Dejan Radonjić (©Starsport)
Dejan Radonjić (©Starsport)

Radonjić: Nije prijatno kad se protivnički igrač onako ponaša, ne bih da to odvede seriju u pogrešnom smeru

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.06.22. | 21:10

Trener Crvene zvezde posle poraza u četvrtoj utakmici finalne serije pozvao navijače da pomognu njegovim izabranicima u majstorici

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su težak poraz u četvrtom meču finalne serije ABA lige (84:112). Ispustili i drugu meč loptu, pa će u majstorici pred svojim navijačima pokušati da odbrane tron. U finišu večerašnjeg susreta isključenje je zaradio bek Partizana Uroš Trifunović, zbog provokacije ka klupi Zvezde. Dejan Radonjić je na konferenciji za medije prokomentarisao taj detalj i pozvao navijače da pomognu ekipi, ali da navijanje bude maksimalno korektno.

Izabrane vesti

"Iskoristiću priliku da pozovem naše navijače da nas bodre u ponedeljak, da pobedimo večitog rivala. Da budu glasni i korektni. Nikom nije prijatno ako imamo situaciju da se protivnički igrač ponaša onako kako se ponaša. Ne bih da taj detalj odvede utakmicu u pogrešan smer. Niko od nas u ove četiri utakmice nije se ponašao loše prema rivalu. Navijači, nemojte to ponašanje protivničkog igrača da gledate, već nas da nas bodrite i pomognete da uradimo nešto", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Da li mu je neko iz crno-belog tabora uputio izvinjenje?

"Željko je na parketu prišao i uputio izvinjenje zbog onoga što se desilo, ali... Uprkos tome osećam se izuzetno loše. Mi na terenu ni sa jednim gestom nismo uradili ništa loše. A, igrali smo mnogo utakmica sa Partizanom. Da je gusta utakmica, pa da razumem, ali ovo je bilo na 25 razlike.. Šta je ovo, o čemu se radi. Zato posebno molim naše navijače samo da nama pomognu i bodre nas, posle svega".



tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanDejan RadonjićUroš TrifunovićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara