Komentari na vest

Poslednja trećina evropske sezone: Može li se u TOP 8 Evrolige? Može li se i na F4?

S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Ako se ne varam Zvezda je u sezoni 16/17 imala 16/14 odnos u pobedama i porazima i zbog lošijeg međusobnog skora sa Darušafakom završila je na devetom mestu. Nakon toga Zvezda je varirala između 10 i 12 pobeda u ligaškom delu takmičenja. U sezoni 20/21 klubovi plasirani od 6og do 8og mesta imali su skor od 20 pobeda i 14 poraza. S druge strane u prošlogodišnjem takmičenju osmoplasirana ekipa imala je skor 14/14 (tome je doprinelo isključivanje Ruskih ekipa). U ovom trenutku deluje da će za osmo mesto biti potrebno više od 16 pobeda jer trenutno osmoplasirana ekipa ima 12 a ostalo je još toliko kola do kraja ligaškog dela takmičenja. Iako deluje da je pet, šest pobeda moguće ostvariti teško da bi to bilo dovoljno jer potrebno je da ostali direktni konkurenti gube utakmice. Realno, Zvezdi je potrebno jedno osam a Partizanu sedam pobeda da bi mogli da razmišljaju o Top 8. Uveren sam da će se iz petnih žila truditi da uguraju Žalgiris u Top 8 kao što su to učinili sa Darušafakom u sezoni 16 /17. Težak zadatak za oba kluba ali sportski i ljudski je nadati se.
A

Ajmo i jedni i drugi

pre preko 1 godinu

Oba idu u top 8. Jeste da Zvezdi sad sledi niz poraza ali zato u zavrsnici imaju jedno 5 utakmica koje ce sve da pobede. Uglavnom, glavu gore. Partizan ce ugazati Zalgiris.
G

Gost Stanko

pre preko 1 godinu

Partizan ide u top 6,7. Ovaj tim je sa velikim potencijalom.
G

GrobarNBGD

pre preko 1 godinu

Trebali smo po ulaganjima već da uveliko budemo tamo, a evo tek posle 20 kola smo pretekli FMP! Igramo nekonstantno i na mahove, serije! Sad smo opet digli formu, ali jasno je da to neće dugo potrajati! Najrealnije je da se sa komšinicom iz Železnika borimo za neko 10,11 mesto
D

DelijaNBGD

pre preko 1 godinu

Sta tek mi da kazemo koji smo duplo vise ulozili od vas ?!
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Da je kvota 20 kao što je realno pa i da stavim po jednu crvenu, ovako 2.80 i 3 za nešto što je ravno čudu da će se dogoditi.
R

Realno si

pre preko 1 godinu

u pravu. Partizanu trebaju minimum 3 pobjede, a Zvezdi cak 4 pa da ocekuje Top8. Znaci, uzmes najmanje 3 kvote na pobjedu Partizana u ostatku meceva i pomnozis ih, a isto tako i sa Zvezdinim... sto ce Partizan dovesti na mnogo vise od 2,8, odnosno Zvezdu na mnogo vise od 3. Kladionice pljackaju!
K

Kvote

pre preko 1 godinu

Na Partizan minimum 5,75 da ce uleteti u Top8. Ovo 2,8 mi nikako nije jasno, ali opet, ako ima kvota da nece da se plasiraju (nasuprot ovih 2,8), onda se isplati uloziti novac da nece da se plasiraju.
a

abrakdabra

pre preko 1 godinu

Ivanovic kad je dosao morao je da reagira odmah zato sto je situacija bila takva, ali igrao si 2 meseca full focus kao da je kraj sezona a realno nije bila ni polovina, i sad kad je najbitnije kad svi dizu formu ti padas i padaces jos uvek, druga stvar doveo si campazzo ali covece kad zaigra i on jeste da je klasa ali imas jednu loptu za njega vildoza i nedovica a oni svi zive od loptu u rukama... Ja mislim da sa njim ce biti jos losija igra plus trebas ga sakrivati u odbrani zato sto realno ne moze nista da odbrani u EL. Partizan je velika nepoznata oni su i ranije usli u ovakvu formu ali nije bas dalo rezultata, e sad vidi se da se odbrana steze igraci malo vise kapiraju sta zeljko trazi ako se pobedi zalgiris onda stv imaju sanse za top8 ako ne i neka 7ma,6ta pozicija, posto ekipe kao baskonija sad padaju, valensija je vreme da padne u formi, i sad ako dobijes zalgiris i bajern e onda je sve otvoreno, dolazi ti fener koji je u katastrofalnoj formi pa alba koja je katastrofa sama po sebe, pa ides u italiji sa ekipama protiv kojih mozes igrati, po meni najbitnija utakmica je sa oly kuci ako sve ide po planu u naredni period. Sportski pozdrav i sretno i partizanu i zvezdi nadam se Partizan 7mi zveda 8ma.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Da nismo igrali tako i da su istali stručni tempirači forme vladaJo, Simon i Jeremić, sada bi bili na skoru 3-18, a u Pionir bi dolazila samo uža rodbina košarka!
a

