Komentari na vest

Zvanično: Luka Mitrović potpisao dugoročni ugovor sa Zvezdom

g

gost 123457

pre 11 meseci

Samo ne pročitah koliki je iznos za vernost fmp_u. Prava transparentnost, kod njih je sve javno.
M

Marko1983

pre 11 meseci

Sigurno nuporedivo manji nego iznos za vernost Ledeja ili Pantera
p

petar drapsin

pre 11 meseci

Kakav je takav je, nas je. Da smo mi bolji i legende bi nam bile bolje. Luka Mitrovic je legenda KKCZ. Nedostatak postovanja prema njemu odlicno pokazuje ko smo i kakvi smo. A posle nas iznenade svinjski caponjci na parketu, drmanje koseva i kese sa urinom.
Z

ZmajOdNocaja

pre 11 meseci

Još samo kad bi znao zašto si napisao ovakav komentar. Kad je neko legenda kluba onda ne dodaješ gluposti. U svakom slučaju bolje Luka nego recimo Lebron, po više osnova, prvi i osnovni je da je domaći igrač. A ko voli strance, ima Ukrajinu pa nek tamo ističe i kuka ljubav prema strancima.
G

Goss

pre 11 meseci

Pa gde će rob on samo tu i može da igra drvo
N

Nikolicabezprikolicu

pre 11 meseci

Zasto ne napisete nijednom koliko kosta jedan srpski reprezentativac u najboljim godinama nego se mlatite sa strancima? Zasto ne napisete da ih zvezda ima gomilu kao i naravno one bivse igrace koji su takodje na jakim ugovorima, plus sve one strance koji su preplaceni, plus kampaca i vildozu, nedovica. Saberite jednom ako smete i napisite koliki je budzet tog kosarkaskog kluba i da se zna odakle novac ide

gemathegreat

pre 11 meseci

Mi se finansiramo od Jovanjice a vi siroti od crtaća. I svi imaju preko 3 miliona godišnje neto a kavački klan i MI6 nam plaćaju porez bespovratno.
B

B. Grobar

pre 11 meseci

25 miliona evra, od drzave. Toliki je budzet.
s

srdjo prosjek

pre 11 meseci

Osrednj centar nista posebno svaki iskusni plej brzo ga optereti licnim greskama
M

Možemo tako definisati

pre 11 meseci

Osrednji igrač u malenom klubu.
L

Luka srećno !

pre 11 meseci

Luka, najbolje tek sledi Zvezdi i tebi !
G

Gost23

pre 11 meseci

E jaka m...
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Lepo lepo da napravimo odlican tim za narednu sezonu.
b

babangida123

pre 11 meseci

Sjajan potpis! Teodosić - Dobrić - Kalinić - Dubljević- Mitrović - ? - Nedović - Davidovac - Polonara - Bobi/Bjelica Topić - Lazić - Lazarević - Ilić -? Znači čekaju se jos prvi plej ( verovatno amerikanac, teško da će ostati Kampaco. Tompson iz Baskonije je verovatno nedostižan, ali bi bio savršen), Kalinić, Dubljević, Polonara, Bobi ili Bjelica i jedan atleta centar ( sjajan je Kavarius Hejs iz Žalgirisa, ali nažalost nedostupan, jer su ga potpisali i za sledeću godinu). Ključno je vratiti Kalinića i pogoditi sa plejmejkerom koji će nositi igru dogodine, kao što je Volters izneo sezonu pre, ili Jović par godina ranije. Formirati ovako dugu ekipu sa potencijalno 3 stranca bi bilo savršeno
L

Luja

pre 11 meseci

Odličan tim za neku gerijatriju.
B

Bahar CAR

pre 11 meseci

Lazarevic= Srnic.
×

×××

pre 11 meseci

J vas polonara. Ja ne znam što se to ime provlači non stop kao pojačanje, em je stranac em neće praviti razliku, bolje nekog domaćeg igrača, ima ih mnoštvo kvalitetnijih od pomenutog!
A

A Aba opet ništa

pre 11 meseci

Sastav za napad na Kls i da se nadamo da institucija opet neće igrati
G

Goste182290

pre 11 meseci

Ja bih se odmah menjao sa kameruncima mi njima Dedu, Mitra, Kuzmu, Radulju, Lazarevica i Ivanovica a oni nama Pantera
Г

