Komentari na vest

Tripl-dabl Jokića nedovoljan za pobedu, Ingram slomio Nagetse (VIDEO)

G

Gost 2170

pre oko 3 godine

Koliko mi je odvratna ekipa ovaj Denver... teško rečima mogu opisati. Šteta što će pre 2023, Nikola teško moći da promeni klub.
T

Tommy Robinson

pre oko 3 godine

Ti da pratis NBA znao bi da je takvih primera milion gde glavni igrac nece da traci svoje najbolje vreme sa nekim uvredjenim snajkama i ugrozenim milionerima tipa Marej! Ili pojacanje ili odlazak,to se stalno desava kad jedan igrac tipa Nikole hoce da osvoji prsten a ne zbog budala da propusti svoje najbolje godine i ne uzme titulu!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Sine moj, evo ja ne znam ni sta je nba, ti mi objasni, molim te. Jokic ima maksimalan ugovor, da bi otisao u neku ekipu, ta ekipa treba da posalje denveru igrace, pikove u vrednosti tog maksimalnog ugovora. Znaci, npr ako se javi dalas, u suprotnom smeru bi isao ili porzingis, a denver nije lud njega da prihvati ili donicic ako bi potpisao takav ugovor, a dalas ne bi njega dao ni u snu. Takvi trejdovi se jako retko desavaju, primer je harden koji je sabotirao hjuston i cinio sve da bude trejdovan, i to je islo uz dosta muke, ukljucene su jos 2 ekipe ili dejvis koji je isto radio pelikansima, da bi lejkersi na kraju poslali ceo tim u zamenu za njega. Jokic nije igrac koji bi to radio. Igraci kao jokic najcesce menjaju ekipu kad budu ufa (neogranicen slobodan agent). Npr lebron, i u majami i u klivlend i u lal. Jokic to postaje tek 2023, tako da ce tesko pre toga ici iz denvera.
T

Tommy Robinson

pre oko 3 godine

Bas mi drago sto su izgubili kad onaj ldak Meloun Nikolu ubacuje na 7.30m u cetvrtoj cetvrtini dok gube i mec se lomi!! Meloun je jedini zasuzan sto Nikola nema vec 25 tripl dabla i nagetsi bar 6 pobeda vise do sada!! Bez pomoci Nikoli upropastice sve! Treba Nikola da lupi sakom od sto i da ili dobije pojacanje ili ode u Dalas u Evropski klub sto dalje od ovih ugrozenih milionera!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Da, u nba tako idu stvari. Lupis sakom o sto i odes gde zelis...