Komentari na vest

Postaje sve ozbiljnije: Dabl-dabl Pokuševskog! Grmljavina trojki u Minesoti (VIDEO)

B

Boris The Blade

pre oko 3 godine

Gospodo, ne stavljajte 19-godišnjem dečaku teret neobjektivnim izveštavanjem koje lako može da se pretvori u razočaranje kad bude igrao za nacionalni tim. Aleksej je noćas imao šut iz igre 5 od 13, dakle 38.5 odsto, što se nigde u izveštaju ne spominje. Pustite dečka da igra, da se razvija, a zamolio bih vas da objektivno izveštavate, bez bombastičnih naslova i površnih zaključaka.
P

Petar88

pre oko 3 godine

Kakve to veze ima. To Ameri i traže. Bogdanovič i ostali naši u NBA, osim Jokića, imaju gore procente šuta. Mali dobro napreduje i samo tako nastavi. Kad se ruka namesti ima da trpaš po 30p
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

Bice dobar mali još kad steroidi americki zagrabe kako treba bice zver samo još malo da ojaca.
S

Saklama

pre oko 3 godine

Decko je stvarno potencijal vrhunski sto je vec polazao, pravi nebruseni dijamant. Cim se ti uklopis sa 19 godina u NBA ne kao neki top igrac ali opet, u tim godinama.. to je sjajno. Poznavajuci rad u NBA znam da ce na masi dobiti, u toku ove i za sledecu sezonu ce biti kao zapeta puska i to je jako bitan faktor posto se vidi da tu manjka. Pregled igre odlican, odbrana super, skokovi i sve ostalo ali ima jednu veliku manu a to je - procenat suta. Ukoliko to ne popravi owtace prosecan igrac a ja se iskreno nadam da hoce i da moze bolje. Dobio je minute, dobio je slobodu da pali kad hoce i odakle hoce ali opet nikako mizernih 30% da ima sto je nedovoljno dobro za neku ozbiljniju pricu. Uglavnom svidja mi se i nadam se da ce podoci sa sutem i jedva cekam da vidim u reprezentaciji Jokica, Bjelicu, Marjanovica, Pokusevskog, Petruseva..
K

Kakvi Vojvođani

pre oko 3 godine

Strašni Vojvođani najbolja i najmlađa centarska linija na Svetu Jokić Pokuševski Petrušev za naredni deceniju ispred svih iz NBA
R

Realno87

pre oko 3 godine

Otkad je pokusevski centar?
O

Onyx

pre oko 3 godine

Otkad je krilni centar tj. cetvorka
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Pokusevski je klasicno krilo tako da ne lupajte. To sto moze od 1-5 da igra, to je cist talenat. Kazu fali mu kila, ja se ne slazem sa tim. Za poziciju 3, samo malo da ocvrsne, mozda par kila i to je to, a neke ozbiljne promene ce samo da mu skode u smislu gubitka brzine, lakseg povredjivanja itd.
O

Onyx

pre oko 3 godine

@Blajvco On kad nabaci neki kg sa 213 cm nikad krilo biti nece. Raspon ruku mu je neverovatan. Ne lupetaj. I Veseli je bio u Partizanu krilo, a posle NBA je postao centar
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

@onyx ti si taj koji lupeta. Veseli je samo kod Duleta i igrao krilo jer je Dule uvek forsirao dominaciju u skokovima u odnosu na bilo koju ekipu. A znalo se da Veseli ne moze biti trojka u bilo kojoj ekipi, prvenstveno jer nema nikakav šut.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Ko je gledao video je da momak ima potencijal, ali i mnogo, mnogo da uci i mnogo prostora za napredak. Nije bio neka steta za svoju ekipu, ali ruku na srce nije bio ni korist. Sada je na nivou nekog prosecnog igraca NBA. Sto je sjajno za decaka od 19 godina. Uz pravilan napredak bice sjajan. Snaga neka dodje u pravo vreme, jer za decaka od 19 godina ne bi ni bilo normalno da ima 120 kg.
K

Kokid

pre oko 3 godine

Pokusevski je Novosadjanin, Limanac!