Гробар54

pre 11 meseci

Појачао је Звезду,јер ће бити бољи од себе!
g

goran kos.

pre 11 meseci

Nisu se ostali klubovi bas otimali za njega, prosjecan, solidan igrac i nista vise.
k

kemp

pre 11 meseci

Vrijeme je da ode i Bentil, Lazarevic, Kuzmic, Raduljica i Lazic.... Teodosica ne dovodite , ne trebaju nam takvi igrači
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Kada potpisuje Fića Čović?

gemathegreat

pre 11 meseci

Čim ti se potpiše na dres a uglancao je penkalo.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Sada će Pudlica da im objasni da je Mitrović ili Mirotić svejedno a ovo je dosta jeftinije i još se razvija domaća košarka
r

reb8888

pre 11 meseci

...da smo veverice kao vi, mozda bi i to mogao...

Ivica Gasic

pre 11 meseci

Pa power forward ga i daje sa metar i bliže, u čemu je problem? Takođe, Luka može bez problema da igra i klasično krilo jer ima jak dribling/ulaz i veliki košarkaški IQ. Inače, šut mu uopšte nije loš i zna da ubaci i van posta. Najgori ste mi vi tamo neki "znalci" koju su košarkuz samo videli na tvu.
Г

Гробар 54

pre 11 meseci

Чуо сам за Гашића,али колико знам, овај је керамичар!
p

pst

pre 11 meseci

Cuo sam i ja da ste opozicija kad vas guru postroji ali kad su pare u pitanju debelo vlast. Upreglo se i coravo i sakato lova kaplje. Sad krece izuvanje. Sledeci je Segi pa Teo, pa Kalina a ako Filip ostane u NBA majstor Beli. Sto se stranaca tice pascete na bolni deo tela. Sada nema zurbe. Zbog zabrinutosti avangarde Kuz i Radulja odlaze iz Zvezde ali se necete veseliti kad saznate ko dolazi.
g

gostinjo

pre 11 meseci

Steta sto ovaj dole kuz guz nije bio u ribnikaru onaj dan
g

gost 011

pre 11 meseci

zvedina prvapetorka kampaco-tayler dorsi-kalinic-mirotic- nibo ili papajanis
r

ricmond boaci

pre 11 meseci

Mirotica sele mediji u Partizan
A

ABCD...

pre 11 meseci

Mislis realno je Teodosic,Lazic,Davidovac,Mitrovic i Kuzmic?! Nema sta drim-tim. A ovamo Egzum,ili Slukas,Panter,Naneli,Mirotic...Sve je jasno!
o

ok

pre 11 meseci

Vragu mali ne uklapa se nikako Mirotic uz velicine Slukasa, puntera previse je beo kao Srbin Crnogorac ali i kod trenera pomenuti vezbaju aplaudiranje. Pre ce on kod svojih u Zvezdu mada i u Oliju su njegovi. Osvestili se Srbi nisu budale da im se onaj svaler dere i za greske stranaca.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

jeste li provalili da danas ne radi tviter i da danas nema spekilacija ko dolazi u partizan :)
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Dobar je ali za trećeg centra.
D

Dzonela

pre 11 meseci

Luka Mitrovic je vec godinama ubedljivo najbolja srpska cetvorka.
k

kuzmicu Odlazi

pre 11 meseci

Najvece pojacanja za Zvezdu u istoriji ce biti da svi konacno docekamo taj dan da najgora i najstarija dva centra u celoj Evropi koji imaju po 45 god. Kuzmic i Raduljica jednom i za svakda KONACNO ODU IZ KLUBA!
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ne boj se ako oni i ne odu otići će Kampaco ali zato Teo neće doći
G

Gost9

pre 11 meseci

Minuse mogu samo da lupaju Ostojini.
K

Kkkkkkkkkkkkkkkkk

pre 11 meseci

Ja sam ubjedjen da oni imaju neku stelu kao u nekoj državnoj firmi primaju platu a ništa ne rade
C

Covicu...

pre 11 meseci

...KAD CE RADULJICA I KUZMIC OD PO 40.GOD DA KONACNO ODU IZ KLUBA!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

imaju ugovore i za sledecu sezonu :)
A

Ajde u krevet

pre 11 meseci

Klinac smaraš. Ajde ostavi još koji isti tekst sa različitim Nikovima.
J

Jorović

pre 11 meseci

Kuzmić ima malo više od 30.
d

dućkavac

pre 11 meseci

maleni...
H

Harley Davidson

pre 11 meseci

Dećko je dećko
o

opa opaa

pre 11 meseci

opaaas....nek drhti KLS
P

Poznavalac situacije

pre 11 meseci

U cemu je problem?Ko god poznaje kosarku, avidim da ih je ovde malo, zna da je Mitar savrseno kosarkaski inteligentan, i da ima fascinantan short roll, mozda medju tri najbolja u evropi.Ono sto je odigrao u poslednnje dve sezone je pokana vezba, kako moze da se igra na pozicijicentra,a da pri tome nisi fizicki dominantan, niti visinom resavas probleme.Slazem se da je zapostavio sut koji je nekada imao,ali ovo je dobar posao za Zvezdu i za njega.Pored toga, zasto ste nestrpljivi?Prvo se zadrze igraci, na koje se racuna, pa se onda dovode potrebni.Trenutno ima14 opcija ,a doci ce ih 5,6.Polako
M

Maja-Bec

pre 11 meseci

O cemu ti pises? Pa da je dobar ,ne bi se ni vraćao iz inostranstva . Covek odigra jednu utakmicu na vrhunskom nivou,pa ga sledecih 10 nema nigde. Umesto lopte,kao peglu da hvata. Jos da se produzi ugovor sa Lazarevicem,pa direktno mogu u ludaru. Taman pomislis da si se ratosiljao nekih igraca,kad ono vracaju se kao termiti. Posle Covic neka price price za malu decu i neka truje navijace,ko je drzavni bankomat a ko ne. Oni makar i potpisuju neke igrace,za razliku od nas
P

Popsi

pre 11 meseci

Mnogo smo se usrećili.
@

@popsi

pre 11 meseci

Mitrovic za vreme provedeno u Zvezdi ima vise osvojenih titula,kupova i pobeda u EL nego tvoja fuzionisana igokeja u svojoj istoriji od osnivanja 2007 godine!
J

Jos jedan penzos

pre 11 meseci

Deda se vratio, a i Baba produzila … Cini mi se postajemo klub penzionera Stari grad
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

a krkobabicev brat od tetke dosao da igra pleja
Г

Гробар54

pre 11 meseci

Још да се активира Човић,само треба видети који је у бољем стању.Старији,или млађи!
B

Bruno Alva

pre 11 meseci

Bas tako a kad se na to dodaju starosedeoci Kuzmic i Bradulja sa naglaskom na onom “staro” ali i na onom “sedeoci” jer nisu oni sedeoci zato sto nemaju mesta u timu vec zato sto ne mogu da ustanu bez stapa a Jo’s uvek nije dozvoljeno da se igra sa stapom ostaje im samo da sede. Tu je bio i Markovic i pazi otisao pravo sa terena a gde bi drugo nego u penziju. A realno je u penziji vec nekoliko godina. I nije slucajno sto je otisao bas u penziju a ne u npr Virtus, Makabi ili bar Valensiju. Deda da nije dobio nasu ponudu sigurno bi i on sa Pfefijem u penziju, kao i Mitar uostalom pre par sezona da slucajno nije dobio ne ocekivano ponudu Buducnosti. I onda se pokazao agilnim i punim energize tamo sto nije mnogo tesko postici znajuci radne navike crnogoraca kao u onom vicu kad se crnogorac trka sa Bosnjom na 100 metara pa je Crnogorac odustao a Bosnjo se izgubio. A na sve to kad dodje jos i Teo je on hteo imacemo pravi cirkus.
@

@brunoalva

pre 11 meseci

Polako ne pravi Dusko tim za grobare pa se ljudi pokidase. Sad je drzava obecala finansiranje na vreme. Nismo isto mi prvo uvazavamo i potpisujemo svoje za razliku od komsija gde oni glume dekor i vezbaju aplaudiranje i saginjanje glave. Mora tako jer pet stranaca koji igraju imaju deset mil eur po sezoni. Ovi nasi se svi uklapaju u zlatni milion sem Andjuse koji kao i trener to rade na crno. Da podsetim ovde se radi o igracima koji igraju el godinama. Nadam se da ce klub pored Topica gurnuti jos neke mlade igrace u ozbiljnu kosarku. Lazar Gacic ako unapredi fizikalije i uhrani se moze biti sledeci na traci. Mora da igra ABA ligu vec naredne sezone. Nece biti zalitanja sa strancima. Njih 4 bice ex klase bez tapije na teren kao kod komsija. Dusko je pokazao namere dakle tim od 15 gde 12 odabranih igra utakmice. Dobro je da je Vildoza otisao jer se videla sujeta iako je Kampaco zemljak i to se odrazilo na igre i zalaganje. Malo strpljenja.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Casovi ljubavi kod Luke Mitrovica.🤣🤣🤣
k

