Komentari na vest

Valensija dovela najkorisnijeg igrača ACB lige pred okršaj sa Partizan Mozzart Betom

D

Dati Realu 40 za 1/4

pre preko 1 godinu

Ma, kad smo mogli nikad jaci Zadar ili jos jaci Panatinaikos da rasturimo u gostima lako cemo sa ovima. Pa mi smo i protiv nikad jace Baskonije imali 3 razlike 3 sekunde do kraja za razliku od nekih koji su izgubili sa 20 razlike.
G

Gost8888

pre preko 1 godinu

Odbrana u nula, u napadu ima brojke posto je divljak, uglavnom uzima preko 20 suteva i igra 40 minuta, sto u Valensiji sigurno nece biti slucaj. Nesto ne vidim da ste napomenuli da je Betis ma samom dnu lige i da se bore za opstanak, a prosecno primaju ogroman broj poena
G

GrobarNBGD

pre preko 1 godinu

Valensija je osakaćena povredama i ovo gostovanje nam je najlakše i nema opravdanja ako ne pobedimo, a ovaj evans ne može ništa doprineti 2 dana pred meč
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

Valensija-Partizan 79:67
M

MMXXIII

pre preko 1 godinu

Ako zaigra poraz u najavi. Brutalan igrac. Zasto mi nismo krenuli po njega, imali smo toliko love. Sigurnih 20 poena u rukama. Spoljnja linija Madar, Avramovic, Eksum i ovaj, to bi bilo mocno. Steta da je bio ispod radara. Ne verujem da mu je Valensija dala 1 mil. po sezoni.
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Da valja igrao bi EL od starta ovako je doveden samo da popuni rupu jer je valensija bez pola standardne prve petorke
p

prti

pre preko 1 godinu

Pa pazi posto je odbio Realovu ponudu od 1.2 miliona po sezoni za dve godine ugovor gotovo je sigurno da ima bar tu cifru a moze samo veca da bude. Malo ljudi ovde kod nas nemaju pojma sto se tice plata u kosarci pa se samaraju ciframa kako kome odgovara. Inace za ACB ligu imate javne podatke koliko ko ima platu pa mozete da proverite i igrace koji su dosli iz Spanske lige u domace klubove koliko su na primer zaradjivali prethodne sezone. Slicno je i za Francusku ligu.
g

gorcilo

pre preko 1 godinu

Pa zato sto vec imata Pantera divljaka
G

Gost43

pre preko 1 godinu

A KK PARTIZAN JOS BEZ PRAVOG PLEJA. BICE PORAZ !
G

Gostgvv

pre preko 1 godinu

samo se nadaj