Komentari na vest

Sferopulos: Odgovornost je moja, neću da tražim izgovore u onima koji nedostaju

G

Gost23

pre 7 meseci

Čoviću reaguj, ovaj trener nema pojma!
C

Cccc

pre 7 meseci

Mislim da je kod njih bio odlučujući minut odmora kod 6 razlike za nas i onda Grk nije tražio isto to i oni su napravili seriju 12:0 posle im je sve išlo na vodenicu.
G

Goss

pre 7 meseci

Gerijatrija jel ovaj razgovarao sa bjelicom zna li se šta
M

MNM

pre 7 meseci

Podrška za Grka još uvek!
R

Raja 034

pre 7 meseci

Najstarija ekipa !!! Najvise povreda. Loše selektirana ekipa!
S

Sta ces tacno

pre 7 meseci

da promenis?To je ta selekcija,pojacanja vam ne trebaju,tu se takmicite ti i Covic koji je glasniji da je to,to za ovu sezonu
F

Forever Young

pre 7 meseci

Definitivno četiri pet igrača je zrelo za metlu. Video sam svakakve tragikomične situacije u košarci, ali ovo što je Tobi igrao, čak prevazilazi i tragikomiku. Čovek ne zna gde udara, ne zna gde se nalazi, ono je da ne veruješ šta vidiš.
M

Ma

pre 7 meseci

Opusteno ipak treniras velesilu u Evroligi.
m

miki34

pre 7 meseci

Kakvu odbranu igra ekipa koja primi 18 trojki... gledam i ne verujem da se igraci cuvaju ispod bloka, a trlpaju nas sa distance... mozda su bile 3 trojke preko ruke sve ostalo otvoren sut. Nasi igraci nemaju snage da igraju odbranu i to je to.
R

Realno istina

pre 7 meseci

Idemo dalje!!!!!
6

666999

pre 7 meseci

ОК ДРУЖЕ СТАВИ МИ САМО ЦАЦИКИ И ЗЕЛЕНУ САЛАТУ У ГИРОС И ТО ЈЕ ТО
J

Junker

pre 7 meseci

Ja bih rekao da je krivica onoga ko je doveo ove igrace, zatim samih igraca i tek onda trenera. Trener ne moze da utice na katastrofalan sut za 3. Trener ne moze da utice na deo odbrane koji se tice branjenja suta za 3 kada je problem u tome sto igraci (redom Teodosic, Nedovic, Jago x3, Tobi) ne zele ni da podignu ruku prilikom suta protivnika. Trener ne moze da utice na polupanog Tobija koji u minut i po napravi totalnu kataklizmu sa faul (2+1), faul u napadu, izgubi loptu, faul bez razloga i time ispuni bonus u 2. minutu 4/4. Rokas je verovatno jedini Litvanac koji omasi 3-4x obruc na jednoj utakmici.
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Koji je ono raspad sistema poslednjih oko 15 minuta. Kuzmić, Ilić, Lazarević, Tobi, Simonović, ne sutra nego još juče odmah u FMP. Šta oni igraju??????? Tobi kao amater, čovek kao da je sa Marsa pao. Auuuu al je njih kenjalo drugo poluvreme, odprilike su u drugom poluvremenu šutirali trojke 12/14. Veš mašinu da su bacili prošla bi kroz obruč. Zvezda pod hitno treba da se reši nekih igrača (ako je zbog ugovora to moguće, a videli smo da su neki igrači odlazili samovoljno i ako su imali ugovor, bar je rečeno da imaju ugovore i za narednu sezonu, pa tako računam da i Zvezda može nekoga da otpusti na štetu igrača, mada su svi ti ugovori sačuvaj Bože i ništa se ne zna koliko traju) i da dovede bar dva igrača na poziciji dvojke i teške petice. U ovakvom stanju nikakve šanse nemamo za top 8, NEŠTO MORA DA SE OZBILJNO MENJA.
A

Ajde

pre 7 meseci

Koji vas top8 Vito, pa za 10 godina samo jednom i to na srecu ste usli u top8, sve ostalo je bilo ili 14 iii 15 mesto, jednostavno ste u Evroligu samo da bi vas neko kantao i to je to.
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

