Komentari na vest

Skandalozno ponašanje Lesora: Dva puta napao Petruševa, udario ga u glavu (VIDEO)

g

giskuec

pre oko 1 godinu

Ne ne ne, kakav je ovo naslov, naslov treba da glasi: Dobronamerni potez Lesora, pomazio po glavi Petruseva
D

DakaCz

pre oko 1 godinu

Lik je mentalno ogranicen,ko zna iz koje vukojebine je izasao cim se onako divljacki ponasa.A mislio sam da nikada necu videti primerak metuzalema.U zatvor sa takvima!
k

kazna i po djepu

pre oko 1 godinu

Lesor nemoze da izdrzi bez provokacija pogledajte glumu lesora i padanje na parket a da se Petrusev jedva i primice ma sramota za divljacko ponasanje koga nebi bilo da nema dozvolu trenera da ovo radi gotovo svaku utakmicu zestoko ga kazniti neigranje do kraja sezone sudjenje tendeciozno sramno u 2.poluvremenu to su svi pa i objektivni neutralni navijaci videli.
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Kazniti Lesora develo novčano, koji god da je razlog. Ne sumnjam da je bilo provokacija tokom meča ali profesionalac to rešava tako što zakuca preko glave, ubaci 25 poena i pošalje im poljubac. Možda Petrušev i nije "krivac" za ovo ponašanje Lesora ali očigledno da je Lesoru pukao film i da su se kola slomila na Petruševu. Broj faulova sinoć na Lesoru nisam skoro video u jednoj utakmici. Gledao sam meč iz 8. reda i bilo je mnogo prljavih duela sa Lesorom, saplitanja i laktova prilikom kretanja u piku, a koje sudije nisu svirale pa verujem da ga je to frustriralo jer lik uopšte nema nasilan karakter, ali PONAVLJAM - divljanju i fizičkom nasrtanju nije mesto na sportskim događajima i to mora da se sankcioniše. Problem sa ABA ligom i domaćom ligom je u tome što se bez izuzetaka ne sankcionišu prestupi klubova i igrača, što daje akterima slobodu za ovakvo ponašanje i huliganima za divljanje. Kada odluče organizatori takmičenja da uvedu red, tada će i biti reda. P.S. Partizan dobar ali ne toliko koliko je Zvezda izgubila kompas. Ne može se igrati na ovom nivou tako što čekaš da jedan igrač napravi akciju za svakoga i da ubacuje trojke sa 8 metara i od table...
b

bgcz

pre oko 1 godinu

daleko je i osmi red ako ne vidiš da je Lesor nasilan i da je uvek takav bio. Nasilje je i kad zakuca i ostane da visi. Nasilje je kad krene na klupu za tajmaut pa raširi ramena da nekoga zakači. Nasilje je kad flopuje pa skače da se zaleti u nekoga. Nasilje je kad nekoga udari u bradu. Pričam ti samo o nekošarkaškim elementima. To što je on jak i što u igri ima udaranja i ćuškanja, to je sve legitimno.
l

licemeri

pre oko 1 godinu

A dok je bio u zvezdi onda je bio majka tereza ? Kako do sad na tolikim utakmicama EL i ABA lige nije do sada napao nekoga fizicki ? Do sada je odigrano 4 derbija,kako na te 4 utakmice nije napao nijednog igraca zvezde ?
S

Stomak

pre oko 1 godinu

Licemeru, zar si već zaboravio da je napao Kamapaca i Vildozu u prošlom derbiju u kupu?
l

lesor zasluzio kaznu

pre oko 1 godinu

Sramno sta je uradio mora se kazniti u acb ligi izmedju 3-4 utakmice bi bio kaznjen ovo je sramotno ponasanje za jednog profi igraca
m

mali mustafa

pre oko 1 godinu

Nesto se ne secam da ste bili ovakve "patriote" i moralisti, kad je Nelson skoro polomio kicmu Milutinovu ? Ah da, tada je stranac,crnac,bio u dresu ljubimice, pa ste se radovali i bili odusevljeni. Inace anemicnog "naivka" petruseva, je udario i igrac Buducnosti Rid....i to je sigurno Rid uradio "nicim izazvan", kao i Lesor ? ? Srce malo naivno.
X

XD

pre oko 1 godinu

Alo mustafa. Milutinov je napao Nelsona a čovek se branio. Koju propagandubširiš majke ti? Postoji YT, nije ti niko rekao? Nije ovo '45 pa da sto puta ponovljena laž postane istina.
A

Aloooo Pozega

pre oko 1 godinu

Jel pricas telefonom pa vices alo ? Bas obrnuto Nelson je zapoceo sve,ali ciganska je pamet kratka
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Za Lesora kazna 5 utakmica za Petruševa 3.Da se više ne pravimo naivni i kao ne vidimo šta se dešava.
G

Gost BB

pre oko 1 godinu

Jokić kada je polomio Morisa, kazna je bila jedna utakmica ne igranja, a ti tražiš za ovo 5 za Lesora. Na početku 4. četvrtine Petrušev najverovatnije udara po klikerima Lesora, zato je izbio prvi sukob, a ovaj je samo čekao kraj utakmice i tražio ga. A Petrušev inače nije cvećka, do sada ima nekoliko sukoba sa protivničkim igračima.
Г

Гост Ад

pre oko 1 godinu

Лесор се понашао као разјарени бик дивљачки насрће на Петрушева навијачи партизана у трансу одушевљени понашањем Лесора. Судије као да се ништа није догодило на све ово не реагују. Охрабрен подршком са трибина по завршетку меча Лесор поново насрће на Петрушева и као херој вечери поздравља навијаче Партизана који су у трансу. шта рећи после свега што се синоћ дешавало у арени Боже опрости им јер не знају шта раде.
G