abrakadabra

pre preko 1 godinu

Ma jasno je to meni sve, ali brate poslozis malo ekipu da dodje sebi malo po malo im dizes formu da dodju sad na nekih 75% a da je april maj 100% ovako ti si bio u decembru na 100%.... Za mene najveci problem cz je sto tim ne selektiraju novi treneri, okej radonjic je selektirao ali da mi neko kaze da je jovanovic selektirao taj tim hm... Glavni krivac je covic i to je to...
N

Novum

pre preko 1 godinu

Kako god se zavrsi sezona, kkp ce biti gubitnik.
J

Jenkins22

pre preko 1 godinu

Realno tesko i jedni i drugi. Trebace 18 pobeda za top 8. Ali koja je svrha biti osmi? Da necemo mozda da izbacimo Real ili Olimpijakos? Zvezda ima mnogo dobar raspored posle Makabija,ali dzabe kada je forma jako losa. Ukoliko uspemo da izvucemo nekako jednu pobedu iz ova dva gostovanja i posle dobijemo Albu. Mislim da mozemo da udjemo u top 8. Ali opet ponavljam koja je svrha osmog mesta. Partizan ima jako tezak raspored i mislim da ce tesko u najboljih 8. Tu ce Efes da dogura do 5,6. mesta,jer imaju dobar raspored i ocekujem ih na nekih 20-14. Mislim da ce Baskonija da ispadne iz 8,kao i Zalgiris.
P

PartizanPFK

pre preko 1 godinu

Partizan može, FMP ne, unatoč svim državnim milionima!

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Bolje postavite pitanje mogu li veciti, pardon gradski rivali ponoviti svoje najvece uspehe? Jedni da budu prvaci Evrope a drugi top 9 EL?
N

Novum

pre preko 1 godinu

Ti drugi su igrali 1/2 EL (KES-a) jos pocetskom sedamdesetih, kada su imali jedan od najboljih timova Evrope. Nesloga u timu je sprecila da budu i osvajaci Kupa Evropskih Sampiona.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Partizan uz mnogo borbe i dozu sreće koja se tiče pre svega drugih utakmica možda ima šanse.Uslov je da ekipa počne da igra i u gostima onako kako je igrala sinoć. Što se ovih drugih tiče , napisao sam posle derbija da je ovo sada faza velikoga pada.Duško je iscedio suvu drenovinu , postigao mnogo više nego što se moglo očekivati ali sada počinje da radi kvalitet ekipa a ne samo "šok" terapija. Toga kod njih nema, jer tako je pravljen tim.To loženje sa Kampacom će ih tek koštati jer toliko divljih i limitiranih igrača ni bolji igrači od njega ne bi umeli da povežu.On je bio odličan u Realu ali tamo nije igrao sa Lazićem,Petruševim Lazarevićem,Bentilom,Holandom ili Lukom Mitrovićem, već mnogo ozbiljnijom ekipom.
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Nažalost, možemo se mi zanositi koliko hoćemo, ali mislim da ni sa ovim boljim trenerima i skupljim igračima nije napravljen nikakav iskorak. Da igraju 3 ruska tima CZ i jsd bi protiv njih ostvarili najviše 2 povede. I obavezno bi bili iza njih na tabeli. Tako da je sve ovo samozavaravanje. Mnogo, mnogo kikseva, pogotovo u Beogradu.
R

