Komentari na vest

Zvezdina sezona u Evroligi: Plej-of hteli, mnogo započeli, malo uradili

9

9513571

pre oko 3 godine

Slepci jedni,10 milki ulozeno
L

Lutalica79

pre oko 3 godine

Treba Radonjić da probere ono što on misli da može dati doprinos u sledacoj sezoni i da mu dovedu ono što bude tražio.Naravno one igrace koji su realna opcija.Ostalim se zahvaliti i pozdraviti .Realno ove sezone smo imali mnogo mnogo sporu ekipu.
W

Weedic

pre oko 3 godine

Malo uradili? Nista nisu uradili, nista.
z

zvezda le

pre oko 3 godine

Kad sam na početku sezone govorio da smemo 15 poraza da imamo svi su se pravili pametnim kao ove sezone je više ekipa... Sada se vidi da je to granica okreni pbrni za top 8. Sezona za zaborav, sreća što nije bilo publike da se ne blamiramo opet u svadjama navijača i porodice Čović.
G

Gostovanja

pre oko 3 godine

Sledeće sezone gotovo izvesno bez ABA predstavnika ako Virtus ne udje u finale EC.
G

Gost e

pre oko 3 godine

kako da ne.
e

ercov

pre oko 3 godine

Sto ne napisete kao prvo, koliko je narodnih para ulozeno u drzavnu mezimicu !?
S

Sasa 79

pre oko 3 godine

Po hiljaditi put kosarka se bez pleja ne igra. Gotovo svaku utakmicu smo izubili tako sto protivnik odigra agresivno na organizatora i tu se mi raspadamo. Najgore sto imam osecaj da ce i sledece godine pokusati da igraju na pleju aa nekim kombo bekovima. Mislim da je vreme za ozbiljnu rekonstrukciju, zahvaliti se Kuzmicu, Jagodicu, Lazicu, Simonovicu, Holu, Kolomu, Lojdu....
o

onihogripoza

pre oko 3 godine

realno receno, prazan tekst bez trunke analize, cisto prepricavanje sezone. nije ukazano sta je bio problem, ali dobro bitno je da se pise o partizanu kako se masina upalila iako im se sezona zavrsila pre 2 meseca.
f

fmp 1 ili 2

pre oko 3 godine

Dovedite više tog stranca na poziciji ekonoma
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Реално је да се и ове године партизану доделе титуле аба лиге, ципирипи купа и нба зато што су у најбољој форми, зато што играју тимски и зато што су заслужили!
P

Perinco

pre oko 3 godine

Druze o Zdezdi pricaju na ovim vestima!!! Pa nemoguce da jos imas traume!?
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Трауме?!? Батице па како да немамо трауме када сте прошле сезоне узели све, када сте институција, када сте, авангарда, када сте треш романсијери, када сте селтикси, када сте све и свја...!!!????
B

Borky

pre oko 3 godine

Losa godina u euroligi al ubedjen sam da bi slika bila potpuno deugacija da je bilo publike. Poznato je koliko publika nasim timovima znaci i koliko da publika smanji ogromnu razliku u kvalitetu/budzetu. Na to sve kad se doda korona koja je Zvezdu bas sakatila nekako utisak vise nego ostale onda je 10 pobjeda sasvim realno.
K

Krcunija

pre oko 3 godine

Lepo je kad imaju hrvata i Lazića bez skok šuta tj smešna ekipa bruka Srbiju u Evropi
G

Gost22

pre oko 3 godine

sramotno slabo...mada jeste radonja , ipak stoji da nije on pravio tim
S

Srecno

pre oko 3 godine

Konacno Radonjic da dobije malo vremena da spremi ekipu, za ba zavrsnici naravno. Srecno
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Jeli opet samo da radonja to malo utegne nazad.hahahaha
b

bugiber

pre oko 3 godine

I sami su znali da ove godine nisu zasluzili EL.... Tako su i prosli... Oteto je prokleto...
D

Daff

pre oko 3 godine

Tolike pare bačene za 17-o mesto!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Jos vece pare bacene na 12. mesto u ABA
Д

Дд

pre oko 3 godine

Кад смо ми лоши замисли колико сте.ви онда ,наше редовне муштерије
K

KK instalacija

pre oko 3 godine

@Drvo Nisu 12. usli su u top 8, nemoj tako...:))))
P

Premudri

pre oko 3 godine

KK Instalacija...i vi sa duplo većim budžetom u TOP 17...a Ćoki pretio sa F4 ahahahahaha
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Problem je što se sve svodi na parolu važno je učestvovati. Od one sezone gde je Zvezda izgubila od CSKA u top8, jednostavno nisu bili ni blizu da uđu u plej of. Dolaze stranci koji žele da povrate svoje raspale karijere a navijači se lože kao nenormalni. Po mom mišljenju, najveća greška je bila prodaja Berona, dečko nas jeste nabušio svaki meč u ABA (nas partizanovce) ali je bio lik apsolutno na svom mestu. Sa strancima se potpuno izgrešilo ove godine, a muke će tek nastati sledeće godine ako Zvezda ne izbori EL.
D

