Komentari na vest

Unija igrača brani Kampaca: Pozdravljamo Zvezdinu isplatu dugova, kazna najviše utiče na Fakunda

v

veći problem

pre preko 1 godinu

Su povrede Vildoze,Ivanovića i Martina,taman su počeli da melju
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Hoćemo pobedu protiv Valensije u Spaniji sutra Hoćemo krcat pionir delije protiv Reala iz Madrida u utorak Monaka u cetvrtak hoćemo pobede protiv Reala iz Madrida u utorak Monaka u cetvrtak hoćemo Facundo Campazzo
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Covek je car, cemu zao, sto?!?. Najvise para u karijeri uzeo poslednje dve godine i ove kad nije ni igrao :-)
0

0501

pre preko 1 godinu

Svaka cast Bodirogi, al’je presekao, ni po babi ni po stricevima. Citajuci sve tekstove na svim mogucim portalima, ne vidim gde je greska. Cak se i unija ograca izjasnila da je sve u redu i da bi Kampaco mogao da igra, a valjda su oni najmerodavniji. Mada, da, taj fer plej, sta god on znacio i kako god se tumacio. To je proizvoljno. Jednostavno i jednostrano pod pritiskom tako mora da bude. Neka se ne raduju ni navijqci drugog Srpskog evroligasa jer i niih moze vrlo lako zadesiti ista surbina. Fakat je da smo mali i nebitni Evroligi, bez obzira na atmosferu, posecenost i strast. Cinjenica je da su ‘cuvena kosarkaska nacija, Englezi’’ daleko pozeljniji od nas. U stavri Bodibind, objasni nam
n

nenadnenad

pre preko 1 godinu

unija igrača brani čoveka koji će da uzme 2 milonna za pet ozbiljnih utakmica
M

Milop5555

pre preko 1 godinu

Uzimao je nekada i Divac za dve utakmice 650 000 dojče mark.
N

Nenadnenad

pre preko 1 godinu

Pa zašto je igrač kriv ako potpiše za privatni klub, mnogo mi teško, dobar dečko stvarno, igrače protiv MZT a šta ima veze, nek pokaže svoj blistavi talenat tu
V

Vreme danas

pre preko 1 godinu

Evroliga je od starta besmislena privatna liga cije rukovodstvo od osnivanja nije uspelo da napravi takmicenje koje je organizovano, marketinski atraktivno, i bazirano na razultatima. Deo klubava su vlasnici lige, papazjanija A i B licencama, papazjanija sa pozivnicama... Zagarantovana mesta u Evroligi demotivisu navijace da gledaju domace lige, i odvracaju najvijace od gledanja kosarke. Evroliga po uzoru na LS jedino ima smisla.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Значи, исплатиш све и не можеш да региструјеш играча. Праведно, нема шта. Подсећа ме на преговоре Србије са ЕУ.
B

Batice

pre preko 1 godinu

Vi se pravite ludi,razlog kazne nisu isplacene plate nego krsenje finasijskog fer pleja i falsifikovanje i poturanje laznih budzeta ! Izdala je Evroliga saopstenje na sajtu! To u lrevodu znaci da excel budzet od 10 mil je 3x manji od realnog!
D

Djooxx

pre preko 1 godinu

Da li neko od vas koji komentarisete zna zbog cega je Zvezda kaznjena?Posao novinara je da to pita odgovornog u klubu,a ne da se svaka prica svodi na rekla-kazala i navijacka prepucavanja...
N

Nenad010977

pre preko 1 godinu

poštenjačine
G

Gost425

pre preko 1 godinu

Najveci problem je sto niko od nasih medija one postavlja pitanje Zvezdi- sta je to sto nije prezentovano kako treba, kakvi su to prekrsaji koji nisi predstavljeni javnosti, kakav je to problem sa laznim predstavljanjem budzeta vec se gura prica samo neisplacene plate bla bla. EL je lepo rekla nije problem samo u neisplacenim platama vec u davanju netačnih ili neadekvatnih informacija, koje su omogućile klubu da iskoristi neprikladnu konkurentsku prednost i nastavi sa svojim normalnim radom uprkos neregularnom finansijsko stanje prema FSFPR. E to je kao tabu pitanje i tako se spinuje po nasim medijima da je sve u vezi sa neisplacenim zaradama a ne da je ovo glavni problem zbog koga je izrecena kazna.
P