Roster timova

pre preko 1 godinu

Partizana cine 13 igraca od toga klinci Jovanovic,Vukcevic,Madar,Trifunovic,Smajagic,Balsa Koprivica..Dok u Zvezdi jedini mladi igrac je mladi Lazarevic koji je blizu 30 godina! Zvezda ima Kampazza od 6,9 mil ,Vildozu od 5 mil i Nedovica od 3,3 mil eura i Duska Ivanovica od 2 mil i to ova tri su samo doselekcija..da nisu falsifikovali plate,budzete i prekrsili finansijskifer plej kao Psg dosao bi i Polonara..pkus igraci sa f4 Hasan Martin,Petrusev mvp Aba lige ..Samo su mvpija Australije platili 750 k i raskinulu na njihovu stetu ugovor..Lartizanovi najskuplji kad se saberu vrede manje od Kampazza sto je velika razlika u Evroligi ! Ali Partizan je pokazao da srce noze da pobedi drzavne milione proslu utakmicu i to nam daje pravo da se nadamo!
C

Cinjenice

pre preko 1 godinu

Zvezda ima mnogo skuplji i siri roster koji na kraaju donosi rezultat u Evroligi!
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Naravno, em širok em dubok, TOP 17 garantovan
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Partizan ce biti 12 ,a Zvezda ce lagano uci u top 8 i ici na f4! Partizanov tim je naslram Zvezdinog smesan,narocito kad dodje Kampazzo tada nece biti jace ekipe od nas u Evropi!
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ahahahhaahahhaha...u kom ti univerzumu zivis covece. Sta ti gledas. Pa nije Kampaco Jordan. Grobari imaju bolji tim i tacka. Partizan ce mozda biti 12,ali Zvezda ce biti 13 na tabeli. To je potpuno ne bitno!
G

Gostjjsjdjd

pre preko 1 godinu

xaxaaxaxxaaxaxaxaa
k

ko uvek

pre preko 1 godinu

Ložite se koliko oćete, 12 i 13 mesto su rezervisani za nas
J

JAMES BOND 007

pre preko 1 godinu

Loze se oni vec 10 godina i uvek corak! Prvaci su u lozenju i i dalje misle da su neko i nesto u evropskoj kosarci iako im navijaci Makabija lepo objasnise ko su i sta su...
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Само се ви шегачите са Нежелимиром.......то је све што имам да кажем.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Na kraju bi lako mogao odlučiti sudijski previd (namjeran ili nenamjeran) protiv Barse. Sa tom pobjedom bih potpisao da će Zvezda ući među 8. Ovako moramo dobiti dvije od sledeće četiri utakmice i da se onda kompletni u martu pobijemo za TOP 8. Mislim da je to realno, jer lošije od onoga sinoć teško možemo odigrati. A puno bi i jednima i drugima značilo da Partizan sjutra dobije Litvance.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Mozda odluci"trokorak"Nedovica...samo C.Zvezda ostecena,nikada protivnik
М

Марјан

pre preko 1 godinu

Карма је чудо(Били Б3рон)
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Jedna činjenica u celoj ovoj priči se ne može zaobici a to je da zvezda od trenutka kada je doveden Campazo i cele prašine kona se podigla nije ista ekipa… sa jedne strane ekipa je psihološki uzdrmana, sa druge strane zvezda nije više ekipa iz drugog plana već ozbiljan takmac protiv koga su svi ulazili sa 200 posto, plus imaš otvoreno negodovanje pojedinih klubova i igrača prim. aut Zalgiris, James protiv zvezde. Sa druge strane bitna činjenica je da EL se okrenula u potpunosti protiv zvezde sto se vidi u sudjenjima na poslednjih 4-5 utakmica. Ne tražim alibi, za poraze je kriva iskljucivo zvezda ali zvezda nema fer i korektno sudjenje. Primeri Zalgiris, Psrtizan, Armani, Barselona… protiv partizana recimo ukrajinski sudija je svirao gotovo sve faulove u poslednjoj četvrtini iako u pojedinim situacijama je bilo sudija koje su bile bliže spornom momentu. Zatim da sudija ne vidi aut Mirotica, onda faul nad Smajilagicem kada se zaleteo kao volina na obruč i bukvalno oborio petruseva koji je stajao kao ukopan. Onda faul nad Leday-em pri isteku napada kada je proklizao, Sinoc faul nad Shengelijom kada se sam bacio. To nije alibi sli su činjenice. Recimo Ivanovic kao trener dobija tehnicki protiv partizana u prvoj četvrtini… Uvek ide recipročna mera gosti kod sličnog negodovanja, Panter je skakakao kao blesav posle jednog faula, širio ruke, negodovso, hvatao se za glavu sudije su okrenule glavu kao da ne vide. To kažem zato sto sam bio u dvorani i video…. EL je rešena da sasece zvezdu do početka marta, trenutnom snagom zvezda to neće izdržati. Potrebno je bar dve pobede da uzme ako ne u 3 da bude konkurent. Forma i situacija celokupna ne obećavaju. Čak mi deluje i Ivanovic kao da se u podsvesti pomirio sa cinjenicom. Samo sto cuti jer sve rečeno može biti upereno protiv.
s