Delija 12

pre oko 3 godine

Ne samo CZV, niko vise od ABA ligasa ne moze biti konkurentan u EL. Bartomeu nas gura ka EK i to je realnost.
b

bruka

pre oko 3 godine

I da se nadovezem, dugo vec imate Dobrica, Davidovca, Lazica, a nijednog igraca niste prodali od Gudurica, sto je bilo pre evo ima 5 leta cini mi se. Ova trojica nisu mladi, i cim ne traze strani arganzman, znaci da imaju lepe plate u klubu, a iste nicim nisu zasluzili, posebno Lebrano
J

Japi

pre oko 3 godine

Najbitnije da ste vi tu gde jeste i bicete jos dugo tu.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Prodali smo Kalinica i Marjanovica.
Г

Геца м

pre oko 3 godine

Човкету и није циљ да прави играче, већ хлеба и игара исто као Остоја. Мој омиљени спорт више не пратим, нити сам пратио утакмице ове сезоне. Једино занимљиво гледати је Мега која има талентоване клинце. Ови други пиши пропало. Ресет озбиљан за комунистичке близанце.
b

bruka

pre oko 3 godine

Vrlo je cudan nacin na koji razmisljate, kosarka nije profitabilan sport ako nema rezultata, zato je Teinkijei otisao iz Partizana, nema Evro lige, nema skupog trenera. Ali ne vidim da je to slucaj sa Zvezdom, basskup tim ima svake godine, ali rezultati u Evro ligi izostaju, a budzet svake godine ili isti ili malo scilira. Posebno ove sezone, bez navijaca, umesto da prepolove budzet, oni investirali ako ne vise, onda isto ko prosle godine, i treba da se zadovolje Abom... Pa Aba mora da bude sigurica, ne badjenje sezone
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Ponovo dolazimo do budzeta i ponovo mi imamo najveci budzet i ponovo nasi igraci najvise placeni. Kad je tako sto onda nismo doveli Nedovica koji je trazio 700000, ili Kalinica ili nije bitno? Da je to cista glupost valjda bi Makabi Lojdu ponudio vise od tih 600000 koje je ponudio pa nece valjda manju cifru nego sto ima sada? Da li mislite da Pejdz ili Mozli igraju za manje para nego sto u Zvezdi igraju Volden ili Noko. Nekazem da nam je mali budzet ali sigurno nije mnogo (ako je uopste) veci nego budzeti Partizana,Buducnosti, Mornara.... Sto se tice timova u EL tu smo debelo ma zacelju.
b

bruka

pre oko 3 godine

Ne vidim poentu tvog komentara, Partizan je prosle godine imao jednog skupog, i to je bio trener, cim je usledila korona, on je otisao, otiso je i Volden, jedino sto je iole vredelo.. Pejdz je klinac, i rekao je da zeli u Partizanu da igra dok ne stekne iskustvo i vrati se u NBA, dok ste vi doveli Obradovica, doveli Radonjica oba trenera nikako ne mogu da budu jeftini, Lojda, Voldena direktno nama uzeli, plus platio da ode, znaci da ste mu ponudili solidno veliki if ovor, Obrajamta, Noka, Koloma, vratili onog Rocestija.. Partizan nijednog stranca ove sezone nije do
b

bruka

pre oko 3 godine

I ne mozes da me ubedis da Partizan svake godine ima jak tim, pa pogledaj pre Trinkijerija ko je sve igrao, Salic, Vrabac, Karahodzic neki, Nikolic, nikad niko cuo za njih nije, jedini kvalitet Mozli dosao iz Trsta, pazi Trsta, Pejdz sa koledza, Volden msm da je MVP bio Belgije, sto nista ne znaci, Tomas jedini igrac koji je imao neki CV, dosao iz Izraela kao MVP msm, ali on se i najslabije pokazao, onda doveli Angolu iz Belgije, dajte to je sve no
G

Gost za bruku

pre oko 3 godine

Sta si ti zamislio da se druga godina u klubu ne placa,znaci Zvezda ako zadrzi Lojda igrace dzabe.Sta ljudi ovde pisu,to je za smehotresnu olimpijadu.
A

Azex

pre oko 3 godine

I da su usli u top 16 ne bi se sjajno proveli. Mora rekonstrukcija tima, mozda akvizicija talentovanog pleja iz fmp-a i teranje ovih klinaca domacih. Borba sad za ABA ligu pa sledece godine brze, jace, bolje!
R

Realista84839393

pre oko 3 godine

Zadnja 2 mesta zvijezda i himki, dva raspala plasticna kluba sa neogranicem budzetima
M

Monteroo

pre oko 3 godine

Kladionicarske utakmice protiv reala cska baskonije panatenaikosa par nesretnih poraza uz dobru igru 3 postene pobede i gomila igraca koji ne sluze nicemu i ne mogu nigde osim u megu ili igokeu.stranci standardno popunili cv evroligom slede jaci ugovori ali negde drugde tipa panter...
G

GosT543

pre oko 3 godine

Greška u naslovu. Plej of hteli, mnogo započeli, ništa uradili
M

Mare CZBGD

pre oko 3 godine

Sramotan nastup ove sezone u EL.