.

nrmanja.cuperko@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Iskreno postovanje prema Pesicu, jedini dostojoan selektora uz Djordjevica… Teodosic nije na tom nivou da bude prvi a da micic greje klupu, teodosic nece da bude rezerva i to je to godine su ga stigle a ne treba da zivimo u proslosti
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Koji Djordjevic?
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

mogao je da bude 2.opcija na pleju ovo sigurno nije pravi razlog.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Mozda nece da bude 2 opcija?
C

Crvotočina

pre gotovo 2 godine

Pretpostavljam da bi tvoj život dobio drugi smisao da je Pešić izjavio ono što ti očekuješ.
p

priče

pre gotovo 2 godine

za malu decu