Gost AD

pre oko 1 godinu

Nelson se ponasao kao razjareni bik,divljacki nasrce na Milutinova,navijaci zvezde u transu,odusevljeni ponasanjem Nelsona. Sudije na sve ovo ne reaguju,kao da se nista nije dogodilo...."Boze oprosti im ne znaju sta rade"
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Predsednih opštine Batočina nazvao Lesora stokom i g...... i pozvao navijače tzv. czv da se potrude da mu prisedne boravak u Beogradu!!! Gde mi to živimo, da li je ovo realno, dokle smo to dogurali??? E Srbijo međ šljivama, jadna si i ti i mi sa tobom.
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

A šta si očekivao nakon onoga...?! Da mu se zahvale što je udario Petruševa?! Reakcija stvara kontra reakciju, a bicman je mogao danas da izadje javno i uputi izvinjenje Petruševa. Strasti bi se umirile, ne bi bilo problema u sledećoj utakmici pred Zvezdinim navijačima. Ovako...Šta mu Bog da! Što je najgore, danas nije uputio ni reč izvinjenja, a mogao je. I to je normalno jel?
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Сем тог позива, остало је управу.
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Sale, druže, igraće se utakmice pre 20000 Partizanovih navijača. I šta onda??? Gde vodi taj linč na noji pozivate već 10 godina??? Šta je ovo, košarka ili borba za život i smrt??? Vi ste utripovali da samo vi morate pobeđivati inače, smak sveta će se desiti. Zašto, do kada takvo ponašanje. Čovek koji vodi jedan grad od nekoliko desetina hiljada ljudi, tako priča, ej, ludilo zavladalo.
G

Gostsssw

pre oko 1 godinu

neka! kad su nasi igraci obicne splacine. ne zna niko skociti za svog igraca. ona Bentil bi trebao da ih sazvace sve,pi...
7

786

pre oko 1 godinu

Aba liga je liga kompromisa. Svi ovde morališu, a uvek brane sve najodvratnije poteze svojih ,,nazovi"ljubimaca. Da je normalna liga,normalne države, Lesor bi bio kažnjen žestoko,ali,i posle prošlogodišnje serije,prve utakmice,gde su Zvezdaši napravili prekid,cela hala bi bila ispražnjena,pa u revanšu ne bi bilo odgovora.Ali,nastavljaju se neredi na drugoj,trećoj,četvrtoj i petoj. Utakmice traju po dva i po sata jer su prekidi trajali duže od sat... kompromisi,koji dođu na naplatu. Setimo se svih skandala u Aba ligi: Pionir,Morača, Arena...
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Među centrima tokom utakmice uvek ima udaranja, grebanja, štipanja... tako da je verovatno Petrušev prešao 'granicu' tokom utakmice a onda je Lesor popizdeo. Pre Lesorovog flopinga meni se čini da Petrušev udara laktom Lesora kad je zakucavao a ko zna šta je sve bilo od niskih udaraca tokom utakmice.
P

Pppprpprp

pre oko 1 godinu

Mali,ne kenjaj nego stani na stranu Petruseva. Nicim izazvana panjima je ovako reagovala. Steta sto samo Mozzart pise o ovome. Zamislite da u Franciskoj neki Srbin ovako nasrne na neko dete koje predstavlja bidicnost Francuske kosarke?! Kako bi tamo javnost reagovala. Osudite Lesora. Nasilnik!
P

Paokara

pre oko 1 godinu

Niste ovako pricali kada je Nelson divljacki patosirao tada mladu nadu Milutinova, kada se "djenka" ponasao kao razjareni bik, a potom se igralo 5 na 3.
X

XD

pre oko 1 godinu

Lesor se ponaša kao divljak na svakoj utakmici. Pogotovo kada dobijete, tada mu se nabusta moral.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Ne talasaj i meno se čini da su sudije trebale da isprazne tribine zbog ubacivanja raznog predmeta u teren, Lesora da kazne tehničkom kod prvog napada na Petruševa, ne izmišljaju faulove Kampacu.... Siguran sam da bi onda sve bilo drugačije, ali nekom je ovo odgovaralo.

1992

pre oko 1 godinu

Petrušev i ranije imao konflikte sa igračima Partizana, pa se vadio, ali zanimljivo je da ga je udario i Rid košarkaš Budućnosti. Da ipak nije problem u njemu? Da nema slučajno i rasizma? Pitam samo. Da ne satanizujemo Lesora. Ne opravdavam ga, ali Petrušev očigledno ima neki problem. Kako baš svi udaraju na njega?
H

Haha

pre oko 1 godinu

Imao je Lesor na proslom derbiju ispad, ovde dva puta, nema potrebe da se brani vec da se strogo kazni.
G

Gost Pele

pre oko 1 godinu

Samo zbog ovakvog ponašanja nećete ništa osvojiti. Ne može se na silu ništa. Da se nisu povredili Dobrić, Nedović pa i Lazić ne znam kako bi ste nas dobili.
L

Loznica

pre oko 1 godinu

Sreća pa ste vi mirnim putem osvajali. Mada, tada se igralo 5:3!!! Očekujem kaznu za ovaj glup potez Lesora. I to ce nas kostati prednoati u plej ofu. Jer, verovatno, neće igrati ni protiv Budućnosti, ni Cedevite.
M

Mile KITIC

pre oko 1 godinu

Obavezno, isto kao sto su onomad kaznili FMP Dzenku kada je rvackim zahvatom oborio Milutinova. Decko ga provocira svaku tekmu.
O

Okečuke

pre oko 1 godinu

@Loznica, a koliko je bio kažnjen Nelson kad je zamalo slomio kičmu Milutinovu?
X

XD

pre oko 1 godinu

Uporni ste sa tim Nelsonom a čovek se samo branio od Milutinova. Od koga se ovde branio megafonista??????
G

Gost#22

pre oko 1 godinu

Auuu, koje moralisanje, kao da je ubio coveka... Kakvih je sve tuca bilo u derbijima, ili sa Hemofarmom. Ne secam se da ste ovako moralisali kad su akteri tuce bili Nelson i Milutinov...
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

tuca sa Hemofarmom, hhmmmm... Mislis ono sa sudijama na poluvremenu? imas snimak na YT ali to je "normalno"
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Lesor bi trebao biti kaznjen sa par utakmica neigranja zbog udaranja protivnika. Nebitno sto je igrac Zvezde. Ali kao dto klub nije kaznjen zbog istupanja nece biti kazne ni za lesora. Ponasa se kao ulicar
r

realno85

pre oko 1 godinu

ako malo bolje sagledamo situaciji, on u momentu onog ekcesa nije smeo uopte da bude na terenu jer je par minuta ranije morao da dobije tehnicku gresku zbog nasrtaja na tog istog petruseva. sudije gluve, lude sta li vec. gledaju debili snimak i kao nikome nista. sasvim je legitimno zalecati se na protivnickog igraca, prethodno isfolirajuco kontakt.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Meni je fascinantno da igrac koji je nosio dres Crvene zvezde moze tako da se ponasa. I ranije je imao neke ispade. Posle derbija u maju hteo da se bije sa navijacima, pa se slikao pored onog postera, pa hteo da se bije sa Kampacom i Vildozom u polufinalu kupa. Recju, lik je potpuna budala. Inace, igracki, od kad je bio u Zvezdi do danas je postao zver.
y

yamb

pre oko 1 godinu

Da vidim kako ce ABA liga da reaguje na ovakvo neartikulisano ponasanje,sledecu utakmicu kad ga budu prozivali pozvace se na RASIZAM i ispasce zrtva, potpisujem da ce tako i biti!
G

GostNezvani

pre oko 1 godinu

Nije smeo fizički da ga napadne, ružno je, nepotrebno, i treba da popije kaznu. Uz razumevanje teške sezone, stresa, napora, umora, provokacija....ali ovo ne sme da se radi.
c

culi ljudi

pre oko 1 godinu

Petrusev ga je vredjao na rasnoj osnovi, a ovaj razume srpski bar toliko.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Daj reci nam sta mu je rekao da znamo i mi. Bezveze da ni novinari ne znaju, a ti cuvas tu informaciju samo za sebe.

1992

pre oko 1 godinu

Filip Petrušev je i dok je igrao za Megu provocirao košarkaše Partizana i tada se pravdao "ništa protiv Partizana samo odgovor na provokacije igrača". Da čujemo sada? Kako opet Petrušev u centru pažnje? Znači sigurno ima do njega. Vjerovatno je provocirao, kad je ovaj poludio okreće leđa ko cava.
B

BD

pre oko 1 godinu

Pa kako to da baš Vas provocira,kad onomad rekošte da je on u duši Prtizanovac tj Vaš.Malo tu nema logike,moj dobri,a malo i pameti.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

A kako to baš da njega stalno napadaju? Evo Branko Lazić igra tvrdo, igra jako, na granici faula, nikad niko nije nasrnuo na njega.
i

igor85

pre oko 1 godinu

zato sto Lazic gazi sutira i kasapi mnogima kolena polomio ali cuti i pruzi ruku i izvini se i nastavi sve isto, za razliku od Filipa ciji je izgleda glavni prob jezik a to nemoze da se poredi sa lazicem ako je tako, ako je Lesora vredjao na rasnoj osnovi a to ovaj precutao onda zaista svaka cast Lesoru jer bi tim tom optuzbom unistio Filipvu karjeru otud i Miskove intervencije i prica da Filip nece nikog da goni i sl. ali ako je ovaj nasrnuo na njega bzv onda zaista je lud i to je moguce a da je Lud toliko pozvao bi se vrv i na rasizam ali nije i sta se istinito desilo ko to zna moze samo da pametujemo... Pitanje je sto mi tolko diskutujemo o tome evo ja igram amaterski basket bar 2x mesecno u skolsko imamo slicna cak i jaca koskanja to je bre normalno kolko god da cudno zvuci svako ko je igrao nesto zna za to sad treba da dajemo izjave u policiji zbog toga,ajde bre desilo se popio kaznu teraj dalje a ne ova saopstenja policije prozivka cuda to je bas bzv
b

boskke

pre oko 1 godinu

Kakva tabula raza od lika.. Jedva ga cekamo u Pioniru. Dozivece nervni slom.
s

sauron

pre oko 1 godinu

Lesor je brat.
U

Uros89

pre oko 1 godinu

Uopste nema opravdanja za ovo sto je Lesor uradio. Kao sportista treba da budes primer. Ali opet postoji sigurno razlog, pogotovu sto Lesor zna srpski pa je sigurno bilo verbalno nesto. Takav mu je temperament. Samo mi nije jasno kakve veze ima sto je odgurnuo naseg coveka. Koliko znam svi su na parketu isti. Covek je tako odreagovao samo on zna zbog cega i to je to. A normalni su oni koji se rokaju po gradu,kafanama i splavovima. I bitno je sad uhvatiti se sad za ovo kao da je smak sveta. Desilo se pa sta sad. Moglo je i biti obrnuto.
1