kao pre godinu dana

pre 11 meseci

Za poziciju 4 nema sut,za poziciju 5 nema fizikalije.U Zvezdu je dosao pre par godina iz eurokup Buducnosti,gde je bio rezerva..Njegovo produzenje nagovestava ambicije kluba u ovoj sezoni.
Z

Zaza Paculia

pre 11 meseci

Ajde molim te mi objasni sta pokazuje?? Ne mogu da verujem da se ljudi pale na to sto je Panter produzio ugovor, i stvarno se uvukao neki strah, da covek ne poveruje! Za tvoju informaciju, Mitar je imao 3 ponude iz EL, a ti verovatno sutiras na onaj kos zalepljen na vratima sobe! Sezona je jaaaako daleko, u Evropi ima mozda 3-4 slobodna igraca koja prave razliku, svi ce cekati sta ce se desavati u Letnjim ligama i katovima... Ali kome ja to pricam...
@

@ zaza

pre 11 meseci

Evo ga, jos jedan “insajder”, “poznavalac” i tviteras
P

Preža

pre 11 meseci

Mitar je svojim igrama i ponašanjem potpuno zaslužio novi ugovor. Dečko je igrao sve što se tražilo od njega, a on je odlično krilo koje je silom prilika celu sezonu igrao lažnu peticu i to veoma dobro.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Kako može da bude krilo kada obruč ne može da utrefi sa više od 1m?
A

A sad samo jako

pre 11 meseci

Bio je krilo ali pre jedno 100 godina kad je bio mladji, brzi i dosta mrsaviji a sad je realno trom cak i za krilnog centra zato i igra centra

❤️❤️❤️❤️

pre 11 meseci

Ovo je sve ok za sirinu rostera, za atmosferu u svlacionici, ali nadam se da ce stvarno krenuti sa malo jacim i prekopotrebnim igracima neophodnim za ozbiljniju ulogu u EL. Pre svega videti sta je sa Kampacom ide ili ne, ako ide ozbiljan plej je neophodan tu ne mislim na Teodosica, a Topic treba da ima minute ali ne moze da bude nosilac. Onda bek skorer koji moze da ima po 15-20 poena minimum po utakmici,Nedovic ok ali nije konstantan i pomalo mi je nepouzdan. I onda jak i visok ozbiljan centar. Dusko je ozbiljan trener i verujem da je svega svestan, i da zeli sto pre da formira ekipu, ali da bi bili konkurentni neophodna su nam ozbiljna pojacanja sada a ne u decembru.
o

ogisa ogisa

pre 11 meseci

Sta ce vam kad se vi ne lozite za to? Vama trebaju pokacanja ako bufete morali igrati 3-4 utakmice za titulu u KLS ili kupu.. EL je corak
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Mi stalno tako... tim sklapamo u Decembru a pocinjemo sa ne ispitanim igracima i trenerima bez izkustva. Posle toga jurnjava i nista na kraju. Oni koji vrede odose dolaze drugi mi opet isto....
p

podesen

pre 11 meseci

Bek skorer sa 20 poena u rukama slobodan igrac nema.Bio Panter ali 2.1 milka.Moze da se nadje van evro lige za 1milion ali nije sigurica.Centar ista prica samo skuplje 20%.
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

kupujmo domace da ne bi postali KK Kamerun
k

kurajber

pre 11 meseci

Ovo je lepa vest. Mitar je odličan igrač.
j

jbg

pre 11 meseci

Nedovoljno ispoštovan igrač i od navijača svoga kluba.
T

TP-1

pre 11 meseci

Znaci 12 mesto u EL. E moj Covicu?!?! Pazi sastav Teo,Davidovac,Lazic,Mitrovic,Kuzmic?!?! Ahahhahahahahah...Nek Covic i Zvezda kaparisu halu sportova na NBG,ili FMP halu,inace i Pionir ce biti veliki za broj navijaca,kamoli Arena. Ovo je jadno da nema dalje. Istupite iz EL kao Gran Kanarija i cao. Neko pravi petorku sa Slukasom,Panterom,Nanelijem,Miroticem a neko sa Lazicem i Mitrovicem...