Psg Zeleznik

pre preko 1 godinu

Zao mi Kampazza covek igra za mizernih 6,9 mil eura utakmice protiv Mzta ,Mege i Borca! Pojacajte mu makar ugovor na 8 mil jer ne igra Evroligu zbog krsenja finansijskog fer pleja i probijanja limita budzeta!
G

Gostppp

pre preko 1 godinu

A gde si nasao toh 6,9 miliona? Mozda si cuo da je to Panterova mesecna zarada pa si pomesao nesto
@

@gostp

pre preko 1 godinu

Daj jedan dokaz za Pantera ,a da nije excel zbog koji ste popili zabranu?!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Шта ће ти већи доказ за Пантера од тога да су му сви амерички кошаркаши у Европи честитали на висини уговора. Нисам у свом животу чуо да су неком другом јавно честитали, небитно из које је државе.
D

Dokaz

pre preko 1 godinu

Je Real Madrid koji je javno izasao koji ugovor treba da izjednaci i svi spanski mediji su to preneli i on glasi :prva polu sezona 1,8 mil ,druga 2,5 mil i plus obestecenje od 2,6 mil Realu!
J

JasamLekler

pre preko 1 godinu

Evo ja da probam da dam objasnjenje.Plata za pola godine plus godinu je 1,8m + 2.5m. 2,6m je dug koji Kampaco ima prema Realu pa se dodje do te cifre kada se sve sabere.U sustini,nebitno je da li je 4.3 ili 6.9-ja se nadam da ce neko da proceslja ove izvjestaje zbog kojih je Zvzda kaznjena jer tu sigurno ima i elemenata za istragu jer je budzet Srbije u pitanju ako su se lazirale plate igraca i pravljeni dupli ugovori...
К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Ако сам добро схватио Човке је правио дупле уговоре са кошаркашима то је откривено и клуб је кажњен. Из тог разлога је написано у саопштењу Евролиге да је клуб достављао лажне финансијске извештаје. Звезда као клуб односно Човић као председник никада нису демантовали кривицу. Они траже умањење казне јер да нису криви тражили би потпуно укидање а не умањење на крају крајева написали би да нису криви.
T

To upravo

pre preko 1 godinu

Pokazuje cunjenicu da budzet nije 15 mil nego x2 odnosno 30 mil eura! Izgleda da exvel tabele ne vaze van Aba lige i jutarnjih programa!
L

Logoss

pre preko 1 godinu

Kljakavo to razumeo.
G

Gostgostgost

pre preko 1 godinu

A sta je tu sporno? Pa to radite i vi, a verujem i vecina klubova. Kod vas je trener po sopstvenom ptiznanju radio na crno, tj. bez ugovora, pa ne vidim da su vas kaznili. Samo su nas resili da kazne i to debelo. A kazna, narocito ova po sistemu mesec plus dva meseca jeste drakonska i nicim izazvana. Niko ne kaze da nismo krivi, vec da kazna nije srazmerna krivici.
I

ImaBoga

pre preko 1 godinu

Bord EL zamera nama Zvezdi sto nemamo 16 domacih igraca,umesto sto imamo kao sada samo 11. Nego i sa dva stranca docicemo medju 8,ali bar da nam ne kradu pobede kao protiv Barse.
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Ma nemate strance uopste samo martina, holanda, bentila,vildozu, kampaca,ivanovica,

Sakur

pre preko 1 godinu

Koga u evropi zanima sa koliko stranaca ili domacih igraca igrate?
Y

Yebach

pre preko 1 godinu

Kazna je baš pogodila igrača, igraće duplo manje za isti iznos novca.
M

Mike ST

pre preko 1 godinu

Ako vam je toliko stalo do igrača, možete da organizujte peticiju da mu se omogući raskid ugovora, bez posledica, pa da onda ima mogućnost da zaigra za ekipu koja nije sankcionisana. Ako mu MOŽDA tako više odgovara... Srećni praznici!
M

Miloš555

pre preko 1 godinu

Pa odbio je Olimpijakos koji nije suspendovan a dosao u Zvezdu koja je suspendovana i imala zabranu.
m

mukice

pre preko 1 godinu

Mnogo bi to voleo zar ne???
J

Jaa

pre preko 1 godinu

Rijaliti se napravio oko kampaca,prvo dok je potpisao pa posle svakodnevne vesti o njemu sada i sve ovo oko zabrsne covece svali dan toliko clanaka o jednom coveku.
G

