Komentari na vest

Unija igrača protiv naturalizacije Brauna: Zbog ovakvih slučajeva naši sportisti ne mogu da ostvare san

К

Корени

pre gotovo 2 godine

Претпостављам да Миротић има шпанске корене када се иста та унија играче не буди што је овај већ годинама један од главних играча Шпаније. О репрезентацији Шпаније у другим спортовима да и не говоримо, на пример, о рукомету, тамо су им најбољи играчи и голмани били људи без шпанских корена.
p

pfc total

pre gotovo 2 godine

hocemo puntera u repku
A

Auu

pre gotovo 2 godine

Daleko bilo.
M

Mynx

pre gotovo 2 godine

Treba ovo da se zabrani svuda i u svim sportovima....eno pre neki dan gledam i u vaterpolu tek Gruzijci sastav golman neki kao Gruzijac ali u timu glavni igraci Vasic,Vapenski,Saric,Jelaca i Baraldi....sve stranci ceo tim stranci prva sedmorka skoro aje jedan nego 5 komada....i sta sada da nasi Filip,Prle,Dusko,Mandic nisu recimo tolike Srbende kolike jesu i da im Svajcarci ponude 2.3 miliona evra posto i nije nesto placen sport ako zele i Svajcarska odmah prvak u vaterpolu a ne znaju ni da plivaju....i jednog bi naturalizovanog izbacio a kamoli 2 i vise bolje da ti igraju deca nego stranci ....naravno mislim na one koji nemaju veze s nasom zemljom drugo da se rodio ovde odraso ovde isao u skolu trenirao i td sta da radis sada glupo je da ne igra takav ali ovo smesno....
M

Mauro

pre gotovo 2 godine

Naravno da je sramota bilo kakva naturalizacija, domacim igracima koji se trude da budu dio nacionalnog tima, cijeli trud pada u vodu dovodjenjem ovako nekog stranca.
p

pomagaj

pre gotovo 2 godine

come play for Serbia bro
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

... apsolutna podrska velikom gospodinu Danilovicu koji se broi svim silama da nam reprezentaciju ne cine amerikanci i afrikanci. Podrska gospodinu Danilovicu!
L

Ledixa

pre gotovo 2 godine

Draze mi je po homogenom sastavu ispadat od Finaca u zadnjim sekundama nego da mi za reprezentaciju pobjedu donose Lafayette, Draper i takvi. Naravno, nista protiv tih deckiju, dapace, ali s razlogom se reprezentacije nazivaju NACIONALNE vrste. Ne vidim nikakvu car u strancima iskreno...
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

... puna podrska predsedniku naseg saveza Predragu Danilovicu koji se godinama bori protiv ovakvih stvari i zbog koga mi nemamo naturalizovane strance u reprezentaciji. Puna podrska gospodinu Danilovicu!
N

Nerealno

pre gotovo 2 godine

Deni Pejdž rodjena Šumadinka..
a

ahaaha

pre gotovo 2 godine

Svaki igrac strani,pa i domaci koji je dosao u Zvezdu maltene kao anonimus prodao se x puta bolje i uzele ga jake ekipe. Evo Brauna cak ce i Spanci svojajati i dati mu dres furije.
M

Maljko

pre gotovo 2 godine

Kakva glupost, nece biti vise reprezentacija za koju godinu, pretvorice se u klubove