Komentari na vest

Šta kaže statistika posle dva kola? Partizan Mozzart Bet i Zvezda blistaju u napadu

P

Prvaci Evrope

pre 8 meseci

Hoćemo krcat Štark Areni delije protiv Monaka hoćemo pobedu protiv Monaka u krcatom Štark Areni u sredu delije 🔴⚪
k

korner

pre 8 meseci

Nedović definitivno dovidjenja,vratiti Topica
T

Treba Centar

pre 8 meseci

Nedovic je bek a Topic plej,pomesao si loncice! Nije samo Nedovic problem,vec to sto opet NEMAMO CENTRA onog pravog,ovaj Bolomboj je decko zalutao u kosarku,osim alej up-a nista drugo ne zna da radi,pa cak je i onaj Kuzmic dinosaurus od 50god bolji od njega,zato moramo pod hitno DOVESTI DOBROG CENTRA poput Leandrija Noka sto smo imali pre 3-4 godine jer u ovom timu sto sad imamo osim Mitrovica niko zivi NE ZNA da igra ledjima ispod kosa i zbog toga i gubimo utakmice,jednostavno NEMAMO PRAVOG CENTRA i to traje vec godinama u nazad a uprava se pravi da to ne primecuje!
z

zeljko Odlazi

pre 8 meseci

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Covica kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
N

Neutralan navijac

pre 8 meseci

koju ligu da igra Covicevu jel...haha ni ove godine nebi trebali igrati...koni trener ima 9 titula ev reci mi molim te
n

niko igokei...

pre 8 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je njihova istorija kojom se toliko ponose!
m

merllin_pfc

pre 8 meseci

Treba sacekati to meso u reketu Partizana i onda pustiti Smajlija da igra na 3 i 4 i da siri roster. PJ bi trebao da bude top pojacanje. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji. Kaminskom ce trebati vise vremena i mislim da ce Zeljko da ga ceka. Najvece pojacanje Partizana bi trebao da bude Pontika.
C

COVICU DOVEDI

pre 8 meseci

TRENERA I POJACANJA!!!
A

Analiza oba tima

pre 8 meseci

Partizan Ove sezone mnogo brze hvata zalet nego prosle. Obradovic je citavu svoju karijeru u svakom timu koje je vodio tempirao formu za kraj kada su najvaznije tekme. Dok Dusko krene jako od starta pa izgubi formu pred kraj i krenu porazi nakon serija pobeda. Radonjic bi garantovano vodio bolje ovakav drim tim Zvezde nego Ivanovic . Ako se desi jos ovakvih poraza pitanje da li ce ga Covke i navijaci trpeti jer ove sezone je dobio sve sto je pozeleo i nema izgovora.. Partizanu trebaju da dodju jos dva pojacanja sto ce biti ozbiljan problem za nas ako ih ubodu..I sva ova situacija sa Bjelicom u svlacionici nas moze kostati veoma kvalitetnog i iskusnog igraca u rotaciji kojih ima slabo na trzistu!
V

Valjao bi

pre 8 meseci

Bjelica puno za rotaciju . Steta sto se pobio sa Duskom.. Ako Ivanovic bude napadao tako Tea isto ce se desiti ,zivi bili pa videli.
P

Puna podrska

pre 8 meseci

Za Reponju! Ostao trener Fmpa jos dugo dugo do gasenja br 2 i reprize cuvene “Niko mom Fmpu ne moze da zabrani kako ce da se zove “!
a

ako normalan razgovor.

pre 8 meseci

Ako moze bar jednom da se prica o kosarci bez trolla i papagaja. Pricam samo za Partizan jer ne gledam utakmice Zvezde. Mislim da se ne prica dovoljno o Koprovici. U Aba ligi je odigrao 2 dobre tekme, protiv Asvela iskoristio minute. Deli non stop blokade, dobar centar. Jos je mlad. Podseca me na Vranesa. Nadam se dobre minutaze, ne znam sta vi mislite o njemu? Izgleda "dobar" za sad. Poz
V

Vladivostok

pre 8 meseci

Pokusaj objektivnog pogleda na timove. Partizan je slabiji nego prosle sezone, tome je doprineo Nikola Mirotic jer su ga racunali kao sigurnog i uz dolazak Nikole sigurno bi jos 2 igraca dosla samim tim, ovako su morali da pronalaze nova resenja i siguran sam da ce Partizan dovesti jos jednog igraca. Zvezda je po imenima jaca, imamo sjajnog Sabaza, centarsku liniju koju nismo imali sad imamo kakvu takvu iako Bolomboj nije nista bolji od Hasana Martina. Mislim da ce ove sezone jedan izboriti top6, a drugi tim igrati plej in i tu je vec sve moguce. Real je jos jaci nego prosle sezone, Barselona takodje, cak mislim i da Olimpijakos nije nista slabiji zbog odlazaka Slukasa i Vezenkova.
Z

Zvezda nema

pre 8 meseci

Trenera za velika dela
P

Poredis Partizan

pre 8 meseci

Na kraju sezone sa ovim na pocetku sezone!? Svi znaju da Obradovic tempira formu za kraj .. a ove sezone bolji pocetak nego prosle i oritom dolaze jos dva igraca iz Nba..
V

Vladivostok

pre 8 meseci

Opet rade neki botovi. Samo pitanje, je l to kao sto je trener Reala prosle sezone bio kanta nakon 0:2 protiv Partizana pa ih covek odveo do titule i nacrtao akciju za Ljulja za pobednicki poen? Shvatite, ako gledate nesto, ne znaci da se u to razumete.