Golišavi miš

pre preko 1 godinu

Ustanovljeno je da je u periodu 2018-2021 KK Crvena Zvezda imala čak 12 duplih ugovora sa igračima. Sve je ustanovljeno kada su Holinsku kasnile isplate i kada je dokumentovao sve kjudima u Barselonu
n

namo sad to??

pre preko 1 godinu

zar zvezda ne pliva u parama?
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Имате много пара, зато и муљате...тамо где нема, нема се са чим ни муљати...
M

Mikuli

pre preko 1 godinu

Kalinic potpredsednik unije igraca, pametnom jasno
Б

Братина

pre preko 1 godinu

А ко да буде? Саша Ковачевић?
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Zato i protestvuju, cvili im za kampaca bas
G

Gost43

pre preko 1 godinu

ZVEZDINA UPRAVA POGRESILA SAD POKUSAVA DA SE VADI. KAZNA JE OK .

Čarobnjak

pre preko 1 godinu

Da se krene sa peticijom, nema druge. Ovo je ključan detalj za celu Srbiju, referendumski😂😂
G

Gostkuki

pre preko 1 godinu

koi su ovi?
J

Jeftinija

pre preko 1 godinu

i bednija imitacija nba unije košarkaša.
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Nisu krivi ovi sto su muljali nego su krivi ovi sto su kaznili hahahhahaa kao kad opljackas banku i kazes vracam pare i puj pike ne vazi, samo u ovoj zgadiji od drzave moze ovo da prodje, mislite da kum npr ne prima pare na crno hahahhhaa kazu adams ih prijavio da su mu davali pare na crno, cim se Covic ne oglasava sve je jasno ko je i kako muljao inace da nije kriv ne bi silazio sa tv dan i noc
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Posto se drzis zakona,a ja se slazem onda kazi da izbace Partizan dva ranga nize jer je pobegao iz prvenstva Srbije. To zakon nalaze.A kao drugo,niko ne krivi kaznjavanje vec sto drugi nisu kaznjavani tako kao Zvezda
c

campaco

pre preko 1 godinu

Fali mi jedan papir....
G

Gosti

pre preko 1 godinu

Ово што је Звезда урадила радили су и раде сви клубови у Евролиги, а Евролига га шиљи на сиротињу(Звезда и Химки). Па драга евролиго ако хоћете да кажњавате крените редом од богатих.
m

misiisipi

pre preko 1 godinu

Kralju ne mozes da poredis zvezdu sa nikim, zvezda je nista, nistavilo, privatni klub koji postoji jedva 10 godina, bez tradicije. Vecu tradiciju ima neki britanski klub od ovog Covicevog sa pozajmljenim imenom.
S

Suzu

pre preko 1 godinu

sam pustio zbog vas sirotinje.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Bogati su osnovali tu EL i mora se igrati po njihovim pravilima.
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Sirotinja ne dovodi Kampaca .Ili mozda i on igra iz ljubavi.
l

lion zion

pre preko 1 godinu

samo jako protiv valensije a pogotovo reala ako nista prebiti ih ko volove u kupusu da zapamte ovo gostovanje,nikad vece zvizdanje himni evrolige a mogla bi neka "zagonetna" koreografija Nas su nasli,KOSARKA TO JE CRVENA ZVEZDA ,ZVEZDO ZGAZI IH SVE
M

Miloš555

pre preko 1 godinu

Sto prebiti? Kakve veze imaju igraci da mora da se povredjuju sa vasom suspenzijom?
K

KnR

pre preko 1 godinu

Poslednje što nam treba je neko njesra na utakmici protiv Reala ili uvredljiva koreografija protiv EL

Sakur

pre preko 1 godinu

Sto jace zvizdite himni vise ce da ih boli ahahahahahaha cime vas hrane da mi je znati
M

MNN

pre preko 1 godinu

Pa dobro ne mozemo ako se malo ne smuva da pariramo bogatijim od nas ali dr.Covic zna do koliko moze da se rastegne..evo sad malo su kaznili ali isterace on svoje kao uvek ne sumnjam i imacemo 2 vrhunska igraca do kraja sezone posle sigurno,sta me briga realno dal se posluzio nekim trikom ili sta vec samo da igraju Campaco i Vildosa ima meljemo redom
S

