©Star Sport
©Star Sport

Agonija u Zvezdi, još jedan igrač zaražen koronom

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.21. | 12:04

Problemi sa virusom dodatno desetkovali crveno-bele

Nastavlja se prava agonija u taboru Crvene zvezde uoči starta Kupa Radivoja Koraća. Samo dan nakon što je istekao rok za prijavu igrača za završni turnir, pojavio se još jedan pozitivan slućaj među crveno-belima, nezvanično saznaje MOZZART Sport.

Dejan Radonjić zbog istog problema već ne može da računa na Korija Voldena, Lendrija Noka, Lengstona Hola i Kina Koloma, dok je Džoni O'Brajant trenira odvojeno od ekipe i nije u konkurenciji za tim.

Izabrane vesti

Crveno-bele je u Novom Sadu trebalo da predstavlja 13 igrača, pošto su se na spisku prijavljenih našli Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Dop Rit, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, te mlade snage Nikola Šaranović i Milutin Vujičić.

Zasad nije poznato koji je novi igrač crveno-belih među zaraženima, ali će to svakako stvoriti dodatne komplikacije sastavu Dejana Radonjića, koji uprkos svim poteškoćama stiže u Novi Sad sa najvišim mogućim ambicijama.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 11. do 14. februara u dvorani SPENS. Crvena zvezda se u četvrtfinalu sastaje sa Radničkim, u petak od 21 čas.

Radonjić je već bio prinuđen na improvizacije. U timu je imao samo jednog plejmejkera, Aleksu Uskokovića, pa je bio prinuđen da u Novi Sad povede mladog juniora Milutina Vujičića. Među putnicima je i mladi krilni igrać Nikola Šaranović, rođen 2003. godine.


tagovi

Dejan RadonjićKup Radivoja Koraća 2021.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara