Komentari na vest

Radonjić posle 12. trofeja: Posle svega što smo preživeli u ovih šest meseci, ovo je enorman uspeh

t

tyq36yy

pre gotovo 3 godine

...u decembru smo bili razbijena banda, vojska bez otdzbine, na dnu, bez ikakve sanse na opstanak. JEDAN covek nije hteo da potpise kapitulaciju. JEDAN covek je odbijao da se preda. JEDAN je Radonjic Dejan !

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Covke,hitno ponudi blanko ugovor na pet godina (kad ne moze dozivotno,haha) za naseg genija i najboljeg trenera u novijoj istoriji kluba,jednog jedinog,velikog Dejana Radonjica!!! Radonja je dosao na pola sezone,kad smo izgledali ocajno,imali smo izuzetno kratku rotaciju i to sa par izuzetno losih igraca (a pritom smo morali i El da igramo na par dana posle Aba lige dug period), Buducnost je na papiru bila dosta jaca i ocekivalo se,dok je bio Obradovic da necemo sigurno osvojiti Aba ligu,a nismo mogli nove transfere da obavimo.Ipak se genije i pored tako ocajne situacije vratio i osvojio tripletu. Idemo redom. Pobedio je kompletan Partizan u finalu kupa sa drugim timom. Uzeo je trofej Aba lige pobedom protiv Buducnosti rezultatom 3-2 u pobedama,a da nije bilo sudija,bilo bi lagano 3-0 iako je tim Buducnosti dosta bolji,ne kaze se dzabe da dobar trener cini pola tima,ovde Radonja cini sve. Pobedio je Megu u finalu i postao ponovo i prvak Srbije,tako sto je igrao bez Lojda i Voldena danas (a mislim i pre bez nekog od njih ili obojice,nisam siguran) iako Mega ima izuzetno jaku ekipu (najboljeg krilnog centra i centra Aba lige,stigli Milosavljevic i Novak itd). Procitao sam ranije u nekog tekstu na Mocartu da Radonja ostaje i sledece sezone,jer ima ugovor na jos SAMO jednu sezonu.COVKE,HITNO REAGUJ,da osiguras Radonju u Zvezdi u narednih pet godina,pa da uzivamo. NAPRED RADONJA!!! NAPRED ZVEZDA!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Samo bih te ispravio, avangardu smo u kupu izbacili u polufinalu, a ne u finalu, i to isto nismo imali nekoliko igraca tad. Nisu oni videli finala ove sezone.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

MKK i ŽKK Crvena Zvezda 53 titule šampiona države. MKK i ŽKK JSD Partizan 28 titula šampiona države. Mislite o tome...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Da citiram Radonjića sa kraja ove njegove izjave: "I to je to."
C

Covo i Radonja

pre gotovo 3 godine

VRATITE JAKU BLAZICA U ZVEZDU!