А што ти стално у метлу рачунаш Куза, Илиќа, Лазаревиќа када људи практично и немају минутажу? За, метлу су сине сви странци од Тобија, преко нејпира до Гедраитиса!
R

Reč je reč

pre 7 meseci

Bravo za izjavu trenera. Treba biti čovek a ne linja kao tamo neki koji nikada ni za šta nisu krivi.
G

Gostic de Cic

pre 7 meseci

Nisi ti majstore nista kriv, kao ni Dusko, kriv je gospodin sa naocarima iz loze, koji vexri i oblaci i sastavlja vama tim, a vi radite sa onim sto imate, a imate jedan luzerski skup pacera, pojedinaca koji kosarku igraju jednom pa 6 meceva odmaraju u vidu Nedovica, Tobija i njima slicnim. Da je sreca da leti Covic, pa da se tebi daju i pare i odresene ruke da sastavis tim, a ne svake godine nov trener i 11 novih igraca.
s

spiritus movens

pre 7 meseci

I jesi kriv za anemicnu igru veceras. Forsiras Tobija kome za glavu nizi igrac lupa bananu na zakucavanju. Nismo imali unutrasnju igru, dominacija Milana u skoku. Meni samo nije jasno sta radi Kuzmic u ekipi kad ne igra i ne dobija sansu? Ispada da imamo centra a u stvari ga nemamo.
O

Ojsa

pre 7 meseci

Muda nista drugo,treba imati i to i dati ovakvu izjavu,a ne traziti alibi i pricati o povredjenim igracima i svaljivati krivicu na igrace!
-

--://

pre 7 meseci

Janis apsolutno nista nije kriv ekipa je jednostavno lose selektirana i to je kraj. U ekipi nema snaznog beka sto je potrebno doveden je Hanga od 34 godine i ocekujemo da nam on i Lazic drze odbranu na spoljnim pozicijama dok ostali izgledaju kao čunjevi u odbrani a visoke pozicije isto ocajne dovedeno dosta igraca ali bez pravog plana nemamo pravog krilnog centra i jednog ozbiljnog centra. Ko dovodi pojacanja taj mora da odgovara dosta je bilo sakrivanja iza trenera nije bio nista kriv ni Ivanovic ni sada Sfairopulos.
L

Legendo

pre 7 meseci

Pa mi svake proklete sezone loše selektiramo ekipu. Uvek neke vratolomije kroz celu sezonu. Ali to ne treba da čudi, pošto igrače ne bira struka nego ih Čović sam dovodi kako mu se digne.
u

uzjjk

pre 7 meseci

Zasto jednostavno ne zacuti posle utakmice...umesto da se izvini navijacima za "bas me briga" pristup,on prica o kvalitetu Armanija..pa i mnogo jace ekipe od Arnanija su padale pre tvog dolaska u bg
V

Voimja

pre 7 meseci

Partizanovci i Zvezdaši, treba se suočiti sa realnošću. Treba da bude sramota oba kluba za postignute rezultate s obzirom na omogućene uslove, finansije i ostale faktore koji su im omogućeni. Nije Miško grobar srpske košarke!!! Grobari srpske košarke su grobari i delije, kao i UO iza kojih stoje pojedine figure. KARI PEŠIĆ JE APSOLUTNO U PRAVU! Šta nam vredi što ćemo gledati Evroligu uživo (i to samo neki od nas) kada (1) nećemo postizati rezultate i (2) nećemo razvijati srpske talente zbog čega srpska košarka biva osakaćena. Da postoji srpska liga, imali bismo barem dva mesta u Eurocup i poneko u Ligi šampiona - šta fali da u tim takmičenjima igraju srpski timovi sa mlađim igračima kojima će biti dozvoljeno da greše i igraju bez pritiska a istovremeno imati i odgovornost? Evroligu ko voli (a koja se konstantno amerikanizuje) možemo gledati i na TV. A sigurno je, kada bismo imali našu ligu, iako ne bismo imali dva tima koja novac isisavaju iz naših džepova, imali bismo duplo više naših igrača u Evroligi što bi isto značilo za reprezentaciju. Samo oštrašćeni navijači ne bi se složili sa ovim, ili barem idejom ovoga.
m

milaneze

pre 7 meseci

ne brabonjaj
v

vins

pre 7 meseci

Vreme je za RADONJIZAM. Dok ne bude kasno.