Komentari na vest

Zadržati čvrstinu u odbrani i kontrolu skoka, izbeći novih 19 odsto za tri - Lojd da ne razigrava, Dobrić se poslednji smeje

K

Kalcopolista.

pre gotovo 3 godine

Stvarno je tesko navijati za dodikov privatni klub igokeik koji vise ni play off aba lige da igra ne moze,a o tituli i LS mozemo samo da sanjamo jer je nismo videli preko jedne decenije,stvarno je tuzno biti navijac kao sto sam ja!
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Zvezda mora da pobedi sutra ako želi titulu, dole ne bi pobedili ni Lejkersi to je jasno iz dosadašnje prakse, pobeđivali smo u seriji preko 100 razlike ali pobedu dole je nemoguće ostvariti. Čak i u ligaškom delu, teško se setiti kada su Zvezda i Partizan dole pobeđivali, smešna je priča o "vrućem terenu", Alimpije je dole u trećoj utakmici bio bolji za 10 poena najmanje, ali su ih sudije držale iznad vode, jedan Ročesti je u kompletnoj seriji izveo 5 slobodnih bacanja, Gordić valjda 35.
š

šahmat

pre gotovo 3 godine

Hola zaposliti negde u ciglani,a umesto njega da igra Radanov.
O

Onaj...

pre gotovo 3 godine

...osećaj kad grobar priča o košarci,hehehe.
O

Onaj...

pre gotovo 3 godine

...osećaj kad grobar priča o košarci,hehehe.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@951357 ja kupio admina? Pa nalupao si mi 2000 minusa sa tvojim botovskim softverom? Kazem ti ja obraz djon! A ovi iz redakcije da porade malo na lajkovima i dislajkovima! Jedna osoba da udari samo jednom ili + ili -...gle ti njega, 2000 minusa mi nalupao i redakcija mu kriva...ccc....danas ako ti ne daju sendvic sa kulenom, islcani se! Zasluzio si!
r

radonja oplodio

pre gotovo 3 godine

kalcopolistinu staru..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Laješ na pogrešno drvo.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Kao Zvezdaš sam ti dao plus jer ovo sa plusevima i minusima je stvarno tupavo I klinački.
D

Dragan P.

pre gotovo 3 godine

Realno tekst je vrlo nekorektan i bilo bi korektno da je pisac istog stavio drugačiji naslov, jer on više žali i analizira igru Budućnosti nego Zvezdu. Gospodine pišete da su igrači ( da ih ne nabrajam) Budućnosti totalno podbacili i da oni nemogu da odigraju tako slabu utakmicu više a reallno je da je Zvezda odbranom raznela Budućnost i da sudije nisu dali Zvezdi da dokrajči Budućnost negu su direktno svojim odlukama u zadnjih 5 ,6 minuta masakrilare Zvezdu svojim odlukama a Budućnost pogurale maksimalno i za malo da uspeju . Na žalost iz vidjenog ove sezone sve više će biti navlačenja za Budućnost jer tokom cele sezone su gurani gde je god trebalo a Zvezd isu maksimalno otežavali. Tako da mislim da će tek biti cirkusa posebno u Podgorici gde se očekuje nastup njihovih najboljih igrača Javora , Radovića , Jovčića , Bultauzera .

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@951357 cuj ti njega molim te...svaku utakmicu igramo 5 na 8...verovatmo si mislio 5 na 3 i pogresio u tipkanju dugmica...ko te ne zna, skupo bi te platio!
Z

Zoki Ilic

pre gotovo 3 godine

Ako ima neko povoljnog estetskog hirurga, smanjio bih usi, hvala
g

gazda dodik

pre gotovo 3 godine

jos places,jos ti nije dobro zbog pobede Sampiona nad tvojom bratijom iz morace ako ako tako i treba,nego sta nam radi tvoj klub igokeadinamik na 17-om mestu u ABA jel vam zima tamo u debelom minusu,cuo sam da i vas gazda dodik hoce da vas se odrekne,kaze covek ne isplati mu se vise da drzi klub koji vise ni u plej of ABA lige da udje ne moze,kaze nece vise da se sramoti sa vama!
d

dr.Nebojsa

pre gotovo 3 godine

hahaha sto je lepo gledati kako patis dok ti svi zivi lupaju po hiljade minusa i izivljavaju se nad tobom a tebi frustracija samo raste sve vise i vise,ja prosto uzivam da te gledam kako patis navijajuci za amaterski klub iz bunkera koji ama bas nista vise osvojiti nece u narednih 50god najmanje,samo nastavi tako infarkt je blizu...

