Komentari na vest

Savić od utorka Partizanov

G

Gost69

pre oko 3 godine

SAVIC UOPSTE NE DOLAZI U PARTIZAN!!! TOJE POTPUNA DEZINFORMACIJA.U PARTIZAN STIZE PRAVI I VELIKI GROBAR!!!!
V

Vesić Goran

pre oko 3 godine

Zoki cigane Panteri su uz tebe! ❤
h

humska

pre oko 3 godine

Hhh@ Necudi me sto ne znas a pametujes, jer si kosarku poceo da pratis tek kad FMP niko nije moga da zabrani kako ce se zvati.. Te god Igokea je trebala da igra Evroligu kao prvo plasirana ekipa regularnog dela, jer tako je bilo pravilo, a drugi ucesnik je trebao da bude pobednik ABA lige.. Ako bi to bio tim koji je bio i prvi u reg delu onda je drugi ucesnik Evrolige finalista.. Te god Igokea je bila prva u reg a Partizan je osvojio Aba i ta dva tima su trebala da igraju evro ligu, a onda zvezda stupa na scenu sa njenim muljanjem i igokeu zabrane kao nemaju aerodrom 100 km do glavnog grada.. Da posetim da je i Cibona trebala da igra neku god kasnije al opet Covic stupa na cenu i Cibona odustaje za uzvrat da je zvezda finansira celu sezonu..
H

Hhh

pre oko 3 godine

Ma bravo bre zato je partizan godinu pre kao porazeni finalista igrao Evroligu i Cedevita 2014 isto kao finalista, jedino je Evroliga promenila pravilo 2013 jer je Dodik tako rekao. Cibona zbog finansija i neispunjavanja uslova nije mogla da igra.
9

951357

pre oko 3 godine

Da, bas je Zvezda kriva sto Igokea nema aerodrom u blizini. Cak i da je aerodrom bio razlog, sta je trebalo, da se igraci Barse i CSKA truckaju busevima 2h da bi igrali sa Igokeom? Boli ih briga. Ni ne secam se sta je bilo u pitanju tada, samo hocu da ti kazem koliko nema logike to sto pricas.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Ma nikako nije Zvezda kriva. Mogli su igrati u drugom gradu, ali predsednik jednog kluba je muljanje srednje ime pa se zavrsilo kako se zavrsilo
K

Kloparalo

pre oko 3 godine

Ne treba nama Zvezdas.Ostoja je zlo.On nas je ponizio,po zadatku.Odlazi izdajnice.
N

Nenad 1896

pre oko 3 godine

Kad su Covic i ekipa oteli Igokei plasman u euroligu pravilo je bilo da prvi iz regularnog dela aba lige ide u euroligu ,kao i pobednik zavrsnog turnira. Pozz
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Nama treba trener. Videli ste prosle sezone sta znaci Trinkijeri. Pravo je vreme za Bajića u Partizanu, naravno, ukoliko Igokea ne izbori EL. Mada, jednom su im vec Čović i AV braća oduzeli pravo igranja iako su ga na terenu zasluzili, zasto to ne bi uskratili ponovo.
H

Hhh

pre oko 3 godine

Kako su to zasluzili kad su ispali u polufinalu play offa od vas, a samo finalisti su isli u Evroligi, to je bilo i sezonu pre i posle nije valjda zbog Igokee izmenjeno pravilo?
D

Dosta je bilo

pre oko 3 godine

Ostavka Ostoja!
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Savić u utorak, a nakon toga to očekivano "veliko ime koje donosi stabilnost i rezultate ali mnogo košta"
D

Dok Holidej

pre oko 3 godine

Savić je nadam se svetlo u tunelu.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

I vi ste njemu, posle 10 godina čamenja na birou za nezaposlene
S

Sb

pre oko 3 godine

Vama su svi Zvezdasi svetlo na kraju tunela Milko,Mustafa,Savic...