Komentari na vest

Sferopulos: Da sam se bojao derbija ostao bih kod kuće, sa ovim igračima možemo do kraja

D

Dajvak

pre 7 meseci

U najgorem momentu nam dolazi derbi protiv Zvezde…
G

Gostivar

pre 7 meseci

Da li znas gde si dosao? Mislim da nisi normalan!?!
t

topic?

pre 7 meseci

Vidim prica se o Topic, i vracanju, pa zar nije logicno da odigra celu sezonu u FMP da igra po 30+ minuta i da sledece godine dodje kao prvi plej, nego da po vama dodje sada igra po 10 min i gleda Tea i Sabaza ? A po onom sto pokazuje na terenu Teo i Sabaz mogu da budu samo kontraproduktivni za njega.
v

veliki poznavaoce kosarke

pre 7 meseci

ne vraca se topic , a ako pratis svoj tim znas gde igra..
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

Мислим да ускоро следе промене у играчком кадру! Мислим да лети Тоби, а долази други центар, а са обзиром на, стање Недовиќа и учесталих повреда, мислим да и бек шутер! Боље да се концентришемо на онај дерби у понедељак, јер ако то добијемо, веч смо први у регуларном, обзиром да мишко није пустио остоју вечерас, а они нека добију у ЕЛ јер тамо звезда може максимум до 9-10 места, овај плеј ин, штоје уведен и то је то!
Z

Zn

pre 7 meseci

Svasta, kao da mozemo da biramo kad cemo da dobijemo
A

ABCD...

pre 7 meseci

Ja bi prihvatio ovakav ishod bez problema,ali tesko. Zvezda sa novim trenerom je u totalnom bunilu. Tesko ce pobediti Partizan,koji je realno bolji i koji ce morati da ima rekciju posle poraza od Mege.
2

24.232

pre 7 meseci

Gospodin. Pozitivnim i realnim stavom mu se moze vratiti dobrom.
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Vracaj malog Topica koliko sutra i veceras je bas kao i u svakoj utakmici od pocetka sezone pokazao da je najbolji i najkompletniji plej u ligi koji uz Sabaza i Tea moze dodatno da napreduje.
S

Somborac

pre 7 meseci

Zvezda bolje da dovede Djurisica nego sto drzi onu neznalicu i kosarkasa u pokusaju Lazarevica.
n

nikolas1

pre 7 meseci

Skor u evroligi će uskoro biti 1-8
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Bolje prati svoj klub koji ove sezone briljira narocito protiv studenskog i veceras protiv mege gde ste toliko izdominirali da vas je nas cetvrti plej rastavio na sitne komade.
s

spiritus movens

pre 7 meseci

Da se ugledamo na Megu i slavimo u cetvrtak.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Nisam neki optimista što se tiče EL, ali daj Bože da grešim onda će moja radost biti još veća. Imamo u ekipi 7, 8 dosta korektnih igrača, čak bi oni bili i odlični kada bi hteli da igraju za tim a ne za sebe. Problem je što u ekipi imamo i 5, 6 igrača koji nikakav značajan učinak neće imati. Sa dobrom dvojkom tipa Beron ili Lojd takav tip igrača, i sa visokim odprilike 210 jakim masivnim centrom, to bi bila sasvim druga priča. Zvezda obično dovede neko pojačanje oko nove godine, nadam se da će tako biti i ove sezone.
o

ok

pre 7 meseci

Znas kako se ponasa otvoren prozor. Kako to sa autoritetom ponavljas ceo dan. Kako ti covece ne dosadi. Kosarka je timski sport ako si ikada tapkao loptu i pogledao ka kosu znao bi da igrac nekad igra u punoj formi nekad taj nivo padne i jednostavno nece. Ovaj sport nije u fazonu kad je dobro ok kad nije menjaj igrace. Tim je dobro selektovan, ovaj covek je temeljan i od ovih igraca ce dobiti tim jer su oni napravili karijere upravo uklapajuci se u izuzetne timove. Brinu povrede ali sa tempom igranja dva meca nedeljno to je realnost. Nadam se da ce Nedovic biti u timu u derbijima i da cemo ih dobiti. Ovi su danas bili gori od nas. Pokusali na misice ali su izgubili.
O

Odlazi Covicu

pre 7 meseci

Ljudi NIJE DO TRENERA !!! Ekipu je sklepao Covic pa da dodje Sv Petar ne bi nam pomogao, Covic mora da odgovara !
y

ynwads

pre 7 meseci

Bravo za izjavu, tako treba. Hvala Dusku, izvukao je maksimum od onakve ekipe prosle godine. Izgleda da njegovom nacinu rada vise odgovara ekipa sa igracima zeljnim dokazivanja i napredovanja, a ne kao ove godine, jer tu su Teodosic, Giedraitis, Nejpir...
V

Vladivostok

pre 7 meseci

Ne znam, al ja stvarno ne vidim neki ogroman kvalitet u ovoj Zvezdinoj ekipi. Teodosic odavno nije onaj za kog se misli, Jago nikad nije igrao EL, Sabaz je klasa ali zavisi od inspiracije. Nedovic alibi igrac bez ikakvog trofeja u karijeri. Davidovac onako, rekao bih limitiran. Hanga sa svojim zaduzenjima jako dobar, ali se ovde od njega trazi i da prevodi loptu i da brani i da razigrava. Lazic, Ilic, Kuzmic, Lazarevic ne vrede nicemu. Tobi je lose poceo, svakako od njega ne moze da se ocekuje da donosi neku prevagu. Luka Mitrovic tradicionalno sporije pali i on ce biti onaj pravi sredinom novembra-decembra. Rokas je dosao zbog Duska, sad cemo videti njegovu ulogu, al nema on sta da ponudi sem trojki. Bolomboj je u padu karijere i on ce biti kako kad, cesce los nego dobar. To sto je ona paljevina Nedovic dao onako besmislenu izjavu, to je druga stvar. Ova Zvezda sigurno nije kvalitetnija od prosle sezone.
l

lucano123

pre 7 meseci

da su ostavili Dobrica, vratlili Kalinu i Jovica, uz Sabaza, Nedu i jednog kvalitetnog centra, to bi bila timcina...plus mali Topic
V

Vladivostok

pre 7 meseci

Daleko jaci bi tim bio, pritom defanzivno mnogo bolji sto je i glavna odlika Duska Ivanovica.
A

Aree

pre 7 meseci

Nedovic je osvojio evrokup sa Malagom i bio MVP