Komentari na vest

Tandem koji obećava: Vildoza i Nedović će biti velika napadačka snaga Zvezde

Л

Ложач

pre preko 1 godinu

'...који вреде заједно петнаистину плате ПАНТЕРА...' - поправио сам ти ово
S

Svi na teren...

pre preko 1 godinu

Jel moze neko da kaze ovom nasem treneru u pokusaju da na klupi ima ZDRAVE igrace poput: Raduljice...Ilica...Adamsa...Holanda...Ivanovica...itd posto je covek ocigledno ZABORAVIO da ti igraci igraju u klubu pa ih svaki mec u EL i u ABA ostavlja na klupi po ceo mec do samog kraja,i posle kad gubimo a ne koristimo sve igrace koje imamo onda nam djavo kriv! Jovanovicu probudi se,dosta spavanja,hocemo SVE IGRACE da vidimo na tetenu da se svakom da podjednaka sansa pa onda da sudimo ko je za klupu a ko ne!
R

Realno gledano

pre preko 1 godinu

Zvezda ove sezone ima 17 iskusnih igraca i jednog klinca Topica dok Partizan od 14 igraca ima 6 klinaca (Tristana,Trifu,Jovanovica,Madara,Glassa,Balsu)koji vrede zajedno sedminu plate Vildoze..Partizan je rekorder Evrolige po broju sezonekih karata koji su visestruko skuplje od Zvezdinih i rekorder po broju gledalaca u Aba ligi ..proslo kolo je Partizan imao vise gledalaca nego cela liga zajedno ,zvanican podatak..sad pitanje odakle Zvezdi onda tolika nenormalna kolicina novca da uzima igrace od 5 mil poput Vildoze 3 mil poput Nedovica igrace sa f4 ( koji su imali prosek minuta od 18 do 20 u Evroligi) ,odakle za 6 centara 4 plejmejkera ,ko daje tolike pare jos od 2011 kada im je oprosteno 20 mil duga i dovedeno 130 igraca do danasnjeg dana? Apr je pokazao da spinovi od prosle sezone da Partizan ima toliki budzet su samo excel maste i da smo imali 3 mil manje kako navodi zvanicni revizor Apr-a!
T

Treba napomenuti

pre preko 1 godinu

I da je Naneli dobio otlaz i Makabi ga nije hteo dok Papapetrua nije hteo Radonjic sto je i Panata javno izjavila Lidej je popio otkaz prosle sezone i Milano je doveo boljeg igraca Bentila ..Exuma Barsa nije htela i dovela nba pojacanje na pleju.
S

Sta je to cudno

pre preko 1 godinu

Pa kad su nam igrali Vrabci,Djumici imali su 30x veci budzet ..Zna se ko im daje neogranicene pare
B

BD

pre preko 1 godinu

Realno,da li bi voleo da si normalan?
V

Vildoza

pre preko 1 godinu

Je dobio stan u Beogradu na Vodi sa najboljim pogledom cija kirija mesecno iznosi 5 hiljada eura ,sta li je jos u ugovor vredan 5 mil ukljuceno ?
P

Pa normalno

pre preko 1 godinu

Takav igrac trazi najbolje uslove
P

Platice to

pre preko 1 godinu

Duh koji lebdi sve ! Doduse gorivo i namirnice ce skociti ..
N

Na pitanje

pre preko 1 godinu

Trenera Makabija zasto nisu doveli Vildozu ,odgovor je bio da nisu mogli da pariraju bogatoj multi milionskoj ponudi .. Svaka cast Covicu i stranci koja mu daje neogranicen budzet na ovakvim preskupim igracima vrednim nekoliko miliona ( citaj 5 mil i 3,3 mil)
B

Bas kao

pre preko 1 godinu

I Kalinicu sto je nudjeno vise od Barse ali je on ipak izdao drugare! Puni su kao brod ,a Partizan ne moze ni centra da dovede vec 3 meseca..
O