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@951357 'el si nažuljao palac lupajući mi ninuse kućo?
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Ne razumem ove mlade novinare. Da li ste vi imali srpski jezik u skoli? Kakve su to reci sentenca,roster,transferisan...? Da li vi novinari stvarno ne znate te reci na srpskom?
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Kad već pominjetw tih 17 poena za 4 minuta, naglasite da je od tih 17 Ivanović sam dao 8 sa penala. Od čega bar 4 ne da nisu bila nego su čisti kontrafaulovi.
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahahaha, a hocete li jednom nesto prznati...
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Ali onaj faul od odbrane kada nas igrac stoji u mestu 3 sekude pre nego sto igrac buducnosti udara u njega je hit hotva kod tih 17:2 .
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Jos ludji je onaj faul za tri, kad Kobs laktom udara Dobrica u glavu.
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Sve pohvale za Lazica, neverovatno kakvu odbranu igra čovek! Ovo je bila timska pobeda,svi su odigrali ratnicki! U utorak opet isto! Da odbranimo Beograd!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

A ni rec o 5 minuta domacinskog sudjenja za goste, koje im je i omogucilo tih 17:2? A i ono, bili su svi losi, a nekako smo pobedili. Momci su se borili muski sinoc, odigrali fantasticnu odbranu, i svaka cast za to. Svima, od prvog do poslednjeg. Bravo majstori! U svakoj utakmici ovako, i nema zime, pa makar igrali 5 na 8, kao sto obicno i igramo!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Ti stvarno djoncinu od obraza imas momce! Posle pustanja one "pelcovane" mase u salu, ti nesto palamudis! Svako pregledanje snimka sudije su navukle za cz:mts! A to za publiku da se vratim, nekom je napredna drzava majka a nekom maceha! Pa se vi posle ljutite kada se pomene da je Marko Nikolic ponedio drzavu 2017! Nadmudrio drzavu i pobedio sistem, nego sta!!!
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

@Kalcopolosta.Sta ti trazis uopste ovde glodar?Idi gledaj samoprozvanu instituciju u plej ofu za 9.mesto,i kako se osvaja Evrokup.A da,i tamo ste ispali...

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Zaboravio sam dadodam, verovatno mislis 5 na 3 a ne 5 na 8...ne bi bilo prvi put

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

@Mrle 1992 Šampioni Evrope! Nesto sto nam ni 100 delova filma bicemo prvaci sveta ne moze oduzeti. Idi oodgledaj taj film jos jednom, utesi se da ste kosarkaski "velikan" sve dok ne odete na noge Makabiju, pa da vam njihovi navijaci ponove koliki ste vi to "velikan" u evropskim razmerama! Limenkari limenkari ko ste vi u stvari?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Kalca - moras da mi kazes cime si potkupio admina da ti odobrava ove glupe provokacije, a meni normalni komentar nece. Ali dobro, krenimo redom. Ne, lepo sam rekao, 5 na 8. Svaku utakmicuvsa vama i Buducnoscu smo igrali tako, nadji komentare posle tih utakmica, pa ces videti taksativno sve sudijske greske. A pregled snimaka je pokazao da su izmislili 4-5 faula njima a nama nisu svirali 1-2. A Buducnost je za razliku od vas dobra ekipa pa ume da da kos, i sa takvim vetrom u ledja lagano stize vecu razliku. Drugo, publike je bilo, ocigledno. Ali je za ulaz bio potreban ili negativan test ili dokaz o vakcinaciji, pa je i korona ispostovana. Plus smo platili kaznu zbog publike, tako da ne vidim u cemu je problem? Ti si stvarno pravi Grobar, vise mrzis Zvezdu nego sto volis Partizan. A to za Nikolica okaci macku o rep. Pricaj te bajke nekome ko ti veruje. Ocigledno je bilo i tada da vam je titula poklonjena, tj. da je dobio klub kom je i bila namenjena. Pokusali ste i ove sezone to isto, da namestanjima i sudijskom gurkom dodjete do titule, ali ste se zeznuli. Kasno ste poceli, a i Zvezda je dosta jaca sad nego tad, pa nije kiksirala. Od proslog do ovog derbija imate 15 dogovorenih i 4 sudijama poguranih pobeda. A jos ste i na kladionici dobro prosli sa golovima u poslednjih 5 minuta prvog poluvremena. Tako da sada pamet u glavu. Lepo u sledecoj sezoni pocnete od prvog kola sa namestanjem, pa cete mozda i uzeti titulu. Ali uvek ce tu biti neki Samrok i Petah Tikva da vam je obesmisle i da vas vrate u surovu realnost iz koje toliko jako zelite da pobegnete u svoj svet bajki.
d

djals99

pre gotovo 3 godine

Da nisam glledao utakmicu ,mislio bih da je Zvezda izgubila ovo, sudeci po ovom tekstu.
L

Logično...

pre gotovo 3 godine

.. . jer je cilj teksta omalovazavanje Zvezde. Zamisli da je Partizan na našem mestu. Kakvi bi to bili naslovi....
9

951357

pre gotovo 3 godine

Svi koji pisu o kosarci su Grobari. Sad ti je valjda jasnije :D
@

@95.....

pre gotovo 3 godine

Normalno da su Grobari kad vi postojite od 2011.-e. A za koga ti navijas? Za Divu, Fmp ili Basket?