Komentari na vest

Specijalac za stresne situacije s nišanom na peti MVP trofej

E

E svasta

pre 12 meseci

Pobeze “specijalac” glavom bez obzira
P

Prvaci Evrope

pre 12 meseci

Hoćemo Zvezdo titulu
M

Milutin 2

pre 12 meseci

Volim Dobrića, kao i sve ostale Zvezdine igrače, ali dosta više sa tim "momak iz Knina", "kninska kobra", i ostalo. Kada pišete o Laziću, Nedoviću, Stefanu Markoviću, Mitroviću, nikada ne pominjete mesto rođenje. Ovo, kao da mu je prednost što je rođen u Kninu. A detinjstvo, dečko proveo u Mladenovcu, pa se može reći i da je Mladenovčanin.
D

Djape45

pre 12 meseci

Profesionalni dizač mvp trofeja protiv Partizana.
G

G

pre 12 meseci

Ognjen je simbol Zvezdinog vojnika i igraca koji zna za koga igra i sta predstavlja. Igraci koji se pamtiti. Nisu slucajni prolaznici. Da, legenda. Nije legenda neko ko ima 30 poena u proseku. Legenda je neko ko je dao sve od sebe za dres koji nosi. A bio je najbolji 2way igrac svih ovih godina. Napad i odbrana.
G

Goss

pre 12 meseci

Po faci mu se vidi da je specijalac
h

hahahaha hahahaha

pre 12 meseci

ima facu ko statista iz Amarkorda......Felini bi od njega napravio čudo...😁
d

delija011

pre 12 meseci

Videćeš večeras oko 22h osmeh na njegovom licu, zaboleće te...
A

Ako cemo realno

pre 12 meseci

On je realno glavom vec u Bolonji.
@

@ako cemo realno

pre 12 meseci

opet vam natrpao koš i sa tom glavom
S

Samo se nadaj

pre 12 meseci

I corava koka ubode neko zrno. Ne secam se da se video na prve dve pa nece ni na ovoj.
H

Hahahahahhahaha

pre 12 meseci

Sta rekoh? Sta sad?
G

Gostarevic

pre 12 meseci

Dobrić je (i ako nas redovno trpa, pogotovo u finalima), uvek bio fer i korektan. Najiskrenije mu želim svu sreću u nastavku karijere, a danas bi mogao eto da strovali malo život čisto za kraj.
Л

Лаик

pre 12 meseci

Нека победи бољи. Кобра је наш, зато и игра добро дербије. Похвале и за Смаилагића, велики потенцијал и већ се види да је напредовао. Следеће сезоне дајте више наших играча (утопија).
E

EL Dumo

pre 12 meseci

Ако и на овом мечу буде имао 10+ поена а Звезда одбрани титулу мислим да ће опет бити МВП финала.Толико га споре током сезоне али у финалима никад не затаји.Научио човек да темпира форму и то је то
h

halo

pre 12 meseci

Normalno da će ga spore, čuj tempira formu za finale, on se plaća cele sezone da bi igrao kvalitetno, ne zadnje 3-4 utakmice sezone. Kad je trebao u Evroligi da pokaže MVP formu, kad je bilo bitno protiv Žalgirisa, Olimpije, Virtusa, Albe, Panatinaikosa, nije ga bilo ni na mapi. Dosta je više tih što se pojave na tri utakmice cele sezone i dobiju neki mitski status među navijačima, to hvala Bogu i trener konačno vidi.
B

Bobiiii

pre 12 meseci

Taj isti flouter zna samo da pogodi kad krene lijevo u prodor, gdje su ga Naneli i Panter skoro pustali a ne da su ga usmjeravali desno i igrali odbranu, tako da polako. Vidjecemo kako ce trojke u Areni da pogadja gdje ne treniraju, Pionir znaju napamet vise gdje da sutnu.
S

Srdjan88

pre 12 meseci

Pa vec je dao u Areni 17p u prvoj.
A

Alcatraz

pre 12 meseci

S verom u Boga trofej se osvojiti mora⚫⚪⚫⚪
R

Riđica

pre 12 meseci

Neka bude volja Božija 🔴⚪🙏