Komentari na vest

Aleksa Avramović: Srećan sam zbog čačanskog žreba, bilo je vreme da se vratim na parket

K

Kobajagi lom

pre 4 meseca

JEL TO ONAJ STO SE JEDINI U SVETU OD "LOMA NOGE" OPORAVI ZA SAMO 2 MESECA..?!?
@

@Kobajagi lom

pre 4 meseca

Ako se Exum oporavio od pucanja tetive za dva dana, sta je jedan prelom noge

Искрено речено

pre 4 meseca

хоће ли југословени бјежати и овај пут?
k

koga zanima

pre 4 meseca

koga zanima kup..kosarka jedini sport koji je preostao koji unistavaju..gde je spartak tu koji dovodi igrace iz igokee..spanije..zlatibor..taj hercegovac iz nekog sela kupuje ssmo sto nije nba igrace poceo..za 3 godine kup..a u prvenstvu otima krade...kup ploufinale mu predaju..domacin se ne pojavi..finale menjaju domscinstvo da bi pobedili pa taj drugi klub iz cacka se zali da to nije doziveo u istoriji..igra dva fmp i mega..
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Dva velika Zvezdaša.
m

mislis

pre 4 meseca

na covica i raznazovica?pogledam juce prvi red arene sve miskovi igraci velickovic..avdalovic..tepic.vujosevic..itd i sve im menadzer misko..koji do duleta kecmana nije imao igraca..da li je to ta cg veza sa vijosevicem..i sto nisu ti veliki partizsnovci seli i rekli misko nemoj protiv partizana itd kao i borac za svaki svoj euro vujosevic..
@

@mislis

pre 4 meseca

zato sto Misko ovde ne ide protiva Partizana, nego Ostoja ide protiv Miske, kada to budes razumeo bice ti jasno da Ostoja nije tako divan covek
m

mislis odgovor

pre 4 meseca

OSTOJA NITI je divan niti pametan ni obrazovan niti..da imam lepo misljenje o Ostoji to se varas..ostoja je ovde figura koja je podtavljena da ne talasa..a jedno je vujosevic trener drugo covek..krenuvsi od kumova..slika..cg..veza..provizija sa miskom..da li ti mislis da su kecman i tepic i pok milojevic uzeli miska jer sa njim igraju basket ili je to neko iz kluba sugerisao..ja sam isao sada od 3 utakmice u evropi dve da gledam..i mislim da sam .. pogledaj prvih pet redova i partizana inzvezde i uprave i jednog i drugog kluba..ostali smo broj i ovce za sisanje..pa od ovih ekipa na finalu kupa jedino ne znam ko drzi taj cacak i taj hercegovac mada kazu novi neki hecegovacki tajkuni ..ostali klubovi politicko profiterske uprave i aparati zs..to je oduvek bilo tako..samo sad je transparentno.bili nekada Kicanovic. stankovic..prof nikolic..o
@

@mislis odgovor

pre 4 meseca

Bravo za komentar! Meni zato nije jasno prozivanje i tolika mrznja prema Covicu, jer koja je razlika Covica u odnosu na Terzica, Ostoje, Vazure, onog iz Nisa zaboravio sam sada kako se zove itd itd... Razlika moze da im bude samo licni tal, ali su svi isti. A narod se ubi od podela, e Partizan mi smo avangarda, e Zvezda mi smo stub srpstva... Borac iz Cacka koliko sam ja upucen je jed od tala za vracanje Zeljka u Partizan. Za ove druge koje si spomenuo iskreno ne znam.
D

Doktor partizana

pre 4 meseca

Sto se tice povrede Avramovica i ostalih igraca mogu da izjavim samo da lecim prelome dodirom,saniram povrede pogledom,dizem coveka iz invalidskih kolica,pored mene i corav progleda,a sto se tice oporavka mi im damo megafon da izvredjaju Zvezdu i tako se brze oporavljalju.
d

deyan

pre 4 meseca

Za sve imaš leka, samo sebi za mozak nikako da nađeš.
C

Coks

pre 4 meseca

Momcino verujem u tebe da sve to mozes ali ima jedna bolest koja nema simtome bola i od koje nema leka i od koje ocigledno bolujes,decko je imao to sto je imao dali si video kako je to izgledalo i niko nije rekao prelom vec sumlja se na prelom nije moglo da se snimi na mag.rezonanci zbog otoka i morao je da nosi tzv cizmu a komentarisati povredu bilo kog igraca u ovom kontekstu u kom ti komentarises to dovoljno govori o tebi i tvojim karakternim osobinama koje su blago receno 0.