Sarloa

pre preko 1 godinu

Kakvo je ovo priznanje za Zvezdu i njen rad tokom prethodnih godina i ove godine! Spanci i igokeasi su se toliko uplasili Zvezde i njenih odlicnih igara i potencijala koji ova ekipa ima da pokusavaju na sve nacine preko bodiroge da nas zaustave. Vise to nije moguce na terenu, osim uz gazenje aut linije sa pola stopala, 3 igraca u reketu prilikom slobodnih bacanja, Mirotica koji sutira trojku iz auta itd... Posezu za Ocajnickim i sramnim potezima van terena kako bi se omogucilo ucesce u top 8 vec standardnim ucesnicima top 8 i fuzionisanoj igokei sa Kupljenom licencom za 5.mil evra. Ne sme slucajno da se desi da se tu umesa jos neko. Zvezda je bila privremeno kaznjena, izmirila svoje obaveze i sta onda?? Ponovo kaznjena zbog toga sto je izmirila svoje ugovorne obaveze. Zbog cega je Zvezda onda kaznjena i po kom pravu je to dopusteno da se pravno lice koje je izmirilo svoje obaveze sto je EL i potvrdila kazni dodatno? Zvezda je vec bila privremeno kaznjena i da nije izmirila svoje obaveze razumeo bih tezu sankciju u vidu ove kazne, ovako ne vidim nikakvh osnova za novu kaznu. EL nema jednak tretman prema svim klubovima i zivo me interesuje da li bi Real,Barselona,igokea,Baskonija..itd bili sankcionisani na isti nacin za ovakav prestup?(timovi koji pri tom imaju svake sezone gubitak od 20 miliona evra i budzete od po 50.mil) Slazem se da je Zvezdu trebalo kazniti ali zabrana je izrecena jos 1 decembra tako da Zvezda nije prosla nekaznjeno jer vec mesec dana nema pravo da registruje nove igrace. Cemu onda nova kazna ukoliko je klub vec pretrpeo jednu? Kad se sve sabere, proteklih meses dana + 2 meseca do kraja februara kazna je zaista prestroga i neopravdana s obzirom da je Zvezda izmirila svoje obaveze( istina ne na vreme ali je izmirila i vec snosila posledica zbog toga) Ako se dugovalo i ranije zasto jos letos nije izrecena kazna nego sada kada je Zvezda u dobroj poziciji da izbori top 8?? Zvezda EL nije smetala prethodnih par godina kada nije bila u borbi za top 8 a sad 'odjednom smeta' hmm... znaci to je taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali jos na samom pocetku sezone,sad je sve jasno ko dan ko stoji iza te kazne!
W

WinterSoldier

pre preko 1 godinu

Apsolutno se slazem brate! Priznajem da smo ispali naivni, a oni su nas samo cekali na penal. Fucka im se za nas, samo da preguramo ovaj period nekako uspesno, a verujem da hocemo., cim se vrate Ivanovic, Vildoza.
h

hanter

pre preko 1 godinu

Brate,izacicemo jos jaci iz ovoga!!!!
B

Brateee

pre preko 1 godinu

Znači Bodiroga kriv za falsifikovane papire, kašnjenja u plaćanju i to ne jednom nego evo treći put posle dve opomene. Bodiroga vam je prijavio manji budžet i kriv je za kršenje finansijskog fer pleja, dovodite najskuplje igrače a nemate pokriće??? Izgleda da vam je Bodiroga glavni za finansije...

бартендер

pre preko 1 godinu

Добро, а зашто не пренесете вест која се појавила у шпанским медијима како је наводно Бодирога био под жестоким притиском неколико клубова да казни Звезду? ‘оћемо да погађамо који су то клубови? Срамотно је ово што се ради, али нека, на крају ће успјех бити још слађи!
Š

Što

pre preko 1 godinu

ne napišu imena šta je sporno? Tući će ih neko šta?
G

GostMaestro44

pre preko 1 godinu

Neka Kampaco peomeni ime u Beograd Kampaco i mocice da ga registruju 🤣🤣🤣
M

Milert

pre preko 1 godinu

Kazna utice na igraca? Pa taj igrac znao da klub ne moze da registruje igraca, sto dolazio?
В