1983

pre oko 1 godinu

Od Petruseva je sigurno bilo decko je primer kako treba da se ponasaju sportisti na terenu
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Prva recenica ti je sjajna… Sve posle toga sto si napisao kao da si se pos..o na tu prvu recenicu i delujes kao neko ko opravdava nasilnika…
p

pivljanin

pre oko 1 godinu

Vazi...samo polako
P

Pragmatik

pre oko 1 godinu

U principu se slažrm sa tobom. Uz jedan dodatak. Kazna od 150k evra, koja će ići NURDORu, i minimum dve utakmice, za Lesora. Sledeći put 1M, i doživotna zabrana igranja u ABA i KSS takmičenjima. I problem rešen.
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Bas ima veze sto je u nasoj zemlji odgurno naseg reprezentativca... Zato sto bi na tom mrskom zapadu, ciji je i sam gradjanin, dobio suspenziju do kraja sezone za ovo. Zato sto tamo znaju sta je kolktivni interes, sve drugo je sporedno... i zato nam i jeste ovako kako jeste, jer dva Francuza cine narod, a 7 miliona Srba nikada... jer Srbinu uvek bude bitnije da li nosi crno ili crveno, pa da moze lepo da zauzme stranu protiv svoga, bez da mozak ukljuci, jer sta ce mu to, samo ga ometa u svadji...
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Ne branim Lesora, njegov gest jeste dripački. Ali se moramo zapitati, zašto je to uradio, kolika je odgovornost druge strane, kako i zašto je isprovociran, zašto ovakve ekscese pravi samo protiv czv???
p

postic

pre oko 1 godinu

koliko god bila odgovornost ovo ne sme da radi,sad da je posteno bar 3 utakmice ne igranja pa bi se zapitao sledeci put
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Mozda zato sto bi ga u EL suspendovali na 3-4 utakmice da uradi ovako nesto… A ovde u Aba ligi vlada zakon jaceg i moze mu se, uostalom video je da mu je slicno prosle sezone prolazilo bez ikakve kazne
M

Magic

pre oko 1 godinu

Pitaj Lerija Pticu!
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Ne, ne moramo se zapitati. Nije ovo boks vec kosarka. To je kao da kazes za nekog ko bije zenu "moramo se zapitati zasto on mlati svoju zenu, a mozda i decu". Nema tu zapitkivanja.
b

brine

pre oko 1 godinu

A da ti meni nešto ksžeš i ja te iznabadam tolilo da odeš u bolnicu to bi bilo ok po tvom mišljenju
G

Gost1987

pre oko 1 godinu

Kao neko ko prati kosarku dugo, ove navijace Partizana koji pricaju sve i svasta za Lazica, moram reci oni se toga ne secaju, jer nece, postoji jedan vojnik Duska Vujosevica zvao se PERA BOZIC, prototip ovoga sto je Lazic, i on je sve radio za svoj tim, ali on je za vas bio junak tako da smarate sa tim pricama, o ponasanju necu da pricam, bilo je incidenata, jeste Dzenkis udario Milutinovu, jeste Pavlovic laktom udario Lazica, ali ovo je zadnje.I prosle godine ali ove jos gore, ali kazem vam obice vam se sve o glavu, zapamtite
L

Luja

pre oko 1 godinu

Nije Dzenkis udario(patosirao) Milutinova nego Nelson.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

U NBA bi zbog ovog dobio zabranu igranja od 15 utakmica ali u ABA ima da se provuče sa dve. Petrušev lično da tuži Lesora i da ga dobro odere finansijski. I eto, ponovo je prosuta zla krv pred naredne mečeve od strane samozvane institucije.
L

LesOrangutan...

pre oko 1 godinu

....ima neverovatnu zelju da se uvlaci navijacima iz utakmice u utakmicu, to je presudno... Dobar igrac, dominantan, ali uzasno oivicen...
S

Sale2323

pre oko 1 godinu

Najgore je što će ga u Pioniru navijači Zvezde uslovno rečeno ličnovati zbog ovoga... Umesto da uživamo što imamo dva vrhunska tima, što gledamo vrhunsku košarku, mi se okrećemo za gadostima koje navijači Partizana izgovaraju, ili njihov igrač radi. Da se razumemo, gadi mi se i ružno navijanje Zvezdaša, jer zaista nema potrebe za time, da nekoga nazivaš ovako ili onako... Aman bre ljudi, uživajte! Šta da nemamo ništa od ovoga?! Stranci dolaze da gledaju ove utakmice, trgnite se malo, jer sve je ovo prolazno. Sport nije zivot, sport je samo igra!
g

gledamo se

pre oko 1 godinu

Ja se samo mislim da ce im se ovo vratiti kao bumerang, na kraju sezone, ko svaki put kad je divljacki zakucavao na kos. Inace je pravi predstavnik kk partizana, moglo bi se rec prezeneter i model ponasanja celog kluba
L