srxx

pre preko 1 godinu

Ne možete vi bez Partizana. Čović je sam kriv za nastalu situaciju u Zvezdi. Ta njegova gostovanja po jutarnjim programima i pljuvanje po Partizanu samo je imalo kontra efekat. Sam je kriv za Kampaca kao i za sve ostalo što se dešava u zvezdi, ali naravno, najlakše je pljuvati po Partizanu i tako kupovati navijače. On sam sebe štiti i pere. Baš njega briga za zvezdu. Ona mu je izvor prihoda pre svega.
a

ahahaha

pre preko 1 godinu

Ti, ako si stvarno '87, ozbiljno se brinem za tvoje mentalno zdravlje!
@

@ssss

pre preko 1 godinu

A jel sudija video sporne situacije na utakmici Olimpijakos-Zvezda kada ste pobedili zahvaljujući lošem suđenju?Da li stvarno misliš da se sve urotilo protiv vas?Sudijska greška je bila protiv Barse i to katastrofalna,ali se jednostavno greške događaju.Nije to sigurno bilo zato što sad svima u EL drhte gaće od Zvezde i njene spoljne linije Nedović,Vildoza i Kampaco pa sad samo gledaju kako da zeznu Zvezdu.Evo ovi iz Reala i Barse ne mogu da spavaju od straha.Kakve su to gluposti?!
n

nije te mrzelo

pre preko 1 godinu

ovoliko lupetati...zavere, demoni...
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Za suđenje u el derbiju nisi u pravu. Stoji to da ste izgleda navukli na sebe gnev čitave el, svojim ponašanjem. Vi mislite da tamo možete da se ponašate kao što se ponašate u kls i aba ligi. E pa neće da može, ima neko iznad vas,
R

Rokstedi

pre preko 1 godinu

A ko vam garantuje da ce te procvetati u martu sa kampazom,pa nije to aba liga...
@

@MVPČAČAK |

pre preko 1 godinu

Slazem se Evroliga i Aba liga nebo i zemlja da li ce Kampaco moci da napravi takvu razliku protiv najjacih timova Evrope je vrlo upitno a sto se regionalne lige tice tu moze da bude i Mvp sto je bio cak i Nikola Jankovic.
R

Realno87

pre preko 1 godinu

Kao prvo ne pričam da je partizan nezasluženo dobio već naprotiv. Poenta priče je da bi idti kriterijum sudjenja bio i da je umesto partizana bila Alba ili bilo koja druga ekipa. Prosto neko je napisao, navucen je gnev zbog cele situacije. Sa druge strane nikom ne drhte gaće od zvezde već je ovim merama i zabranama onemogućen dolazak Polonara koji je bio neophodan i još jednog Centra. A sto se tiče domaćih takmicenja moji grobari Zvezdi drhte gaće od vas kao tom Realu od Zvezde otprilike…. Najzanimljivija stvar kod vas je sto 10 god posle 2-3 vezane pobede ili pobede u derbiju sirite krila a ona vam stalno budu sasecena pa hodate kao guske u magli.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Ni Zvezda ni Partizan nece u top-8?! Moze opklada,moze u sve sto imam da nece uci. Pa Zvezda je osakacena kod sudija i sa Kampacom samo zbog toga. Grobari se nadaju,ali iako imaju bolji tim,procice isto. Suvise smo mi jadni i bedni...

