Komentari na vest

Radonjić realno o Zvezdinoj situaciji: Daleko smo od željenog nivoa, nezahvalno je pričati o očekivanjima

M

Makeda

pre preko 2 godine

Kuka čovek i kao umorni igrači,a šta da kaže radnik koji radi i po deset sati svakodnevno na gradilištu. Dobro je rekao Mihajlović što se toga tiče, ko da samo sportisti imaju pritisak na poslu a običan radnik ne brine o ničemu. Bruka jedna.
A

Avenger

pre preko 2 godine

Dosta bre više poređenja sportista sam fizičkim radnicima. Taj fizikalac je verovatno počeo da pije i puši sa 14, uz jedva završenu srednju i sad mu treba jedan košarkaš biti kriv što je tu gde je.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Човек кука од септембра месеца! Како нисмо спремни, десетковани од повреда и вируса, нисмо фокусирани, фали овај, фали онај! Ја бих само дага питам, имају ли и други клубови исти распоред и исте проблеме?
A

Avenger

pre preko 2 godine

Nije kukanje nego činjenično stanje, ali izgleda da nisi kadar da primetiš razliku.
J

Junker

pre preko 2 godine

Sa onim uradjenim prosle sezone je pokazao kakav je doktor. Posle tolikih promena u klubu, dodje u najnezgodnijem trenutku i uzme sve. Ove sezone, naravno da imamo ocekivanja i zelju da se to ponovi, ali sta god da bude Radonja ima vecitu podrsku. Realno imamo 3. tim po igrackom kvalitetu, jsd ce sigurno imati i podrsku sudija kad bude plej of, tako da svim srcem uz Radonju i Zvezdanu pa da se vidimo na Kalisu.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Da budemo realni, prosle sezone smo bili 20-30 % bolji od svih u ABA. Kakav je neko trener vidi se na tesnim utakmicama sa jakim protivnicima a on po pravilu svaku gubi i to ne ove sezone nego i ranijih godina. Jel treba da podsecam na Strazbur gde je uspeo da izgubi pri vodjstvu od 23 razlike??? Kakav je trener vidi se po poslednjem napadu protiv Asvela, a takav je bio i protiv Cedevite. Ne treba covek da bude poseban strucnjak da pozove onakav napad. Jednostavno njegov nivo je ABA liga, ako hocemo da napravimo iskorak u EL treba ozbiljniji trener. Da ne pricam o razvoju mladih igraca gde za 5-6 godina nije izbacio nijednog.
C

Centarradonja

pre preko 2 godine

Centar fali Radonja smisli se vise
L

Lepi Fika

pre preko 2 godine

Nema tu puno mudrosti, mnogo bolje u EL. Uzeti ABA ligu. Igrati opet u EL. Uzeti kup. Uzeti domaću ligu. Ali, mora bolje EL. Neka se spremaju braća, moraćemo njih, žao nam je ali moramo.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Meni nije jasno zasto se ceka na centra toliko, pa ajde dovedite bar tog centra ako ne mozete i beka koji nam je ocigledno potreban, da l je realno da nama ni jedan centar ne odgovara i ne moze da odgovori zahtevima, samo se igrajte i cekajte da nam ovi preko puta uzmu titulu a koliko vidim oni dovode uskoro i pleja jos jednog nece se zaustaviti bahate se a to im se ocigledno moze ove sezone
s

stalno se zali

pre preko 2 godine

pa hteli ste to,evro i aba ligu,hteli ste i top 8, jos utakmica u drugoj fazi,sta se zalis onda koga moga.
M

Manolas

pre preko 2 godine

Ajde vise sa izgovorima. Ako ne budete igrali top 8 ove sezone treba da vas je sramota. Pola utakmica si izgubio na jednu loptu. Fokusiraj se na El da povezemo seriju pobeda. Aba liga je nebitna do play offa I nije vazno sa koje cemo pozicije pocet playy off. Uradi nesto nesretnice korisno za Klub.
m

malik

pre preko 2 godine

Evo možeš i ti nešto korisno da uradiš? si bio na poslu danas,