Luja

pre oko 1 godinu

Slika i prilika JSDP-a.
D

Dušan bgd

pre oko 1 godinu

ćuti limenko
R

Raša77

pre oko 1 godinu

Nadaj se...
G

Gost3232

pre oko 1 godinu

uh,uh,kako smo se pogospodili,sve sam nobles
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Po pravilima ove igre koja sudije očigledno ne primenjuju kako treba, svaki fizički napad je direktna diskvalifikujuća. Još kad je simulirao pa naleteo na Petruševa je trebalo da bude izbačen. A ako za ovo na kraju ne bude kažnjen bar nekoliko utakmica, onda stvarno navijači i uprava Zvezde moraju da preduzmu nešto. Jer ovo rivalstvo postoji decenijama, sad se pojavio neki Lesor bez mozga koji će da nasrće na naše igrače. Za svojih 40 godina nisam ovo video u derbijima. Samo da mi je da vidim kako se to Željko izvinio, jer je znao da morališe ranije. Ako je rekao samo "žao mi je", bolje da ništa nije ni pričao.
b

bassvi

pre oko 1 godinu

Su podržali neigranje Kampaca zbog finansijskog ferpleja. Šta će sad savez da izjavi povodom ovog ferpleja.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

A bili ste ponosni kad je vas Djenka bacio Milutinova na parket i velicali taj potez…
P

Pojma

pre oko 1 godinu

Djenka nikad nije bacio Milutinova na pod. Nelson je hoblovao parket sa njim posto je Milutinov prvi nasrnuo prvo ga je dugo drzao a onda i pesnicom krenuo na njega a on se samo branio. Ovde je nesto drugo u pitanju, dva puta nasrce na coveka, drugi put ga dva puta udara ili kako kaze Obradovic "odgurnuo" ga je.
M

Merde

pre oko 1 godinu

francusko.
G

G@j@80

pre oko 1 godinu

Što se Lesora tiče... Okreći se sine
G

Gost012234

pre oko 1 godinu

Covek je klasicna paljevina kojeg treba drastico kazniti.
u

uzice

pre oko 1 godinu

Bez obzira sto ga je Petrusev 'tukao' i provocirao celu utakmicu sa jasnom namerom da ga izbaci iz ritma,nije smeo Lesor ovako da reaguje.Sad cigani traze kaznu za njega a ne sećam se da su trazili kaznu za Viga na fudbalskom derbiju nego su to slavili.
b

brt

pre oko 1 godinu

a koga je vigo udario ili odgurnuo,nesecam se,mesas babe i zabe
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Gluposti pišeš. Niko nije slavio Viga, čak su se i igrači izvinuli zbog toga. A svakako nije isto klošarska proslava gola i to da iz čista mira udariš protivničkog igrača na terenu.
1

1312

pre oko 1 godinu

Zaboravio si Kežmana da nabrojiš!
1

1983

pre oko 1 godinu

Sta si ti gledao njega je cuvao Martin Mitrovic udvajao Bentil
N

Naxel

pre oko 1 godinu

Navedite mi jos jednog profesionalnog sportistu koji se ovako ponasa? Nasrce na protivnicke igrace, penje se na tribine da navija, neartikulisani pokreti prilikom postizanja poena , busanja u grudi...decko ocigledno ima neki poremecaj koji je kulminirao dolaskom u Partizan gde i na tribini vlada neki oblik sizofrenije plus je od nekih saigraca video nesto slicno (Avramovicevo cesto busanje, Andjusicevo pevanje i vredjanje protivnika ...).Odavno je zreo za ozbiljnu kaznu ( a bogami i za jos nesto)
u

uzice

pre oko 1 godinu

Pa nije to balet,mora postojati energija,nece publika jesti kokice a igrači igrati bez emocija.
u

uvs94

pre oko 1 godinu

Da je kojim slucajem u dresu zvezde sve navedeno sto je uradio podrzali bi ga maksimalno. Zaboravili ste srcane igrace kao sto su Jaka Blazic i Slavko Stimac, sa druge strane Novica Velickovic. Treba malo i takvih dosadno je kad su igraci hladnokrvni profesionalci. Pozdrav
@

@naxel

pre oko 1 godinu

Njih veze jedna stvar zbog koje moraju da se uvlace navijacima, a to je Zvezda... Lesor bivsi igrac Zvezde, Avramovic se kleo u Zvezdu i vredjao sadasnji klub na drustvenim mrezama, a Andjusicu je otac igrao za Zvezdu...video si da se i mali Trifunovic kezio Zvezdinoj klupi i Radonji... Oni se moraju dokazivati kako vise vole svoj klub od svih ostalih, to je bolest!
E

Evo

pre oko 1 godinu

Borjan
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pa kako to nije bilo kao u polufinalu kupa Le Brnako 0 faulova NULA FAULOVA!

Mile Stručnjak

pre oko 1 godinu

Imam utisak da se godinama u nazad gaji "kultura" i da su većina košarkaša i fudbalera (ostale sportove slabo pratim) zadojeni mržnjom prema Zvezdi. Bukvalno se vidi sa kojim fanatizmom i netrpeljivošću igraju većina igrača partizana. Daleko od toga da su svi u Zvezdi cvećke, ali svedoci smo da su se u nekoliko navrata igrači Zvezde izvinjavali navijačima Partizana ako bi neka usijana glava ili nov igrač (Vigo na poslednjem derbiju) neprimereno gestikulirali i da generalno pokušavamo da budemo profesionalni i iznad ovakvog ponašanja. Ok je u žaru borbe da padne neka psovka i malo "gurkanja" ali ovakve stvari su potpuno neprimerene i morale bi da budu kažnjene... Naravno sve čestitke partizanu na pobedi a u Zvezdi bi mogli malo da preispitaju glavu, već treću utakmicu gube na isti način... Aj živeli
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Po pravilima ove igre koja sudije očigledno ne primenjuju kako treba, svaki fizički napad je direktna diskvalifikujuća. Još kad je simulirao pa naleteo na Petruševa je trebalo da bude izbačen. A ako za ovo na kraju ne bude kažnjen bar nekoliko utakmica, onda stvarno navijači i uprava Zvezde moraju da preduzmu nešto. Jer ovo rivalstvo postoji decenijama, sad se pojavio neki Lesor bez mozga koji će da nasrće na naše igrače. Za svojih 40 godina nisam ovo video u derbijima. Samo da mi je da vidim kako se to Željko izvinio, jer je znao da morališe ranije. Ako je rekao samo "žao mi je", bolje da ništa nije ni pričao.
S