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Za Partizan su Ove naredne 4 utakmice presudne dali moze mdju 8 u Zalgiris I Bajern pa dolaze Fener I Alba Realno te 4 utakmice ce pokazati dali Partizan moze u 8.
A

Ab

pre preko 1 godinu

Zvezda je realno u jako teskoj poziciji, u losoj formi prije svega...mozda cemo sa Kampacom i imati najbolju spoljnu liniju u Evropi al bojim se da ce nam tada vec biti kasno...glavno je da probamo odrzati korak, da smo tu bar na 2,3 pobjede od top 8 pa da se nadamo nekoje seriji i formi u posljednjih 9 kola...Partizan je u boljem momentu, u boljoj formi, cak ima i za nijansu laksi raspoed, i on je definitivno tu...u igri...Realno mnogo ce zavisiti od Zalgirisa, Baskonije, Makabija i Efesa...Ali i Valensija koja nakon poraza od Zvezde ima 5 vezanih pobjeda, kao i Virtusa imaju svoju racunicu...
z

zar je bitno

pre preko 1 godinu

Kako partizan ima laksi raspored? Dolaze im Real, Barsa, Olimpijakos, Fenerbahce. Idu u goste Zalgirisu, Bajernu, Virtusu, Milanu, Efesu , Monaku. Sve u gostima su cisti porazi a kod kuce??? Ocekujes neku pobedu?
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Mislim da Zvezda tesko moze do f8, neke sanse su propustene nasom krivicom kao u kaunasu, neke utakmice su sudijskim odlukama izgubljene kao protiv barse, kampacu nije dozvoljeno da igra sto je velika steta. Povrede igraca su evidentno bile veliki faktor. Ali po mom misljenju Zvezda nema ozbiljnog centra. I to je kljuc. Igra spoljne linije je procitana, Petrusev nije ta petica koja je kljuc defanzivnog skoka. Mitrovic je realno cetvorka. Da li treba pricati ozbiljno o Raduljici koji se i nepresvlaci, Kuzmicu koji popunjava broj.Martin povredjen upitan kvalitet za evro ligu a Bentli basketar bez ozbiljnog doprinosa dva meseca. Zaista previse nemoci. Pa sad iskreno Partizanu vise zavrsi posao Lesor nego nama cetvorica tuzno ali istinito
r

realno sudijskim kradjama

pre preko 1 godinu

smo 4 meca pobedili, tako da glupo da se mi zvezdasi zalimo.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Ni jedni ni drugi ne mogu nigde,lozenje mase,mnogo je boljih timova a i koga da izbacis...efes,zalgiris koga guraju rukama i nogama,makabi koji sipa milione, ostali su u svakom smislu nedodirljivi...
d

di end of stori

pre preko 1 godinu

Za top 8 potrebno je 18 pobeda, a ni zvezda ni partizan nece imati toliko na kraju.
m

mare1414

pre preko 1 godinu

Zvezda nazalost polako ispusta sansu za top 8 porazima protiv glavnih konkurenata (Zalgiris i Partizan) i sada dolazi u situaciju da su joj naredne dve utakmice prakticno biti ili ne biti. Ako uspe da pobedi dva gostovanja protiv Armanija i Makabija to je vec ozbiljan podvig i korak ka top 8, ali koliko je to realno? Partizanov problem je sto ima losiji medjusobni skor od Zvezde, Makabija, Valensije, a realno je da ce imati losiji i protiv Efesa. Mislim da ni jedni ni drugi nece uspeti da se uvuku u 8 najboljih. Zvezdu je pred novu godinu bila na vrhuncu, ali taj vrhunac da bi se odrzao morao se tim malo osveziti, a umesto osvezenja je dosla zabrana za Kampaca, povreda Vildoze, sve vise se osetilo da fale Ivanovic i Martin i od tada forma krece na dole. Sada se tim polako kompletira, ali svaki igrac koji se prikljuci timu pravi malu pometnju u rasporedu uloga i minutaze i to uopste nije naivno pogotovo sto je gust raspored i nema se vremena za trening i uigravanje. Partizan ide od sjaja do ocaja, ti igraci stvarno imaju nenormalan kvalitet u napadu, ali timska igra je i dalje jako upitna uprkos boljim rezultatima u poslednje vreme. Setimo se recimo gostovanja Makabiju ili Valensiji, nije to bilo pre 3 meseca, nego pre samo 2-3 nedelje gde je Partizan izgledao bas lose.
S