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa ti idi navijaj za njih.
G

Gosten

pre 11 meseci

Kada su Zvezda i Partizan u igri za top osam napunice pionir ili arenu a kada nisu onda je prevelik i pionir. To je tako. I ne tripuj se da je Partizan bolji po tom pitanju.
f

f dijagnoza

pre 11 meseci

Tukli smo vas i sa mnogo slabijom petorkom, ne brini ti za nas.. sigurno te nocu jos uvek proganja onaj muk iz arene posle Nedoviceve trojke...
t

tako je brate

pre 11 meseci

Sve si objasnio.Pa prvi neću da gledam penzionere i nabeđenog Teodosića.Sikter
g

glavati

pre 11 meseci

Ti ne gledas ni svoj Partizan.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Nemoj tako. Najbitnije je da nam Čović ostane u Zvezdi. To što dovodi penzuinera Teodosića od 40 ljeta kog će da plati bar milion i što potpisuje poluigrače nedostojne EC pa i nije bitno. Samo da nama dr. Čova ostane još 100 ljeta...
X

X

pre 11 meseci

Ovog nece niko godinama, ista prica kao i za sve zvezdine "reprezentativce" iz "baze"...
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Mnogo toga nam treba, pre svega oterati Raduljicu, Kuzmića, Ivanovića, Lazarevića, Bentila. Zadržati Kampaca i Dobrića, dovesti Kalinića, dovesti igrača koji trpa tip igrača Beron ili Lojd, dva visoka jaka centra. Nikako dovoditi igrače koji nikakav doprinos neće imati, a takve smo imali ove sezone bar šest sedam. I daj da se ove sezone palimo na top 8.
Х

Х Х

pre 11 meseci

Кампацо, Недовић, Лазић, Добрић (кажу да још није отишао дефинитивно, да преговара са нама), Петрушев (делује ми да неће проћи у НБА, да ће остати), Митровић. Дошли су Давидовац и Теодосић, значи треба још један шутер, једно крило, стартни крилни центар и центар. Волео бих да решења за позиције 3 и 4 буду Калинић и Миротић, вероватно је нереално да дође и један, а камо ли обојица, али ајде да се надамо :)
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Vidi što mi ovi Croatosi lupaju minuse, kada vide moj Nik dobiju fras, pogotovo kada im objasnim neke stvari na vestima o fudbalu. @XX. Zvezda ne sme da pogreši ove sezone sa igračima koje će dovesti. Mislim da su se naučili na greškama iz prošle sezone, bar bi trebalo da su se naučili. Zvezdi treba dosta igrača, pre svega igrač košgeter koji ima bar 20 poena u rukama, zato sam i rekao da to bude igrač sa karakteristikama Berona ili Lojda, koji mogu da ubace iz svih pozicija. I visok i jak centar razbijač. To su dve pozicije koje nismo imali prošle sezone. Mnogo je teško očekivati da dodje Mirotić, pogotovo da u ekipi budu i Mirotić i Kampaco. Ja bi bio prezadovoljan da ostane Kampaco. Zvezda ove sezone mora mnogo ozbiljno da napadne top 8. OVE SEZONE MORAMO DA SE PALIMO NA TOP 8 😁
D

Dajvak

pre 11 meseci

Kad će Kalemegdan?
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Davjak. Muko kada će neka titula šampiona Države u košarci i fudbalu??? Kalemegdan je trebao da bude, ali je otkazan zbog poštovanja prema nastradalima u školi. Ali biće i Kalemegdan sledeće godine i FK i KK.
L