Stvarno

pre oko 1 godinu

Nisi video? A da razmislis ponovo
b

bel

pre oko 1 godinu

Nisi vidieo ono bacanje Milutinova na glavu od strane Nelsona,tad nije bilo Africki Amerikanac ovo,ono nego bravo majstore,pokazivanje mosnice posle penala vaseg kapitena ili kradja pehara vaseg kapitena...hmmm svakako Lesorov potez za osudu nije ovo ring...
B

Bjorn89

pre oko 1 godinu

Vazno je da kad je Nelson udario Milutinova,tad niko nista nije pricao
B

Bolje pogledaj

pre oko 1 godinu

na youtube-u sta je tada bilo pre nego sto napises ovako nesto, Milutinov ga je drzao zatim nasrnuo pesnicom na njega uz put je udario i igraca Zvezde sa brojem 14 Radenovica. Nelson je bio jedan vaspitan covek za razliku od ovog francuskog mamlaza.
j

jejejo

pre oko 1 godinu

Samo jedna bitna poruka za ljude koji rukovode ovom takmicenju...Nema smisla vise igrati , dajte pehar velikom treneru , kad vise ispunjavajte zelje.O Ivanovicu nemam komentar , covek jos sutra mora da ode
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Ja mislim da si ti bolji trener i od Obradovića i Ivanovića.Samo što te još niko nije otkrio!
n

neandertalac

pre oko 1 godinu

Koga su sudije ostavile posle pete lične u utakmici. Kako mu se ovo računa, kao šesta.
R

REALAN POSMATRAČ

pre oko 1 godinu

Navijam za Partizan, Petrušev mi se ne dopada, ali ovo je za suspenziju, utakmicu, dve, pa neka se ljuti ko god ne gleda realno!!!

VrloZadovoljanTip

pre oko 1 godinu

Polako,karma je cudo,vidimo sta im se desava sa Fk i sa Kk,i ovo ce se vratiti.Pre svega,samom Lesoru.A i Partizan ce,kada bude najbitnije,imati sudjenje protiv sebe,ali tad ce da kukaju,a ne da hvale sudjenje kao Zeljko veceras.
H

Hepek

pre oko 1 godinu

To je avangarda jsd. Ovaj danas je samo dokazao ko je i sta je,tako isto i onaj rikardo sto je udario Erakovica

agentpeca@gmail.com

pre oko 1 godinu

Po ovim komentarima koji podrzavaju lesora i odobravaju ovakvo ponasanje se vidi kakvi su grobari ljudi. (il barem vecina njih)
t

trener se izvinjava.

pre oko 1 godinu

Kako bre većina.? Sad što su se 600 pijanih navijača skinuli do pola i skakali na minut ćutanja Ješiću treba da kažem da su većina zvezdasa takvi?? Pa nisu, većina su normalni sa obe strane. Dosta se delimo i svađamo!! Zemlja propada, mladi odlaze, nataliteto =0!! A nama je svađa prioritet? Budimo ljudi pre svega!
H

Hahahha...

pre oko 1 godinu

Jesam grobar, ali ovaj nije sav svoj! Udara dečka, i onda pada! Garant lik ima dijagnozu!
G

Gennaro

pre oko 1 godinu

Jel moze neki navijac Partizana da mi objasni patolosku mrznju prema svemu sto predstavlja SDCZ. Posto vidim da vecina podrzaava ovaj cin, jel mislite da treba da se sibamo na svakoj sportskoj manifestaciji ili?
d

druze vredjao ga Petrusev

pre oko 1 godinu

na rasnoj osnovi..Zato podrzavamo.pozdrav.
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Da je preterana reakcija jeste,ali bez razloga verovatno nije..
Y

Yika

pre oko 1 godinu

Niko iz partizana nepodrzava ovo sto je uradi lesor. Kazna za ovo mora biti, a sto se mrznje tice, mi vas nemrzimo ni deseti deo koliko vi nas
S

Simo 80

pre oko 1 godinu

Da je dobio tehničku kad se prvi put zaleteo na Petruševa ne bi ovako bilo... Ali gospoda su gledala snimak i "ništa" nisu videle
B

B.C

pre oko 1 godinu

Obradović kaže da je bilo odlično suđenje! Jeste al za tebe! Lesor , nije suđena tehnička! Nama za ništa suđena! Kampacu 4 i 5 lična smiješna! Nad Mitrovićem 2 nesuđena prekršaja! Bentilu 1 nepostojeći prekršaj sviran! .... al dobro...mi bez Nedovića, Dobrića i vrlo bitno , Lazića! Ipak on svoj posao odradi ! Pa ćemo tada da vidimo!
b

brayeeeee

pre oko 1 godinu

Svako sa elementarnin poznavanjem kosarke je video sta je imalo da se vidi, suvisno je trositi i zivce a i vremena na to.
G

GostAnonimus

pre oko 1 godinu

Svaka cast na komentaru. Cestitke Partizanu na pobedi al Kalemegdan u junu.
V

Validator

pre oko 1 godinu

Ma jel moguce da je Zeljko nikadnekomentarisemsudjenje Obradovic ipak prokomentarisao sudjenje.
D

