Komentari na vest

Povrede, povrede, povrede... Previše čak i za Srbiju

m

miile

pre gotovo 3 godine

molio bih Vas jedan članak o Branku Joroviću na ovu temu.....niko ga se i ne seća,momak se povredio na pripremama reprezentacije,propao mu ugovor u Španiji za 2 miliona tadašnjih maraka...završio ko ,, lučki radnik" u Čačku....mislim patriota je bio,ono..otadžbina,herojstvo,hrabrost,tri prsta...al u pedu
P

Povrede povrede

pre gotovo 3 godine

I onda napadaju Jokića. Kad bude bilo definisano da kad se povrediš u reprezentaciji savez (čitaj: kumara) je dužan da naknadu štete isplati onda možemo nešto da pričamo. Ko kaže zašto Dončić igra a Jokić ne, jel Dončić igrao SP u Kini? Nije, imao je to leto slobodno (ruku na srce nisu se ni kvalifikovali, ali to nije bitno, nije imao reprezentativnih obaveza). Jokić je odigrao jednu sezonu, otišao na pripreme odmah za SP, sa SP direktno otišao u onu covid sezonu koja je trajala do septembra onda odmah i ova sezona pride, pa ne može čovek ni stalno igrati bre. Drugo, Dončić igra od 1-3, a znamo šta to znači pogotovo danas u NBA, rokneš trojku sa 15 metara od koša i šišti ti ona stvar, dok neko ko igra 5 mora da se hrve ispod koša sa onim američkim medvedima od 215 i 140 kg, za skok i ostalo. Ko kaže Gasol, kada je Gasol nosio franšizu? Nikada, back up igrač za nekog ko je to radio. Tu bi eventualno Nowitzki mogao da se poredi, ali eto i Nowitzki je došao u situaciju da od operacija više nije mogao od 2011 ništa da igra, ceo život sad treba da živi u nekim bolovima određenim. Ko će mu to nadoknaditi? Ja, mi, vi? Niko! A da budemo drugi (što smo već jednom bili sa Nikolom) možemo i sa njim i bez njega (ako se ostali malo potrude a ne da kukumavče, pri čemu turnir još nije ni krenuo), tako je svejedno, tu se mi apsolutno ništa ne pitamo već Ameri i to kakav je njima dan.
b

bojank991

pre gotovo 3 godine

a kaži mi ti pošto se toliko razumeš - da li bi Jokić igrao u polufinalu plej ofa da su uspeli da se plasiraju ili bi bio umoran? Ćaooo
m

miile

pre gotovo 3 godine

ok,buraz može to sve u par reči...potpisujem svaku
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Gasol jeste pored Kobija nosio fransizu do ta dva prstena..Drugi strelac tima, prosek 37 minuta po utakmici.Da ne pominjem da je tada konkurencija na centarskim pozicijama bila neuporedivo jaca nego ovaj cirkus danas.I centri su bili centri..A sto se Doncica tice,to sto je bek pa po tvojoj logici manje se "rve", to moze samo da odvali neko ko nije trenirao kosarku.Dzaba vam da pravdate konjusara, reprezentacija je cast I tu se stvaraju legende.Taj osecaj kad osvojis nesto sa drzavnim grbom na srcu, je neuporediv sa bilo kakvim uspehom u klubu.Nemerljiv I to neki nikad nece shvatiti..
0

0211

pre gotovo 3 godine

@kimi tako je burazeru. To je suština sporta.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

A kad najbolji na planeti kaze da je umoran onda je izdajnik.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Verujte mi, nece se ni osetiti nedostatak jovica, imamo tea i micica.. Nadajmo se da ce Bogdan sto pre ispasti iz play offa
g

gost662

pre gotovo 3 godine

Nema Janisa tako da ide po prsten.
m

miile

pre gotovo 3 godine

pitaj njegove roditelje da li im je sve jedno što je tu Vasa i Teo....e,moj sine,mlad si ukapiraćeš
V

Vozdovac

pre gotovo 3 godine

Nadajmo se da ce se Nedovic oporaviti jer on moze da odigra pleja i rasteretio bi Vasu i Tea. Kao sto treba da se nadamo da se biti spremni Guduric, Bogdan, Lucic da se saberemo na 2 i 3 i mnogo bi znacio spreman Milutinov u reketu. Imamo jos manje od mesec dana do OI ako se plasiramo naravno, nemamo srece sa tim povredama, otkazivanjima ali nadajmo se da cemo otici na OI i da ce se gore nabrojani igraci pojaviti. Mnogo bi znacili Jokic i Pokusevski, u formi definitivno nisu Teo, Bjelica a nije bio ni Jovic. Necemo biti u najjacem sastavu ali imamo kvalitet, zemlja smo kosarke, nasi su i to ce biti najbolje sto imamo u tom trenutku, treba im pruziti podrsku i verovati u njih, igre necemo osvojiti i ako odemo ali hajde da sanjamo o toj medalji, moguce je !
Н

Ноле

pre gotovo 3 godine

За репрезентацију игра само ко нема клуб или га има па не игра.Остало је демагогија.Хипотетички гледано да је Јокић био на месту Јовића и повредио се.Да ли би му можда Савез и Даниловић рефундирали 250 милиона долара колико би изгубио јер не би потписао највећи уговор у НБА или би га сажаљевали из фотеља и заборавили за три дана !? Ја мислим ово друго.
A

Alien12

pre gotovo 3 godine

A svi po youtube komentarima se razocarali, sto je uzeo pare pre Srbije... LoL.
T

TP-1

pre gotovo 3 godine

Kako Doncic igra za Sloveniju?! Jel mu nesto fali? Kako bre mozete da branite onog sto konje drzi? Nema tu opravdanja.Covek je izabrao da vezba disanje umesto supruge 6meseci unapred. Nadam se da mu dobro ide,zelim mu svu srecu.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Nisu svi isti i ne tepe svi podjednako isto opterecenje. Doncic se osjeca sposobnim da igra i hoce da igra. Tacka. Ljepo kaze THCF Vi se budite samo kada sudite
J

Jovicahfh

pre gotovo 3 godine

Zar ti zaista verujes da mu zbog jedne povrede ne bi dali max ugovor?!? A kao prvo,za svakog od njih,pogotovo za te iz NBA,Savez placa debelo osiguranje,tako da...
S

Selcouth

pre gotovo 3 godine

Zato i ne treba da se ljutimo na jokica jer je on kao i ti i 60% Srba, prodalo bi svoje parce zemlje za kikiriki a kamoli za milione, patriotizam je retkost. Da se imalo razumes a ne razumes se, znao bi da nba placa debelo osiguranje za svoje najvrednije akvizicije. Isto tako Durent je propustio celu sezonu, celu su trebali da ga placaju 20 milki da bere cvece a opet su se svi zivi utrkivali da mu ponude cetvorogodisnji ugovor. Tako da mani molim te... Patriotizam i ljubav prema majci, zemlji i druge vrednosti se uce iz kuce i nijedan milion to nece promeniti. Teo i Bjelica su vaspitavani od strane svojih roditelja, Dude Ivkovica i starijih kosarkasa, Jokica je vaspitavao misko i braca b(luzeri)...
C

Capitano Teodosije

pre gotovo 3 godine

Kaže Teodosić, kapitenski, "Bolje da smo izgubili od Filipina nego da nam se Jović povredio". A šta misliš buraz o tome da se za promenu malo ne vučeš kao baba po parketu, pa da možda i napravimo neku razliku od 20-30 poena na kojoj nema potrebe da se igrač kida za svaku loptu, em bi Filipini bili demolirani, em bi Jovke bio dobar.
L

Lesakesa90

pre gotovo 3 godine

Ja i dalje verujem u plasman na Olimpijske igre i visok plasman na istim! Igra nije ni blizu ocekivane, sto se na kraju krajeva i znalo da ce tako biti! Previse mi kao nacija dajemo sebi za pravo da osporavamo necije kvalitete, igru, selektora! Sve ce to doci na svoje i siguran sam koji god tim da ode na Olimpijadu da ce izginuti do poslednjeg atoma snage! Napred Srbija!!!
C

CvetkoV

pre gotovo 3 godine

Tako je! Bilo bi idealno da se OI pomere na septembar da se skrpe svi, al' nisu u septembru, nego za tri nedelje, tako da ko je tu taj će da igra kako zna i ume (a znaju i umeju)
П

Пумпаџија

pre gotovo 3 godine

Апсолутно банализовање репрезентативне кошарке. Много лоша ситуација, прво што пола играча из јаких репрезентација не могу да играју због сукоба евролиге и ових других. Друго што се још увек игра нба, а олимпијске игре само што нису почеле. Претерују са бројем мечева, са њиховим сукобом итд. Треба да је ситуација као у фудбалу, кад играју репрезентације, тих дана не играју клубови.