Sta radite breee

pre preko 1 godinu

Realan komentar. Mislim da sanse postoje ali realno nisu velike. Partizan ima nesto laksi raspored mada i to je veliko pitanje. Zvezdi Kampazo pocinje da igra od marta pa cemo da vidimo. Tesko je vezati nekoliko pobeda u nizu,pogotovo sto sada dolazi deo sezone bez mnogo prava na gresku znamo svi da je tu Efes vec dve godine neprikoanoven. Videcemo.
d

dojava

pre preko 1 godinu

Ne moze ni jedan ni drugi tim, to je odavno jasno, ne gajite laznu nadu, treba minimum 18-20 pobeda, da bi klub prosao u top8, pa gledajte kakvi su skorevi u proslosti bili i klubovi prolazili. Okrenite se fudbalu to je jednostavnije imas 6 utakmica u Evro takmičenju, brzo saznaš na čemu si, ovaj američki sistem ne teško njesra.
P

Pato7

pre preko 1 godinu

Nije ni fora biti osmi. Realno ni Zvezda ni Partizan nemaju nesto slabije timove od vecine (izuzmimo Real,Barsu i Olimpijakos) Oni su jedini sigurni u prva tri. Fener je tu zahvaljujuci pocetku sezone,trenutno igraju katastrofa. Baskoniju vidim oko osmog mesta. Sa Monakom smo videli i iedni i drugi da itekako moze da se igra. Zalgiris,Makabi,Valensija nista bolji timovi od Partizana i Zvezde. Ali mnogo glupih poraza. Partizan (Valensija,Baskonija,Zvezda) Zvezda (Zalgiris,Milano,Barsa) Ako hoces nesto da uradis to mora da se dobije. Nema izgovora! Niti imaju bolje timovi,niti imaju nesto veci budzet! Ali nama je uvek neko drugi kriv,i sve dok je tako nista necemo da uradimo.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Uh druze lupio si bas dosta. Pa Armani i Barsa imaju bar 3 puta veci budzet od Zvezde, a naveo si ih kao protivnike koje smo morali dobiti. I za Partizan si naveo da je glup poraz od Zvezde, a za Zvezdu nije bio glup poraz od Partizana, gde je Zvezda mogla lagano da prelomi mec, ali nedostatak samopouzdanja i srece ucinili svoje.
P

Pato7

pre preko 1 godinu

A Vildoza,Nedovic,Martin i kada se prikljuci Kampazo (Oni igraju za bus plus i kikiriki verovatno) Nije to razlika kao u fudbalu,gde stvarno nemas sta da trazis protiv vecine timova! Ovde je razlika smesna u odnosu na fudbal. Ali mi uvek nadjemo opravdanje!
P

Pato7

pre preko 1 godinu

I najbolji primer toga je Zalgiris. Dobili su Milano i Virtus u obe utakmicu,dobili su Lion i Valensiju u gostima. A realno uz Albu mozda imaju i najslabiji tim u el. Zato i kazem da je razlika u parama smesna!
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

@Pato7: Druze koliko mislis da kosta Martin? Do juce igrao za Buducnost i magao peskirom u Olimpijakosu. Jedino sto je ekstra klasa u Zvezdi, a samim tim i kosta jesu Nedovic, Vildoza i Kampaco. Pa 3 igraca ne cine tim. Milano na svakoj poziciji ima po 2 top igraca, kao i Barsa. Uostalom i petorka tvog Partizana je mnogo skuplja od nase, hteli vi da sagledate realno ili ne. Dakle 3 igraca imamo na koje mozemo da se oslonimo, a od toga 1 ni ne sme da igra.
P

Pato7

pre preko 1 godinu

Druze ja sam okoreli Zvezdas! Ali samo sam realan! I ja bih voleo da znam koliko kosta Martin. I mislim da bi svi trebali da znamo koliko koji igrac ima platu a ne da se to gura pod tepih. Ne trose oni svoje pare,iz svog dzepa. Pa pogledaj samo koliko potrazuje para Radanov,a gde su pare koje su mu isplacene. Pa pogledaj koliko potrazuje Stefan Jankovic od Partizana. A onda sagledaj realno kolike plate imaju Panter,Ledej,Kampazo,Vildoza i taj Martin sto mase peskirom.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...neverovatno koliko ljudi pravi od vildoze dzordana, jeste on igra najbolju sezonu u karijeri ali pre toga njegov prosecan indeks je bio ispod 9, sto spada u prosecne evroligaske igrace a da ne govorimo da je dosao posle godinu i po pauze, to je lako moglo da se okrene i na drugu stranu a kampaco nije odigrao jos ni sekund i velike su sanse da bude vec gotovo kada pocne da igra...
P