Luja

pre 11 meseci

@Dajvak , čim stigne autobus iz Kaunasa.
@

@dajvak

pre 11 meseci

Калемегдан је увек био за освајање КЛС, али ове године још није протекло 40 дана од убиства у Рибникару, па је било неприкладно славити и фудбалску и кошаркашку титулу. Делије никада нису славиле титулу АБА лиге на Калемегдану.
s

sasa 79

pre 11 meseci

Prvo on nije centar. On sticajem nesrecnih okolnosti igra vec dve godine centra posto nismo sposobni da dovedeno centra. Cela EL nadje centra osim Zvezde nego igraju Kuzmic, Cibers i Raduljica a npr. U Asvelu je za 200000 ove sezone igrao Tajus koji nije vise u vrhunskoj formi ali je sigirno bolji od pomenitih. Mitrovic je zahvapan igrac koji igra glavom ali je to dovoljno za napad za odbranu treba snaga i masa koju on nema. On u El na potrebnom nivou moze da odigra svaku 5 utakmicu. Ako je projektovan da igra kao bek ap po 10 minuta onda ok, a ako je projektovan kao prosle dve sezone onda znaci da jos jednu sezonu u EL igramo rekreativno.
o

ok

pre 11 meseci

Nemas ti poima. Malo je takvih igraca na visokim pozicijama pogotovo u Evropi. Luka je prosle sezone ukapirao svoje prednosti. Covek koji kosarku igra glavom kosarkaski iq visok. U niskim petorkama dominantan. Sazreo igracki na zenitu karijere. Voleo bih da rasteretimo roster i u 15 imamo pored Topa koji ce pored Tea eksplodirati dovedemo visokog mladog igraca tipa Brozijanski koji se pominjao ovih dana. Dusko igra kosarku sa svih 12 igraca i to je prednost. Mislim da Ivanovic treba da ostane i bude treca opcija na pozicijama jedan dva. Resenje Kampaca sto pre i stranci koji prihvate posao u timskoj igri. Nema zurbe mi imamo kostur tima. Kalina je igrao sa momcima. Ne igraju pare protiv srca. Da ne bese Slovenaca oni bi opet gruckali dancamu u cosku. Sad se busaju ali polako ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

gemathegreat

pre 11 meseci

Srećno Luka i da te zaobidju povrede.
@

@ssss

pre 11 meseci

Zahvalan igrač i retko korektan momak.
q

qqzqq

pre 11 meseci

koliko je los igrac govori da su sudije brze bolje gledale da ga izbace iz igre u petoj utakmici u trecoj cetvrtini u petom minutu! Ovde to svi zaboravljaju,kao da se nije desilo,a tehnicku za sta je dobio je prosto jedna lakdrdija i smehotres! Mozda nekome nije jasno,ali za 10 godina cemo pricati o nasim legendama,kojih do sada,ruku na srce,i nemamo mnogo! Luka je nas,i nasa legenda i po meni primer pravog sportiste! bravo luka!
M

Montenegro, zove tebe

pre 11 meseci

Neki Mitrovića, neki Mirotića. Krilni centri koja je razlika? Dimaći igrači.
Z

Zanimljivo..

pre 11 meseci

Smeju se Mitrovicu, a onda govore za zvezdu da je drzavna mezimica? Licemercine nikad nisu tako bile jasnije da su licemercine...
h

halo

pre 11 meseci

Znači ništa od ozbiljnog igranja EL ni sledeće sezone, odlično, super.

gemathegreat

pre 11 meseci

Koliko si para spreman da se otvoriš ???
h

halo

pre 11 meseci

@gemathegreat nek se otvara onaj koji treba da se otvori, bolje malo novčanik da otvori umesto što piše milion saopštenja i ne skida se sa Pinka i Hepija.
h

halo

pre 11 meseci

@gemathegreat Nek se otvori onaj koji treba da se otvori, bolje novčanik da otvori umesto što piše milion saopštenja i ne skida se sa jutarnjeg programa propagandnih televizija.
b

bacanja...

pre 11 meseci

Ako si pametan provesces celo leto vezbajuci slobodna bacanja...kostao si nas pobeda sa svojih 50 % iz bacanja...moras da se potrudis da makar dodjes do 75%...Kad je ovo drvo Lesor uspeo da nauci mozes i ti..
f

frulaši

pre 11 meseci

Sviraš onoj stavri, svi vi što mislite da slobodna treba da se ubacuju sa povezom preko očiju ko od šale nemate pojma(ili ja nemam pojma). Rve se sa crnim đavolima a usput im proda ofanzivnu foricu onako školski. Od svih starosedelaca i povratnila Mitrović je jedini koji je igrački napredovao, prilagodio se sistemu i u većini mečeva odradi posao. Bre čovek se vratio posle dve povrede kolena, a i jedini je kapiten koga priznajem. Neće valjda Zićla vodi glavnu reč, košarkaška enigma kao što je Gobelja vojnik fudbalska.
h

hiden hem

pre 11 meseci

@frulasi...nemas ti pojma.
М

Мали Алек

pre 11 meseci

Буквално лупаш глупости, погледај мало статистику. Имао је 70% целе сезоне, док је нпр. Кампацо против Партизана у финалу био далеко испод тога.
Z

