Komentari na vest

Uzburkao se Jadran, pada kiša evroligaških pojačanja

l

lukasiooo

pre gotovo 3 godine

Nije ni tebi lako,legendo!
S

Slunto

pre gotovo 3 godine

Ovdje se vec zna poredak na kraju sezone Zvezda prva, Partizan drugi,Cedevita treca Buducnost cetvrta itd.
N

Nazad u vrh

pre gotovo 3 godine

Mislim da je ABA trenutno među jačim ligama u Evropi.Da izuzmemo Španiju koja ima dosta jakih ekipa i eventualno Ruse ovi ostali su možda ispod nas po kvalitetu kad izuzmemo po dve top ekipe koji igraju EL.Mislim na Efes,Fener,Oli i Pao,Makabi itd.Nije loše,gledaćemo dobru košarku ove sezone.
G

Gost Comi

pre gotovo 3 godine

Jedino se Partizan pojacava,ostali samo zamenjuju skupa pojacanja od prosle sezone drugim skupim pojacanjima
g

gostttree

pre gotovo 3 godine

Jeste da se ovde pise o evroligaskim igracima, ali je i cedevita dovela 3 odlicna pojacanja doduse nisu iz evrolige ali opet. Marcus keene 1. strelac VTB lige prosle god 20p, Hayden dalton iz nimburka 12p 7sk , Mangok Mathiang dabl dabl masina 12p 10 sk, tako da se sa pravom prica da je ove godine aba verovatno najjaca od postojanja i sa najvise kvaliteta u ekipama.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Marković i Jović,jake bombe 😂😂😂

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Showdown Radonje i rumenog,teska gostovanja u Podgorici i Ljubljani,Mornar i Igokea ce biti dosta slabiji,ali napravice korektan tim. Mornaru su otisli Pulen i Nidam,koji su mogli,ako im je dan,da ubace stotku bilo kome,a Igokea sigurno nece ubosti kvalitetne igrace kao prosle sezone. Zvezdi je brutalan raspored na startu,a Partizanu lagan,pritom Zvezda sa Radonjom juri top8,a obzirom na taj zreb u Jadranskoj ligi,bice pakleno teskih utakmica u roku od 2-3 dana. Partizan sa druge strane ima lak raspored na startu,plus u Evrokupu u tom prvom delu su smesne utakmice izuzev mozda dva protivnika,ne znam koga su izvukli,cini mi se po secanju nesto lako. Ipak mi se dopada sto gostuju Zvezdi,pa idu u Podgoricu Buducnosti,perfektna prilika za duplu samarcinu glodariji. Ostali klubovi u ligi su smejurija. Za Zvezdu je vazno da Radonja dobije petogodisnhi ugovor,Covke nastavi da bude predsednik kluba i bice Zvezda sjajna. Radonja je svojim neverovatnim uspesima stekao maksimalnu podrsku i poverenje svih Zvezdasa,to znaci da su tribine pune,a u takvoj atmosferi su padali i padace Real,Barsa,Cska itd,a crno bela plastika ce se lagano istopiti.
I

IQ 20

pre gotovo 3 godine

Koja plastika, vrati se u realnost, pre 5 godina si poceo da pratis Zvezdu u kosarci.