Komentari na vest

Vasa peti u istoriji objedinio MVP titule

G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

I sva petorica plejmejkeri
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Liku koji se predstavlja bas tako... Moras razumeti šta znači napraviti a sta dovesti već formiranog igrača.... Tog Bertransa i Lovrenja Partizan je doveo kao anonimuse i napravio igrače koji su prešli u velike klubove... Za Kalinica I moze da se kaže da ste ga vi napravili a za Micic nikako jer je bio nešto kratko kod vas na pozajmici iz Bajerna i igrao je ispod proseka... Njega je napravio takvim igračem ovaj lik Ataman jer realno tek u zadnje dve godine igra konstantno na vrhunskom nivou....kazes stvorili ste Marijanovica a uzeli ste ga kao najboljeg igrača Mege i jednog od najboljih igrača Aba lige te sezone a da je pre toga imao već bogato iskustvo iz Rusije i Hemofarma.... Moras pratit košarku da bi znao ko je koga stvorio i kako se pravi veliki igrač....jer nije isto dovesti dobrog igrača sa bogatim iskustvom i klinca koji gotovo nije ni igrao seniorsku košarku
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Doncic 2018 nije bio mvp finalnog turnira, u Bg je f4 bio, ne sjecam se tacno ko da li Tompkins ili Kozer je bio mvp f4, Doncic je lose odigrao.
I

Iznogud

pre gotovo 3 godine

Radonjina skola!
N

Noless

pre gotovo 3 godine

Ajmo Vaso onu nasu: "Da volim crno bele..." :)
K

Klemen

pre gotovo 3 godine

Postade Vasa igračina. Svaka čast pokidao sezonu. Vreme je za NBA
G

Gostshone

pre gotovo 3 godine

Svaka cast, sve ti se vraca Vaso... kad nisi hteo da napustis drugove iako ti je majka preminula... Veliki si covek i sjajan kosarkas. Veliko bravo.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Ovde je posao završio. Sad da majstora vidimo u NBA
n

na ra vnoooo

pre gotovo 3 godine

Da se vise ne prica da Zvezda nikad nikog nije napravila!! Bravo Vaso Delijo!!!
G

Gost546

pre gotovo 3 godine

Sta lupas ti, Vasa je Grobar.Rekao je da volim crno-bele.
I

Igore00

pre gotovo 3 godine

Mega
g

gosttt

pre gotovo 3 godine

Otjerali ste ga kao netalentovanog ni pola sezone nije odigrao, publika mu je zvizdala toliko o vasem znanju o kosarci.
B

Bas tako

pre gotovo 3 godine

Kad Lovernj nesto 10 puta losije osvoji,napravio ga partizan, kad EL osvoji Kalinic nije ga napravila Zvezda.Kad Bertans ode u Nba napravio ga partizan.Kad ode Bobi, Mega ga napravila.To ti je obraz grobara koji naravno nemaju.
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Prijatelju lupio si za sve pare... Micic je bio pola sezone na pozajmici u Zvezdi gde je nešto malo odigrao i to uglavnom slabo a pljuvali ste ga svi navijači a sada kazes Zvezda ga stvorila.... Inace na proslavi na Kalemegdanu je počeo da peva grobarsku pesmu pa ste tek onda ga pljuvali... Inace njega je napravila Mega a iskreno svoj vrhunac je doživeo u Efesu u zadnje dve godine pre toga je bio ok ali dosta promenljiv a Ataman je napravio od njega vrhunskog igrače... Sto se tice Marjanovica njega je stvorio Hemofarm razvio se u Megi a iskalio se u Zvezdi... Došao iz Mege kao najbolji igrač... Neko kaze za Lovrenja I Bertansa koji su došli kao gotovo gotovo nepoznati igrači a iz Partizana otišli u najveće klubove... To se zove stvaranje kada od anonimusa napraviš ime a ne kada od dobrog igrača napravis malo boljeg
K

KKP

pre gotovo 3 godine

Svaka čast!
d

dominacijaaa

pre gotovo 3 godine

tipa totalna
O

Okl

pre gotovo 3 godine

Dečko je izdominirao ove godine