Zvezdiiiicaaa

pre 11 meseci

Bravo, možda nije bučan i arogantan kao neki, ali je pismen i jako dobar igrač. Odličan potez. Još Kampaco, Dobrić, Petrušev, Kalina i petica i to je to da deljemo milionere iz opozicije.
n

niko123

pre 11 meseci

A vi nemate šta da jedete:)jadni vi,rezimska mezimica vec deset godina...
P

Prvak Evrope 2024

pre 11 meseci

Zvezda će osvojiti Evroligu 2024 godine !!!
K

Kop

pre 11 meseci

Mozda u igrici
p

prle pfc

pre 11 meseci

Hoće..ko se EL bude igrala na šljaci 🤣🤣🤣

Sakur

pre 11 meseci

A nista kolika je plata i to ahahahahahahahhah to samo za Pantera znate i jos slazete za cifre
K

Ko o cemu...!!!

pre 11 meseci

Gde si ti video da pise plata za Pantera ?? To se krije, zasto lazes nesreco
7

750 k

pre 11 meseci

Po sezoni
Л

Лаик

pre 11 meseci

А ниси можда размислио о томе да није фер да се за један клуб све зна јавно за сваки трансфер, продужетак уговора и сл. и да то медији лагано објављују док се за други клуб никад не зна. Много сте ми ви паметни, размећете се часовима љубави, а овамо хоћете да знате у ситна цревца све што се Звезде тиче. Е па не може. Звезда је увек била транспарентна, нисмо ни спорили било шта нити измишљали некакве глупости. Држава нам помаже, што је и ред с обзиром да као клуб окупљамо највећу бази навијача. А шта се за вас зна, осим да годинама на конто теорија завере рекетирате и добијате много више него што заслужујете?

gemathegreat

pre 11 meseci

Koljiko ljigav i odvratan treba da budeš pa da Luku pitaš za koliko je para potpisao. Znači crvi pa grobari.
M

Mr007

pre 11 meseci

Svaka cast,odlican igrac. Bio je dobar i u prvom mandatu,ali je neuporedivo kvalitetniji igrac sada. Od domacih igraca bi valjalo zadrzati Nedovica,Dobrica i Petruseva (dobar je za Evropu,ali ne verujem da ce ga uzeti NBA klub,sto je odlicno za nas). Lazarevica (gori od Lazica i u napadu i u odbrani,a nije mlad,da bi se forsirao),Kuzmica i Raduljice se moramo resiti pod hitno.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Митровиќ и Давидовац могу да помогну, али ми немамо носиоце игре, немамо бека шутера са 20 поена у рукама, немамо првог центра, немамо меч винере!
d

d. g.

pre 11 meseci

Nedović???
M

Mit

pre 11 meseci

Nedovic je sve samo ne pouzdan i konstantan igrac i neko ko sutira u visokom procentu. Nije lider.
j

jestedatako

pre 11 meseci

Dok se neki pojacavaju igracima iz NBA, igracima koji su igrali F4, produzuju visemilionske ugovore bitnim igracima, Zvezda se okrece i dalje domacim igracima. Kako god da bude drago mi je zbog toga. U dubini duse znam da ne mozemo biti konkurenti za bilo sta ozbiljnije u EL sa ovakvim rosterom ali mi je opet draze da gledam nase igrace nego strane placenike. Zvezda kao Srpski Zalgiris.
p

podesen

pre 11 meseci

Pa vi se ne palite na top 8.
r

romario

pre 11 meseci

Da, isto kao u fudbalu. E lažne patriote i Srbi, do kada laži i spinovi.?
N

Nbd

pre 11 meseci

Jer to isto misliš i za fudbal?
K

Kon

pre 11 meseci

Srpski Žalgiris sa 6 stranaca u timu, a u fudbalu biće dvocifren broj.
D

Dajvak

pre 11 meseci

Nastavi da lažeš sebe kad već druge ne možeš. 😄
o

ok

pre 11 meseci

Opravdano se avangarda ne slaze. Znaju oni da ce ih Zvezda odstreliti ove sezone. Ako je istina to sto se prica da Kampaco ostaje a dolaze Lojd i Mirotic odlepice totalno. Pa Mirotic i Kalina pocistise Real koji ih je ponizio u el.
P

