Komentari na vest

Real bez Deka i Rudija na Zvezdu: Pionir je mitska dvorana, odiše košarkom i teško je svakom gostu

P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Zabrana registrovana Kampaca je jednostavna. Čovek je hteo u Zvezdu a ne kod nas a nama se može.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Zabrana registracije Kampaca je jednostavna. Nije hteo kod nas nego u Zvezdu a nama se može.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Sudije im daju zato +10 na startu ali bice im i to malo jer karma je qrva..
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Oni oslabljeni,izgleda da svaki Zvezdin protivnik oslabljen,a Zvezde bez povredjenih Ivanovica,Vildoze,Martina bez Kampaca koji ne igra bas zbog ovog kluba koji je bio za zabranu registrovanja. Sutra ce sudije biti na njihovoj strani ali treba im naplatiti za sve zato napred Zvezdo!

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Uvek sam se pitao da li, na primer, kada izgubimo od Barselone, španski navijači na njihovim vestima pišu po 300 komentara da se ta pobeda ne važi jer Zvezdi nisu igrali Ivanović, Martin, Vildoza i Kampaco. To je izgleda deo samo našeg folklora, da se večito prebrojava koliko protivničkih igrača su povređeni i, ako, ne daj bože, njihov treći centar izvrne članak, to bolje i da ne igramo, džaba ćemo pobediti.
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Da je Zvezda pocetak sezone zapocela sa Duskom garantovano ne bi bio poraz barem od Panatinaikosa. Na sve to dodati ukradenu pobedu protiv Barselone i Zvezda bi sada umesto 9-8 imala 11-6 i delila sam vrh sa ekipama. Pa da je jos ekipa kompletna da su tu Vildoza,Martin,Ivanovic,Kampaco videli bi vi navijanje i kod kuce i na strani.Mada i sada ga ima jer imamo sanse za top osam bez cetvorice bitnih igraca.Da nam je bar Vildoza oporavljen. Zvezda ima najjace navijanje u ovom delu Evrope,svidelo se to nekome ili ne.
g

gost 123457

pre preko 1 godinu

E da su babi narasla jaja ispod pazuha ne bi bila baba
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Dek najbolji igrac
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Decko,vidi se da si klinac. Prvo ovo,da su nam tu Vildoza,Ivanovic, Martin.... Da su babi m..a,bila bi deda. Ja jesam veliki zvezdas,ali nisi realan kad kazes da Grobari navijaju losije od nas. Mislim da su cak i verniji od nas. Kad kola krenu nizbrdo,nas je u Pioniru oko 2000 ljudi,a njih protiv raspale Cibobe bude 7000. Necu nikad reci da su oni bolji navijaci,ali da su verni - jesu !
N

News26

pre preko 1 godinu

Još jače nego protiv Barse. Nas 8000 u Pioniru, najbolji 6i igrač Evrolige ! Hvala našim Herojima za neverovatne podvige ove sezone !

Sakur

pre preko 1 godinu

Kazu ovi iz reala pionir je mitska dvorana,verovatno je mitska postala zbog kluba iz zeleznika
G

Gost222

pre preko 1 godinu

sa vama su igrali par puta u tom pioniru do 2011 sa nama svake sezone bar jednom a skor kakav imate protiv njih to je druga stvar
@

@sakur smarac

pre preko 1 godinu

A kada ste vi poslednji put igrali protiv reala ne racunajuci ovu sezonu gde ste platitli licencu?
@

@x@

pre preko 1 godinu

Ali bitno da Zvezdi niko ne fali i da je Zvezda kompletna. Zvezda bez Kampaca,Vildose,Ivanovica i Martina.
L

Louis Vitton

pre preko 1 godinu

Nema veze, tu je bata Gos, on je bolji od te dvojice.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Звездина публика се није заситила ЕЛ,већ смо се били донекле заситили екипе без амбиција у ЕЛ и ситуација да након 10 кола останемо без шанси за топ 8 . Тим десеткован повредама овако гризе свака част...Вилдозин изостанак је огроман хендикеп али Душко и играчи кидају заједно ...Браво Звездо!
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Koliko srece za fmp.

pancevac92

pre preko 1 godinu

fmp ne igra evroligu,igra Zvezda. druga stvar,nadam se da cete vi imati ovoliko srece kao mi sa povredama,samo to sto zelis nama
U

Umetnik

pre preko 1 godinu

Real bez Deka i Rudija, ali tu je sudija