DSB

pre oko 1 godinu

Plakace covek u Pioniru brzo ce on da bezi iz ove zemlje videce da je pogresio
k

kup

pre oko 1 godinu

Nisu cvećke ni jedan ni drugi, sa tim što se petrušev folira bez pokrića..kada je krenuo na njega, onda dupe gaće žvaće...
G

Gost јел

pre oko 1 godinu

Како си то закључио, дечко се није померио? А овај мангуп, што не проба да удари Бентила?
С

СА

pre oko 1 godinu

Има ли делија, цигана, четника, хулигана, навијача или како се већ зовете у Београду? Јел требамо ми из Р.Српске да дођемо тамо и мало попричамо са овим умишљеним Лесором. А и ви гробари, јел вам на понос овакав кркан, да је играч јесте, али да је дијабола жешћа јесте, коштаће вас у круцијалном тренутку као што је и нас ономад.
J

Jovic Dragan

pre oko 1 godinu

Evo ceo Beograd podrhtava trenutno zbog vas bosanaca.
G

Gost7489

pre oko 1 godinu

ajde idi gledaj željezničar i zrinjski
Д

Дух који хода

pre oko 1 godinu

@Jovic Dragan Срби из Републике Српске су далеко већи Срби од вас већине умишљених Срба из Београда
K

Kao navijač Partizana...

pre oko 1 godinu

Kažem da je ovo nedopustivo ponašanje igrača, sramota i za njega i za klub. Ali sad postavljam svima vama kritičarima i novinarima koji pišu ovu vest i navijačima jedno logično pitanje. Da li bi Lesor sam od sebe kao idiot najveći napao Petruševa bez ijednog razloga, a imali su nebrojeno utakmica međusobnih? Zar svi mislite da se sve videlo na onom snimku, možda je palac, ili bilo koji drugi prst nabijen u leđa, u stomak i neke slične provokacije, sve to nismo videli i možemo da nagađamo. I ako je tačno da je bilo, dođeš na moj teren, i provociraš kao gost iza zavese sa nekim udarcima i sličnim provokacijama. Čak i tad nema opravdanja, ali na neki način razumem taj bes, došao si u moje dvorište i širiš se. Ja sve mogu da prihvatim, ali da jedan profesionalac udara bez razloga drugog ne prihvatam nikako. Svi vi odlično znate da Lesor sasvim dobro poznaje naš jezik, rekao sam dovoljno sve.
š

šećeru

pre oko 1 godinu

Ne da si rekao nego si se izmazao najstrašnije,Petrušev se okreće i kreće ka klupi,ostalo nema potrebe pisati...

Sliks17

pre oko 1 godinu

Kao navijac Partizana ako stvarno ovo mislis sto si napisao onda definitivno treba da potrazis strucnu ponoc. Priznati da ti treba je najtezi korak, posle sce ide lako
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Ne postoji, ali bukvalno, ne postoji nijedan jedini razlog, ni jedno jedino ppravdanje za ovo što je uradio! Mogli su da se pljuju, psuju, vuku, prete, štipaki, nabadaju laktove, sve je to normalno u košarci. I ništa od toga ne može i ne sme da bude opravdanje za ovo što je ova spodoba uradila! Bukvalno opravdavaš nasilnika! NEMA OPRAVDANJA!!!
k

kao SRBIN

pre oko 1 godinu

naravno da bi to uradio bez razloga kad je gorila bez grama mozga... zazalice kad dodje u Pionir
c

ceracemo se mi joa

pre oko 1 godinu

A jel ti mislis da recimo eto da uzmemo branka lazica kao nekog ko je najvise utakmica odigrao nikad nije dobio prst u oko, psovke lakat, masnicu posekotinu. Pa kad je on il neko iz zvezde napao nekad nekog pogotovo posle utakmice i to bez razloga u datom trenutku. A samo se seti kako je kako je udario kampca isto bez razloga u finalu kupa na kraj utakmice. Zato su igraci KKCZ gospoda pre svega, i to se sve vrati na kraju
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Sta dočekasmo da Afrički Francuz udara Srbina u sred Srbije... Samo CZBGD ❤️🤍❤️🤍
0

07

pre oko 1 godinu

Na veliku zalost navijača Crvene Zvezde i Vojvodine ovo je samo nastavak odvratnog ponašanja igrača partizana u bilo kom sportu. Teško da će se bilo koja više utakmica protiv partizana bez incidenta završiti
0

07

pre oko 1 godinu

Na zalost vise nece moći bilo koja utakmica u bilo kom sportu kad igraju derbi protiv partizana da prođe bez incindenta
g

gotivio...

pre oko 1 godinu

sam nekad Lesora, kad je rekao pricaj Srbski da te ceo svet razume al ovim ponasanjem je ustvari dokazao da je plitak ko potok...
n

neki gost tamo

pre oko 1 godinu

Jel ima neka kvota na to da je ovo Lesoru bio poslednji derbi?
G

Gostmsnssn

pre oko 1 godinu

Kakav lazni moralista Zeljko,prvi pricas o smirivanju tenzija a sad ce biti pakla u Pioniru i orekida sto puta
P

Pibe92

pre oko 1 godinu

I potvrdio Darvinovu teoriju o covkeu i majmunu.
G

Grobar NBG

pre oko 1 godinu

Posle ovoga ne izlazi bar 3 meseca NIGDE!! Samo preporuka... Za ovo sramno ponašanje, neko će da te iznabada...A znamo svi da "svako pašče, na svom koritu jače" , pa da si duplo veći i širi, nadrljaćeš!
G