Pato7

pre preko 1 godinu

Ne vredi rasprava. Na kraju Zvezda skor 14-20 Partizan 16-18 Cujemo se na kraju. Sportski pozdrav
B

Bljak...

pre preko 1 godinu

@pato Jadni mi ako si ti okoreli zvezdas, a pricas kao klasican grobar....
P

Pato7

pre preko 1 godinu

Da jesam okoreli! Ja sam onih godina kada je bilo najteze isao na svaku utakmicu Zvezde i kosarku i fudbal! Kada je za Zvezdu igrao Majls i Luka Drca. I kada su u fudbalu igrali Varkos i Dzef Da Silva. I znam koliko moze neko da ima los tim! A ovo trenutno je sve,samo ne los tim. I zato necu da slusam nikakve izgovore.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Zvezdi je prekretnica mec sa Albom. Od tog meca mogu uci u seriju pobeda i onda do kraja ocekujem vise pobeda nego poraza. Pogotovo sto se posle Albe prikljucuje Kampaco. Partizanu bih rekao da su odlucujuca sledeca dva meca protiv Zalgirisa i Bajerna. Tu ako pobede bar jednu idu u top 8 po mom misljenju, a ako izgube obe mogu da se oproste od sledece faze.
G

Grobari to smo mi

pre preko 1 godinu

Kaunas soon
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

Na osnovu čega se daju vece šanse Partizanu za top 8? Partizan ima samo jednu pobjedu više od Zvezde s tim što ima slabiji međusobni skor od većine timova iz prvih 10 pa i od Zvezde.
P

Pato7

pre preko 1 godinu

Na osnovu trenutne igre! Ja sam Zvezdas ali Zvezda trenutno igra katastrofalno! I zato sam vec digao ruke od ove sezone u el. Izgubicemo i ove dve u gostima i to vrlo lako,nazalost. I posle toga nema vise gore,samo cemo da padamo dole. Nestvarno je da ne mozes 5 minuta da das kod Zalgirisu. Pa idi na prodor i kontakt i sa slobodnih probaj a ne da forsiras sut za 3! A pogotovo oni neki sutevi sa 8,9 metra preko dva coveka!
A

Aleksakg

pre preko 1 godinu

Pa recimo da nam zvezda nije problem i da cemo od nje imati pobedu vise a tako stoji situacija i sa vecinom takvih "konkurenata"...nego vam brzo opadose kriterijumi...od toga da ce te imati 3-4 vise pobeda od Partizana dosli ste do toga da se uzdate u bolju kos razliku a i nju imate zahvaljujuci koracima pre trojke
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Po tome što ste imali uzlet pa sad ide pad, što ne znam da li će se Partizanu desiti. Ali ima i Partizan par kikseva opasnih. A druga stvar, kad ste vi imali pobjedu više od nas, pričali ste kao da imate 7 pobjeda više.

619_miliona

pre preko 1 godinu

Blizanci potrosili milione drzavnog novca za dovodjenje vrhunskih kosrakasa i trenera. Imaju apsolutnu podrsku svih drzavnih struktura, medija i naroda u celoj zemlji, a ne mogu ni medju osam da se kvalifikuju. Svim srcem navijam da oba drzavna projekta ne udju u TOP 8.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

pa realno zvezda na evroligaskom nivou od igraca ima vildozu, nedovica, martina i petruseva ostalima je evrokup maksimala, kampaca tu nisam racunao jer jos nije zaigrao, a martin je dva meseca povredjen...partizan tu ima pantera, ledeja, andjusica, lesora, nanelija, egzuma i papapetrua, sve su to ozbiljni evroligaski igraci bez obzira na formuplus smajli i avramovic koji imaju fizikalije na tom nivou ali ne i vestine...

Ts

pre preko 1 godinu

Lesor je igrao i u Zvezdi i secete se vrlo dobro kakav je bio od tada do dolaska u Partizan nije nista posebno napredovao i kada pogledate njegovu karijeru sa karijerom Markovica ili Kuzmica koji nisu navedeni kao Evroligaski kalibri ocigledne su velike razlike iako su oni sada u mnogo slabijoj formi i pred penzijom placeni su vise.