Komentari na vest

Pešić: U drugim grupama favoriti gube, mi se nalazimo tamo gde želimo pred poslednje kolo

G

Gosthjjj

pre gotovo 2 godine

po meni je trebao Dobric pre Nedovica i to je to
v

vito i ja

pre gotovo 2 godine

Nema velike razlike, Nedović, Kalinić, Lučić, Gudurić, svi na isti kalup..."vojnici" koji rade za tim, igrač koji fali je Bogdanović! Najbolji šuter na prošlom takmičenju..
v

vazno da igraci

pre gotovo 2 godine

budu na zemlji i koncentrisani, javnost je i pre prvenstva vec bila u delirijumu , a tek sada , ocekuje se zlato sa 30 razlike u finalu.Igrali smo protiv B klase selekcija, pravi mecevi tek slede
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Nedovic se taman oporavio i poceo dobro da igra i opet povreda. Lucic je takodje sklon povredama. Ne znam da li se dobro secam, ali cini mi se da je on propustio poslednja dva velika takmicenja za reprezentaciju zbog povrede.
T

Tomiks

pre gotovo 2 godine

Nakon sto sam video na drustvenim mrezama pbg news i ostalo da navijaci Partizana navijaju za reprezentaciju Izraela zbog Madara, stavljaju slike njega u duelu s Kalinicem, smucilo mi se. Cast onima koji nisu takvi ali oni koji jesu zapitajte se koje vrednosti zastupate u zivotu i da li bi navijali za nekog preplaćenog klinca Izraelca protiv svoje drzave u kojoj ste rodjeni.
G

Goran853

pre gotovo 2 godine

Decko pun si mrznje prema Partizanu.To sto pricas nije uopste tacno Pbg News je samo napisao da je nas igrac Madar odigrao dobru utakmicu protiv Srbije.Znaci nemoj siriti dezinformacije.Znamo svi da vi mrzite Partizan vise nego sto rodjenu majku volite.Admine objavi komengar da ljudi vide kako pojedini sire dezinformacije
X

XD

pre gotovo 2 godine

Nemoj sa takvim komentarima molim te. Grupa je smešna da se ne lažemo. Nemoj da puknite u prvoj eliminacionoj.
P

Perpetuum mobile

pre gotovo 2 godine

Objektivno nasa grupa najlaksa i opet smo dozivljavali padove u igri. Da smo u grupi B gde imas 5 jakih ekipa svaka utakmica bi bila "na noz".
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Ne moraju se svw karte odmah u grupi izneti na sto. Ne kažem da ne bismo izgubili neki meč ali kako ti to predstavljaš ispade da smo igrali sa Andorom, Albanijom i Maltom u grupi a ne sa nekim respektabilnim timovima.
N

Nema na čemu

pre gotovo 2 godine

Evo računice ako budemo prvi kod ukrštanja sa grupom C: Italija u krugu ove tri ekipe ima koš razliku -6 i odigrala je sa oba tima. Hrvatska je trenutno na -5, a Ukrajina na +11. Podrazumeva se da će Italija pobediti Britaniju . Ukoliko pobedi Ukrajina, Hrvatska je četvrta. Ukoliko pobedi Hrvatska bilo kojom razlikom do 17 koševa, Italija je četvrta, a ukoliko pobedi Hrvatska sa razlikom većom od 17, četvrta je Ukrajina. Čak su Hrvati drugi ako pobede preko 9 poena razlike.

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

Ja nisam neki vrstan poznavalac košarke ali mi se čini da više znam kada je faul od ovih večerašnjih sudija. Idemo dalje, samo jako 💪
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Trenutno sam poslom u CG, pa sam na njihovom drugom kanalu gledao mec. Strasan komentaror. Zanimljiv, recit, pljuje sudije kao ti. Ja sam iskreno malo za komentatorsku slobodu. Ne kazem da treba da psuje. Smeje se sudijskim odlukama.