Komentari na vest

Radonjić: Bilo je X i Y faktora, ali tim je pobedio Real!

m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Radonja, ostani do kraja karijere.
K

Kemp

pre oko 2 godine

Ostaviti Radonjića doživotno ako želi da bude trener KK CZV, a od igrača produžiti ugovor sa Voltersom, Holinskom, Mitrovićem, Kalinom bar do 35te da igraju... Bravo momci, glavu gore i sledeći meč, ako može da se dobije, dobijte, ako ne nema veze... vi ste naši šampioni !
C

Comi81

pre oko 2 godine

Mnogo ovom timu fali jedan dobar centar,jedna prava 5-ca jer je evidentno da Kuzmić to odavno nije...On je čak slab i za Aba ligu ,kao rezervni centar može da prodje ...
D

Delija57

pre oko 2 godine

To je ono, mi imamo tim. A ne kao pojedini koji dobiju ako pojedinac eksplodira.
A

Ajde...

pre oko 2 godine

Ne znaš bre Radonjiću da zatvoriš meč i posle neizvesnih poraza i pobeda i dalje ne znaš.
T

Tsog

pre oko 2 godine

Doktroski vodio ovu utakmicu, nzm sta pričaš. Ajde za neke druge da si komentarisao, ali danas je njegovim odlukama dobijena, realno gledano, kvalitetnija ekipa od nad
@

@Tsog

pre oko 2 godine

Nije bas. Minut pred kraj izbacuje Davidovca ubacuje Lazica koji pravi glupost i primamo trojku posle njegove ispustene lopte.Brzo je to shvatio i vratio nazad Davidovca.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Cestitke na pobedi. Dodibli smo ih jakom odbranom, gde su izgubili 17 lopti. U svemu ostalom su stitisticki bili bolji od nas, pogotovo u ofanzivnom skoku. Cestitke i Partizanu. Pokazali su karakter protiv mocnog Lijetkabelisa i sa -31 smanjili razliku na -15.