Komentari na vest

Sin Predraga Danilovića napustio Partizan

D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Mali ide u Megu,jer će mnogo brže da napreduje i dobije šansu u prvom timu, do 20 godine izaći će na NBA draft. Mali je opasan potencijal, radna etika,talenat,pobednicki mentalitet. Budućnost srpske košarke!
G

Gost014

pre gotovo 2 godine

Polako sa tim Draftom! Dečko ima SAMO 15 godina, dalek je put do NBA lige. Neka se pravilno razvija korak po korak...svi koji su potrčali u inostranstvo isuviše mladi obično se vrate ovde na dopunsku nastavu i da nadoknade sve ono što su pokušali da preskoče u razvoju.
S

Sta reci

pre gotovo 2 godine

Secam se da je njegov otac,otprilike u tim godinama , iz Bosne presao u Partizan. A sad mali Danilovic bezi u Megu da bi se razvijao. I vi pricate o nekim mladim igracima i skoli kosarke. Obradovic unistio Smajlija, a i Koprivica slabo napreduje. Tristan dobijao sansu u Realu a ovde mase peskirima. A vi grobari samo idealizujte Zeljka.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

VRATICE SE BRZO ! FALE MU MECEVI
G

Gost014

pre gotovo 2 godine

Dečko ima samo 15 godina! Na njegova pleća je stavljen teret slavnog oca i prevelika očekivanja da minimalno mora biti dobar kao njegov otac koji je u Top 10 igrača Evrope svih vremena. Pustite dečka da ide svojim putem pa ako postane odličan košarkaš super a ako ne opet super jer se bavi sportom. Ja mu želim svu sreću ovog sveta ali garancije za uspeh u sportu ne postoje! Slična situacija je pre samo neku godinu bila i sa njegovom sestrom Olgom od koje smo svi zahtevali da nadmaši Novaka i evo šta je rezultat te hajke...120 mesto na ATP listi i da ne zaboravim i drugu njegovu sestru koja igra odbojku u Vizuri, izvinite ako sam pogrešio ime kluba, o kojoj se pisalo kao o novoj Tijanić Bošković... Pustite decu da idu svojim putem i ne otežavajte im život bez potrebe!
T

TuNeki

pre gotovo 2 godine

Zar tamo ne igraju talenti, evo juce legija stranaca...u sta pretvaramo nasu kosarku
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Koji je to postao raspad od kluba, đak njihove škole mora da ide zaobilaznim putem i da se razvija u Megi da bi se vratio ponovo, aha važi, vratiće se ali malo sutra, svi košarkaši iz Mege idu u NBA.
V

Vranje prica

pre gotovo 2 godine

Ti si raspad.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

CVARAK ,OVDE SE PITA OTAC !
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Kosarkasi iz mege idu u NBA svake prestupne godine.