Ovo je

pre preko 1 godinu

Najskuplji tim Zvezde jos od 2011 god! Top 8 je imperativ! Vildoza i Nedovic je u top 3 najskuplja tandema Evrolige i to moraju opravdati! Ne znam ko finansira i dalje ovolike milione Covicu kad se prodalo smesan broj sezonekih karata po maloj ceni ..Ko god da je hvala mu na tome! Uskoro 11to pojacanje iz Nba stize na poziciji 3 ! Jos Pabla Lasa i to je to za pocetak! Kasnije mozda doselekcija i kidamo!
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Da li se neko uopste zapitao koji rezultat je adekvatan ulozenom novcu. Sta je to sto bi zadovoljilo ne znam ni koga a recimo taj iznos bi ozbiljno pomogao oporavku tesko bolesne sr kosarke. Ulazak u osam, u cetiri, titula ili sta, nista, svejedno imate novac i trosite pa sta bude...pomisli li iko kako bi bilo da se tim novcem finansira skolski sport, skole kosarke...i hajde da vidimo kad ova sezona zavrsi ko ce ostati u part i zvezd i kakav je to "uspeh" napravljen za 20 miliona eura zbirno, npr
T

Taj dvojac

pre preko 1 godinu

Je placen kao 8 Partizanovih igraca!
I

I to

pre preko 1 godinu

Onih najiskusnijih ne racunaj klince koji primaju smesne pare(Balsa,Jovanovic,Glass,Trifa,Tristan..itd)
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Ovaj tim nije toliko los, koliko nema trenera. Ne zna se jasno ko sta radi. Nejasna je uloga Holanda, cas igra, cas ne igra, ne zna se sta igra Ivanovic, jel 1 ili 2. Jos uvek niko ne zna zasto je doveden Raduljica (doduse to mozda i nije do trenera). Ne zna niko sta se desava sa Ilicem, zasto mu se ne da sansa. Puno je otvorenih pitanja na koje niko nema odgovor. Vildoza u EL mora igrati po 35 minuta, jer mi zamenu za njega nemamo, Markovic i Ivanovic kako udju tako nema nikakve organizacije.
O

Oo7008

pre preko 1 godinu

Ilic je povredio prst,imamo dovoljno igraca da ne moramo povredjene da saljemo na teren,slazem se za Ivanovica - njega treba staviti samo na poziciju broj dva,Holand na zalost nema definisanu ulogu i tu je kriv Jovanovic
O

Ovaj tim

pre preko 1 godinu

Je u 5 najskupljih u Evroligi sa najvise pojacanja od svih Evroligaskih ekipa i dva najjaca transfera vredna 5 i preko 3 mil..Sramota bi bilo da ne udjemo u top 8 !
N

Najskuplji tandem

pre preko 1 godinu

U istoriji balkanskog sporta vredan blizu 9 mil za dve sezone!
G

Gost12451

pre preko 1 godinu

Ne smanjuj molim te. 15 miliona je u pitanju. U jednom drugom klubu su mnogo manje cifre. Tamo se igra iz ljubavi prema navijačima njih lova ne zanima. Trener plaća da bi trenirao ekipu. Tamo navijači ne vređaju žene (čitaj rođače, ŽENE), ni ljude iz drugog kluba. Tamo se nikad nisu sprdali sa pokoj mu duši bolesnim Tumbasom da skida gaće na sred Pionira pred ženama i decom. Tamo vlada harmonija i blagostanje. Sportski pozdrav.
@

@najskuplji

pre preko 1 godinu

Nije 9 mil ne lazi ljude nego Nedovic je placen 3,3 mil ,a Vildoza je sobio ugovor od 5 mil i stan na Beogradu cija kirija je 5 hiljada mesecno (skoro je okacio stori iz njega) ! Samo stan mu placaju 60 hiljada eura godisnje
I

Ima se moze se

pre preko 1 godinu

Mi smo ljubimci duha koji lebdi i njegova najveca ljubav i fudbalu i kosarci! I kako je on tu vase sportsko drustvo koje je bilo najtrofejnije u Evropi nije uzelo za 11 godina samo jednu titulu i to u stoni tenisu!
S

Samo kes

pre preko 1 godinu

Makabi nije mogao da parira ponudi od 5 mil eura za Vildozu niti Panata za Nedovica 3,3 mil
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Gresis, Vildoza igra za 10 miliona evra, plus bonus od jos 10 ako osvojimo Aba ligu. Adams igra za 5 miliona, Holand za 3 miliona, Betil za 8 itd. Dok u Partizanu dosli svi jer vole Zelimira, volontiraju, kazu samo nek nas Zelimir vodi, ne treba nista.
U

U top 5

pre preko 1 godinu

Budzeta su u Evroligi ! A poseta i prodate sezonske smesne!
T

Tandem

pre preko 1 godinu

Koji je placen 8,8 mil eura ( Nedovic 3,3 i Vikdoza 5 mil za dve sezone) ! Milioneri Zeleznik su puni kao brod !
g

gost23

pre preko 1 godinu

Ako ovo pročita neko dete, smejaće se do kraja života.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

U današnjoj konstalaciji snaga da bi napravio nešto u El, Top8 recimo, moraš da imaš 12 odličnih igrača. Da bi uzeo Aba, bar 5. Nama se vrhunski igrači Vildoza, Bentil i Nedović. Ostalo, suvi prosek. Lazić može da igra samo kod trenera koji zna da ga koristi, a to je Radonja. Kod svih ostalih ništa. Tako će biti i sad. Ne možemo igru bazirati na tri igrača i kad oni izađu, kao sinoć, da nema ko koš da da, i da se upada u minus fazu. Od ovog tima bi nešto moglo da se napravi, izvuče. Ali za to je potrebna ozbiljna i iskusna trenerska glava. Jovanović će nas puno koštati ove sezone.
m

milf

pre preko 1 godinu

ovaj pet miliona ovaj tri,za dva igraca dali vise engo Partizan za ceo tim..
M

MOT

pre preko 1 godinu

Odlican poso je napravila Zvezda ovaj tandem je place nesto manje od miliona.
M

Ma siguran i odlican posao

pre preko 1 godinu

Igraju za zahvalnivu kk Fmp na kraju sezone. Mislim da ovak tandem kosta koliko budzeti 2/3 klubova aba lige.
P

Po excelu

pre preko 1 godinu

Je placen pola miliona po Apru 3,3 i 5 mil
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Vildoza i Nedovic su top..makar necim da pariramo zvezdama komsija Panter, Ledej, Naneli, Exum, onaj Grk..Bentil je u rangu sa Lesorom, jedan ima bolji sut, drugi skok..bice klanje komsije, dok se nasi uigraju samo..vama isti trener i 7-8 igraca od prosle godine, samo ste se pojacali Nanelijem, Exumom, kapitenom Pao-a! Kod nas samo da krenu Dobric i Petrusev..dobra je i to ekipa..
F

Familija

pre preko 1 godinu

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
k

kk frankeštajn

pre preko 1 godinu

Nedović i Vildoza koštaju kao ceo Partizan!
r

reci nam

pre preko 1 godinu

sta je u tvojoj glavici?
B

B22

pre preko 1 godinu

strah vas već hvata ..
T

Tacno tako

pre preko 1 godinu

Nedovic 3,3 mil i Vildoza 5 mil eura
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Varvari Podgorica, pokušava da ugasi već 10 godina ali im nekako ne polazi za rukom.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Jedva čekam tog Vildozu da vidim kada bude igrao protiv Madara. Ko je gledao KK Partizan u poslednje dve utakmice u Evriligi, pa čak i one prethodne dve koje su suludo izgubili, zna o čemu pročam. Mali igra atomsku odbranu
M

Mmm daa

pre preko 1 godinu

Protiv Madara? Vildoza? Hahahahaha
Е

Ентони Мајлс

pre preko 1 godinu

Страх у нама измиче контроли!
A

Andjus

pre preko 1 godinu

Taj madar trci ko hrt. On pojma sa kosarkom nema
Y

Yox

pre preko 1 godinu

Breaking news - Nedović silazio niz stepenice zgrade u kojoj zivi, zadobio povredu, i nece igrati narednih 19 meseci... Ovu vest da procitam ne bih se iznenadio ni 1%
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Вилдоза Недовић > Ларкин Мицић
G

Glu

pre preko 1 godinu

😂
I

IGRACI za tri klupe

pre preko 1 godinu

Zvezdin je skuplji tandem. . Trpaju li Trpaju IGRACE ,TRI tima .
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Таквима попут тебе само треба рећи....Јесу.
M

Mindara

pre preko 1 godinu

Ja bih reko više kao Stiv Ker i Majkl Džordan.
h

h00die

pre preko 1 godinu

Kljucevi ekipe idu Vildozi i Nedovicu, tu nema nikakve dileme. Bentil igra u odlicnoj formi, nadamo se da moze tako i da nastavi. Dobric, Martin i Mitrovic su dobri igraci uloge, i to je otprilike to sto valja u nasoj zvezdi trenutno, i sto nazalost tesko da moze biti dovoljno za neke ozbiljnije rezultate uzevsi u obzir jako dugu sezonu. Veliki problem - trener pocetnik koji luta i nema jasnu rotaciju ni posle 5 kola evrolige. Igraci poput Lazica, Markovica, Ivanovica, Petruseva, Raduljice, Lazarevica, koji u ovom trenutku nisu na evroligaskom nivou.
B