Видећеш у дербију

pre preko 1 godinu

што је долазио.
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Sanjaces ti tog kampaca
@

@nema nista od

pre preko 1 godinu

Tako je sad Covic kontroliše i uniju igraca eveolige pa i spanske+Srpske tabloide.... sta ti je kompleks... samo da napustite zvezdi...
l

lepo si rekao

pre preko 1 godinu

Tabloide. Sefe uhvaceni ste u muckama sa papirima i to je to. Al uvek je lakse reci reci da je neko drugi kriv. Dobili ste kaznu i to je to. Sto bi rekao vas predsednik I sta cemo sad?!
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Dolazio za silne milione, toliko niko u Evropi nije imao da mu isplati.
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Kalinic zamenik predsednika unije, a ima nas novinar u barsi jako mocan vladimir stankovic koji je upoznao cokija sa bartolomeumom i novinar je evrolige od njenog osnivanja i radi za spanske novine
k

klekerkim

pre preko 1 godinu

Samo me zanima da li ima i JEDAN navijac Zvezde koji smatra da je krivica Coviceva i uprave i da ocigledno nisu ispostovali rokove,i da su slali falsifikovane izvestaje? Ili ste svi u fazonu da vas namesta ceo svet,Bodiroga,Real,Barsa,Partizan i ostali?Da li je ego toliki da stvarno mislite da ste centar univerzuma i da vas se svi plase?Da li mislite da ste jedina ekipa protiv koje se desila ocigledna sudijska greska?Ja razumem frustraciju,ali ljudi dovedite se malo razumu.
m

mosa pucko

pre preko 1 godinu

Seti se samo koliko je tvoj klub dugovao igracima bivsim i koliko je puta bio kaznjen zabranom dovodjenja igraca....onda klub plati dugove i kazna se skida . Da li neko zna da li je neki klub do sada bio kaznjen kao Zvezda ????
@

@kreketurim

pre preko 1 godinu

Ima li ijedan navijac groblja da ce reci: da, pobegli smo iz domaceg kupa, treba da budemo kaznjeni po slovu prpopisa. O cekaj, pa o kazni se ni ne prica 🤔
P

Paco

pre preko 1 godinu

Ovaj covek sto ti je odgovorio na komentar I dalje ne razume da je Zvezda pokazivala Evroligi dokumentaciju sa netacnim podacima,alo druze shvatas li ........
B

Boban1

pre preko 1 godinu

@klekerkim,naravno da smo krivi i za to bili kaznjeni 1. Decembra na mesec dana. U medjuvremenu smo izmirili sve obaveze prema bivšim igračima i umesto da se dozvoli registracija,oni,Real,Bodiroga,Barcelona) nas kažnjavaju sa još dva meseca. Sve će biti sladje u aprilu maju,samo se vi izivljavajte,ali doći će sve na svoje.
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Jedino je Zvezda ovako drakonski kaznjena plus sto se zna da je dovela Campazza I umesto Liga da podrzi dizanje kvaliteta lige, ona ga ovom kaznom redukuje. U cijem je onda interesu ova odluka? Drugih klubova, jer su oni vlasnici te iste lige I regulisu pravila. Da je Zvezda deo vlasnicke strukture, ne bi nikada do ovoga doslo... Nadam se da ce ovo biti dodatni podstrek za strucni stab I igrace Zvezde. Sudeci po strucnosti Ivanovica I trenutnoj formi Zvezde, mislim da su ovom odlukom samo dodatno motivisali sve u CZ... Igrali sa ili bez C. , sad protivnici imaju besnog rivala protiv sebe.
1

1992

pre preko 1 godinu

Ma da. Onda mogu svi da dovode igrače bez finansijskog pokrića, da obećavaju kule i gradove, al pošto to diže kvalitet takmičenja nema veze da l će biti plaćeni, da l može to finansijski da se pokrije itd itd.
J

