Komentari na vest

Jokić, Kari i Embid u finalu izbora za MVP nagradu

D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Predlazem saletu djordjevicu, posto se ocigledno od trenerskog posla hleba nece najesti, da objavi knjigu nekog horor-triler zanra po istinitom dogadjaju i sa naslovom 'KAKO SAM SAM ZAUSTAVIO MVP-ja'! Verujem da bi lagano bila bestseler

Djordje Gavrilovic

pre oko 3 godine

Ajde da budemo realni tereti da Embid nije bio povredjen verovatno bi bio on. A ovako realan izbor je Cury i nadam se da ce on i biti.
K

Karpe

pre oko 3 godine

ako ne dobije Jokic nagradu ..onda stvarno sram ih bilo...
K

Knicks

pre oko 3 godine

D Rouz šesti čovek, Džulijus Rendl najviše napredovao, Tim Tibodo najbolji trener. Niksi se vratili na veliku scenu. MVP brat Jokić, igrački apsolutno. Denver bez njega ne bi ni postojao. Mogu da ga zeznu samo malo tržište i sponzorski ugovori. Realno, sponzori tu dosta lobiraju za svoje zvezde, a Jokara u tom smislu nije previše atraktivan.
M

Momak

pre oko 3 godine

Trka uopste nije neizvesna, Jokic u odnosu na obojicu ima neoboriv argument po kom zasluzuje nagradu. Vise pobeda od Karija, 20 odigranih utakmica vise od Embiida, to su stvari koje su pored statistike najbitnije u odabiru, a statistiku takodje ima. Neuspeli pokusaju americkih medija da izmame koji klik na yt ne treba posmatrati kao neku propagandu i teoriju zavere protiv Jokica, vec cist marketing i mamac za hejtere. Uostalom na osnovu 40 trenutno popunjenih glasova na svih 40 Jokic ima prvo mesto a ukupno 101 glasaca ima, tkd to je vec reseno.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

U americi je velika propaganda da se kariju da nagrada. 2 godine amrikanac nije bio mvp i to je jedino cega se bojim. Embid nema sanse, to je svima jasno. Ako ima imalo pravde, zna se ko je mvp, ali to je amrika i svasta je moguce...
m

mikan_zec

pre oko 3 godine

Malo manje poena, isto skokova, puuuuno vise aistencija, odigrao vise meceva, napredna statiatika ga favorizuje, sto smo imali priliku da procitamo. Jedina mana Jokare je sto je Srbin, ali prednost je sto smo mi Srbi navikli na takav tretman. Srbin znaci nepokoran.