Gorstak

pre oko 1 godinu

Svakako potpuno nepotrebno i za svaku osudu, ali nije ga udario nego odgurnuo. Zna se po definiciji sta je udarac.
n

neshha

pre oko 1 godinu

Prvo ga je odgurnuo,a onda udario Homere.
g

giskuec

pre oko 1 godinu

Hahaha
G

GostAnonimus

pre oko 1 godinu

Druze pogledaj snimak prvo ga gura o grudi drugi udarac u glavu. Ali ovo su sudije krive kada je prvi put nasrnuo na Filipa kad je simulirao faul trebo je tehnicku da dobije. Nemoj dase cudite sta ce se desiti u Pioniru. Od kada je dosao u Partizan covek pravi probleme busa se u grudi krevelji a svaki derbi koji je nesto odlucivao je izgubio.
B

Bambolero

pre oko 1 godinu

Ja nisam video ni da ga je udario pesnicom niti otvorenom šakom niti opalio šamar, tako da je u pitanju guranje. Svakako nesportski, ali sigurno je postojao razlog sto ga ne opravdava.
f

faku

pre oko 1 godinu

Nije moguce da ste ovo objavili. Trebao je biti izbacen u trecoj cetvrtini kada se zaletao kao MMA borac na Petruseva. Ali sudije su odradiile posao.
L

LECZ

pre oko 1 godinu

Lesor je opet igrao do kraja utakmice sa 5 lične greške, bar je tako pisalo na zvaničnoj grafici. Peti mu je dosuđen nad Ivanovićem, 16 sekundibpre kraja meča.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Cccc strasno...
p

pjer

pre oko 1 godinu

Free facu hahaha
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Jao kako si nas nasmejao
G

Gostovanja

pre oko 1 godinu

Interesantno je da tekst nije obuhvatio čarke tokom meča i da tekst nije potpisan.
G

Gost6969

pre oko 1 godinu

sta srbi sve sebi dozvoljavaju. ovakve smo nekad u kavezu drzali.
G

Goust

pre oko 1 godinu

Ne bude li ABA liga ovo sankcionisala ozbiljnom suspenzijom, Pionir će biti deveti krug pakla za tu bandu. I svaki put tako, pa se posle pitaju zašto...
R

Raša77

pre oko 1 godinu

Uplaši nas...
p

pfc

pre oko 1 godinu

Nemoj da se pališ... Duplo gore cemo vam vratiti na sve vase provokacije ... Do koske do kraja !!!!
c

cccc

pre oko 1 godinu

bice nas 20000 u pioniru. ovom zlu se mora stati u kraj.
G

Gost1978

pre oko 1 godinu

sva sreca igrace se samo jos jedna utakmica u pioniru ove sezone
S

Strastveno_navijacki

pre oko 1 godinu

Zavisi kako gledas na situaciju ,da ga je sve vreme provocirao Petrusev i dizao lakat u vrat. Trebalo je Mustafu Janicara(Petrusev) izbaciti ranije iz igre
b

bgcz

pre oko 1 godinu

Nije potrebno da se Obradović izvinjava Petruševu, nego Srbima, ljubiteljima košarke i celoj javnosti.
O

ObradovicZ

pre oko 1 godinu

@bgcz Izvinite :)
G

Gostaaaa

pre oko 1 godinu

tih srbima ne mlati bre
X

Xxxx

pre oko 1 godinu

Srbima da se izvinjava? Mnogo ste vi navijaci zvezde u svojoj glavi posebni Ma ne mnogo,previse!!!
U

Uipnaaa

pre oko 1 godinu

Srecne rane junace hahahahh
A

Asad

pre oko 1 godinu

To je to, on je slika i prilika kluba.
J

Jedanjelesorrrrr

pre oko 1 godinu

A sta je dobacuvao lesorru? Sta je dobacuvao nas dobri reprezentativac? I onda kad dobije batine-glumi zrtvu! Kmeeee
m

makkki

pre oko 1 godinu

Dobacivanje je dozvoljeno, fizicki nasrtaj nije. Sedi 1.
G

Gost6666

pre oko 1 godinu

Ej Petruseva, decko mrava ne bi zgazio. NAJVECA LJIGA KOJA JE KROCILA U OVU DRZAVU.
b

brt

pre oko 1 godinu

spreman za psihologa i za malo duze ladjenje
B

Bjorn89

pre oko 1 godinu

Trebao je jos 5 puta! Celu utakmicu ga nabada laktom...
p

povlo

pre oko 1 godinu

Sram te bilo!
B

Bravo

pre oko 1 godinu

Aj sad po pilulice...
g

ghost11

pre oko 1 godinu

Sram vas bilo. Podržavate ovu crnu gorilu plaćenika kako nasrće na reprezentativca Srbije.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Nekad treba i gledati utakmicu pre komentara.
G

Gost6666

pre oko 1 godinu

ne dobije li suspenziju bar 5 mececa ovaj sport vise ne treba ni gledati i ugasiti sve u sljiva drzavi.

Sliks17

pre oko 1 godinu

Nece naravno.... zato je delegiran ko je delegiran

1992

pre oko 1 godinu

Tako bio suspendovan onaj vaš kad je rvačkim zahvatom oborio Milutinova, mogao ga je ubiti. Sladili ste se tim 10 godina. Licemjeri jedni.
S

Stomak

pre oko 1 godinu

@1992 Sladio se onaj profil navijača Zvezde, sličan tebi koji se sada sladiš. Sram te bilo.
a

alooo

pre oko 1 godinu

igrao je sa 5 licnih.