Komentari na vest

Presti hvali Pokuševskog: Napreduje, ali sada će teže doći do minutaže

G

Gost2828282

pre preko 1 godinu

Stvarno nemogu da vjerujem da savez nemoze da izvrši pritisak da nešto uradi sa ovima sto vode oklahomu pa da mi je moguće da dva ljeta zaredom nedamu Polusevskom da igra za reprezentaciju ali zato kad ti očekuješ da on ima povećaniu ulogu i minutažu i tu se zeznes jer oni nas dva ljeta već zaj*bavaju a mi im dopuštamo a on je komotno mogao da ide umjesto Davidovca jer svejedno dedu i nije pretjerano koristio
N

NN3

pre preko 1 godinu

Pa nije mu Oklahoma zabranila nego sam nije hteo da igra, iz proverenih izvora u Novom Sadu, pusti te priče gde zabranjuju samo srpskim igračima. Dva njegova saigrača su igrala za svoje reprezentacije. Ajde da on dva leta ne igra pa da vidiš ogroman napredak, kao kod Jokića, koji je posle jednog preskočenog leta postao TOP10 NBA igrač, a posle i najbolji igrač i dvostruki MVP. Al ovaj sve manju i manju minutažu ima i ništa ne napreduje. Videćemo baš ovu sezonu, ako bude ko i prošle, neće više njega Oklahoma čekati, ima da leti.
d

daleko od igrača

pre preko 1 godinu

Legendo, a hoće ti Pokuševski igrati prozore ili će ipak možda taj DeDa? I on i Jović moraju još mnogo da rade da bi bili u nekim ozbiljnijim planovima, ne znači samo jer je otišao preko bare da je uspeo u životu. Sa ovim brojkama 30% iz igre i 25% za tri teško bi se i u Evropi naigrao van druge grčke lige. Oklahoma ga je dovela jer veruje da ima neki određeni potencijal ali samo uz rad, rad i rad.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Koga briga, čovek već dva puta lično odbija A reprezetnaciju, a tek 20 napunio. Nije mu nikakva Oklahoma zabranila da igra, s obzirom da su pustili i Krejčija i Maledona za Češku (Maledon čak ima i veću minutažu od Pokuševskog), al ovaj naš mora dva leta da se priprema za sve manju i manju minutažu. Eto njega u Evropi za dve godine, pa će da igra kvalifikacione prozore
N

NN3

pre preko 1 godinu

Naravno, da se ispravim, Krejčija za Češku, a Maledona za Francusku
A

Alooo

pre preko 1 godinu

Ti znaš da li on lično odbija
T

Top G

pre preko 1 godinu

Odlukom trenera ne igra. Ovo oklahoma zabranila je jer mi nismo hteli da platimo osiguranje za igraca koji svakako ne bi igrao. Dosao je bio u posetu repki.
N

NN3

pre preko 1 godinu

@Alooo da, znam, nije se nešto naigrao ni za omladinske selekcije. Nije toliko veliki Novi Sad da se ne zna
N

NN3

pre preko 1 godinu

@TopG nijedan klub nema nikakvo zakonsko pravo da zabrani igraču da igra za reprezentaciju. Ako se sećaš, prošle godine za kvalifikacije za OI je bio na spisku i trebao je da igra, i onda je otišao u Ameriku da se sprema za sezonu. Ove leto nek i bude krivica saveza, prošlo leto je lično on odbio i nije napredovao ništa.
H

Heteria123

pre preko 1 godinu

NN3 - Uopste nije tacno da nije igrao za mladje selekcije i iz tvog komentara mi je jasno da pojma nemas sta pricas. Decko je igrao i za u17 reprezentaciju na SP, a i godinu dana kasnije za u18 reprezentaciju na EP. Posle toga je usledila korona i svakako dve godine nije bilo takmicenja za mladje selekcije, osim nekih mini turnira.
X

X

pre preko 1 godinu

Kako objasnjavas da je letos bio u Staroj Pazovi da pruzi podrsku reprezentaciji?
N

NN3

pre preko 1 godinu

Pa bio je i prošle godine u Beogradu pa je odbio, zajedno sa Smailagićem, uz izgovor da se spremaju za novu sezonu. Ima nas koji pamtimo duže od 10 dana.