Panj

pre 11 meseci

Ništa nije pokazao u finalu
Х

Х Х

pre 11 meseci

У ком то финалу? У петој утакмици кад су му свирали 2 личне без лопте јер је погледао Лесора и кад је добио обострану за 5 личну и искључење?
S

Subota

pre 11 meseci

Kada je ostao, pazi sad, Mitrovic hahahahhahahahahaha
z

zvezdash

pre 11 meseci

Bombaaaa bre! Iako su dolazile brojne ponude evroligaša naša c. Zvezda je uspjela da ostavi sjajnog teškaša u reketu i u narednim godinama. Pored milionskih ugovora koji su mu nudjeni Naš Luka je izabrao ono drugo, izabrao je ljubav orema našoj zvezdi. Samo tako Čovke bacaj bombee
P

Po meni

pre 11 meseci

Se sa 750 hiljada godisnje mogao naci bolji
A

Alcatraz

pre 11 meseci

Pa on i le branko gdje mogu drugo
9

9494949

pre 11 meseci

dosta im je sto partisanku pune redovno, realno 😂
l

lerpo

pre 11 meseci

Rodom sa opstine Zvornik, kao i braća Dragić
L

Loko

pre 11 meseci

Solidno resenje
0

0

pre 11 meseci

Srpski igrači protiv kk kameruna
5

56799

pre 11 meseci

Opet top17
y

y

pre 11 meseci

mnogo smo bolji smajlagić je izmislijo košarku za ovog kobajagi kosarkasa ciji sutevi sluze da zabave publiku
1

12321

pre 11 meseci

Измислијо је неко и равопис, али авај...
3

32123

pre 11 meseci

Гледај ти у биквар, мани се Митровића и Смајилагића.
G

Ghostara

pre 11 meseci

A ti si izmisliJo nepostojano j u srpskom jeziku.
Д

Докторанд

pre 11 meseci

Како је само возао Мотиејунаса. Некада делује у минус фази, некада инфериорно против других центара али уме да одигра изврсно. На тренеру и управи је да доведе коначно јаког центра који ће да игра главну улогу, док ће Митровић сигурно оправдати своју улогу и минуте!
A

Aranđelović

pre 11 meseci

On bi sljedeće sezone mogao biti "zvezda u usponu" Evrolige kao Madar prošle sezone. Lakrdija. Isto važi za Kuzmića i Raduljicu. Dok ovakvi potrošeni igrači potpisuju za FMP II, nema problema za Partizan. Da nema Komšinice, bio bi u penziji.
Х

Х Х

pre 11 meseci

Дечко тек напунио 30 година, шта причаш ти? Исто година колико и Пантер, плаћен мање 5 пута.
5

5y

pre 11 meseci

smjesan igrac
N

Notorius.

pre 11 meseci

Nadam se da sad krecemo sa ozbiljnijim igracima...
К

Краљ

pre 11 meseci

Јер ти си једини клуб велики у европи! 🏆
p

polakop

pre 11 meseci

Srecna borba za top17 panteri i uzivaj te gledajuci partizan kako hara evropom
a

asd

pre 11 meseci

Човече, ти си прво неписмен.. А друго, немој прозивати људе док не научиш да пишеш, срамота је....
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Ma nek' si samo ti nama srećan, šetajući pravopise. Da nema konačno tog aparthejda.
M

Mauro

pre 11 meseci

Ovo je odlicno, jedan od najboljih igraca prosle sezone u Zvezdi.
0

09

pre 11 meseci

Zvezda gomila domace igrace da pokazu kako su stub srbstva, mi jih oderemo sa strancima Samo vi tako nastavite
S

Svabanoto

pre 11 meseci

Lepo.
4

44455

pre 11 meseci

Ovo je odlican potez a sad vec treba da se dovode pojacanja jer nama je bukvalno potrebno 7-8 pojacanja. Kuzmic,Raduljica i Lazarevic ne smeju da budu u timu sledece sezone Lazarevic je solidan u odbrani ali u napadu je igrac manje.
P

Petrovic990

pre 11 meseci

Prica se da je pustio suzu pri potpisivanju ugovora, samo nije uzeo 4,3 miliona evra kao neki, vec 450k po sezoni