Komentari na vest

Pešić realan: Moram da kažem istinu - nismo mi ovoliko dobri, a nije ni Portoriko toliko loš

Crno Beli Partizan

pre 10 meseci

Koliko ljudi smaraju ovih par dana ko ima kvalitet ko nema. Pa koliko je za vreme Saletovih medalja bilo vrsnih igrača? Iznad po kvalitetu bili samo Bogdan, Teo i Bjelica. Sve ostalo fajteri, neki korektni, neki još mladi, neki kako velite prosečni igrači. Ali takvi će da se bacaju po terenu, da pritisnu protivnika i igraju za tim, a ne za sebe. Neće to sigurno raditi Kalina, Micić, Nedović, Lučić, koji su ili nezainteresovani ili su u godinama i ne žele da rizikuju neku povredu i sebi ranije završe karijeru. Taj Avramović, Dobrić, Davidovac, Marinković, Jović, Ristić će imati svoju ulogu i iskreno ja verujem da mi možemo da doguramo daleko, samo da nas zaobidju povrede, pa i da Kari ne filozofira previše.
0

035

pre 10 meseci

SAH I DOMINE U RUKE I BATALI NAS VISE. POSLE OVOG PRVENSTVA I PESIC I FLASA DANILOVIC TREBA DA ODU DA BI VRATILI KVALITET I KULT NASE KOSARKE. BOJKOTUJU IH IGRACI. TO JE OCITO. ZATO SMENA CIM SE VRATE
p

pirke12

pre 10 meseci

Cuvena piroćanska diplomatija. Kad se izgubi, nema ga na mapi, malo Njemačka. Kad se pobjedi, nije ovo realno itd. Samo da piroćanac nije ništa kriv.
R

Relanksza

pre 10 meseci

Imamo dva vrhunska igraca bogdana i milutinova, potencijal jovic petrusev, ostalo prosek i ispod proseka i sto je najgore imacemo i krš tipa radanov simanic
N

Napred Plavi

pre 10 meseci

Potpuno racionalno. Što se tiče analize utakmice, sve je rečeno i tako je. Mi smo večeras bili dobri ali ne treba leteti nigde, rastemo iz utakmice u utakmicu. Što se tiče spiska putnika za Kinu, isto potpuno racionalna odluka. Nikola je super talenat budućnost je pred njim, ali sada je za sve bolje da on nastavi pripreme sa Megom i tamo se nametne kao neko ko će dobijati minute u ABA ligi u predstojećoj sezoni. Ova utakmica, debi u seniorskom dresu, prvi poeni su mu nagrada za odlične partije u Nišu, ali ne treba trenutno preterivati i tražiti od njega ne znam ni ja šta. Uradio je par treninga sa A timom, koji će njemu sigurno mnogo značiti za dalje, jer sada je video gde su ti momci u odnosu na njega i koliko još MNOGO mora da radi na sebi. Što će on kao vredan dečkić sigurno i uraditi, ja ne sumnjam. Bilo bi ga lepo videti i u prozorima koji slede tokom sezone. Što se tiče ostalih 13 po meni najracionalnije rešenje je da na kraju idemo sa 7-5 što bi značilo Boriša ispred Alekse. Podrška za sve momke! Napred Srbija!
к

који Бориша?

pre 10 meseci

Бескрвни Симанић пре Раданова?