Jai ti

pre preko 1 godinu

Ti očigledno ne želiš da čitaš kaznu kako treba. Problem su falsifikovani izveštaji slati više puta, što je prikazivalo lažnu finasijsku sliku kluba.Dupli ugovori sa igračima.. . Nema veze da li dugovanja izmirena, to je već došlo naknadno.. Što nismo izmirili dugove na vreme, neko uvek neko natezanje sa plaćanjima i oprost koje kakvih dugova za čiste papire. Pustite sada Partizan, u pitanju smo mi.. .
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Zovite ga vi iz unije da pikate basket ispred zgrade, kako bi covek bio u kondiciji za meceve protiv MZT-a,FMP-a i Dunava iz Banovaca. Time i opravdao svu ulozenu kintu za njegov dolazak.
n

ne brini brigu

pre preko 1 godinu

Bice spreman za vas...
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Neka ga bratić nek' se uigrava za aba ligu i maj mesec, da bude zapet k'o puška kad se bude igralo "za pare". Ne brini ti za nas.
п

пиши ћирилицом

pre preko 1 godinu

Не дирај ти Дунав из Бановаца.
p

pace

pre preko 1 godinu

mi srbi smo cudo napravimo neku glupost da nas kazne kao i djokovica prosle godine zbog vakcine i onda su svi drugi krivi osim nas samih i tako u krugne znam sta je uradila zvezda ali sigurno je neki veliki propust cim je ovolika kazna
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Problem je sto se ta kazna ne primenjuje na svima vec samo na malima. Drugima kazna nije bila drakonska vec samo malo novcana,jedino je Olimpijakosu zabrana bila na 15 dana iako su i oni vise puta ponavljali gresku. A neprimanje vakcine nije greska vec pametan izbor
G

Gos

pre preko 1 godinu

U saopštenju stpji da je ovo 6-ti prekršaj EL. Radonjić i Obradović su ovo napravili
O

Ovo

pre preko 1 godinu

postade latino serija.
n

nema nista od

pre preko 1 godinu

Smanjenja kazne. Ovi pokusaji preko unije ugraca, i domacih tabloida te pritiska na Bodirogu i ostalo. Ovaj Amer sto vas je opaucio dobro ste i prosli. Debelo ste nesto zasrali sa papirima cim su va koknuli. Ali najlase je reci profesori me ne vole.
t

tako je

pre preko 1 godinu

Hoce li neko konacno da pita sta to sa papirima nije valjalo da ne kazem sta su to falsifikovano poslali. Mozzart, hajte bar vi?
G

Gost56

pre preko 1 godinu

Zvezdinim igracima kasnile plate i za prošlu sezonu I ovu,zato je i kaznjena i pre dolaska Kampaca a glavna grobarska propaganda je kako zvezda pliva u parama kako ima bankomat iza sebe, eto jos jedna njihova laz ...
p

pace

pre preko 1 godinu

pa kako nema doveli igraca od milion i po evra sto niste doveli vrapca ili bezbradicu pa ne bih bili kaznjeni🤣🤣🤣
A

AjdukVeljko

pre preko 1 godinu

hahahahhha....NE BIH BILI KAZNJENI......hahahahaha
T

Trojka Nedovica

pre preko 1 godinu

Ovo je vise nego ocigledno da je sadasnjeg predsednika EL vise nego zabolela ona Bomba Nedovica i pobeda Zvezde protiv njegovog kluba po sred Arene,pa nam se sad sveti na sve moguce nacine tako sto nam prvo podvali njegove licne sudije koje je on birao da nas pokradu protiv Barse i otmu nam pobedu,a sad na sve sto nam smesta i ovu nepostojecu kaznu jer ga ocigledno mnogo boli Jak Zvezdin tim i 7 pobeda za redom a pogotovo ona u Areni protiv igokeje,upravo zato nam se sve ovo i desava jedno za drugim sto nikako ne moze da bude "slucajnost" da u samo 5 dana prvo nam otmu pobedu protiv Barse a sad nas odjednom kaznjavaju..itd to je znaci taj "bodiroga efekat" na koga su nas svi upozoravali na pocetku sezone,sad je i vise nego ocigledno zasto!
G

Goste

pre preko 1 godinu

Sine postao si naporan sa ovim komentarom na svakom portalu
g

gost123457

pre preko 1 godinu

Zbog tebe i tebi sličnima i treba da vas kazne i još drastičnije. Zabrana donešena 01.12.2022 godine. Šta stim ima Bodiroga a pogotovo Nedovićeva trojka. Neka lepo vaša legenda objasni šta je muvala sa papirima. Ponašate se isto bahato kao i na utakmicama. Nikad vas niko zasluženo nije pobedio, vi dajete lažne papire a kriv vam neko treći. Dajte se dozovite pameti, nije vam EL Srbija pa da možete mzvati do mile volje
M