Bogatasi ,DRZAVA sipa

pre preko 1 godinu

Nikad jaci I skuplji roster !
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Napokon realan komentar..
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Vildoza nesporno ima kvalitet ali je malo divlji.E sada da li ga pustiti ili pokušati malo da se smiri pitanje je.Plašim se ako ga trener bude sputavao da se ne uklopi u sivilo ostalih organizatora igre a opet ako bude pravio nepromisljene poteze poput pojedinih od sinoć ni to ne valja.Idealno bi bilo samo malo da se umiri i ne srlja .
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Nije divlji nego ne moze fizicki da isprati sve posto maltene godinu dana nije igrao. Kad se vrati u formu bice sve kako treba. Ishitreni sutevi, neki preambiciozni pasovi, sve je to odraz onoga sto malo ko u Zvezdi ima, a to su kohones.
D

Daki...

pre preko 1 godinu

kuku majko pa oni sa povredjenim igracima i bez treninga pobedjuju,sta li ce biti kad budu poceli da treniraju
b

braćo burazeru

pre preko 1 godinu

Loženje posle jedne utakmice prava Srpska navika. Braćo Bentila ste pljuvali, Martina hvalili, a vidite sad... Kad je došao MVP australijske lige, sve hvalospevi, sad gde je... Polako sa zaključcima, duga je sezona. Samo da se Neda ne povredi opet.
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Ma nek’ si ti nama rekao… ko se lozio na mvp australijske lige? Vecina je imala slicno misljenje da nije dobro da debitant bude na najosetljivijem mestu u ekipi i to kao prva opcija, Bentil je dosao kao drugi najbolji odbrambeni igrac EL i za sada je zaista odlican i u napadu, itd itd, nema lozenja, sezona je duga. Bajern prosle godine od 0-4 do jedne utakmice na F4, tako da sve je moguce
B

Braćo Burazeru

pre preko 1 godinu

@zn: a ti radiš u Mozzart sportu?
n

nematePojma

pre preko 1 godinu

Australijski liga je jaka, a vas dvojica ne gledate utakmice ni na televiziji, pa kako bi znali da je ta liga jaka.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Adams sad kad je Luka tu, ce da kida. Bolji je od Markovica i Ivanovica koje nadam se, barem u Evroligi, necemo gledati na terenu duze od 5-6 minuta.
d

dera pfc 1970

pre preko 1 godinu

svaka cast momci kapa dole juce kd videh petorku markovic nedovic dobric lazarevic petusev srce mi se cepa jer u mom partizanu ko da gledam repku konga,al sta ces,zeljko zna---
M

MOT

pre preko 1 godinu

Naravno da zna.
P

Pb

pre preko 1 godinu

Aj bre pusti mi taj lažni Patriotizam i voljena Srbija i da samo Srbi igraju i da budu glavni igrači proslo je to vreme da treba sa se oslanjamo samo naše igrače već hoćemo da Partizam uradi nešto u kosarci a ne Zvezda igra 8 godina i nisam siguram dali je prošla jednom medju 16 i sta su uradili?Samo u Srbiji je još uvek parola važno je ucestvovati pa makar bio i zadnji kome to još treba nego već kada igraš treba i nešto uradili zašto biti skroman i zadovoljiti se samo pobedim recimo protiv Reala izemti takovu košarku više,draže mi je da Partizan osvoji Evroligu bez ijdnog Srpskog igrač jer se Trofej pamti a igrači su prolazni jer je Partizam na prvom mesto a Reprezantacija nisu samo Zvezda i Partizam posto svi na to ciljaju da ne daju reprezentativce .!!!
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Неда ће бити прави за месец дана, ако се до тада не повреди. Видело се на утакмици да игра са резервом и да се после пар продора хватао за зглоб, дакле постоји још доза страха и није још ни на 50%. Вилдоза је убедљиво најбољи играч АБА лиге, надам се да ћемо успети довести још бар 3 играча од милку плус па да можемо да парирамо напредњацима по буџету
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Po čemu ti je vildoza najbolji igrač aba lige posle dve odigrane utakmice
G

