Komentari na vest

Sferopulos: Koštala nas treća četvrtina, nismo donosili dobre odluke, predugo smo držali loptu, mašili otvorene šuteve...

T

Trenercina

pre 6 meseci

Ima Zvezda dobre igrace ima solidan tim.Ima i nekoliko majstora ali nema tim za vrhunski rezultat.To zaboravite.U ovom timu nema dovoljno snage.Moras i da se pobijes da izguras ,da oteras protivnika od kosa.Da napravis jak faul u duelu i da ta jaka igra ima intezitet non stop,da te sudije ne bi sekle.Kad imas snagu imas i konstantnost,ne padas.Igramo toplo hladno u zavisnosti od bas te snage koje ima protivnik .Popravili smo igru kod Sferopulosa ali ovo nemamo ,jednostavno sklop igraca je takav.
k

kosovar

pre 6 meseci

Ali sinoc je zvezda u trecoj cetvrtini za sedam i po minuta igre postigla samo tri poena i za ovo treba imati majstore u ekipi po necemu ste na prvom mestu
P

Princip

pre 6 meseci

ja mogu isto kao davidovac. sramota za kosarku.
m

milo123

pre 6 meseci

opet se vidi elementarno nepoznavanje kosarke i sporta uopste medj' Srbima. Vidim mnogi prozivaju Nedovica (nakon onakve partije) i Davidovca - izadje sinoc statistika - covek ima 75% suta za 2 (mali uzorak, ali ocigledno ne trosi, pogadja kad sutne, kad treba). Utakmicu je sinoc prodao Gedraitis, i to mu se desava jos od Zalgirisa. Sta se s njim i Sabazom desilo to mi nikad nece biti jasno. Takodje, morao je Fal da se faulira, i da se malo proba sa Kuzmicem. Sto se tice Duska - ni ja nisam bio za njegov odlazak, ali kad dovedes veterane da ti igraju ne mozes ocekivati da ces sa Duskom imati srece. Dusko je dobar za te sok terapije - i kod nas kad je dosao je napravio seriju, ali ocigledno nakon 6 meseci te kosarke dolazi do zamora materijala i losih rezultata (obicno se u medjuvrmeenu posvadja sa igracima jer je tiranin) i to je kraj. Cesto menja klubove. Osim sto su Zvezdi opet svirali tehnicku za nesto sto nikad u zivotu nisam video, sinoc je bio kontakt na Jagu u poslednjim sekundama i tu su morala da budu dva slobodna bacanja (nakon toga Gedraitis baca loptu u aut i to je kraj). Zvezdi pod hitno treba neka mini serija pobeda, iako je i dalje tek pocetak - nista nije izgubljeno. Bojim se da moramo da dovedemo nekoga ko moze da organizuje napad i postize poene (Vildoza savrsen kandidat, da, manite me price o ljubavi, ugovorima, dzehvama i ostalim glupostima). Prosle sezone su on i Dusko zajedno promenili krvotok ekipe.
Б

Блок

pre 6 meseci

Давидовац није деда ,он је баба. Сам у рекету ,спор ко пуж еј сам ...док крене на кош,вечност ...и добије рампу.Која му је улога ...да стоји у ћошку и чека пас и ако може шутне за три једном
m

milo123

pre 6 meseci

Davidovac je vicesampion sveta u svojoj profesiji. :)
Б

Блок

pre 6 meseci

И Бирчевић је.
m

milo123

pre 6 meseci

istina. i istina je da su i jedan i drugi ostavili svoj pecat u tim uspesima. ajmo malo postovanja umesto pljuvacine. lepse je i lakse.
Б

Блок

pre 6 meseci

Причаш о познавању кошарке ,а пишеш да је Бирчевић оставио печат у успеху.... Које твоје познавање . Ово што Баба Давидовац игра је ,срамно...прежива ону жваку и игра ко баба.Надам се да ће бити бољи.
P

Princip

pre 6 meseci

davidovac tragikomedija. dajte molim vas. od pocetka se sramoti nevidjeno.
P

Princip

pre 6 meseci

nenamo ubicu koji bi ovo resio. oni su imali pitersa.
ј

јел има нешто

pre 6 meseci

ново за Петрушева,јел играо 12 или 17 секунди????

Collector

pre 6 meseci

Dodavao peškire i sokove noćas.
Š

Šta kažu

pre 6 meseci

za exuma..?
С

СалазаР КНД

pre 6 meseci

Главе горе и возимо даље, вратиће се све кад буде најважније - ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ!
E

E

pre 6 meseci

Ako je tako imaš mnogo tužan i promašen život , paćeniče ubogi.
U

U inat dušmanima

pre 6 meseci

Nejpir bolje da se ne vraća, ako se vrati ni jedan trofej nećemo osvojiti. Zbog njega nas je Partizan razbio dva puta. Teško nama ako se vrati.
b

bije dareglo

pre 6 meseci

Bravo za komentar 👍 ne treba nam Nejpir jer igra za sebe. Nejpir go home.
K

Kakvo tele

pre 6 meseci

Lazarević
P

Prvaci Evrope

pre 6 meseci

Hoćemo krcat Štark Arenu delije protiv Milana hoćemo pobedu protiv Milana na moj rodjendan u krcatoj Štark Areni delije sledeći petak na moj rodjendan 🔴⚪🇷🇸
z

zxccxz

pre 6 meseci

Aj kad vec toliko potenciras taj rodjendan, jel ima neka zurka? Gde da dodjemo?
с

сретан Ти

pre 6 meseci

13-и Рођендан!!!
Z

ZvezdašDoKoske

pre 6 meseci

Odlazi neznalico!
B

Borbena

pre 6 meseci

Borbena Zvezda pala pred Olimpijakosovom planinom, Fal odbranio Pirej. Kampacova simultanka i rekord ipak nedovoljni za pobedu borbene Zvezde u Blaugrani. Zvezda naoštrena za majstoricu: Borbenost do krajnjih granica i krcate tribine su dobitna kombinacija. Očekujte neočekivano: Borbena Zvezda zaledila Kazanj! Stiglo borbeno vozilo za igrače Zvezde. Borbena Crvena zvezda Meridianbet poražena u Bolonju. Borbena Zvezda posle drame izgubila od Barselone. Borbena Zvezda nadigrala Bajern Pobeda po notama Teodosića, dabl-dabl učinak iskusnog plejmejker. Teo dirigovao, jago presudio: Fanatično borbena Zvezda prekinula gubitnički niz u Evroligi.
B

Borbeni

pre 6 meseci

U bato ala si ti zaludjen,jel radis ti nesto u zivotu!?
A

Axaxaxa

pre 6 meseci

Borbeni, ko sve koristi internet, ima neka opcija search i ovo se pronađe za tri minuta. Search na srpskom znači pretraga bato. Ako ne znaš, da se ne zamaraš.
g

gunnersi

pre 6 meseci

samo dve zamerke. previse minuta davidovcu i lazarevicu i losa taktika branjenja fala. njega treba faulirati svaki put kad primi loptu pa nek ide na bacanja. ovako nam se covek nadavao laganih poena.
G

Gallina

pre 6 meseci

Sve je ok, cudne odluke sudija nas mali pad energije u trecoj cetvrtini i to je to nista strasno izgubiti ovako protiv vice sampiona je ohrabrujuce
D

Da se

pre 6 meseci

Večeras je nemanja uništio tim, a ovaj ga tetoši. Teod je nesumnjivo najjači i treba preuzeti ekipu
j

jeste

pre 6 meseci

Unistio nas sa 26 poena,4 asistencije,3 skoka i 3 ukradene lopte.Necu da kazem da nlje gresio,ali vama ni Dzordan ne bi valjao.Dobro kad nas nije unistio Gedraitis ili Davidovac.
p

p8886

pre 6 meseci

POJACANJA POD HITNO. DUGA JE SEZONA. POVREDE. A I FALI NAM JOS KVALITETNIH 2 IGRACA UMESTO KUZMICA I ILICA
P

Posao

pre 6 meseci

Duško je trenutno najjači trener u evropi. Hit pravi sa baskima. Njega oterati, to je greška koja će imati velike posledice
B

Budva555

pre 6 meseci

ajde sjedi i cuti molim te
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Duško nije loš trener ali je prošle godine sa Zvezdom pogubio sve bitne utakmice, do jedne. Sve. Hvala mu ali neka njega u Baskoniju.
J

Junker

pre 6 meseci

Ali 2x se dosudjuje tehnicka za prestup i to u onakvom trenutku. Isto kao protiv Barse. Lepo je rekao Darko "Imam utisak da se ovo sudi samo Zvezdi".
@

@@@@

pre 6 meseci

Naravno. Samo zvezdi. Postoji velika zavera protiv vas...
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Благе везе нема овај! Ни да подвикне, ни да добије техничку, да мало притисне судује, да проба да нешто промени! Ништа бтате, батлер у белим рукавицама! О ротацијама, и одлуци да давидовац чува центре, а мутави лазаревиќ за 20 мин има само један скок и ништа друго да непричам! Гедраитис и Тоби, гади мисе од њих, доведени да буду носиоци игре овог тима, они ко п---е!
S

Srdjan M

pre 6 meseci

Samo vi polako analizirajte, ima vremena. Polako razmislite i o mozda nekom pojacanju, tamo negde kad budemo imali skor 6-11... Polako, tek je trecina sezone... E moj Covicu... Otvoreno si najavio najvise ambicije, a docekasmo da nam Davidovac bude krilni centar...
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Zasto ti Kuzmic sedi na klupi celu utakmicu, dok Fal dominira u reketu?

Collector

pre 6 meseci

Ne znam da li ste vidjeli kako se zalizani grk izvinjava Nedoviću i pomno prati sugestije Teodosića? Pa živote da li si ti trener ili asistent Teodosiću.
Z

Zvezdaleeee

pre 6 meseci

Sve je bolje i bolje ! Svi na Armani 24.11 !!!
1

1980

pre 6 meseci

Duško je pobedio Olimpijakos. samo kažem...
k

kikoman

pre 6 meseci

jos jedan lik koji je funkcionalno nesposoban pa na ovaj nacin gleda sport
o

oleolee

pre 6 meseci

A Sferopulos pobedio Duška? Samo kažem.
l

le016je

pre 6 meseci

I izgubio dve u prvenstvu Spanije. Samo kažem.
D

Dobro pa...

pre 6 meseci

I Sferopulos bi pobedio da nas sudije nisu osakatile...pogotovo u trecoj cetvrtini!
1

1980

pre 6 meseci

@kikoman A ti si sposoban?!