Miki432

pre preko 1 godinu

Druze moj kad bi ti znao koliko Bodirogu zabole i za Zvezdu i za Partizan, citav zivot igrao po EL klubovima, sad je predsednik EL gde igraju klubovi u kojima je ostavio traga i koji su ga i izabrali na tu poziciju. Da mu je zivot bio dobar u Srbiji igrao bi za nase a ne za evropske klubove. Hvala mu za reprezentaciju ali pustite coveka na miru, niti on mrzi Zvezdu niti urgira za Partizan. On samo radi ono zbog cega su ga i doveli na to mesto - upravlja privatnom ligom koju cine najbolji evripski kosarkaski klubovi
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Nije ovde više samo stvar Kampaca. Ovom odlukom su nam verovatno pokvarili dovođenje novih igrača koji su zbog ove odluke otišli u druge klubove. Kažem opet, ima i naše krivice, ali takođe smatram da je odluka više osveta i želja da se Zvezdi napakosti nego kazna zbog učinjenog prekršaja. Zamerili smo se krupnim igračima koji su navikli da kao razmaženi bogataši uvek dobiju svoju igračku.
P

Podrka za Covica

pre preko 1 godinu

KAZNA CE BITI SKINUTA ZA PAR DANA,VIDECETE USKORO,U INAT SVIM DUSMANIMA!
A

A Crvena

pre preko 1 godinu

Nevina. Do kazne je došlo zbog ozbiljnih prekršaja postavljenih pravila. Onda je dovela igrača znajući da je pod kaznom. I sad bi trebalo puj pike ne važi.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Sest klubova je kaznjavano zbog istog prekrsaja,tacnije Zvezda je sesti klub. Svi su prosli sa manjom novcanom kaznom jedino je Olimpijakos kaznjen da 15 dana nema prava da registruje igraca. Jedino je Zvezda kaznjena sa mesec dana pa novcano pa jos dva meseca. I to bas kada je Partizan u evroligi i Bodiroga na celu iste. Vec su objavili vest da su Zvezdi ovu drakonsku kaznu odredili taj amerikanac i Bodiroga. Stoji u saopstenju da su klubovi to trazili od njih dvojice a da su ova dvojica ispunila zelju tim klubovima. Zalosno
B

Bjorn89

pre preko 1 godinu

Svi su vam krivi sem Covica i uprave... Komedija.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Svaka cast na upisu, konacno neko istinu da kaze. Takodje, kaznu nisu trazili SVI klubovi iz EL vec samo Real...i to da se kaze. Tako da...
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Sve ovde lepo piše. Pravila su striktna. Ona ih prekršila. A do kazne je došlo zbog ozbiljnosti prekršaja.
b

bodiroga efekat

pre preko 1 godinu

Tako je brate,cela srbija vec uveliko zna da nam ovu kaznu vestacki namestaju bodiroga i ovaj njegov pajtos spanac iz EL,sve ovo sto nam se desava sad je licno njihovo maslo!
D

Djooxx

pre preko 1 godinu

Koliko je klubova kaznjavano vise puta?Ako se ne varam ovo je Zvezdi treci put...Koja je poenta sankcije ako ne da dovede do ispravnog ponasanja?Niko da pita gazdu kluba zbog cega je kazna...
F

Francuz 22

pre preko 1 godinu

Jbt zvezda uvek protiv ostatka sveta
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Pa sto ne provere Partizan da li postuje pravila? Oni jos uvek Vujosevicu duguju da ne govorim o Trinkijeriju i drugima. Mislis da oni posluju ispravno? Kaznjavani klubovi takodje duguju i krsili su pravila vise puta. Ova kazna Zvezdi je cisto proseravanje
M

Milan Bgd

pre preko 1 godinu

Gosten, moras da shvatis da nije u pitanju dal neko nekome duguje, nego da li ispunjava dinamiku isplate dugovanja. Nije zabranjeno dugovati nego ne placati dugove na vreme!
m

mikuli

pre preko 1 godinu

Pa novine su pisale da je coki narucio da se ubije djindjic, i da ste prodali utakmicu u parizu, a da dupla istina kako vama odgovara