Gosti su mi rekli

pre preko 1 godinu

U izjavi je i rekao da oseća strah i da mu treba vremna da se vrati
D

DSKV

pre preko 1 godinu

Dva invalida koji ce ovim ritmom utakmica biti povredjeni posle 5 tekmi.
S

Su57

pre preko 1 godinu

Spremite se, polecemo!
V

Varvari Podgorica

pre preko 1 godinu

Gazi vas Partizan ove godine
S

Su57

pre preko 1 godinu

Dobar je partizan ali opet imamo nesto sto oni nemaju i opet smo bolji za jedan nivo.
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Ma kakvi Nedović i Vildoza, hoćemo Lazića i Lazarevića po 35 minuta na terenu, i to zajedno. I Efes je imao Balbaja, i Real Tejlora, i verovatno svaki tim ima tog jednog defanzivnog specijalca koji u napadu ne postoji, ali mi smo jedini koji imamo dva takva igrača, i još igraju zajedno po 15-20 minuta. Znači, jedini smo tim u Evropi koji igra sa 3 igrača u napadu. I onda je problem što Vildoza tapka loptu po 20 sekundi ili što Bentil previše igra jedan na jedan. Povrh svega, u tom periodu kada su igrali zajedno oko 7 minuta na kraju prve i početkom druge četvrtine, zbog odbrane jelte, otišli smo sa +15 na nerešeno. Ja ne mogu da shvatim da Jovanović ne vidi na šta mu liči napad kada su ova dvojica zajedno na terenu.
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...prvo bih voleo da mi objasnis kako su igrali zajedno 7 minuta ako je lazic proveo 5 u igri...a sa lazarevicem na terenu smo imali +17, najveci +/- u ekipi, mislim da je dovoljno...
n

novi komentar

pre preko 1 godinu

Tebra, oni su bili zdravi, a ovi povređeni. Već sinoć je bila drugačija minutaža. Evo sad Efesu ne igra Larkin i odmah nije to taj Efes. Je l Ataman kriv zbog toga?
L

Laza kapiten

pre preko 1 godinu

Potpuno si u pravu, sa njima dvojicom igramo 3 na 5 i u odbrani i u napadu. Lazic nema svrhu, a tek opravdanja tipa njegov ucinak se ne vidi kroz statistiku????? Pa gde treba da se vidi, kakav bre uticaj na ekipu, sto pre oteramo obojicu imamo šanse za plej of.
Б

Блол

pre preko 1 godinu

Немамо два задња везна,већ три ту је и Марковић.Који чим пренесе лопту окрене леђа противничком кошу. Лазаревић припреме био добар а сад... Плус Ивановић,ал ајде сад ако будемо играчи са два плеја верујем да ће бити бољи.
G

Gost2p2

pre preko 1 godinu

Polako, u oba igraca ima nespornog kvaliteta, ali o tome koliko tek treba se se sudi protiv neke organizovanije ekipe. Bajern je trenutno najtanja ekipa EL.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Bajern za klasu kvalitetniji od npr.Virtusa i Zalgirisa i borice se za top 8
R

Raskoljnikov

pre preko 1 godinu

Bas slucajno navodis ekipe koje je Partizan pobedio, kompleksi su neizlecivi. Bajern ce se mozda u nekom paralelnom univerzumu boriti za top 8, a i Virtus i Zalgiris ce biti bolje pozicionirani od CZ.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Navijači Zvezde su imali velika ocekivanja od ove sezone. Pre svega u Evropi, jer je osvajanje ABA lige i skolovanje Budućnosti, Cedevite i pijanih milijunasa vec postala rutina. Sa Vildozom i Nedovicem sanse nam rapidno rastu a domaći trofeji se ne dovode u pitanje. Sa ovim su se složili...
R

Realno 1312

pre preko 1 godinu

Utakmica bez akcija.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Prvi plej dosao prekjuce. Prvi skorer izasao iz duge povrede. Bilo je akcija, ne dovoljno, ali bice ih sve vise. Petorka Vildoza, Nedovic, Holand, Bentil, Martin, sa klupe Dobric, Mitrovic, Petrusev, pa i Adams koji je bolji od Ivanovica i Markovica, i koji jos nije igrao sa Vildozom, uz malog Lazarevica koji kida odbranu, bori se i skace, to je 10 igraca koji treba da igraju 90 posto utakmice. Raduljica, Markovic, Ivanovic i Lazic po 2-3 minuta i to je to. Oni mogu Abu da igraju protiv osrednjih timova, da se odmaraju nosioci.
a

abc

pre preko 1 godinu

Svakj napad je neka akcija, to kao prvo. Kao drugo, akcija može da se izvede uspešno, delimično uspešno, može da bude neuspešna, to se vidi ko zna da gleda.
@

@abc

pre preko 1 godinu

Причаш са ликом који је почео кошарку да прати пре годину ипо дана а последњу титулу је видео пре деценију:)
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...18 asistencija na 78 poena je mnogo bolje nego 14 na 87...