Komentari na vest

Usijanje u Arizoni: Nestvarni Luka Dončić zgromio Sanse, sledeći su Voriorsi i Stef Kari (VIDEO)

I

IVAN 82

pre oko 2 godine

OVAJ MOMAK ce biti beli Majkl Dzordan. Ako i pogodi tim u kojem ce svaku sezonu ici na titulu osvojice ih koliko i Dzordan.Njemu je TEK 23 GODINE!!! Ovakva tehnika, preciznost suta,prodor ovo nije vidjeno odavno.Sta ce tek raditi sa 25,26,27 godina?? Koji su njegovi krajnji dometi?? Steta sto nije odabrao Srbiju. Jer ovo je beli Majkl Dzordan
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ja Divca volim kao igraca, mnogo je dao nasoj kosarci, sto u reprezentaciji sto van terena. Dao mnogo na popularizaciji Srbije, puno. Ali ne videti Doncica i ne uzeti ga na draftu, ja to nikad necu shvatiti!!! Nikad!!! Znaci moj sestric od 14 godina mi je tada rekao, zasto Doncic ne igra u Sakramento? Ne treba dalje nista dodati.
Z

Zbaj

pre oko 2 godine

Ne znam zasto se forsira ta prica kako je Divcu promaklo da ga draftuje, kada se znalo, a i pisalo se da Doncic nece u Sacramento. Ne moze ekipa da draftuje igraca ako taj igrac u razgovoru nema nikakvo interesovanje da dodje u tu ekipu. Divac jeste imao losih poteza, ali Doncic nije jedan od njih, jer i da ga je doveo na silu ne znam sta bi se postiglo sa tim.
V

Vvvl pek

pre oko 2 godine

Doncic je moderni Bodiroga...kao najaca verzija koja je tek izasla...ubija momak
Z

ZV

pre oko 2 godine

Cestitke ciganskom bratu! A nasem kompletnom Savezu iz tog doba porucujem da se vise ne bave kosarkom ikad. Medjutim,ajde oni i nekako,ali muceni Divac...epski debilizam,epski.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

ZV-Epski debilizam,samo zato sto ga nije doveo u Sakramento.Zadnje sve godine osakaceni povredama,cela petorka Sakramenta nastradala.Stcam Luka je ove godine propustio cini mi se 15-20 utakmica zbog povrede.Otkad je dosao svaku sezonu je bio povredjen....Divac mu je ucinio uslugu,tamo bi propao...
B

Bvvv

pre oko 2 godine

Najbolji kosarkas u nba trenutno i to ubjedljivo...sjetite se samo kako je sam sa slovencima razbio Litvance...sa ovakvom ekipom dalasa doci u finale,kapa dolje...i gol. Stejt nije nepobjedljiv msm da ce i njih izbaciti a onda u velikom finalu vjerovatno sa Bostonom
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Kakva je ovo blamaža Finiksa. Poslednje dve utakmice izgubili 60 razlike
J

Johny7

pre oko 2 godine

Baš školuje amere. Oni zbunjeni i očajni.
D

Dwight

pre oko 2 godine

I Doncic nema bog zna kakvu ekipu pa kida, ne ganja statistiku kao neko...svaka cast underdog je izbacio jaci tim, srecno u nastavku.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Dwight-Bas me zanima ko je taj neko sto ganja statistiku,ima li ime i prezime.Kazes nema neku ekipu,pricas o drugoj najacoj odbrani u ligi,samo Boston isped njih i to razlika 10-20 koseva.Imaju jaci tim nego kad je Porzingis bio tu.
D

Dwight

pre oko 2 godine

Baci grah pa ce ti se ukazati...
O

Orao

pre oko 2 godine

Lukaaaaa is on fireee
L

Luka Mvp

pre oko 2 godine

Bolji je Bogi hahahahahahaha
i

iz 1 u x

pre oko 2 godine

niko nikad nije rekao to, ne blamiraj se
C

Curry

pre oko 2 godine

Rekli su mnogi grobari naravno. Kad ono Atlanta se usrecila. Dogodine u Bajernu
F

Flash from past

pre oko 2 godine

Citiram (Danilović+Djordjević Ćelot): "Svaka čast Jokiću i Dončiću ali samo bi Bogdan mogao sa nama!"
P

Pex9

pre oko 2 godine

Uf sto bi bilo lepo da osvoje, ako prodju gsw, na svakog u finalu mogu
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Koja je kvota da ce “slucajno” neko iz GSWa da povredi ili Luku ili Brunsona?
G

Gost jesam

pre oko 2 godine

Na Grina kvota 1.15