Komentari na vest

To nisu samo brojke već šetnja po oblacima gde niko nije bio! A njega baš briga... (VIDEO)

L

LEKCIJA

pre 12 meseci

U avgustu, nadam se, u dresu reprezentacije: Jokić, Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Jović, Bjelica, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz. Nije bitna pozicija već uloga u timu. Tim nije 12 najboljih, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno. Nadam se da se neće zvati igrači koji svojim ponašanjem na i/ili izvan terena to ne zaslužuju.
O

Onilovič

pre 12 meseci

Bato uz sve duzno postovanje gde si izabrao pokusevskog,avramovica,smajlija pre jednog kalinica za repku,nema smisla nikakvog
к

курии

pre 12 meseci

Очигледно навијаш за партизан
a

ako su ruze, procvetace...

pre 12 meseci

Bjelica in Kalinic out? hmmmmm? Kalina je vezivno tkivo reprezentacije, govorim to kao grobar. Pre nego sto krene komsijski rat da li treba zvati Nedu, Dobrica,Avrama ili Vanju, mogu da kazem da su svi oni dobri na svoj nacin, i sa svoji. karakteristikama, jedino je pitanje sta selektor zeli, kakvu igru. Aleksa i Vanja su strasno napredovali. Jaramaz stagnira u Bajernu, Nedovic je konacno povezao godinu bez tezih povreda... Bice interesantno videti koga ce povesti Kari ako svi budu zdravi. Pokusevski mislim da ceka rehabilitaciju Lucica, mada je i on sada povredjen. Micic, Bogdanovic, Kalina, Jokic, strasna cetvorka. Realno nam fali jak defanzivac na 4. Bice najvise problema bas na 4, mislim da ce se voditi dvojac Petrusev/Smajli. Srbija ce ziveti od suta za 3, stagod da urade Milutinov i Jokic, svi ce udvajati u reketu, bice lopti kolko hoces na povratnu.
S

Srbija Majka

pre 12 meseci

Covjek je vec upisan u kosarkaske almanahe...a jos puno toga ima da da!!!
M

Michael Jordan

pre 12 meseci

Protiv Portlanda, protiv Phoenixa i protiv Utah je u prve 3 utakmice dao preko 100 poena. Apsolutno jedan ne bitan podatak, ali kada ga već pišete, napišite kako jeste.
G

Gost 1999

pre 12 meseci

Samo tako nastavi majstore !
s

salle

pre 12 meseci

ej bre povuci rec ovo na kraju,za jednog mvp sezone napises najgori 🙄
8

8

pre 12 meseci

Sve je to nebitno ukoliko ne osvoji prvenstvo.
E

EstebanKambiaso

pre 12 meseci

Gdje su stručnjaci što su prognozirali pobjedu Majamija? Spolstra košarkaški mag? itd
m

miljan herceg novi

pre 12 meseci

ustala je Crna Gora Nikola se gledat mora 💪💪💪💪💪💪💪💪💪
e

easy

pre 12 meseci

Kakav igrac.. sta reci, kako opisati to sto on radi i na koji nacin.. siguran sam najbolji centar ikada, a to ce i brojkama potvrditi i to vrlo brzo, al nije to sada bitno, prvo da se uzme prsten, posle ce sve biti lakse, sladje, ljepse. Veliki si Jokicu, a nas si!Ponos!
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Koliko bivsi veliki igraci zapravo ne poznaju kosarku ,to je fascinantna cinjenica. Da li je to zbog sujete ili cega ,zaista ne znam... Ali zaista je fascinantna cinjenica. Ja koji blage veze sa kosarkom nemam sjedim sa sestricem i gledamo sta radi Nikola i kazem sebi pa ovo je neverovatno, a toliko velikih igraca sto nasih sto stranih je osporavalo Nikoline MVP titule!!!Neverovatno. I to nije jedan covek,mnogo ih je koji su progutali sve sto su rekli!!!
g

gost cacak

pre 12 meseci

mislim da je prvo sujeta, a drugo Amerikanci su takvi da zele od svega da naprave show i da se gledaju/slusaju diskusije o tome ko je bolji i tome slicno, i da ce uvek 1 od 2 voditelja uvek idarati kontru iako to sami ne misle.
E

Erik Djemba Djemba

pre 12 meseci

nije sujeta rodjeni nego zato sto jokic nije crnac..prosto je tako
S

Slaba odbrana

pre 12 meseci

nadrealnooo-Vide oni dobro sve nego jednostavno guraju svoje,nije im zanimljiv,sada u superlativu svi pričaju o njemu jer jednostavno moraju,nema igrača u istoriji da je radio ono što on radi.Ispada da mi laici mnogo bolje znamo nego oni.Čovek igra čini mi se 8 sezonu u NBA,ja NBA nikad nisam pratio sve dok se Nikola nije pojavio.Samo odjednom Jokić ovo,Jokić ono,daj reko da pogledam,imao sam šta da vidim,ono je meni tada bilo neverovatno,ovo sada što radi je potpuno očekivano za mene jer ga pratim maltene od početka u NBA,redovno odgledam oko 50-60 utakmica u regularnom delu,zbog posla ne mogu više.Pišem već godinama kako je neverovatan,dres će povući,uće u kuću slavnih,to se iz aviona vidi,čovek je oborio toliko rekorda koji su stari po 40.50.60.70 godina da je to neverovatno a tek mu je 28 godina,fali još prsten..
g

gosttt

pre 12 meseci

Niko nije osporavao njegove MVP titule, samo su gurali svoje da ne bi bio debeli belac iz male zemlje najveci. Ali zbog toga nazalost nikad nece biti priznat medju najvecima u ocima espn-a i drugih njihovih kuca. Ali je cinjenica da je najbolji centar od Sekil O'Nila, ako ne i bolji, za mene licno jeste, i to ih jako boli :D
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Pa kako onda Danilovic izjavi da bi u njegovom timu mogao samo da igra Bogdanovic,pored zivog Jokica? Perkins i slicni su progutali sto su rekli,Danilovic i dalje cuti...Tuzno
b

boston

pre 12 meseci

Ispravi ovaj dio za Vesbruka i Kida. Njih je vec pretekao po broju TD.
L

Loti

pre 12 meseci

Sve je to normalno. Ili ipak nije?
F

FM

pre 12 meseci

Onaj brejk Majamia je bio da se malo podigne neizvesnost i da mogu uzeti titulu kod kuce u Game 5…